Demissionair cashen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Tony Hellings)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Demissionair cashen . . .

  1. johannes zegt:

    “donoren pia” , prachtig 🙂 , maar doneren was niet zozeer het probleem , het probleem zat em erin dat JIJ actie moet ondernemen als je iets NIET wilt, en dat was de wereld op zn kop. Het gevaar zit er dan in dat in kleine lettertjes van een krant die niemand meer leest dan iets staat en wanneer je dat hebt gemist ben je het er dus mee eens want je hebt niet gereageerd, ja daaaag

    Net zoals dat je van alles aan moet schaffen om iets te kunnen betalen , ook zoiets (up to date pc of telefoon oid, internet , beveiliging enz) terwijl verkoper verplicht is je de mogelijkheid te geven te kunnen betalen en niet middels diverse omleidingen die ook de consumnet weer geld kosten.

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Ongelooflijk !!!
    Dat mens kan nog geen pleister plakken; gezakt voor ‘t examen “rolstoel duwen”.
    Vanaf haar vertrek uit de Kamer tot vandaag heeft ze gestudeerd om haar EHBO-diploma te halen ….., u raadt het al : óók gezakt.

    Geliked door 4 people

  3. Julia zegt:

    De stoffige archief kast zit vol met oude zakken. fijn portret dat D66 onderkruipsel was toch de politiek uit en wilde van haar AOW genieten. De algehele politiek is hier zwaar ziek en tot op het bot corrupt.

    Geliked door 2 people

  4. Julia zegt:

    Hoe is het mogelijk Dijkstra was een Nederlandse politica namens D66 en voormalig nieuwslezer. Per 2 februari 2024 is zij demissionair minister voor Medische Zorg. Van 17 juni 2010 tot 31 maart 2021 was zij lid van de Tweede Kamer. Eerder was zij actief als televisiemaker, journalist en televisiepresentatrice. Eerst hadden wij de ex schoolmeester De Jonge op deze post en nu een gepensioneerde nieuwsjuffer. Zo blijkt dat men in Den Haag geen enkele kennis van zaken hoeft te kennen als je maar uit de doos van D66 komt. Welke doorgeslagen idioot verzint dit. Vreemd toch dat dit land geheel naar de gallemiezen is.

    Geliked door 3 people

    • olieklippie zegt:

      Er zitten/zaten veel meer van dat soort nullen, Hugo, weerwind, kwisjuffie, enz, enz. ZUM KOTZEN ook op die kiezers die daarop hebben gestemd.🤮

      Like

  5. Harry zegt:

    Gewetenloze zuignap ?
    Of toch een machtsgeile truttebol ?
    Macht corrumpeert en verdoezelt de moraal !
    We moeten een site optuigen waar we bijhouden wie wát gezegd heeft en ze daarbij aansprakelijk kunnen stellen !

    Geliked door 2 people

  6. 007lucia zegt:

    Is dat een Pia???? lijkt meer Pim opgemaakt

    Like

  7. 007lucia zegt:

    Misschien kan ze effe op de valreep haar vrl organen doneren dat lijkt me een puzzel te gaan worden

    Like

  8. adbos15460 zegt:

    Kolere

    Like

  9. bobzelf zegt:

    NOU EFFE DE DAG AFSLUITEN . ..MET EEN WAARHEID ALS EEN KOE

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=256842057431468&set=a.109785142137161

    OOM DE MAKKELIJKSTE WEG … IS ER EEN ANDERE DAN ?? WHAHAHAHA

    Geliked door 1 persoon

  10. Levi Goudstrauss zegt:

    Gotspe. Ik geef haar 2 dagen, at most! Als dit land nog een knip voor de neus waard is, is het NU tijd voor een militaire coup, er kan immers overtuigend aangetoond worden dat het demissionaire kabinet niets meer of minder is dan een criminele organisatie, het bewijs is verzameld. [Wannabee Mengele, gevluchtte minister Kuipers van de executie-op-termijn-covid-prik] Elke admiraal in dit land wat z’n gewicht waard is zou nu moeten zeggen:”genoeg is genoeg”. En anders, en ik verwacht niets anders, blijven ze hun zielige loontje ontvangen en zijn het geen admiraals maar ruggengraatloze muppets. Ik durf m’n kop te verwedden dat er niets gebeurt!!! Schijtlijsters! Die steunen 50 miljard Euro voor Zelenski die met z’n eigen patriotraketten z’n eigen krijgsgevangenen vermoord, en de NOS blijft ALWEER als onafgankelijke objectieve niewsvoorzienig OORVERDOVEND STIL!
    Mijn God, organen-Pia als minister van de dood, dit komt nooit meer goed, ik denk dat ik voor haar besluit dat ze een voltooid leven heeft en ga haar een pilletje van Drion vrijwillig toedienen……………

    Geliked door 3 people

    • olieklippie zegt:

      Dat verkrijgen van de ”pilletje van Drion’ is ook het enige waar IK het wel mee eens ben, want IK wil zelf beslissen over MIJN leven/dood, ALS het zover is, en NIET een of andere, vaak gelovige, dokter.

      Like

  11. Henri zegt:

    Heeft Pia Dijkstra inmiddels niet de fase van voltooid leven bereikt, zodat ze eindelijk haar organen kan doneren? Uiteraard na haar verscheiden, dat spreekt.

    Geliked door 2 people

  12. boorzalf zegt:

    Organen Pietje wordt minister van volksgezondheid dat gaat wat worden. Ik zou zeggen Pietje ga lekker naar huis en ga lekker van je aow genieten. En misschien als dorps omroeper aan de slag past beter bij je.

    Like

  13. ronjaspers zegt:

    Even voor de mensen die zich als orgaandonor hebben aangemeld.Organen worden uit een nog levend lichaam gehaald,als iemand dood is sterven ook de organen af.Ik ben geen orgaandonor en ik wil ook van niemand een orgaan.Ik vind het moreel verwerpelijk dat mensen die een orgaan nodig hebben.Wachten tot iemand stervende is,om hun orgaan te krijgen zodat de ontvanger verder kan leven.Maar dat is natuurlijk mijn mening.

    Like

  14. Harry zegt:

    Krijgt ze daarna ook nog járen wachtgeld ?

    Like

Plaats een reactie