Chef van de binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt: Terreurgevaar in Duitsland sterk toegenomen

(Door: Daniel Matissek – Vertaling: E.J. Bron)

Het “islamistische” terreurgevaar in Duitsland is sterk toegenomen – dat moest nu zelfs de kettinghond van minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD), Thomas Haldenwang, de chef van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst, toegeven. Vooral sinds de Hamas-aanval in Israël van 7 oktober radicaliseren moslims in Midden-Europa en worden ook ettelijke fanatiekelingen en blijkbaar talrijk aanwezige “slapers” onder de miljoenen Arabisch-islamitische migranten gemobiliseerd.

De toenemende bedreiging is ondertussen zo duidelijk, dat deze aanleiding was voor Haldenwang om even zijn waanzinnige strijd tegen het imaginaire “rechtse” gevaar stop te zetten en zich bezig te houden met de reële problemen van Duitsland.

Ophitsers en mobilisatiedrijvers”

Het gevaar voor aanslagen zou zo groot zijn als lange tijd niet meer, waarschuwde hij. Het zou vooral uitgaan van groepen zoals de “Islamitische Staat” of Al-Qaida. Duitsland zou “door parallel kringen met een complexe en gespannen bedreigende situatie geconfronteerd worden, die door de barbaarse misdaden van Hamas nog wordt versterkt”, zei hij verder.

Daarom zou “het gevarenpotentieel voor mogelijke terreuraanslagen tegen joodse en Israëlische personen en instellingen evenals tegen ´het Westen´ in het algemeen duidelijk zijn toegenomen.” Als “ophitsers en mobilisatiedrijvers” in de huidige situatie ziet de binnenlandse veiligheidsdienst behalve “islamisten” ook Palestijnse extremisten, Turkse rechtsextremisten evenals Duitse en Turkse links-extremisten.

Aanslagen op kerstmarkt net op tijd verhinderd

Hoe reëel het gevaar in werkelijkheid is, laten alleen al de afgelopen dagen zien: in de deelstaat Niedersachsen werd een 20-jarige Irakees, die zich sinds vorig jaar in Duitsland bevindt, op verdenking van het plannen van een mes-aanslag op de kerstmarkt van Hannover gepland te hebben.

En in de deelstaten Brandenburg en Nordrhein-Westfalen werden een 15-jarige Afghaan en een 16-jarige Tsjetsjeen gearresteerd, omdat ze via de chat hadden afgesproken om begin december met molotovcocktails of een bestelbus een aanslag op een kerstmarkt of een synagoge in Keulen te plegen. Daarbij wilden ze “zo veel mogelijk” vermoorden.

Haat op het gastland

Al in januari had een minderjarige dader geprobeerd om de kerstmarkt in Düsseldorf aan te vallen, werd echter op tijd gearresteerd. Wat destijds nog een “incident” was, zit nu methode in.

Dankzij de migratiepolitiek van de afgelopen acht jaar heerst er waarlijk geen gebrek aan islamitische jonge mannen, die er alleen maar op wachten hun haat op het gastland te botvieren. Zelfs wanneer de binnenlandse veiligheidsdienst zich in bekwamere handen dan die van Haldenwang zou bevinden, zou de dienst dit gigantische reservoir zelfs helemaal niet kunnen overzien. Men moet dus vrezen dat het alleen nog maar een kwestie van tijd is tot er daadwerkelijk een terreurdaad plaatsvindt.

Bron:
auf1.info
Door: Daniel Matissek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Chef van de binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt: Terreurgevaar in Duitsland sterk toegenomen

  1. bobzelf zegt:

    AL DE VERNIETIGINGEN EN DODEN WERDEN IN DE SCHOENEN VAN DE RUSSEN GESCHOVEN IN ONZE PERS.

    Een mededeling over de identiteit van de commandant van het Azov bataljon, die volgens het Kremlin degene was die opdracht gaf tot het bombarderen van het Griekse dorp Sartana in Mariupol, werd door de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova via Telegram uitgegeven, eraan toevoegend dat niemand ongestraft zal blijven.

    Het gaat om Arshen Dmytryk , commandant van het Azov bataljon, die door het Hooggerechtshof van de Volksrepubliek Donetsk bij verstek is veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf, aldus de verklaring.

    “Neonazi Azov A. Dmytryk werd bij verstek veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf voor het opdracht geven tot het bombarderen van een woonwijk in de nederzettingen Sartana, Kalinovka en Talakovka in de regio Kalmius van de Democratische Volksrepubliek Korea afgelopen lente,” zei de woordvoerster van het Russische ministerie. Buitenland. haar verklaring.

    Opgemerkt wordt dat volgens de verklaring van de vertegenwoordiger van het Russische ministerie van Defensie Igor Konashenkov, in februari 2023, “op 26 februari van 16:00 tot 16:20, Oekraïense nationalisten van de “Azov” bataljon flatgebouwen van het Grad-systeem geraakt met raketten dorp Sartana aan de rand van Mariupol en school nr. 8 van Mariupol.

    Als gevolg hiervan werden burgers gedood en huizen verwoest. Het Russische ministerie van Defensie waarschuwde dat soortgelijke provocaties worden voorbereid door Oekraïense nationalisten.”

    “De rechtbanken van de Russische Federatie blijven op bewijs gebaseerde straffen opleggen aan Oekraïense neonazi’s die ernstige misdaden tegen burgers hebben gepleegd,” zegt Maria Zakharova, die benadrukt dat het onderzoek naar oorlogsmisdaden gepleegd door strijders van de Oekraïense strijdkrachten doorgaat en dat niemand ongestraft zal blijven.

    oom vladybob

    Geliked door 1 persoon

    • Sinyo zegt:

      Ome!
      In overheidsdienst zijn ook al personen met een moslim “geloof” opgenomen.
      Ook bei der Polizei en het leger (Streitkräften). Bij Fussball auch schon viele, aber da liegt das Problem nicht.
      Maar wat gaan deze overheidsdienaren doen als de ellende aan de knikker komt. In de USA hebben wij dat kunnen lezen van een USA-Moslim-Officier, wat die allemaal uit de kamer heeft laten vertrekken met dodelijke afloop.
      Uit welke kamer bedoel je Nyo??? Uit die in zijn automatisch vuurwapen Ome.

      Like

  2. Jean zegt:

    Er is maar één redding en veiligheid voor ons en dat is die barbaarse troep het land uitzetten.

    Geliked door 2 people

  3. fredjohan zegt:

    Het uiteindelijke doel is de islamisering van Duitsland, gevolgd door de rest van Europa. Onze regeerders sluiten hun ogen en beschermen de aanvallende partij.

    Like

  4. stradivotsi zegt:

    Ik was eind vorige week naar Hamburg met de trein. Een privé
    optreden voor mij met een profmuzikant. verderop 20 km naar zuiden
    pendel trein Hamburg-Bremen… koste mij uiteindelijk 120 euro taxi
    i.p.v 9.60 ticket… werkte niet met pasje en contanten aan ticket
    automaat, terwijl al 2 treinen gemist Hamburg Hbf.

    Ten eerste, openbaar vervoer is klote, in totaal heen en terug
    reis een 2,5 uren aan vertragingen. Lang verhaal en bijzakelijk.

    dan wat ik zag aan buitenlanders? Mensenlief, zo veel.

    Ik kan en wil ze niet over één kam scheren, maar verdorie waar is
    die duitser? Waar is de nederlander? ergens achter een prullenbak
    schuilende?

    Verder was het een onvergetelijke meeting met die gast. Een
    Siciliano Amerikaan ( wél aangepaste ) die al 18 jaren in de BRD woont,
    72 jaren oud, veel ervaring in de blues muziek, en zeer gastvrij hij en
    zijn vrouw. Dus ja, ook sommige allochtonen in de zin van…..
    zijn erg gastvrij, ingeburgerd danwel aanpassende. Geen probleem.

    sorry,

    ik draaf wel wat door. 😊😉

    Geliked door 1 persoon

  5. IFF zegt:

    Één oplossing: geef de burger, naar Israëlisch model, het recht zich te bewapenen. Of wacht men dat straks burgers weerloos het slachtoffer worden en massaal over de rooie gejaagd worden?

    Like

  6. Willem zegt:

    Vorig oud en nieuw dacht ik al het volgend jaar wordt nog veel erger, dan gaan er doden vallen. Nou, we zullen zien wat deze jaarwisseling ons gaat brengen. Nu met hamas/Israel en de oproep van IS is de toon gezet, maar nog steeds halen ze moslims met duizenden tegelijk binnen. Zoals nu bekend gemaakt is en wat we eigenlijk al wisten, weten deze mensen niet eens waar een wc pot voor dient, die wordt gesloopt en men poept in de andere kamer gewoon in de hoek. minstens 2 verkrachtingen per dag in Duitsland etc. Ze voelen zich superieur, krijgen nauwelijks straf, roven, steken, stelen en liegen er op los, integreren niet, spugen op het Westen, misbruiken de vrijheid etc. en links vindt het allemaal goed. 2024 wordt een heel interessant jaar.

    Geliked door 1 persoon

  7. 007lucia zegt:

    Gewoon eruit schoppen dat tuig,
    vrouwen zijn gvd vogelvrij verklaard
    het wordt echt tijd voor eigen volk eerst
    in de hoogste versnelling

    Geliked door 3 people

  8. Ravian zegt:

    “Vooral sinds de Hamas-aanval in Israël van 7 oktober radicaliseren moslims in Midden-Europa”

    Die radicaliseren niet, want die zijn al lang allemaal ‘geradicaliseerd’, die worden enkel steeds brutaler.

    Men blijft maar weigeren te erkennen dat er maar één soort islam bestaat, en dat die islam oorlogszuchtig en gewelddadig is.

    Like

Plaats een reactie