Kabinet plunderde ongevraagd de staatskas voor ruim € 40 miljard

(Door: Marit Nubé)

Uit documenten van de Tweede Kamer blijkt dat het kabinet vorig jaar maar liefst 51 keer geld uit de staatskas genomen, zonder toestemming van het parlement. In totaal gaat het om ruim 40 miljard euro: veel meer dan eerst werd gedacht. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat loopt voorop en ontvreemdde ongevraagd bijna 23 miljard euro uit de staatskas.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kabinet plunderde ongevraagd de staatskas voor ruim € 40 miljard

  1. Wim Vreeswijk zegt:

    Vuurpeloton en komen ze er nog makkelijk van af !

    Geliked door 3 people

  2. bobzelf zegt:

    BEL RISSING EFFE
    DIE WEET NOGAL VEEL

    GEEN DANK . THE MASTER ZAL IEDER MOMENT REAGEREN

    OOM BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    https://niburu.co/binnenland/19190-rutte-betaalt-om-klimaatopwarming-te-bestrijden-daklozen-worden-vrieskou-ingestuurd Die alghele corrupte WEF bende daar dient een hele grote bezem door te worden gehaald. Corrupt tot op het bot https://nos.nl/collectie/13958/artikel/2500003-tweede-kamer-bijeen-over-hertelling-verkiezingen-in-vier-stembureaus Koste wat het kost moet de PVV onderuit worden gehaald en zal het linkse WEF bolwerk het stokje overnemen. Verkiezingen wat een schijndemocratie de kiezers staan in de kou en het linkse addergebroed zal bepalen wie er daadwerkelijk in het torentje op de plaats van onze landverrader en miljardenverspiller Rutte komt. Ik vrees het ergste het wordt die ziekelijke machtswellusteling Timmermans of iemand vanuit de sloperspartij de VVD. Alles draait er om om Rutte op het zadel in de NAVO te helpen zodat hij met miljarden van ons belastinggeld kan blijven smijten en meer en meer miljarden zal gaan verspillen aan zijn oorlog tegen Rusland. Overal waar deze MAFIA leider komt smijt hij met miljarden behalve ten behoeve van eigen land en volk. Dan maar hopen dat miljoenen mensen dit niet laten gebeuren.

    Geliked door 3 people

    • stradivotsi zegt:

      Ja Julia, ik ben het met U eens.
      We moeten nog maar zien wat het uiteidelijk gaat worden.
      Plasterk als bemiddelaar… Pla en sterk of Plas en terk 😄
      Men roert de soep nog eens wat weken of maanden door.

      Like

  4. Harry zegt:

    Wat een tuig , he ?
    Als wij een paar tientjes vergeten op te geven komen ze ons van ons bed lichten .
    Waarom steekt hier niemand een stokje voor ?
    Het héle land naar de verdommenis geholpen en nu ook nog leeg gestolen !
    Ik vind dat vuurpeloton nog niet zo’n gekke oplossing .

    Geliked door 4 people

  5. stradivotsi zegt:

    En wat ze al meer hebben gedaan zonder te vragen of mandaat van de kiezers.
    Dan kun je over méér als van dat bedrag spreken.

    Geliked door 1 persoon

  6. Pistolen-Paultje zegt:

    Wij worden ontslagen op staande voet. Eigenlijk moeten ze de betreffende politici arresteren, vastzetten en berechten. Dat tolereren loopt de spuigaten uit

    Like

  7. ldeleau zegt:

    Heb in 2000 een project gedaan bij het toenmalige ABP en daar was al informeel bekend dat de overheid via de achterdeur miljarden van de pensioenpot hebben “geleend” met de restrictie dat de overheid deze gelden zouden terugbetalen. Helaas is dat nooit gebeurd.

    Like

  8. Julia zegt:

    Sorryn mensen wat een intense gewetenloze volksverlakker de grootste maffia baas van onze staatskas en 1500 miljard uit onze pensioenpot rooft waarvan dat politieke tuig zichzelf zich heeft veilig gesteld om niet in de nieuwe pensioenwet mee te gaan smijt met miljarden https://nos.nl/video/2499880-op-straat-slapen-uit-solidariteit-een-draai-om-de-oren-van-de-kou. Het is werkelijk niet meer te accepteren de volksverrader Rutte moet worden opgepakt vanwege land en volksverraad en door een tribunaal tot levenslang te worden veroordeeld. Inmiddels kots ik die smeerlap uit ik hoop dan ook dan dit soort gewetenloze smeerlappen dermate worden afgestraft zodat Rutte en zijn mede addergebroed een bittere traan laten zolang ze nog het leven is gegund. Geen woorden meer voor hoe eigen volk wordt geschoffeerd zelfs onze pensioenpot hebben ze gestolen u denkt toch niet dat daar nog een cent van over blijft. Dream on en slaap lekker goedgelovige schapen onder uw warme dekentje. Welke idioot gelooft nog in het huidige demissionaire WEF kartel.

    Like

  9. Ravian zegt:

    De ‘godfather’ van het partijkartel, die al lang geleden, samen met zijn maffiabende, opgehangen had behoren te worden.

    Like

Plaats een reactie