Jihad is zo oud als de ISLAM zelf en de aanvallen op Israël zijn daar een voortzetting van; elk land dat in Dar al-Harb ligt, moet veroverd worden

(Door: “Balkanske priče”)

Net zoals het nazisme in de jaren 1930 en 1940 het grootste gevaar vormde voor de wereld, zo vormt tegenwoordig de verschrikkelijke ISLAM het grootste gevaar voor de wereldvrede. Islamitisch terrorisme is niet alleen een bedreiging voor het Midden-Oosten, maar een mondiale bedreiging voor alle landen. Hoewel Hamas-terroristen lokaal opereren in Gaza, maakt de groepering deel uit van de ‘mondiale jihadistische dreiging’ en is het mondiaal verbonden met terroristische organisaties en islamitisch terrorisme. Hamas behoort tot de missionaire ideologieën waarvan de islam er vele kent, samen met Hezbollah, Hizb Ut-Tahrir, de Moslimbroederschap, de Iraanse ayatollah dictatuur, Al Qaida, ISIS, Palestinian Islamic Jihad en andere islamo-fascistische bewegingen. Het is hun uiteindelijke doel om de hele wereld onder de barbaarse sharia-wetgeving te brengen, dat wil zeggen de islam. Duizenden vrijdagpreken van imams over de gehele wereld gaan hier elke week over, de Jihad wordt verheerlijkt en de gelovigen verkneukelen zich nu al op de hardhandige onderwerping van Joden, christenen en andersgelovigen. Alles en iedereen die geen moslim is, is een ongelovige en moet dood of leven als een tweederangs dhimmi-burger. En de Joden staan wel bovenaan op het lijstje, maar christenen, Hindoes, atheïsten eigenlijk ook, alles moet weg. Uiteindelijk mag alleen de religie van de vrede heersen. Verovering van Israël door de islam maakt de weg naar de Middellandse Zee vrij en daarmee de weg naar Zuid-Europa. En van daaruit de rest van de wereld…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Jihad is zo oud als de ISLAM zelf en de aanvallen op Israël zijn daar een voortzetting van; elk land dat in Dar al-Harb ligt, moet veroverd worden

  1. Hovawart zegt:

    Met zoveel hulp/steun (geld) voor de Palestijnen vanuit de islamitische en westerse wereld kun je stellen dat Hamas slechts een onderdeeltje is van een wereldwijde organisatie, net zoals het Eurocentrisme als PLO-fanclubje wordt gezien…………een moslimbroederschap dat enkel werelddominantie verkondigt, .

    Geliked door 1 persoon

  2. bobzelf zegt:

    IK HOOP DAT HIJ WERKT .

    A TERROR ATTACK IS A TERROR ATTACK

    https://www.facebook.com/reel/146851951820759

    KONING DAVID

    Geliked door 3 people

  3. Sinyo zegt:

    Toen de Republik Indonesia in december 1949 onafhankelijk werd, had dit land met 2 geduchte vijanden te maken.
    1. De Communisten (gereduceerd in 1965-1966)
    2. De Darul Islam (Daroel Islam)]
    [opkomst Islam omstreeks midden 1980/zichtbaer toename van hoofddoekjes]

    De commandant van de TNI (Tentara Nasional Indonesia) NASUTION had respect voor van Heutz (kompenie, maresosé). Hier in Nederland verguisd. Waarom? Van Heutz voorkwam – al schipperend – grote problemen tussen verschillende bevolkingsgroepen, die elkaar niet zachtzinnig “te lijf” gingen. Daar kreeg Nasution ook mee te maken. Er was behoefte aan speciale troepen.
    Oprichter van dé elite eenheid de Kopassus was Rokus Bernardus Visser (Oud Engeland Vaarder/Commando)

    Geliked door 1 persoon

  4. bobzelf zegt:

    EVEN VOOR EEN VETTE GLIMLACH

    VIEZE BOBBIE

    Geliked door 3 people

  5. Willem zegt:

    Ook even doorsturen naar de heer van Baarle van denk en aan alle moskeeen en andere moslim organisaties.

    Geliked door 1 persoon

  6. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Burgemeester Jaap Velema van Westerwolde (Ter Apel) doet een Frans Waggelgansje…
    Even een traantje omdat àndere gemeentes geen uitgeprocedeerd tuig willen opvangen.
    “Het raakt u echt hè” zegt de NOS-‘reporter’…

    U moet echter niet boos of verdrietig zijn op/over uw collega burgemeesters maar op Rutte en die GroenLinks/PvdA en D66 nep-deugers die u al die mensen waar niemand om gevraagd heeft en waar ook nog eens op een schrijnende manier misbruik van gemaakt wordt, door uw strot hebben geduwd. Laat de wijken en gemeentes die asielopvang zo fantastisch vinden die mensen dan maar VERPLICHT opvangen! Eens kijken hoelang het duurt voor ook zij het gaan begrijpen…
    Jankbal!

    Like

    • Marijke zegt:

      Ik kan je niet liken, maar bij deze een like! Onbegrijpelijk dat wij met de halve wereld opgezadeld worden, terwijl we overvol zitten. De spreidingswet slaat nergens op; het enige dat men bereikt is dat heel Nederland overlast en criminaliteit krijgt. Met 1400 nieuwkomers per week, blijft Ter Apel gewoon overstromen.

      Like

  7. Antisemitische vrouw gooit hete soep naar medewerker van Joods restaurant…https://x.com/OliLondonTV/status/1735298199701893216?s=20

    Geliked door 1 persoon

  8. Jan zegt:

    De auteur schrijft: ‘Als een Jood een Arabier doodt’. Hij vergelijkt appelen met peren.
    Correct is: ‘Als een Jood een moslim doodt’. De strijd gaat tussen deze twee religies, benoem ze dan ook.

    Geliked door 1 persoon

  9. stradivotsi zegt:

    Elke religie of ideologie heeft zijn brandmerken staan. Allen strijden
    voor hun gewin. Oplossing? De evolutie uiteindelijk bepaald.

    Like

  10. Jan zegt:

    Er is maar één vet probleem: de massale uitzwerming van de moslims naar NIET-moslim landen. Drijf de moslims uit, terug naar hun moslim moederlanden. Trek hun ‘rechten’ in en hun valse papieren tweede nationaliteit die ze van ons gestolen hebben. Dan worden ze van de ene dag op de andere ‘toerist’ en moeten ze uiterlijk binnen de drie maanden onze landen verlaten. Een nationaliteit zit in je bloed, je DNA, in de generatie van je voorouders. Een papieren nationaliteit is fake, een uitvinding van politieke gangsters die hun agenda doorvoeren, niet naar het volk willen luisteren en via de media en het onderwijs de bevolking onophoudelijk manipuleren met hun verdorven linkse ideeën. Mietjes denken dat we niet in staat zouden zijn om de moslims uit te drijven. Elk probleem kan opgelost worden. Waar een wil is, is een weg. Linkse kutmietjes laten zich (graag) verneuken door moslims. Gelukkig zijn er nog heel wat anders denkenden.
    Om de chaos van het vervloekte globalisme te keren, moet men handelen. Met enkel te klagen, zich te ergeren, te zwijgen en niets te doen, lost men niets op. Integendeel men laat de zaken enkel maar verrotten.
    De Joden hadden in het verleden nooit moslims mogen toelaten in hun heilig land Israël. Idem voor de EU, de VS, Afrika, enz. Overal waar moslims infiltreren in niet-moslimlanden ontstaan er dikke vette problemen.
    Moslims horen maar op één plaats thuis: in hun moslimlanden. Dat ze daar elkaar stevig uitmoorden en terroristische aanslagen plegen, dat is hun zaak. Maar dat ze hier onophoudelijk komen infiltreren, aankweken, hun woke eisen stellen, ons bekritiseren, onze waarden minachten, ons aanvallen, vernielen, terreur aanrichten, dat is onaanvaardbaar, absoluut onaanvaardbaar.
    Zodra ze hier weg zullen zijn, kan de vrede in onze niet-moslimlanden, oa in Israël, zich herstellen.
    Dit is slechts één idee. Elk mag zijn idee hebben en uiten in het zoeken naar een goede oplossing voor het wereldwijde moslimprobleem.
    De woke linksen hebben ook hun ideeën, die absoluut strijdig zijn met de rechtse ideeën. Zij omhelzen de moslims, onbegrijpelijk, maar ze doen maar. Elk heeft recht op zijn mening en recht op een goede oplossing voor problemen in de samenleving. Onze ideeën staan wat dat betreft lijnrecht tegenover elkaar. De moslims hebben links en rechts als een wig uit elkaar gedreven, maw de bevolking diep verdeeld. De situatie is heel ernstig, niet enkel in Israël, maar overal waar moslims geïnfiltreerd zijn.

    Geliked door 2 people

  11. memaxq zegt:

    De islam is een criminele organisatie en heeft niets met vredelievendheid te maken. Uitsluitend met het vermoorden van ongelovigen zoals het in hun leidraad, de koran staat beschreven.

    Geliked door 1 persoon

  12. leeuw7 zegt:

    De IDF troepen ontdekten wapens in negentig procent van alle huizen die men in Noord-Gaza binnenging. Alle moskeeën in het gebied werden door Hamas gebruikt voor militaire doeleinden zoals de opslag van raketten.

    Deze informatie wordt os niet getoond door de ratten van de mainstreammedia!!

    13 december 2023 van Christenen voor Israël!!

    Geliked door 2 people

  13. J.v.d.Heijden zegt:

    ON TOPIC..!!!!

    Flashback: Het Moslim Broederschap Project


    Volledige Engelse versie: https://tinyurl.com/5rv7vxb
    Islam = TERREUR.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie