Als “bedankje” voor de welkomstcultuur: IS roept tot aanslagen in Europa op

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aan IS gelieerde medium Talai al-Ansar zou eind oktober een video gepubliceerd hebben, waarin moslims tot aanslagen in “Europa, het ongelovige Westen en overal” worden opgeroepen. En in een propagandablad van de Afghaanse IS-tak werd opgeroepen tot antisemitische moorden, bericht “welt.de”. Dat alles, inclusief de “Allahu Akbar”-brulorgies n.a.v. het actuele Midden-Oosten conflict, doet natuurlijk geen afbreuk aan het dulden van de komst van personen, die…

a) niet bij ons passen en
b) ons intens als “ongelovige” verachten, verder als
c) asielbedriegers, dus zonder de “kwijtgeraakte” documenten, binnenkomen.
d) buitenproportioneel crimineel zijn, bovendien
e) vrouwen tot 90 jaar en meisjes vanaf 14 jaar ondertussen verkrachten en
f) in toenemende mate voor steekpartijen verantwoordelijk zijn.
g) en in plaats van dankbaar te zijn dat het hen wordt toegestaan bij ons te mogen leven, hun middeleeuwse levensvormen hier naartoe importeren, die ze brutaal genoeg ook nog als superieur beschouwen.

Er dient uitdrukkelijk benadrukt te worden dat hier alleen sprake is van een bepaald soort personen, dat blijkbaar een zeer grote vrijheid geniet, geheel in tegenstelling tot fatsoenlijke immigranten, die er constant rekening mee moeten houden uitgezet te worden. Dat betreft ook kinderen, die hier geboren zijn en het op school uitstekend doen. In Oostenrijk bestaat een serie gevallen waar de op dit moment regerende ÖVP/Groenen-huichelaars zulke fatsoenlijke mensen het land uitzetten – terwijl messentrekkers met knuffelvonnissen wegkomen en ons uiteraard verder mogen blijven verrijken.

Wanneer we nu eens temeer te weten komen dat er vanuit de hierboven genoemde clientèle alweer moorddreigingen tegen ons worden uitgesproken, dan vraagt elk normaal denkend mens zich af dat volgens peilingen nog steeds een derde deel van de kiezers zou stemmen op de Duitse “stoplicht”-regering, die de belangen van de burgers zou moeten verdedigen.

In het genoemde artikel van “Welt” staat ook:

Daarin worden moslims in ´Europa, het ongelovige Westen en overal´ ertoe opgeroepen om ´kruisvaarders´ met bommen, vuurwapens, messen, auto´s, stenen of klappen en trappen aan te vallen. De propagandavideo eindigt met: ´Oh, jullie mensen van Jeruzalem, terroriseer de Joden´.”

Des te verwonderlijk is het dat joodse organisaties nog steeds in die partij, namelijk de AfD, een vijandbeeld ontdekken, die al jarenlang praktisch alleen waarschuwt voor de toestanden die nu zijn ingetreden.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Als “bedankje” voor de welkomstcultuur: IS roept tot aanslagen in Europa op

  1. 007lucia zegt:

    Iemand moet mij toch uitleggen hoe je katholiek kan zijn
    als je met een islamitische vrouw getrouwd bent
    dat kan niet…. onbestaanbaar dus Omtzigt
    is stiekem ook moslim kan niet anders

    Geliked door 2 people

    • Ravian zegt:

      Dat is helemaal correct 007lucia.
      En voor de Kagedis geld exact hetzelfde.

      Geliked door 1 persoon

      • 007lucia zegt:

        De paus heeft toch ook vaak onderonsjes met de groot moeftie of hoe het groot geboeftie ook heten mag ..en ook de rare link tussen de nazi’s en deze beide geloven.
        De katholieken hielpen hun ontsnappen en bij aankomst ergens werden ze moslim maar ja beiden lopen in die haat jurken rond, beiden wordt je lid van als baby en beiden houden van klein kinderen, akelige en griezelige wezens Brrr

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie