NOS-journaal: islamofilie, Israëlhaat, incompetentie

Screenshot_34

(Door: Martien Pennings)

Een mij onbekend zelfbewust jongens-stemmetje voicet-over bij het NON-journaal van vanmorgen 9 uur. Het gaat om een bericht dat “de Amerikanen” (Moslimbroeder en Manchurian candidate Obama dus) hebben gekort op de militaire hulp aan Egypte. Kijk vanaf 3:20.

“Dit is sinds de militaire coup tegen de vrij gekozen president Morsi een dagelijks beeld in Egypte. Betogingen door Morsi’s aanhangers en het leger dat daarop schiet, gevolgd door arrestaties. Het leger had aanvankelijk beloofd  dat de machtsovername tijdelijk was en dat de democratie zou worden hersteld. Maar dat is niet gebeurd en daarom maken de VS nu een gebaar.”

Om te beginnen is Morsi niet “vrij gekozen”, maar door fraude en omkoping aan de macht gekomen. Voorts was de via fraude gekozen president druk doende de democratie af te schaffen middels geweld en de sharia in te voeren.

En is Moslimbroeder Obama niet erg snel met de eis dat “de democratie wordt hersteld”?  Morsi heeft een vol jaar gehad om de democratie te ondermijnen. De militairen zijn pas sinds begin juli dit jaar aan de macht, dat is iets meer dan drie maanden. En dan natuurlijk die rustig uitgesproken ophits-woordjes: “vrij gekozen”, “dagelijks beeld”, “leger dat schiet”, “arrestaties”.

En wie was toch ook alweer die “vrij gekozen” president Morsi?

Kijk eens hier hoe Morsi met de imam bidt voor de overwinning op alle ongelovigen en ook voor . . . . . de vernietiging van de Joden! En dan dit filmpje, waarin Morsi vertelt dat er geen vrede mogelijk zal zijn met de Joden, want dat zijn bloedzuigende afstammelingen van apen en varkens. En dan deze waarin Morsi schreeuwt: “Beste broeders, wij moeten niet vergeten onze kinderen en kleinkinderen op te voeden met haat tegen die Zionisten en Joden, en al diegenen die hen steunen. Ze moeten worden opgevoed met haat. De haat moet worden gecontinueerd.”

Hoe vaak heb ik nou al de subtiele en grove leugenlaster over Israël en die nauwelijks verhulde islamofilie en Pal-maffia-aanbidding bij het NON-journaal aan de kaak gesteld? In onderstaande opsomming ontbreken er vast nog een aantal:
1)
Hoe de collaboratie-ploerten van het NOS-journaal Israël subtiel naaiden ter gelegenheid van Jom Kippoer
2)
NOS-Journaal-ratten uit hun collaboratie-holen gedreven door voetbalschandaal Qatar
3)
Jeroen van Dommelen, Wildersbasher in dienst van het NOS-journaal
4)
Jeroen Overbeek (NOS-journaal) en Suzanne Bosman (RTL-4-nieuws) zijn antisemieten
5)
NOS-journaal en Monique van Hoogstraten: extra Jodenhaat op Israëls verjaardag
6)
NOS-journaal misbruikt Joodse vermoorde kinderen om de islam te promoten
7)
“Kauft nicht bei Juden”-propaganda door Europese Unie en NOS-Journaal
8)
De Jodenhaat van het NOS-journaal en correspondente Monique van Hoogstraten nogmaals aangetoond
9)
Het NOS-journaal is weer bezig de Jodenhaat te voeden
10)
Antisemitisch NOS-journaal wekt bewust Jodenhaat (II)
11)
Monique Hoogstraten (NOS) en de paperclip op het bureau van Netanyahu
12)
Monique van Hoogstraten lapt namens de NOS alle journalistieke principes aan haar fascistische laarsjes
_______________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Egypte, Islam, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, NOS, Obama, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op NOS-journaal: islamofilie, Israëlhaat, incompetentie

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal met U eens Martien. Maar de LINKSEN en de GUTMENSCHEN blijven de volgelingen van DE CULTUS DES DOODS maar voortrekken en pamperen! Alles met goedkeurende blikken vanuit BRUSSEL, de VERDOEMDE EUSSR. En Obama is een RENEGAAT, OORLOGSMISDADIGER,MOEZELMAN en LANDVERRADER!!

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   Idem, Tom en Luckybee. Griet vanuit het land waar de Joden gelukkig zelf de baas zijn. En dat blijven…

   Like

  • bigljohn zegt:

   Volledig met je eens Tom ! Koning Keizer Admiraal, verneuken doen ze je allemaal ! En dat geldt ook voor Brussel de muzelman MSM en Den Haag, die verneuken je ook graag. Dat die Rutte Samson en Pechtold en de MSM, zichzelf maar eens neuken. Als ze daar mee bezig zijn (wat zullen we lachen) wil ik ze wel eens zien kronkelen van de pijn ! Wacht maar eens tot die verkiezingen er eindelijk weer zijn, en de PVV een monsterzege gaat boeken !

   Like

 2. luckybee zegt:

  Helemaal met je eens beste Tom

  Like

 3. fleckie zegt:

  zich afvragend, WIE het SCHENGEN[VERDRAG “ingevoerd” heeft,.. [open grenzen is immers een ramp gebleken voor de WEST-EUROPESE bevolking] is het zeer de moeite waard eens “De BILDERBERG-GROEP ” OP INTERNET te bekijken. PRINS BERNHARD z.LIPPE-BIESTERFELD, was toch de GRONDLEGGER, en VOORZITTER van de BILDERBERG-GROEP?.[ZIJN DOCHTER, DE TEGENWOORDIGE prinses BEATRIX was toch ook een lid? net zoals nu,waarschijnlijk, de HUIDIGE KONING?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @fleckie: 18.33. uur, op 10/10. Goed gesignaleerd fleckie. Begrijpt U nu waarom velen op dit waardevolle blog, het helemaal gehad hebben met deze cocktail familie?

   Like

 4. Pingback: NOS-journaal: islamofilie, incompetentie en ”journalistiek” activisme | E.J. Bron

 5. Pingback: Dossier NOS | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s