Britse Covid-commissie: Opnieuw spatte de leugen van de mondkapjes uit elkaar

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Het voormalige plaatsvervangend medische hoofd en nu hoofd van de Britse gezondheidsdienst UK Health Security Agency bevestigde voor de Covid-commissie van de Britse regering dat de invoering van de mondkapjesplicht zonder enig bewijs van de effectiviteit werd doorgedrukt.

Tijdens de door de politiek en de media kunstmatig opgeklopte corona-tijd werd in veel landen het dragen van mondkapjes in het openbaar voorgeschreven. Een mandaat. Dat ook heel duidelijk werd doorgedrukt, hoewel er geen enkel bewijs voor welk nut dan ook bestond. Zo ook in Groot-Brittannië. Daar heeft professor Dame Jenny Harries, die nu het hoofd van de gezondheidsdienst UK Health Security Agency (UKHSA) is en tijdens de pandemie plaatsvervangend medisch hoofd van de dienst was, dit nu toegegeven.

Ze verklaarde voor de onderzoekscommissie van de Britse regering dat de mondkapjespolitiek niet op wetenschappelijke realiteiten gebaseerd zou zijn, maar slechts een “vals veiligheidsgevoel” aan de mensen doorgaf. “Er leek sprake te zijn van een doordringende opvatting, en een daadwerkelijke bezorgdheid en een risico dat het zo begrepen werd dat het in orde was wanneer men een meter afstand hield en een gezichtsbedekking droeg”, zei de professor.

“Het gevaar bestond dat door de bevordering van de mondkapjes de echt belangrijke maatregelen verwaarloosd werden, zoals het zich houden aan een bepaalde afstand en al die andere dingen”, verklaarde ze verder. “Er werd aangenomen dat wanneer men een gezichtsbedekking draagt en alles tot een meter reduceert, de gezichtsbedekking het verschil zou compenseren, maar het antwoord was nee, dat zal ze biet, en al helemaal niet wanneer het niet op evidentie is gebaseerd.”

Schandalig was echter het gedrag van de BBC. Want toen de professor begon te praten over de mondkapjes, brak de publiekrechtelijke omroep de uitzending af. Waarom? Omdat de uitspraken niet met het nu al meer dan drie jaar verbreide (en steeds opnieuw weerlegde) narratief van “effectieve mondkapjes” overeenkwamen.

Maar dat is nog niet alles. Nog in het jaar 2020 verklaarde professor Harries dat het niet goed zou zijn wanneer men mondkapjes zou dragen zonder daar door medische deskundigen toe opgeroepen te worden. Destijds verklaarde ze tegenover de BBC dat de mondkapjes onder omstandigheden het virus zouden kunnen “vangen” en daarmee de verbreiding zouden kunnen bevorderen.

Maar wie wil dat nu horen? De Corona´s Getuigen zeer zeker niet.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Britse Covid-commissie: Opnieuw spatte de leugen van de mondkapjes uit elkaar

  1. bobzelf zegt:

    ZOALS IK AL LANGER ROEP ALS SUPER WAPPIE . WHAHAHA

    IK HAD ZE ALLE 171 IN 1 X GOED .WHAHAHAHAHAHAHAH

    OOM ZE VERKOPEN LULKOEK

    Geliked door 2 people

  2. Julia zegt:

    Ik heb mij al lange tijd verwonderd dat mensen zo dom zijn. Weet u allen nog de uitspraak van Ollengren https://www.youtube.com/watch?v=psRheiwTF30 Zij geeft dus toe dat het om gedragsverandering ging. Als ik ook observeerde hoe mensen met die smetlap om gingen het ging van de mond in de broekzak en vervolgens werd deze smetlap uit de broekzak gehaald voor het volgende bezoek aan o.a. de supers kortom die mondmuilen stonden gelijk aan een vervuilde zakdoek. https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/veel-mondkapjes-voor-consumenten-houden-virusdeeltjes-niet-tegen. Ondanks alles gebruikten de onderdanige angstige schapen mondluiers.

    Geliked door 2 people

    • loekie zegt:

      is je opgevallen hoeveel van die spatlappen er opeens op straat lagen en elders in het milieu.
      het zijn de deugers die ze dragen…het zijn dan ook de deugers (en milieu/klimaat apologeten) die ze rücksichtsloos weggooien.

      wat zitten we toch met een kankervolk opgescheept…heel eerlijk kan ik er wel inkomen dat er een paar miljard van opgeruimd kunnen worden

      Geliked door 1 persoon

  3. leeuw7 zegt:

    Ook de corrupte van overheidswege georganiseerde Nederlandse WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s uit allerlei maatschappelijke organisaties,van de onbetrouwbare justitie organen en het gewelddadige openbaar ministerie tot aan de corrupte medische inspectie (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd moeten zich in de toekomst verantwoorden voor onafhankelijke volkstribunalen !!

    Vanwege de ernst van de opzettelijk gepleegde geldverslindende misdaden tegen de menselijkheid zou een tijdelijke herinvoering van de doodstraf op zijn plaats zijn!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

Plaats een reactie