LOL!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Geblokkeerde Fries)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op LOL!

  1. BosscheBol zegt:

    Ollongren? Ollongren? Zit die er nog? Nee maar, dan is ons land gered!
    Einde sarcasme.

    Geliked door 1 persoon

  2. Peter. zegt:

    Benieuwd hoeveel miljoen Nederland weer gaat overmaken naar de Houthi’s voor de wederopbouw van de vernietigde strohutten ,en het laten overkomen van de vluchtelingen met familie natuurlijk .

    Geliked door 2 people

  3. Ravian zegt:

    Hamas heeft zich voor de kar van Iran laten spannen, en krijgt ten gevolge daarvan momenteel een pak slaag waar je u tegen zegt.
    Je zou dus denken dat de Houthi’s zich wel zouden waren, maar die zijn blijkbaar net zo dom als de ‘Palestijnen’ (niet zo vreemd ook eigenlijk, omdat ze tot hetzelfde volk behoren; de Arabieren) en laten zich nu dus ook voor de kar van Iran spannen, met alle te verwachten gevolgen van dien.

    Het wachten is nu op het welbekende islamitische “huilie huilie doen”, en het daarop volgende linkse gedram en gezever om de daders weer eens in de slachtofferrol gemanoeuvreerd te krijgen.
    Ondertussen breid Iran zin macht in het Midden Oosten uit, en werkt het verder aan zijn nucleaire programma, dat enkel tot doel heeft Israël te vernietigen, en de interne islamitische oorlog, soennieten tegen sjiieten, in haar voordeel te beslechten.

    Like

  4. dutchess43 zegt:

    Gelukkig maakt die stafofficier officier het weer goed. Mocht het weer slechter met hem door een trauma of zo, dan weet ik nog een uitstekende nagelstudio voor hem.

    Like

Plaats een reactie