Islamkritiek

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Gerard von Gevers)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamkritiek

  1. karton zegt:

    Het interesseert mij persoonlijk geen ene moer of ik, door wie dan ook, “racist” word genoemd.
    “Racisten” noem ik bijv. negers en ander gekleurd of gespikkeld volk, dat ons, blanken, wil uitroeien d.m.v. moord e.d. , teneinde onze plaats in te nemen in de maatschappij én te “genieten” van de door ons én onze voorouders opgebouwde welvaart. Het vernietigen van die welvaart gaat hen, tot op heden, goed af. Maar wél met álle hulp van onze “leiders”.

    Like

  2. jackholland zegt:

    Islam is een smerig gedachtengoed (mede) verzonnen door een pedofiele smeerpijp genaamd mohammed.
    Deze smeerpijp kreeg naar mijn beleving wat hallucinaties en dacht daarbij het woord van allah te ontvangen.

    Een groot gedeelte van zijn gedachtengoed bestaat uit jatwerk van christenen en joden, waarbij heel toevallig wat dingetjes heel goed geregeld zijn voor mo de pedo himself . Moslim mag 4 vrouwen hebben hij een stuk of 11, slavernij was voor mo geen enkel probleem , evenals het verkrachten van de vrouwen van je vijand , karavanen beroven, wat joden omleggen moest ook kunnen , en als 51 jarige je leuter in een kind van 9 steken was volgens hem volkomen normaal . Kortom een vent naar ieder zijn hart en iemand waar je van kan zeggen een echte mensenmens die het met iedereen het beste voor had. Maar met zijn aanhangers had hij het nog beter voor, want die werden vanaf kinds af aan geleerd dat zij beter waren als joden en christenen want die waren nog erger dan apen en varkens , en ook hier weer een staaltje menselijkheid van de bovenste plank.

    Mo was een soort ubermensch , en nu komt het: hij is de beste moslim die ooit geleefd heeft en zal leven aldus zijn aanhangers van nu . (je kunt dus wel nagaan met wat voor volk (moslims van nu ) je te maken hebt want die zijn allemaal nog slechter dan mo. Mo was immers de beste !!!!! Denk eens na wat een gedachtengoed die mossels van nu er nog op na houden want ze keuren immers alle daden van mo de pedo goed , en streven er naar te leven zoals hun rolmodel mo de pedo leefde zelfs nu nog in 2023 .

    En dit soort smeerpijpen halen wij hier naar binnen in nl. We gaan er niet tegen in want ze zijn vrij om goedkeuring te geven aan een vent van 51 die wil wippen met een meisje van 9, ze zijn vrij om te mogen denken dat ze beter zijn dan niet moslims , ze zijn vrij moskeen te openen om het smerig gedachtengoed met trots uit te dragen , ze zijn vrij om hun kindertjes naar islamscholen te sturen (gefinancierd door ons ) waarbij die kindertjes geleerd wordt om het westen te verafschuwen .

    En dan staan wij nl-ers na 40 jaar nog steeds verbaasd dat dit gruwelvolk niet fatsoenlijk integreert???
    Met een volk wat er z on smerig islamitisch gedachtengoed op na houdt moet je niks mee te maken willen hebben toen niet, nu niet, en nooit niet . Als ze een kut leven en of niet te vreten hebben in hun heimat gaan ze maar naar een ander mosselland , je gaat toch geen mensen??? binnenhalen en in de watten leggen die een schurfthekel aan westerse normen en waarden hebben en daar nog ronduit vooruit komen ook .

    Lieve mensen wij nl autochtonen zijn compleet geschift met dit weg met ons beleid.

    Geliked door 1 persoon

    • delamontagne zegt:

      Een betere uitleg dan deze is eigenlijk niet mogelijk…………..

      Geliked door 1 persoon

      • scherpschutter1943 zegt:

        Het is heel simpel. De gemiddelde islamiet wordt geacht niet te denken. Dat is er van kinds af aan ingehamerd. De imam denkt en beveelt en de ismaliet voert uit en doet wat er gezegd wordt.

        Like

  3. Marc zegt:

    Islamkritiek is een morele plicht!

    Like

  4. Sinyo zegt:

    Dat gejammer van die meiden op de Tv, die hun gezicht (haardos) verbergen onder een doekje, met die felle ogen. Die spelen de slachtofferrol.
    Ik ken dit gedrag. Heel snel wordt de kaart DISCRIMINATIE getrokken. Dat heb ik meer meegemaakt bij allochtone personen, die niet aan de geldende regels voldoen. En waarom niet? Die regels, zeker bij beoordelingen, zijn niet voor joker gemaakt.

    Dan komt NOG een punt om de hoek en dat is het BUIGEN voor de islam.
    Voorbeeld Gerri Eickhof met de wijziging op de school van zijn kinderen bij het inluiden van het nieuwe jaar. Gebruikelijk was een glaasje prikwater met een scheutje ranja er in. Werd bezwaar gemaakt door moslim vaders, die zeiden dat het alcohol suggereerde. DAT WAS TEGEN HUN GELOOF. Deden beklag bij het schoolhoofd. En toen 😡😡😡 BOOG die gozer. De limonade werd vervangen door CHOCOMELK.
    (al eens eerder door mij hier gemeld).

    Een jong meisje van een jaar of 18 – géén Mallekaanse, uit de Indische Gemeenschap werd door twee Mallekanen op een scooter in het gezicht gespuugd vergezeld met de woorden jij hoort een hoofddoek te dragen.

    Een andere jonge Mallekaanse had een deeltijdfunctie bij een bedrijf. Daarnaast volgde zij een opleiding, die zij met het behalen van een certificaat afsloot. Die kwalificatie was een voorwaarde voor een kleine leidinggevende functie. Toen zij die functie niet kreeg, omdat anderen met eenzelfde kwalificatie meer ervaringen hadden, deed zij beklag bij de leidinggevende en speelde daar de discriminatie kaart uit. Wat deed deze gozer?? DIE BOOG. Te schijterig om te discrimineren. Ze kreeg die functie. Daar waren de anderen niet zo blij mee.

    Kijk ik heb NIETS tegen moslims, Er zijn genoeg, die de handen uit de mouwen steken en niet te beroerd zijn om hard te werken.
    En dan die hooggeplaatste Indonesiërs kinderen van oud collega’s van mijn vader die ons gastvrij met open armen ontvangen. Daar wordt wederzijds respect getoond. Ik spreek er ook het Bahasa Indonesia Pasti Lebih dari cukup dan tanpa aksen. Beslist meer dan voldoende en ook met passend accent. Ik ga pas over op het Engels in “noodgeval”.

    Maar het zijn de kwaadwilligen, die de boel tot en met verzieken.
    Jammer dat Geert toen niet erbij vermeld heeft, dat het uitsluitend om Mallekanen gaat die zich crimineel opstellen. Die hebben hier dan ook niets te zoeken. Misdagen zij zich thuis dan is er altijd nog de vader die een eind hout RAAK laat zwiepen, Beslist niet MISselijk ook nog.

    Geliked door 1 persoon

  5. mooinique zegt:

    Helemaal mee eens!

    Like

  6. Ravian zegt:

    En “een verzameling ideeën” noemen we dan een “ideologie”.
    Gaat het daarbij om foute ideeën dan wordt dat een “foute ideologie”.
    Een “foute ideologie” kun je vervolgens gewoon verbieden, daar bestaat een “nazi” precedent voor.
    En met racisme, en ook met “ongrondwettelijk”, heeft dat allemaal niets te maken.
    Heb je meegelezen Pietertje?

    Like

Plaats een reactie