Linksgereformeerde gek!

Deze totalitaire gek van de Christen Unie genaamd Maarten van Ooijen denkt wel even te kunnen gaan bepalen hoe jij en ik moet gaan leven d.m.v. drang en dwang. Van Ooijen wil een alcoholverbod, een rookverbod, en een verbod op fastfood.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Ramon H.)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Linksgereformeerde gek!

  1. Harry zegt:

    Goed plan !
    Maar dan eerst een verbod op ALLE GODSDIENSTEN EN AANVERWANTE ELLENDE .
    Hebben ze nog even wat te doen ………………………

    Geliked door 5 people

  2. Alphons Mantel zegt:

    door de chronische import van moslims stijgt de moordkans op deze man

    Geliked door 2 people

    • olieklippie zegt:

      Deze randdebiel kan zich zo aansluiten bij dat IS-Lam tuig, die WIL ook geen alcohol en dat vrouwen luisteren en hun bek houden, net als deze Grefo’s.
      Uiteraard gaan zij zelf wel stiekem zuipen en naar de hoeren, de Bastaarden.🤮

      Geliked door 3 people

  3. boorzalf zegt:

    Titulatuur: MA: Mafkees.

    Geliked door 1 persoon

  4. Julia zegt:

    Laat hem lullen wie is hij. Volgens mij kan hij beter zelf van de alchohol afblijven want hij begint nu echt wartaal uit te slaan. Slecht nieuws ik laat mij leven niet beïnvloeden door een doorgeslagen gereformeerde 33 jarige zak. Ik consumeer, drink of whatever wat ik wil dit bepaal ik altijd nog zelf.

    Geliked door 6 people

  5. Ron Soeverein Mens zegt:

    Ik wil een verbod op maarten van ooijen

    Geliked door 2 people

  6. Julia zegt:

    Vreemd al dit soort linkse zakkenvullers die notabene op de stoel zijn gezet terwijl ze geen enkel verstand van zaken hebben als staatsecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij studeerde aan de Universiteit Utrecht waar hij van 2009 tot 2011 een bachelor in sociologie en van 2012 tot 2015 een master in bestuurskunde volgde. Ook was hij tijdens zijn studententijd lid van Sola Scriptura. Hij was van 2011 tot 2014 medewerker in de fractie van de ChristenUnie in Utrecht en was daarnaast van 2012 tot 2014 actief als landelijk voorzitter van PerspectieF, de jongerenorganisatie van de ChristenUnie. Van 2015 tot 1 juni 2018 was hij werkzaam als adviseur bij Lysias Advies, onderdeel van de Lysias Consulting Group. Daar hield hij zich bezig met advisering voor de publieke sector. Ik hoor deze linkse gek niet over drugs, etc. maar blijkbaar heeft hij daar zelf vooral tijdens zijn studententijd zelf aardig van genoten evenals studenten eigen is veel zuipen. Vandaar dat zijn hersenen zijn aangetast en denkt hij nu zijn idioterie door te drukken. Ik zou mij vooral in zijn functie maar eens hard maken op verlaging van BTW op gezond voedsel zoals vlees, vis, zuivel, groenten en fruit zodat iedereen zich deze gezonde produkten kan permitteren dat is een weldaad voor de volksgezondheid en power voor sportbeoefening.

    Geliked door 3 people

    • Yvonne zegt:

      ze mogen voor mensen met een laag inkomen wel eens korting of een gratis abonnement op de sportschool mogen geven dan zou ik er best heen willen

      Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ Yvonne op 19-1-2024 om 13.59 u.
        Ik denk dat ik, gezien mijn leeftijd, geen vogelnestje in de ringen meer kan maken, óók het paalklimmen zal mij niet best afgaan, vrees ik, brug + ongelijke leggers of wandrek ? Ik moet er niet meer aan denken.
        Maar van mij mag je gratis naar de sprotschool Yvonne, ik denk dat ik langzamerhand ook tot het gezelschap ga behoren dat voor een gratis abonnement in aanmerking komt.
        Kreeg bericht van m’n pensioenfonds : uw pensioen gaat met 3,03% omhoog, dus …… feest in huize @ karton.
        Ontving vandaag bericht wat m’n maandelijks pensioen gaat worden, we vielen van de stoel, m’n echtgenote en ik, we gaan er wel € 2,00 per maand op vóóruit !
        Dus, waar kan ik een gratis sprotschool-abonnement aanvragen ?

        Like

  7. Gerrit zegt:

    Gaat op dezelfde weg verder als voorganger en partijgenoot Staatssecretaris voor Volksgezondheid Paul Blokhuis. Zendingsdrang! Laat de mensen toch met rust!
    Na de oorlog zongen de mensen “Wij leven vrij, wij leven blij op Neerlands dierbare grond”. Nu, na de bevrijding is het vrije leven flink ingeperkt door de overheid.
    Dieptepunt de legitimatie plicht. Dat zouden we nooit meer toestaan omdat de Duitsers hier enorm van profiteerden.

    Geliked door 2 people

    • olieklippie zegt:

      Dieptepunt legitimatie plicht?
      Ja voor die domme Nederlanders en niet voor die tjunami aan gelukzoekers/gecreëerde statushouders, de randdebielen!!!😡😡😡

      Like

  8. koosv8 zegt:

    Moeten we de hele dag porno kijken, of je kinderen hun jeugdigheid en persoonlijkheid afpakken met dat zieke gender gelul op de scholen straks.
    Wat gaan jullie met al die ISLAMIETEN DOEN????? WAT EEN VRESELIJK SOORT.
    PROBLEMEN ZOEKEN, OPLOSSEN HO MAAR!!!

    Geliked door 3 people

  9. karton zegt:

    Een algeheel verbod op deze van Ooijen lijkt mij zinvoller.
    (Kan de Heere dit verloren schaapje niet heel snel bij zich roepen ?)

    Like

  10. Ravian zegt:

    Van Ooijen denkt dat hij het recht heeft om voor andere mensen te bepalen hoe zij dienen te leven.
    Van mij mogen ze daar de doodstraf voor invoeren…

    Geliked door 2 people

  11. hubert zegt:

    Die achterlijke gek kan zich beter bekeren tot het Islamitische “geloof”.

    Like

  12. Yvonne zegt:

    alleen al door die kerel zijn idieen zou ik aan de alcohol gaan dit ondanks ik niet drink

    Like

    • karton zegt:

      @ Yvonne op 19-1-2024 om 14.04 u.
      Laat je niet tegenhouden, Yvonne !
      Een lekkere neut op z’n tijd geeft je een geheel andere kijk op deze rotte wereld.

      Like

  13. Hovawart zegt:

    Deze bijbeltjesverkoper met z’n ‘vicar waffle’ is dus een gekozen volksvertegenwoordiger, en daarmee het sprekend voorbeeld en beste bewijs dat de (geestelijke)gezondheidszorg in de Pays-Bah ernstig tekort schiet in medicatie en internering van geestelijk gestoorden.

    Like

  14. Julia zegt:

    Volksgezondheid zijn voorganger PABO-er De|Jonge ook al zo een zooitje van gemaakt, Deze zak heeft bestuurskunde gestudeerd en is nu staatssecretaris van Volksgezondheid net al een generaal Ollengren die het verschil niet weet tussen een kogel en een kanon. Men vraagt zich toch af hoe het mogelijk is dat dit soort idioten op deze stoel terecht zijn gekomen. Niet zo vreemd dat dit land in een enorme chaos is beëindigd. Zo een idioot op een stoel zetten is net als een chirurg in een operatiekamer dat een niveau en know how heeft van een schoenlapper of putjesschepper. Niet zo vreemd dat dit land geheel naar de gallemiezen is. Het zijn puur nutteloze zakkenvullers die geen enkele toegevoegde waarde hebben.

    Geliked door 1 persoon

  15. Wolf zegt:

    Die linkse Jezus unie woke gekken moeten de muilen nodig gesnoerd worden. In werkkampen samen met alle andere linkse rotzooi en islam ermee. En dood laten werken. Zijn we van alles verlost.

    Like

  16. Marc zegt:

    Uitroken, die gast.

    Like

Plaats een reactie