Het domme gelul van Timmermans

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Robert)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Het domme gelul van Timmermans

  1. olieklippie zegt:

    die volgevreten rat timmerfranz doet niets anders dan oerstom uit zijn nek kletsen .

    Geliked door 4 people

  2. BosscheBol zegt:

    Dit soort extreemlinks volk meent echt dat zij helemaal niet zo links zijn. Ze zijn neutraal en objectief. Dat komt door het feit dat ze al 80 jaar de baas spelen. Ze zijn eraan gewend geraakt dat hun ideeën “normaal” zijn.
    Als je ze vraagt wat ze van de moord op Theo van Gogh vinden, zeggen ze ijskoud dat dat zij eigen schuld was. En dat het goed was dat de dag erna Beatrix en een stel regenten naar de moskee renden want dat was om te verbinden.

    Kneiterlinks is dat volk. Ze lezen het Brabants Dagblad en kijken het journaal dus worden elke dag volgepompt met het eeuwige gelijk van links. Maar dat wordt nog steeds de meerderheid dus het valt ze zelf niet op.

    Hopelijk komt Wilders nu echt aan de bak en laten we binnenkort nog maar een keer PVV of FvD stemmen (voor de opperste sovjet van de eu). Niet dat het dan een paar weken later allemaal goed zal zijn, maar de zaak zal in elk geval langzaam gaan kantelen.

    Geliked door 4 people

  3. Angélica zegt:

    Het verbranden van korans lokt gewelddadige reacties uit bij moslims. Daarmee is aangetoond dat moslims intolerant zijn en de VVMU door de islam niet wordt geaccepteerd. Dit is allemaal al lang bekend en leidt nauwelijks tot een discussie over de inhoud van de koran.

    De koran is een boek dat oproept tot grof geweld, zoals martelingen, moord, onverdraagzaamheid en veroveringen maar omdat de islam als een geloof wordt erkend, zal de koran nooit worden verboden. Toch is het zinvol om een discussie op gang te brengen over dit boek, nu de invloed van de islam op de westerse samenlevingen zienderogen toeneemt.

    Dat kan op een zeer eenvoudige manier worden bereikt:

    Indien in de koran Allah vervangen wordt door God/Jahweh, Mohammed door Jezus/Mozes, moskee door kerk/synagoge, moslims door christenen/joden en vice versa, ontstaat een boek dat oproept tot het plegen van geweld tegen moslims in plaats van tegen christenen en joden.

    Moslims en politici zullen dat onaanvaardbaar vinden.

    Maar hierdoor is de gewelddadigheid van de koran in de originele vorm ook meteen aangetoond, alleen wordt er daar opgeroepen tot geweld tegen andersgelovigen, zoals christenen en joden.

    Daarmee staan islamgeleerden voor een fait accomplis en kunnen ze niet met zinnige argumenten komen om de aanpassingen van de koran te verbieden.

    Ook de rechterlijke macht zal, met de handen in het haar en schoorvoetend moeten toegeven dat je enerzijds een oproep om moslims te vermoorden <in de herschreven versie>, niet kunt verbieden als je anderzijds <in de originele versie>, toestaat dat er op exact dezelfde manier wordt opgeroepen om christenen en joden te vermoorden.

    Een online exemplaar van de koran, kun je al in enkele minuten tijd door middel van ‘…’ ‘vervangen door’ volledig herschrijven.

    Voorbeelden ter illustratie van een herschreven koran:

    1. Soera 5, vers 10: “En de moslims, die niet geloven en Onze tekenen verwerpen, zullen de bewoners der hel zijn.”

    2. Soera 58, vers 5: “Degenen, die tegen God/Jaweh en Zijn boodschappers Jezus en Mozes ingaan, zullen zeker vernederd worden zoals degenen die hen vooraf gingen vernederd werden; want Wij hebben reeds duidelijke tekenen neder gezonden. En de moslims zullen een onterende straf ontvangen.”

    3. Soera 8, vers 39: “En bestrijdt de moslims totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor God/Jaweh wordt. Maar als zij ophouden dan ziet God/Jaweh voorzeker hetgeen zij doen.”

    4. Soera 8, vers 12: “Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in in de harten der moslims. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.”

    5. Soera 5, vers 34: “Waarlijk de moslims lasteren God/Jaweh, die zeggen: ´God/Jaweh is Eén der Drie.´ Er is geen God dan de enige God/Jaweh. En indien de moslims niet ophouden met hetgeen zij beweren, zal de moslims een smartelijke straf overkomen.”

    6. Soera 5, vers 51: “O, gij die gelooft, neemt de moslims niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, God/Jaweh leidt het overtredende volk niet.”

    7. Soera 3, vers 28: “Laat de gelovige joden en christenen geen moslims als vrienden verkiezen boven de joden en christenen – en wie dat doet heeft geen deel aan God/Jaweh, tenzij gij u zorgvuldig voor hen hoedt. En God/Jaweh waarschuwt u voor Hemzelf en tot God/Jaweh zullen allen weerkeren.”

    8. Soera 2, vers 191: “En doodt de moslims, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige kerken en synagoges, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten, bevecht hen dan – zo is de vergelding voor de joden en de christenen.”

    God/Jaweh noemt moslims apen (2:65)

    Ze hebben teveel begeertes en gaan daarom naar de hel (2:96)

    Moslims zijn niet te vertrouwen (2:120)

    God/Jaweh heeft de moslims vervloekt (4:46)

    Moslims zijn leugenaars (4:50)

    Moslims zijn oneerlijk en onverbeterlijk (5:12)

    Joden/christenen mogen geen vrienden worden met moslims (5:57)

    Moslims haten joden/christenen (5:19)

    Ook de Hadith, de verzamelde vermaningen van Mohammed aan zijn volgelingen, kun je herschrijven:

    Tegenwoordig wordt er door politie en justitie ‘gede-escaleerd’, niet opgetreden dus en dat leidt ertoe dat moslimextremisten mogen oproepen tot geweld tegen Israël en joden en indien er daarbij schade wordt aangericht, moet de belastingbetaler opdraaien voor de kosten. Hierdoor wordt de islam tevens aangemoedigd om een steeds groter deel van de publieke ruimte op te eisen.

    De politie en justitie in Nederland zijn niet langer onafhankelijk maar worden door de politiek aangestuurd.

    Daarom is het belangrijk dat de discussie, die nu verstomt door het wegkijken van de machthebbers, nieuw leven wordt ingeblazen. Het herschrijven van de koran en de hadith kan hiertoe aanzetten om de mensen wakker te schudden.

    Geliked door 3 people

    • skippy zegt:

      heel goed punt….de namen wisselen…..leest gelijk als pure discriminatie….zou in deze versie denk ik binnen weken verboden worden.

      Like

  4. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Ja het graaien uit de StaatSruif wordt verstoord ,daar flippen Ze van.

    https://www.geenstijl.nl/5173980/Peter-Siebelt

    De geïmporteerde tyfuszooi van Ze is toch voor een ander ( je zelf), Ze laten Je met de tering zooi zitten als Je wat overkomt.

    Geen 1 Dienst,agent of adviseur ziet je dan ,dan mijden Ze je als de pest en framen Je nog .

    Werkelijk niks maar dan ook niks als de tyfuszooi torenhoog opstapelen doet die.

    STEM ZE WEG ! op 6 juni .

    Geliked door 1 persoon

  5. ronjaspers zegt:

    Extreem linkse landverraders,op landverraad staat maar 1 straf,en dat is de doodstraf.

    Geliked door 2 people

  6. Harry zegt:

    Je hoort het rode geteisem altijd alleen maar koeren over “ extreem rechts “ .

    Er bestaat in ons land amper iets van “ extreem rechts “ .

    Ik ken er geen één , wél het antifa geteisem , Púúr links !

    En die kut moslims !

    We hebben wel gewoon niet- links en gematigd rechts !

    En wat valt daar onder ; de vvd is gematigd links , het cda ook . De drollenstamperspartij van Jetten en Kutkaag is érg links en levensgevaarlijk .

    Om over de bommenleggers van GL maar te zwijgen .

    Alleen de PVV , het FvD en BVNL zijn niet uitgesproken links !
    Maar zéker niet “ extreem “ rechts .

    Geliked door 3 people

  7. Julia zegt:

    Nederland mag wel op haar hoede zijn want kijk er niet raar van op als de algehele formatie op niets uitloopt en Nederland alsnog het grote afval uit Brussel genaamd Timmermans op de stoel van onze landverrader Rutte komt. Alles wordt gedaan om Wilders onderuit te halen daarvoor is de wolf in schaapskleren en stoorzender Omtzigt ingezet het is een smerige WEF keffer net als de rest. Dat tuig heeft al kans gezien om FvD kapot te maken maar let op PVV wacht hetzelfde lot. We weten waartoe dat links betonrot voor in staat is en denk maar even terug aan 6 mei 2002 Op 6 mei 2002, werd de politicus Pim Fortuyn (1948-2002) vermoord. Gezien zijn populariteit op dat moment was Fortuyn op weg om bij de verkiezingen later die maand minister-president te worden. “At your service!”, luidde een bekende uitspraak van de politicus en islamcriticus. Maar Fortuyn zou nooit minister-president worden. Aan de moord ging een heftige politieke campagne vooraf, waarin Fortuyn naar eigen zeggen werd gedemoniseerd. Maar het demoniseren van Fortuyn was al eerder begonnen, toen hij nog gevierd columnist bij Elsevier was en boeken publiceerde. In 1997 had Fortuyn Tegen de islamisering van Nederland uitgebracht. Een vooruitziende blik kon je Fortuyn niet ontzeggen. Dat boek leidde in het VARA-debatprogramma Het Lagerhuis tot een verhitte discussie tussen Fortuyn en de socialistische coryfee Marcel van Dam (1938). PvdA een smerige linkse extremistische club o.a. ook Paul Rosenmöller nog zo een stuk PvdA gif dit stuk links gif zei in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2002 over Pim Fortuyn: “Ik hoop dat Fortuyn in zijn eigen vingers gesneden heeft en ik hoop dat de wond zo diep is dat het bloeden voor 15 mei niet ophoudt.” Koste wat het kost het is de plicht van het volk om Timmermans en al zijn aanhangsel uit de politiek voor goed verdwijnen het is een gevaar voor onze alghele samenleving. Zolang het volk niet opstaat is Nederland voor goed ten onder door o.a. Islam terreur die nu al teveel de overhand krijgen en hebben..

    Geliked door 2 people

    • Lonneke zegt:

      Netflix zou een serie moeten maken – want dáár kijkt gemiddeld

      Nederland naar en dat begrijpen ze ook… een serie over Rosenmöller Polpotfan en gedoodverfde opdrachtgever van Volkert … over de ombudsman Marcel van Dam die fraudeerde met de Exota-tests en vervolgens zijn zakken goed vulde …. en DAT soort mensen uit dat soort namaak

      elite/intelligentiaclubjes wil Nederland beheren, besturen, onderdrukken en leegplukken en durven te wijzen naar EXTREEM RECHTS…. en over democratie dùrven te spreken… inderdaad Julia, het is hoog tijd dat WE THE PEOPLE/ WIJ HET VOLK het heft overneemtvan deze extreem linkse leugenaars, activisten, racisten, dieven en zakkenvullers🙏

      Like

  8. karton zegt:

    Ik heb die Vette Fransje vandaag niet gezien/gehoord, ik wilde de Moederdag niet óók nog door die mafkees laten verpesten. Laat hem maar snel de varkenspest, gekke-koeienziekte, malaria of de kippen-nies ziekte krijgen.

    Geliked door 2 people

    • Julia zegt:

      karton. Door dat linkse gifprogramma WNL op Zondag laat ik geen enkele zondag verpesten. Ik sta boven het linkse afval dat elke zondag uitgebreid podium krijgt en wil het zien laat staan horen.

      Geliked door 1 persoon

  9. Blaffertje zegt:

    Hier nog een van domme Fransje.

    Rick Nieman verpulvert droom van Timmermans: Clinton kende zijn naam niet echt

    “Timmermans wist – blij als een kind – te vertellen dat DE GROTE BILL CLINTON zijn naam kende toen de twee ooit elkaars pad kruisten. Rick Nieman kent de plastieke charme van Amerika langer dan vandaag en moest binnen een minuut de kinderlijke droom van Timmermans voorzien van de vernietigende nuance dat het ‘namen onthouden’ waarschijnlijk een trucje is.”

    https://www.geenstijl.nl/5176168/Rick-Nieman-verpulvert-droom-van-Timmermans-Clinton-kende-zijn-naam-niet-echt

    Like

    • karton zegt:

      @ Blaffertje op 12-5-2024 om 19.00 u.

      Zou deze vetkwab het nóóit leren Woef ?

      Deze minne man hang van leugens & bedrog aan elkaar.

      Wát een in- en intriest kereltje; zou er trouwens óók een mevr. Timmermans bestaan, dus zijn echtgenote ? Ik kan ’t me nauwelijks voorstellen.

      Geliked door 1 persoon

      • Blaffertje zegt:

        Ach karton, geld en macht trekt vrouwen aan zoals bijen honing aantrekt.
        Ze krijgen er nooit genoeg van.

        Er zal best een mevrouw Timmerfransje zijn.
        Laten we haar maar Timmergansje noemen😉😂

        Like

  10. bobzelf zegt:

    JA DAT JE DUS ‘S MORGENS WAKKER WORDT

    EN DE KRANT OPEN SLAAT

    EN DE FOTO VAN OME FRANS WORDT GETOOND

    HANGEND EN BUNGELEND AAN DE ”ERASMUS “” BRUG .

    MET DE TEKST ER ONDER. ”” WHO DID IT ” ??

    EN DAN DAARONDER ”JOOST MAG HET WETEN ..

    WAT EEN SCHITTERENDE GEDACHTE

    SOCHI BOBOBOBOBOBO

    Geliked door 1 persoon

  11. stradivotsi zegt:

    De hele politieke kwestie is dom gelul, want twee handen op en buik verhaal

    Like

  12. adbos15460 zegt:

    die rare dikharses kan liegen in wel 9 talen !! Plus wartaal .

    Like

  13. stradivotsi zegt:

    Timmerfrits is een eigen belangen dwaas, zoals elk ander wellustige

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie