Geldwolven

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Jeff Hoeyberghs)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Geldwolven

  1. J.Lewis zegt:

    Een reken voorbeeld hoe de inwoners van NL elke dag opgelicht worden. De inwoners van NL besteden in NL dit jaar ongeveer 1028 miljard. Dat is dus meer dan een biljoen Euro. Zie internet. Dat noemen ze ook wel het BBP of binnenlands bruto product. Dat is alles bij elkaar opgeteld wat in Nederland in geldwaarde voor producten wordt. Als je een beetje wakker bent weet je dat er in NL per product héél veel belasting betaald wordt. Zelfs belasting over belasting, zoals bij brandstoffen waar je BTW betaald over de belasting die al op brandstoffen geheven wordt. Zal het laag houden. Van elke bestede Euro in NL is 70% belasting. Dus, afgerond, van het biljoen Euro is er een belastinginkomen bij de staat van 700 miljard dat opgebracht wordt voor de behoeften van de NL inwoners. De staatsbegroting van NL, dit jaar 2023, is 390 miljard. 700 miljard opbrengst – 390 miljard besteding, de staatsbegroting, geeft 310 miljard verschil. Waar blijft dat geld? Hoe wordt dat verantwoord? En dan beweren dat er een staatsschuld is? Wij worden per levende mens/persoon, dus ook baby’s bejaarden etc, dus iedereen die leeft, zo per dag 310 gedeeld door 365 dagen voor ongeveer 850 miljoen Euro PER DAG bestolen. Dat is gemiddeld per inwoner, uitgaande van 18 miljoen, incl. alle nieuwkomers/uitvreters, 47 Euro die de inwoners van NL per dag opgelicht/bestolen worden, teveel belasting betalen op al onze uitgaven, door de zogenaamde staat. Wie weet het beter te vertellen? Begrijpen jullie nu hoe dat allemaal in NL financieel kan zoals die 5 miljard van crimineel Hugo de Jonge en de medefinanciering van de oorlog in de Oekraïne? Dat geld wordt gewoon van ons, a 47 Euro, gemiddeld per dag per levende mens gestolen. De belasting kan zo met 30% verlaagd worden en dan kunnen ze in Den Haag alsnog heel veel over de balk gooien om de zogenaamd berekende jaarlijkse staatsbegroting te kunnen betalen.

    Geliked door 2 people

  2. karton zegt:

    De in bovenstaand lijstje vermelde “gebeurtenissen” hebben niet plaatsgevonden omdat de bevolking héél véél geld heeft besteed om één en ander tegen te houden ………. en dát is dus gelukt !!
    Begrijpt u ’t nog ?
    Ik begrijp er geen ene moer meer van ! (denk ik)

    Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Met geld koop je alles maar niet het klimaat. De losgeslagen klimaathysterie is een miljarden verdienmodel maar maakt burgers straatarm.

    Geliked door 4 people

  4. Fredje zegt:

    Heeft iemand het volledige lijstje?

    Like

Plaats een reactie