“Kauft nicht bei Juden”-propaganda door Europese Unie en NOS-Journaal

Screenshot_19

Kijk die smoeltjes nou toch! In heilige verontwaardiging en helemaal op de hoogte. Misschien wel voorgelicht door Monique van Hoogstraten en het NOS-journaal. Dat islamitisch groen staat ze leuk.

(Door: Martien Pennings)

Ik vraag nogmaals uw aandacht voor het gemak waarmee het NON-journaal en “correspondente” Monique van Hoogstraten voortdurend flagrante en Jodenhaatzaaiende leugens kunnen verkopen voor miljoenen kijkers. Hieronder ziet u opnieuw hoeveel moeite het kost om die Jodenhaat te ontmaskeren voor wat die is. Ik heb de leugens van Van Hoogstraten al vele malen aan de kaak gesteld:  hier en hier  en hier en hier en het helpt geen zier.

Dit is het nieuwste. Ik geef hier de tekst die door Monique van Hoogstraten op 27 en 28 februari 2013 op de nieuwssite van de NOS werd gezet. De kop luidt “Kritiek EU-consuls op Israël”. Wie die consuls zijn, weet ik niet en dat is dus tekenend voor de Europese Unie: twee anonieme vertegenwoordigers van de EUSSR “op de Westbank” oefenen hevige invloed uit om de Jodenhaat van de alreeds “anti-Zionistisch” gehersenspoelde Europese bevolking effectiever te maken. Lees maar: ***

“De EU moet serieus werk maken van ECONOMISCHE MAATREGELEN TEGEN DE ISRAËLISCHE NEDERZETTINGEN. Dat staat in het jaarrapport over 2012 dat de EU-vertegenwoordigingen in Jeruzalem en Ramallah hebben opgesteld. De Europese consuls zijn zeer kritisch over de snelle groei van de nederzettingen in 2012. Die is volgens hen “systematisch, opzettelijk en provocatief”. Het vertrouwelijk rapport, dat in handen is van de NOS, bevat aanbevelingen voor de politici in Brussel. Het rapport wordt de komende weken in Brussel besproken, maar grote politieke besluiten worden er niet verwacht.

De nederzettingenbouw is DE GROOTSTE BEDREIGING VOOR DE TWEE-STATEN-OPLOSSING, schrijven de Europese consuls in de Palestijnse gebieden aan hun politieke bazen. Alleen al in Oost-Jeruzalem zijn in 2012 drie keer zoveel bouwplannen voor joodse bewoners goedgekeurd als in drie jaar ervoor samen. Op dit moment wonen circa 200.000 joodse Israëliërs in Palestijns Oost-Jeruzalem. Er is EEN BEWUSTE STRATEGIE OM HET PERCENTAGE PALESTIJNEN IN JERUZALEM TE VERMINDEREN EN OM DE STAD FYSIEK AF TE SLUITEN VAN DE WESTELIJKE JORDAANOEVER, schrijven de consuls. Een toekomst als hoofdstad voor twee staten dreigt daardoor onmogelijk te worden.

In het rapport bevelen ze de EU aan STRAFMAATREGELEN TEGEN DE ILLEGALE NEDERZETTINIGEN die al van kracht zijn, strikt uit te voeren. De EU moet ook haast maken met nieuwe maatregelen. Zo bestaat er al jaren de afspraak DAT PRODUCTEN UIT DE NEDERZETTINGEN NIET DEZELFDE BELASTINGVRIJSTELLING MOGEN GENIETEN ALS DIE GELDT VOOR ISRAËLISCHE PRODUCTEN die in Europa worden ingevoerd. Het rapport meldt niet of deze regeling vaak wordt ontdoken, maar beveelt wel aan toe te zien op strikte naleving.

Ook wordt aanbevolen SERIEUS WERK TE MAKEN VAN HET LABELEN VAN PRODUCTEN UIT DE NEDERZETTINGEN. Consumenten, ook in Nederland, kunnen dan zien of een product uit een nederzetting komt. LABELING IS IN BRUSSEL STEEDS MEER ONDERWERP VAN GESPREK, maar een politiek besluit is er nog niet.”

Tot zover de verslaggeving van Monique van Hoogstraten van het NON-journaal over de actie “Kauft nicht bei Juden” van de Europese Unie. De hoofdletters zijn natuurlijk van mij en zijn bedoeld als een uitlichten van de leugens en aansporingen die gebruikt worden bij de antisemitische hetze. De boycot-ophits- passages spreken voor zich, maar de leugens vragen toch weer ontzenuwing.

De leugens:

1) “( . . .) de grootste bedreiging voor de twee-staten-oplossing ( . . .)” is natuurlijk het feit dat de islamitische Palmaffia’s helemaal nooit van plan zijn geweest een eigen staat te aanvaarden en tegelijk Israël te erkennen. Ze hebben sinds 1937 (Peel-plan) minstens vijf en waarschijnlijk meer dan tien grote kansen gehad om zo’n staat te verwezenlijken. Maar de Palmaffia’s leven van haat, corruptie, parasitisme en geweld en zijn in staat noch bereid een normale sociaal-economische structuur te runnen.

2) “( . . .) een bewuste strategie om het percentage Palestijnen in Jeruzalem te verminderen en om de stad fysiek af te sluiten van de Westelijke Jordaanoever ( . . .)”.

De concrete mega-leugen is hierin gemakkelijk aanwijsbaar: op het meest smalle punt rond Jeruzalem blijft “de Westelijke Jordaanoever” (die landstreek heet al duizenden jaren Samaria-Judea) 15 kilometer breed. De EU-consuls en Van Hoogstraten hebben hier stiekem overigens een concreet bouwplan rond Jeruzalem op het oog waarvan al sinds het Oslo-Akkoord van 1993 duidelijk was dat het aan Israël zou toevallen bij een definitieve vredesregeling. Zie voor een uitgebreidere weerlegging van deze leugen dit artikel van mij en daarin de paragraaf getiteld: “De betreffende journaaluitzendingen van 13 december 2012”.

Het haathetzend smeerlappige zit ‘m natuurlijk voorts in de woordkeuze. Het geboefte schrijft niet “een bewuste strategie om het percentage Israëli’s in Jeruzalem te vermeerderen”, want dat klinkt al heel anders. Dat laatste heeft niet die stiekeme bijklank van “deportatie van Palestijnen”. En dat willen van Hoogstraten en de “EU-consuls” graag. Het gaat gewoon om natuurlijke aanwas van de Joodse bevolking, waarvoor huizen gebouwd worden. En dat morele en juridische recht hebben de Israëli’s voor zeven-en-een-half miljoen procent, maar voor de onderbouwing van die 26,2 miljard procent moet ik de lezer vragen een uurtje moeite te doen en proberen zich iets anders eigen te maken van de geschiedenis van Israël dan de mainstream-media-leugens.

Screenshot_20

Deze poster is gemaakt door “inminds” staat in de rechter bovenhoek. Jawel: Hersenspoel & Co. in samenwerking met uw NOS-journaal. Maar met antisemitisme heeft het natuurlijk niets te maken.

_________________________________________

*** Voor degenen die problemen krijgen met “cookies”  en die de hele link in een browser willen copy-pasten: http://nos.nl/artikel/478961-kritiek-euconsuls-op-israel.html

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Linkse Kerk, mainstream-media, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Kauft nicht bei Juden”-propaganda door Europese Unie en NOS-Journaal

 1. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel Hr. Pennings, en ik snap het helemaal. Wat doet een regime geleid door de RODEN te weten de EUSRR, “de vlucht naar voren”. Net als Adolf Hitler, zijn de linkse huichelaars, maar wat blij, om in navolging van de islamofascisten, Israel naar het leven te staan. Kotsmisselijk ben ik van de RODEN en de GUTMENSCHEN, de 5e colonne van de verwerpelijke ISLAM!

  Like

 2. Robbert zegt:

  Het is helaas zo dat links overal de scepter lijkt te zwaaien en dat ook ongestraft kan doen onder het mom van ‘nieuwsgaring’…..

  Like

 3. Urbanus zegt:

  ik zei het twee jaar terug al. de socialisten halen hun flyers uit de archieven, Kauf nicht bei Juden!

  Like

 4. baksteen zegt:

  Wie zijn die EU-consuls? nationaliteit, namen, achtergrond, CV.
  Is dit te achterhalen, eventueel met de WOB, of geldt die niet in Brussel, zou best kunnen….

  Like

 5. Trucker zegt:

  Die linkse multikulle islamofiele bende zijn net als President PROZAC tegen Europa, tegen Israel en voor eurabia en haatbaarden.
  Het tuig dat daar paradeert in (niet toevallig) groene vodden rond hun lijf willen waarschijnlijk liever vandaag dazn morgen hun vriendjes islamietn aan de macht want die Joden…dat vinden ze pas bandieten.
  Gehersenspeold en dolgedraaid, en dta zooitej stapt dan een kieslokaal binnen en kleurt alleen de politiekers die pro haatbaarden en eurabia zijn.
  Jammer lopen er teveel van dat soort (kiezers én politiekers) in het rond.
  Blijf erbij JAFFA’S zijn de lekkerste apelsientjes en dat multikul tuig kan de pot op, stel me trouwens de vraag of YOUSSEF de witte de handlanger van het multikul zooitje en fuhrer van Het Centrum Voor Racisme En Discriminatie Tegen Vlamingen geen klacht neerlegt tegen het tuig wegens het aanzetten tot haat en discriminatie van onze Israelische vrienden.
  Zal als toemaatje een artikel uit Pelgieland bijvoegen, tussen haakjes ben trots tot de islamofoben te behoren.
  PS “de strijd opvoeren”, jaja zo kenne we ze wel de islamietjes : “de strijd”

  binnenland op 28/02/13 om 12:43

  Talhaoui wil strengere aanpak van islamofobie

  De minister van Justitie moet ieder jaar een rapport voorleggen over de strijd tegen islamofobie. En de procureurs-generaal moeten van de strijd tegen discriminatie op basis van geloof een prioriteit maken. De strijd tegen de islamofobie moet overal worden opgevoerd. Dat willen de socialisten, de MR en de groenen. Ze dienden op initiatief van de Antwerpse senator Fauzaya Talhaoui en Bert Anciaux, beiden sp.a, een voorstel in die zin in. Het wordt straks door de Senaat in overweging genomen.

  “Vooral op het internet worden de aanvallen op de islam almaar talrijker en ruwer” zo betogen de indieners. Ze wensen zich uitdrukkelijk te distantiëren van het “islamisme”, dat de islam als een politieke ideologie ziet die de ongelijkheid tussen man en vrouw en de sharia wil invoeren. “De meeste moslims willen dat hier niet, ze aanvaarden ons democratisch systeem”, zo luidt het. De indieners willen ook niet dat iedere kritiek op de islam wordt gefnuikt, ze pleiten voor een correct beeld van de islam. Ze willen dat islamofobie behandeld wordt zoals antisemitisme.

  “Barbaars, irrationeel”

  Islamofobie is voor hen “ongegronde vijandigheid tegenover de islam”. Ze sommen acht criteria op om islamofobie te herkennen. Bv. de islam zien als een statisch gesloten blok, dat niet in staat is om zich aan te passen; of als inferieur aan het Westen, als barbaars, irrationeel, primitief en seksistisch; of de islam definiëren als gewelddadig, bedreigend, steun verlenend aan terrorisme, actief betrokken in een “botsing der beschavingen”; of de islam zien als een politieke ideologie, die politiek en militair de baas wil spelen. Wie een aantal van deze visies aanhangt, is volgens de indieners islamofoob.

  “Dergelijke denkbeelden, hier gedefinieerd als islamofoob, zetten aan tot discriminatie en racisme en vereisen een strakke afkeuring en gerechtelijke vervolging”, zo stellen ze.

  Volgens Talhaoui is de huidige antidiscriminatiewet in België voldoende om islamofobie aan te pakken. Maar dat moet wil gebeuren. Discriminatie op grond van geloof moet daarom een prioriteit worden in het Nationaal Veiligheidsplan en de parketten moeten bij voorrang aandacht schenken aan de vervolging van dit misdrijf. De minister van Justitie moet ieder jaar een rapport over de strijd tegen de islamofobie voorleggen. De politie moet het internet beter volgen om islamofobie daar beter aan te pakken. Het onderwijs en de media moeten op iedere vorm van islamofobie reageren met een correcte, niet-bevooroordeelde berichtgeving.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Yep, bemerk het pas nu weerom te driftig op de toetsen getikt dus enkele woorden die er raar uitzien.
  Wijt het aan Trucker’s slechte ogen.

  Mea Culpa

  Like

 7. Jade zegt:

  Beste mensen, ik weet niet of het verbeelding is, maar bij ons
  in de stad sluiten steeds meer winkels, die dan vervolgens worden
  over genomen door turken en dat soort volk.
  In mijn gedachten zie ik het bordje “verboden voor joden” al weer hangen,
  en denk ik aan de bijbeltekst waarin men, zonder merkteken van het beest,
  niks meer kan kopen.
  Kijkt u eens of u ook zoiets merkt, en laat het a.u.b. weten op de site…

  Like

 8. Breget.s zegt:

  Wat een nachtmerrie als je de zielloze uitdrukkingen op hun gezichten zie als ze bezig zijn een volk die ze als oorlog slachtoffers op 4 mei te gedenken ,doet mij denken aan 40/45 toe er vrachtwagens vol kinderen oude en jonge mensen werde afgevoerd ,die beelden staan op het netvlies van je ogen en verdwijnen nooit .Mijn herdenking doe ik thuis zonder de misselijkmakende schijnheiligheid van antisimisme bij wie de schaamte allang voorbij is en nooit is weg geweest.geen toekomstige beulen wil ik zien aan graven van Joden .Van wending kunnen we zeker zijn intelligentie is niet uitgedeeld aan regeringen die dit soort in standhouden .E.J. Hoop dat ik geen schade toe breng .

  Like

 9. Breget.s zegt:

  Moet van 1ding kunnen we zeker zijn .

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Breget.S. 05.45. uur. Inderdaad Breget, de huichelaars van LINKS en GUTMENSCH allooi, bezetten bij de herdenkingen op 4 mei, elk jaar de beste plekken. Scheinheilig als ze zijn, doen ze het voorkomen alsof zij, ware verzetstrijders zouden zijn, en ware vechters zouden zijn geweest tegen de jodenvervolging tussen 1940 en 1945 in nederland. Niets is minder WAAR! Deze hypocrieten zijn nu in staat de joodse bevolking over te dragen aan de muzelmannen. Ik ga NOOIT MEER naar deze zgn. officiële herdenkingen heen, waar deze jodenhaters bijeen komen. Amen.

  Like

 11. s breget zegt:

  Tom Hendrix. Als we voor elk volk dat slachtoffer van de 2 wereldoorlog is één dag per jaar zouden gedenken zal het kaf van het koren zichtbaar zijn en op de dag van de Joden zal het stil zijn op die plaatsen waar zij rusten .

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Moeten die T shirtjes niet bruin zijn ???? De facisten marcheren weer !!

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Goed artikel Martien, tsa als je het over die smoeltjes hebt, kun je beter spreken van selectief verontwaardige smoelen, wat die lui mankeren daar heb ik mijn hoofd vele malen over gebroken, zij hebben een blinde vlek zo groot als Nederland zelf, zij bevruchten zich zelf met deze vorm van haat die tegen ons ‘gewone’ burgers is gericht. Net zoals de politiekcorrecte elite feitelijk zegt weg met jullie! Zij omarmen de Islam als een goede vriend, net zoals kunstliefhebbers een abstract kunstwerk van bijvoorbeeld Karel Appel de hemel in roemen, terwijl elk 5 jarig kind dit binnen 10 minuten gemaakt heeft.

  Like

 14. Jan zegt:

  ‘PaleSStijnen’ geven toe dat zij niet bestaan, willen naar Egypte:

  13,000 Gazans eagerly became Egyptian citizens in two years
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/03/13000-gazans-eagerly-became-egyptian.html

  Like

 15. Pingback: Samsom koestert de Jodenhaat van zijn moslim-electoraat | E.J. Bron

 16. Pingback: De objectiviteit van de NOS, of wat daar nog van over is | E.J. Bron

 17. Pingback: NOS-journaal: islamofilie, Israëlhaat, incompetentie | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s