Nördlingen: asielzoekers rebelleren tegen levensmiddelenpakketten en eisen in plaats daarvan geld

Screenshot_19

Naar het schijnt, staan de asielzoekers op de goede oude Duitse waarden, dus: alleen cashgeld telt! Daarom eisen ze contant geld en denken dat dit hun goed recht zou zijn. En ze doen dat in een van de meest schilderachtige stadjes van Zuid-Duitsland. We hebben in de zomer nog enkele dagen in Nördlingen doorgebracht, toen was het nog de zuiverste idylle. Maar toen waren er ook nog geen Afrikaanse “asielzoekers”.

Nördlingen. Salima Zuma staat rustig aan de kant van de weg.Met een nuchtere blik observeert hij datgene wat zich op dat moment voor hun ogen afspeelt: ze ziet de opgefokte mannen, ongeveer 30 asielzoekers, die met hun zelf gemaakte borden demonstreren. Ze ziet hoe ze op straat gaan liggen om de vrachtwagen met de dagelijkse voedselpakketten te stoppen en hoe ze zoals altijd weer luid protesteren – tegen onmenselijke levensomstandigheden, tegen smerige toiletten, tegen een land, waarin ze zich van hun rechten beroofd voelen.  

Augsburger Allgemeine

Beste goedmenschen, vluchtelingminnende Duitsers! Hoe zouden jullie het vinden als we zondag allemaal naar Nördlingen rijden en de sanitaire voorzieningen achter de Afrikanen poetsen, opdat zij zichzelf eindelijk als mensen voorkomen? Misschien ook meneer de chef-redacteur van de “Süddeutsche Zeitung”. En de chef-redactrice van de “TAZ” gaat ook mee? Wel graag rubberen handschoenen en pisglazen meenemen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/04/augsburgasylantenrandalierengegenlebensmittelpakete-und-verlangen-stattdessen-geld/#more-42915

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Afrika, Duitsland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Nördlingen: asielzoekers rebelleren tegen levensmiddelenpakketten en eisen in plaats daarvan geld

 1. Trucker zegt:

  Wieinig woorden an vuil maken, ik zie geen asielzoekers die gevaar voor hun leven lopen maar een BENDE die zoals altijd denkt dat wij VERPLICHT zijn om hun iets te geven…ja een schop onder hun kont.
  Ze komen naar eurabia en gaan nooit naar pakweg china, de sovjet staten of andere leuke paradijzen waar haatbaarden in vrouwenjurken rondstruinen…nee ze komen ALTIJD naar de plaats waar ze door het linkse multikul tuig alle voorrechten verkrijgen, waar ze na enkel dagen denken dat wij hun ook maar iets verplicht zijn…
  Was ik burgemeester in het (nu niet meer zo idylische) dorpje Nördlingen wist ik wel hoe ik het zou aanpakken en het resultaat zou zijn dat er geen éne nog te horen (of zien) zou zijn die “…tegen smerige toiletten, tegen een land, waarin ze zich van hun rechten beroofd voelen…” zou denken te protesteren.
  Ze waren er niet meer zaak opgelost.

  Like

 2. Urbanus zegt:

  schijten op een schoon toilet vint idereen fijn, zels de woestijnmensch die de daad voorheen deed in een kuiltje van zandkorrels…

  Like

 3. Urbanus zegt:

  vint met dt, sorry. was oprecht boos!

  Like

 4. benny zegt:

  ik dacht dat op ons continent mogen leven een privilége was en geen vanzelfsprekend recht voor iedereen! maar ik dacht blijkbaar verkeerd

  Like

 5. Jan zegt:

  …hoe ze op straat gaan liggen om de vrachtwagen met de dagelijkse voedselpakketten te stoppen…

  En ineens was iemand de terreur van de parasieten zat en ‘verwissselde per ongeluk’, wegens ‘hevige schrik’, het rempedaal met het gaspedaal.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Hier in ons kleine dorpje ten noorden van de Pyreneen, woonde tot vorig jaar een man van 87 en zijn vrouw.
  Tot Fransen genaturaliseerde ex-Spanjaarden, gevlucht na de burger-oorlog in Spanje jaren 1936-39.
  Als hij vroeger ons weleens van die jaren vertelde,hoe ze als kind,met broers/zussen en ouders hier in Fr opgevangen werden. Ze werden a.h.w. het “vluchtelingen-kamp” ingedreven, zoals hij dat noemde. Woest kon hij worden als hij dat vergeleek met de z.g.n. “vluchtelingen” van NU , hoe die vertroeteld worden. En dan te bedenken dat er waarschijnlijk in de Noordelijker landen van Europa nog meer gepamperd wordt dan in Fr.
  Wat zou zo,n man over het verhaal hier boven denken.???? Deze mensen waren echte vluchtelingen………………..

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  Vreemd dat moslims zich door het Westen altijd van hun rechten beroofd voelen, maar in hun eigen landen daar nooit over klagen.
  Dat het hen door allah verboden wordt zelf na te mogen denken, zij geen plezier mogen hebben, zij hun hele leven lang opgezadeld zitten met de zware taak oorlog moeten voeren tegen de ongelovigen en zichzelf moeten opblazen om ervan verzekerd te zijn dat ze een plaatsje krijgen in de hoeren en zuiptent van mo………… over dat onmenselijke leven hoor je ze niet klagen.

  Like

 8. oogenhand zegt:

  “Ze komen naar eurabia en gaan nooit naar pakweg china, de sovjet staten of andere leuke paradijzen waar haatbaarden in vrouwenjurken rondstruinen”

  Inderdaad. Díé landen moeten maar eens onder druk gezet worden asielzoekers op te nemen. Saoedi-Arabië en Iran vernietigen elkaar.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @delamontagne 22.52. uur. U heeft volkomen gelijk. Ik begrijp die spaanse mensen volledig. Maar het ergste is, dat deze spaanse mensen vermoedelijk voor de spaanse republiek waren- uiteraard hun goed recht- en dat deze republiek door LINKS en ander ROOD VOLK tot het uiterste toen is verdedigd! En wat zien we nu gebeuren, beste mensen, dat het juist de RODEN en ander LINKS is, dat EUROPA liet overstromen met deze en andere ONAANGEPASTEN. Ik kan de WOEDE van deze SPAANSE mensen ABSOLUUT begrijpen, LINKS heeft de laatste 40 jaren zijn duivelse TRONIE laten zien, door massaal te INFILTREREN in alle GELEDINGEN van de maatschappij.
  Wat een wereld- zucht!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Oogenhand ik meen dat een asylzoeker in Japan 2 jaar in de gevangenis moet om aan te tonen dat hij werkelijk wil.
  In ons dorp in Portugal kwamen, nadat de navo incl. Nederland Yoegoslavië kapot had gegooid om de moslims te helpen, ongeveer 60 kosovaren naar een oud leegstaand ziekenhuis.
  Uiteraard kregen ze hier niet de behandeling en royale opvang zoals in het noorden.
  Na 6 weken waren ze allemaal vertrokken naar betere oorden in het noorden.
  Het was wel een GEMIS voor het dorp.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Waarschijnlijkn zijn de uitkeringen bij U in Portugal nog veel lager dan hier in Z-Frankrijk.
   Zou het echt veel “gemis” zijn????
   In Japan is het haast onmogelijk om verblijfsvergunning te krijgen, laat staan om genaturaliseerd te worden.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Duitsers ontwaakt !!! Rot dat tuig je land uit !!!! Het zijn geen asielzoekers maar uitvreters, dieven,moordenaars en oplichters !!

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Jullie moeten allemaal gaan LEREN dat het overlastveroorzakers zijn en geen asielzoekers.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Zal het je nog sterker vertellen: het zijn uitgekookte intercontinentale koopjesjagers!
  http://tinyurl.com/lsvuda

  Like

 14. Europa moet eens 1 ding leren mensen die voedsel krijgen en daar voor geld in de plaats willen er uit het land gooien met niets wat denken zij wel dat ze hier met een groote bek alles kunnen en krijgen !!! Ja dat denken ze zeker en wij zijn dan zo GEK om het te doen …
  onze Regering zijn hier niet de baas de buitenlanders die binnen komen hebben de touwtjes al in handen ….
  En wij durven er niets aan te doen .

  Bedankt regering van europa zorg maar eerst goed voor je zelf en dan je landgenoten he ,
  Oh ja wie zijn dat eigenlijk

  Like

 15. 8 maart 2013 om 11:40
  Europa moet eens 1 ding leren mensen die voedsel krijgen en daar voor geld in de plaats willen.”Nee” uit het land gooien .Als dat niet goed genoeg is gaan ze eisen stellen .{ geen wonder is de gezegde ,,de brutale hebben de halve WERELD. Wat denken zij wel dat ze hier met een groote bek alles kunnen en krijgen !!! Ja dat denken ze zeker en wij zijn dan zo GEK om het te doen …
  Onze Regering zijn hier niet de baas de buitenlanders die binnen komen hebben de touwtjes al in handen ….
  En wij durven er niets aan te doen .

  Bedankt regering van europa zorg maar eerst goed voor je zelf en dan je landgenoten he ,
  Oh ja wie zijn dat eigenlijk
  ********************************************
  boven is mijn reactie op onderstaande eisen van buitenlanders..
  ********************************************
  https://ejbron.wordpress.com/2013/03/07/nordlingen-asielzoekers-rebelleren-tegen-levensmiddelenpakketten-en-eisen-in-plaats-daarvan-geld/#comment-73707
  GOED ZIJN VOOR JE ARME MEDE MENS IS GOED MAAR ALS ZIJN GAAN EISEN ER UIT ER MEE ,MAAR DAT DURVEN WIJ NIET TE DOEN,OM ZE MASSAAL TERUG TE STUREN.
  OH NEEEE ..WIJ HEBBEN MEER RESPECT VOOR HUN DAN ZIJ VOOR ONS .WIJ MOETEN DE ARABIEREN EISEN OM HUN VOLKEREN IN HET OOSTEN TE VOEDEN EN ALS DAT NIET KAN DAN MOETEN WIJ ONS HANDEN VAN HULPINSTANSIES TERUG TREKKEN
  {HAHA MAAR DAT ZAL NOOIT GEBEUREN IN GEEN EEUWIGHEID}
  Stuur door Promoot Dit is niet OK

  Like

 16. VERVOLG VAN
  8 Maart 2013 om 11:40 uur
  **************************
  Nördlingen: asielzoekers rebelleren tegen levensmiddelenpakketten en eisen in plaats daarvan geldPlaats nieuwe blog vandaag, 12:07 – 0 x gezien – door wie? Word Goldmember!
  Bart van den Bos zegt:
  Je reactie is in afwachting van moderatie.

  8 maart 2013 om 11:40
  Europa moet eens 1 ding leren mensen die voedsel krijgen en daar voor geld in de plaats willen.”Nee” uit het land gooien .Als dat niet goed genoeg is gaan ze eisen stellen .{ geen wonder is de gezegde ,,de brutale hebben de halve WERELD. Wat denken zij wel dat ze hier met een groote bek alles kunnen en krijgen !!! Ja dat denken ze zeker en wij zijn dan zo GEK om het te doen …
  Onze Regering zijn hier niet de baas de buitenlanders die binnen komen hebben de touwtjes al in handen ….
  En wij durven er niets aan te doen .

  Bedankt regering van europa zorg maar eerst goed voor je zelf en dan je landgenoten he ,
  Oh ja wie zijn dat eigenlijk
  ********************************************
  boven is mijn reactie op onderstaande eisen van buitenlanders..
  ********************************************
  https://ejbron.wordpress.com/2013/03/07/nordlingen-asielzoekers-rebelleren-tegen-levensmiddelenpakketten-en-eisen-in-plaats-daarvan-geld/#comment-73707
  GOED ZIJN VOOR JE ARME MEDE MENS IS GOED MAAR ALS ZIJN GAAN EISEN ER UIT ER MEE ,MAAR DAT DURVEN WIJ NIET TE DOEN,OM ZE MASSAAL TERUG TE STUREN.
  OH NEEEE ..WIJ HEBBEN MEER RESPECT VOOR HUN DAN ZIJ VOOR ONS .WIJ MOETEN DE ARABIEREN EISEN OM HUN VOLKEREN IN HET OOSTEN TE VOEDEN EN ALS DAT NIET KAN DAN MOETEN WIJ ONS HANDEN VAN HULPINSTANSIES TERUG TREKKEN
  {HAHA MAAR DAT ZAL NOOIT GEBEUREN IN GEEN EEUWIGHEID}
  Stuur door Promoot Dit is niet OK

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 10.27. uur. Inderdaad Gerrit, het kan NIET GENOEG gezegd worden, deze zgn. asielzoekers zijn in werkelijkheid: UITVRETERS, PARASIETEN, LEEGLOPERS en voorhoede vaak van de extreme MOSLIMFUNDAMENTALISTEN. En dat zooitje, wordt gepamperd door de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE van voornamelijk PVDA en CDA MENSEN.

  Like

 18. Jan zegt:

  Ik ook rebelleren als ik een een voedselpakket zou krijgen ipv geld voor een ipad. Dus zo gel is dat nu ook weer niet.

  Like

 19. BigLJohn zegt:

  Steeds sterker worden de geluiden om zijn heil maar beter in Rusland te gaan zoeken. Als het voort zo is dat westerlingen zich in een communistisch land als Rusland zich beter op hun gemak gaan voelen dan alhier, dan zit het alhier al goed fout. Dan is onze vrijheid hier al geen cent meer waard. Asielzoekers, zeg maar gelukszoekers, regeren voortaan ook in Nederland, en onze regering laat dit toe en zit er maar voor Jan Doedel bij. En deze negatieve ontwikkelingen zullen in de toekomst alleen maar erger en erger gaan worden.

  Like

 20. BigLJohn zegt:

  Die asielzoekers zouden een advertentie in de krant kunnen zetten; Wordt asielzoeker. Goede inkomsten verzekerd met niet werken. Toegang tot alle hulp en sociale netwerken. Tevens stemrecht. Sollicitaties zijn niet nodig, want u wordt altijd aangenomen voor een levenslange betrekking. Nederlanders dienen voor u op te rotten, want u krijgt voorang bij het toewijzen van een woning, die op kosten van de staat aangekleed wordt. Zegt het voort, zegt het voort, want Nederland is het land waar de gekken wonen !

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @BigLJohn 16.29. uur. En zo is dat ook John. Gloeiende, nakende ik voel mij ondertussen een vreemde in eigen land, als ik hier rondloop waar ik geboren ben in 1952, kan ik wel janken, de HELFT VAN CASABLANCA loopt hier rond en uit te vreten, en er is niet een van die SOEPJURKEN die werkt, NIET EEN. Dankzij de PARTIJ VAN DE ALLACHTONEN, zijn we vreemdelingen in eigen land geworden. Als ik nog jong was, vertrok ik uit dit GEKKENHUIS NEDERLAND, zeker met de TWEE ACHTERLIJKEN aan het ROER< PINOKKIO RUTTE, en de RODE KAMERAAD NUMMER 1 SAMSOM KOTS!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s