EU-ambtenaren moeten zich aan eigen stropdas ophangen

In de “Europese wijk” van Brussel, waar de instellingen van de Europese Unie gevestigd zijn, doken duistere affiches en stickers op, die de EU-ambtenaren ertoe oproepen zich aan hun eigen stropdassen op te hangen, berichten Brusselse massamedia.

“Eurocraat, neem je stropdas!”, staat er op affiches en stickers, waarop de in de strop van een stropdas hangende EU-ambtenaar met op de achtergrond de blauwe vlag van de EU staat afgebeeld.

Vertegenwoordigers van de vakbonden van Europese instellingen beklaagden zich over zulke “uiterlijke agitatie” bij de voorzitter van de Europese commissie José Manuel Durão Barroso en bij de chef van de Europese Raad Herman Van Rompuy.

“De volgende fase zal ongetwijfeld bestaan uit afranselingen”, staat er in een brief van de vakbonden aan de EU-leiding.

Bron:

http://german.ruvr.ru/2012_05_03/73701507/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU. Bookmark de permalink .

17 reacties op EU-ambtenaren moeten zich aan eigen stropdas ophangen

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Vandaag weer 2 minuten stil zijn voor hen die vielen voor onze vrijheid, een vrijheid die stelselmatig door allerlei mentaal gestoorde, omhooggevallen hotemetoten wordt afgebroken.
  Dat moeten we zien te voorkomen, dat kan niet wachten. Ruud Stratmann zal het allemaal niet meer meemaken.
  http://www.amsterdampost.nl/juweliermoordenaarhet-was-een-bedrijfsongelukje/#comment-68477

  Like

 2. Ruud Beijer zegt:

  Geachte forumlezers,ik als vrijwilliger van de PVV kijk uit naar de verkiezingen.Blijven we wel of niet in de E.U?
  Ik stem alvast tegen!Nou u nog,of laten de Nederlanders zich toch beinvloeden door de s,Linkse media?

  Like

 3. Het zal je maar gebeuren .en is het wel een bedrijfs ongelukjegeweest .
  terug sturen waar ze vandaan komen gewoon na hun straf en terug keer weigering .

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  “De volgende fase zal ongetwijfeld bestaan uit afranselingen”, staat er in een brief van de vakbonden aan de EU-leiding.”

  EU mentaliteit

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  De jeugd heeft onze toekomst !!?? Aangewakkerd door een met haat en plundering, doding en maatschappelijke onrust creeerende Islam

  Bureau Jeugdzorg zegt tegen het AD dat ze er alles aan heeft gedaan om het leven van de jongens op de rails te krijgen : http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/337769/Moordenaars-Haagse-juwelier-jarenlang-intensief-begeleid.htm

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Aboe Laadklep heeft ook iets ontdekt…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12060382/___Mijn_vader_was_een_foto___.html
  @Jowitteroos, 12:03.. O, dus jarenlang intensief begeleid..??? Ik had ze na het eerste contact met de politie gedenaturaliseerd, tot persona nog grata verklaard en UITGEZET naar het land van herkomst. En waar waren hun verwekkers al die jaren? Hebben die al die tijd met hun gebedskettinkjes zitten spelen…??? Nee, deze laffe moord is niet zomaar even weg te poetsen.

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Geheel mee eens, maar zo werken ze hier niet in dit land, politie, justitie, jeugdzorg etc etc, zijn gehersenspoeld door het links-gedachtengoed! Heb het meegemaakt in verschillende wijken in Utrecht al vanaf mijn jonge jaren ( 20)

   Like

 7. jowitteroos zegt:

  off topic:
  Aswan dam vol scheuren, dreigt bij breuk heel Egypte te verwoesten

  http://xandernieuws.punt.nl/?r=1&id=658763

  Like

 8. Linsky zegt:

  Duits bedrijf verzond hatelijke emails naar Israëlische klant: ‘Joden zijn een ziekte’ [Gil Shefler]
  Speelgoedwinkel eigenaresse Eti Doron uit Tel Aviv: “Nou zeg, was dat even schrikken!“

  German firm to Israeli client: Jews are a disease
  Fabrikant in Neurenberg zend antisemitische email naar eigenaresse van speelgoedwinkel in Tel Aviv nadat een transactie verzuurde

  Eti Doron wilde speelgoed aankopen van een bedrijf in Duitsland voor haar winkel in Tel Aviv, maar toen de overeenkomst afsprong begon zij antisemitische brieven te ontvangen. Doron zond de Jerusalem Post enkele emails toe waarin Walter Adler, die zich die identificeert als de oprichter van Hoff-Interieur, een fabrikant in Neurenberg, de Joden “een ziekte” noemt en de Duitse dichter Günther Grass prijst voor zijn uitspraken waarin hij Israël een gevaar voor de wereldvrede noemt.

  Walter Adler schreef onder meer het volgende in een e-mail:

  “Wij zien dat u besloten heeft om een echte Jood te zijn, niet alleen een leugenaar maar ook een bedrieger.” [..]

  “Uw onbehoorlijk gedrag heeft ons een groot verlies berokkend. Wij moeten herinneren aan een aforisme dat honderden jaren in Europa leefde, dat sommige mensen van uw soort een pest zijn voor de mensheid. Wij hebben nooit gedacht dat dit waar is, maar u bevestigt dit.”

  De brieven, die werden verzonden van het emailadres van Hoff-Interieur, vervolgen met ‘de grote’ Grass te loven voor zijn uitspraak dat Israël de ‘world piece‘ [sic] in gevaar brengt en betreurt de ‘martelingen en moorden’ die door Israël tegen de Palestijnen worden uitgevoerd. De auteur beëindigde zijn brief met een dreigement om Eti Doron te laten arresteren wanneer zij in de omgeving van bedrijfs-gebouwen durft te komen…………..verder;
  http://brabosh.com/2012/05/04/pqpct-he1/

  Like

 9. Linsky zegt:

  België keurt resolutie goed: l
  evert Hamas binnenkort ‘Ambassadeur van Palestina’ in Brussel?

  Mahmoud Abbas, steekt de Belgische Koning Albert II naar de kroon. Bekend als de corrupte gerant van de Palestijnse bollenwinkel, omringd door zijn adjudanten van Hamas, Khaled Meshaal en premier Ismail Haniyeh, wrijven alle terroristenleiders zich voldaan in de handen. Vooral Abbas is dolgelukkig. Blij neuriet hij het bekende deuntje van Leonard Cohen mee:

  First we take Manhattan and then we take Berlin Brussels.
  I’m guided by a signal in the heavens.
  I’m guided by this birthmark on my skin.
  I’m guided by the beauty of our weapons.
  First we take Manhattan, then we take Berlin Brussels.

  België gaat de status van Palestijnse vertegenwoordiging in België opkrikken
  Andermaal een blamage voor de Belgische staat m.b.t. Israël. De Belgische senaat keurde gisteren – donderdag 3 mei 2012 – een resolutie goed die de status van de Palestijnse vertegenwoordiging in België verhoogt, met inbegrip van de bijhorende diplomatieke voorrechten “tot het niveau dat vergelijkbaar is met datgene dat thans bij de meeste van onze Europese partners geldt“……………verder;
  http://brabosh.com/2012/05/04/pqpct-hes/

  Like

 10. Henk Schroemges zegt:

  Bureau Jeugdzorg heeft jarenlang geprobeerd deze criminelen op het “rechte”pad te brengen!!??. Ja met inachtneming en altijd accepteren van hun gevoelens, normen en waarden en wat zij zelf graag wilden. Wat een totaal af te schaffen clubs hebben we toch in dit land. Afschaffen al dat getroetel en gehuichel over de ruggen van de Ned. belastingbetaler. Het wordt toch nu wel eens tijd voor een ontzettend grove bezem, -liefst van staaldraad- die deze zaakjes eens totaal uitmest.

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  @ Henk Schroemges

  Hear Hear!!

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Ik vind het wel een goed idee die kop van het artikel.
  Degene die niet wil mag zich ook niog verstoppen maar we willen hem nooit meer tegenkomen.

  Like

 13. waarheidkwetst zegt:

  Weldra verdwijnt de laatste groene zone van Elsene, het park “La Plaine”. Er komen penthouses, een hotel en een kindercrèche voor Eurocraten.

  Intussen probeert de gemeente van Elsene het Gewestplan te wijzigen. “La Plaine” herbergt immers beschermde dier- en plantensoorten.

  Alweer een cadeautje voor de Europese ambtenaren.

  Like

 14. alidas zegt:

  Ruud Bijer ik stem ook tegen.Die hele EU brengt alleen maar ellende

  Like

 15. Gt zegt:

  Kijk en dit is nog maat het begin, ik vrees politieke aanslagen de mensen maar steeds blijven uitzuigen, en de grenzen open zet voor die geluk zoekers in woningen steekt van meer dan 500 € in de maand met alle toeters en bellen ja wel, zelf mobieltjes, lopen een hele dag te tetteren in hun taal. Dan krijg je om denduur een systeem dat mensen moeten overleven , en dan gaan mensen heel ver het zal niet met die stropdas blijven, maar echt fysiek geweld zal doen plaats vinden.
  Ik ben er van overtuigd dat Europa in elkaar donderd, we zijn belazerd al jarenlang ik wist het al die tijd maar een roepende in de woestijn tja wie hoort deze. Dan die zo genaamde vergrijzing, nee die verdomde multicul met al zijn uitwassen al jaaaaaren lang daar ligt het probleem dit kost miljarden, maar het mag niet genoemd worden. Realiseren ze zich daar in Brussel wel waar ze mee bezig zijn, …….ze spelen met vuur en nog niet zo,n klein beetje ook wat heeft men als hard werkende nog te verliezen om den duur , zo als ik al eerder aan gaf overleven en dan gaat een mens heel ver. Betreft Nederland het land, waar de kerken verdwijnen en de moskeeën opbloeien hoe verzin je het het gebeurd allemaal onder de ogen van de hard werkende Nederlander.
  Toch zal de politiek een zeer ernstige afrekening krijgen, zeer ernstig waarvan Europa op zijn grondvesten als deze ze nog heeft zal schudden en menig mens de koude rillingen over zijn rug zal doen voelen het kan niet anders. Ik hoop natuurlijk het tegendeel maar zo als ik het bekijk zitten we in een vacuüm, van op komend geweld dat zijn weer ga niet zal kennen veroorzaakt door het in Europa zittende pluche, die hun kop in het zand steekt ik volg dit al tien tallen jaren en je ziet het ontwikkelen, maar het is ook juist hun bedoeling maar ohh als die staak in hun eigen wielen komt, hebben ze daar wel op gerekend?

  Like

 16. Columnist zegt:

  Wees de EU een stap vóór, leer Esperanto.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s