VIDEO: ex-moslims van de Anti Islam Fraktion (AIF) verbranden koran in Duitsland

Screenshot_25

(Door: Michael Stürzenberger)

Ex-moslims zijn vaak de scherpste islamcritici. Ze kennen deze ideologie nu eenmaal van heel dichtbij en kunnen het beste inschatten hoe het eigen leven daardoor alomvattend wordt aangestuurd. Wie het gelukt is zich te onttrekken aan deze onder enorme druk bijeengehouden “religie”gemeenschap, wordt ook in Midden-Europa geconfronteerd met de scheiding en de vijandigheid van de familie evenals met acuut levensgevaar. Totalitaire systemen accepteren gewoon geen kritiek of uittreding. Net zoals bij een leger in geval van oorlog: deserteurs worden doodgeschoten. De groepering “Anti Islam Fraktion” (AIF) heeft nu een uiterst interessante video gepubliceerd, waarin ze de gevaarlijkheid van de koran en de daarmee verbonden reële effecten laat zien.

De indringende oproep van de drie ex-moslims in de video: “Duitsland, het wordt tijd om wakker te worden!”

Screenshot_26

Persoonlijk beschouw ik het verbranden van de koran als symbolisch laatste maatregel, wanneer alle inspanningen daarvoor tevergeefs waren. Wanneer dus bijvoorbeeld de eis om de grondwetvijandige passages in de koran en de soenna door te strepen door de islamitische organisaties in Duitsland wordt afgewezen.

Hier de indrukwekkende video:

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/video-ex-moslems-von-der-anti-islam-fraktion-aif-verbrennen-koran-in-deutschland/#more-338333

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, koran. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: ex-moslims van de Anti Islam Fraktion (AIF) verbranden koran in Duitsland

 1. Theodoor zegt:

  Het CDA zal moeite hebben met deze waarheid, ze hebben net al hun fiches gezet op integratie van de christen in het politieke geloof van Mohammed, wat dat dan ook maar zijn, als het volk maar geknecht wordt daar gaat het toch om nietwaar?
  MACHT, GELD.

  Like

  • luckybee zegt:

   In Beyeren heerst de CSU en niet de CDU. hoewel de stadt Munchen wel door de SPD geregeerd wordt.Daar om de vele rotzooi dat daar gebeurd.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Schitterend! Dit gaat verder dan Wilders ooit met “Fitna” gegaan is: Niks eruit scheuren; de fik er in! Maar ex-moslims KUNNEN dat ook doen. Zij hebben meer recht van spreken dan welke niet-moslim dan ook. Dat er nog maar veel berichtgevingen van dat soort initiatieven mogen volgen; ze geven de burger moed in een maatschappij waar de overheid zich tegen haar eigen mensen keert teneinde de “Islam” maar de hand boven het hoofd te kunnen blijven houden

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Dit is wel de meest vriendelijke anti islamactie die je kunt bedenken, ik hoop dat het veel navolging krijgt in de wereld. Toch heel wat anders dan het zwaard van de haartbaarden of de kalasjnikov van de opgefokte jeugd.

  Like

 4. Jan zegt:

  Toespraak van Zahid Kahn in Offenbach am Main, Marktplatz, vanmiddag 2 uur:
  De islam behoort niet in Duitsland, noch in Europa:

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Islam is alleen te verslaan van binnen uit. Laten we hopen dat steeds meer jonge moslims gaan inzien dat hun geloof annex totalitair mensonwaardig systeem een doodlopende straat is. Wij niet moslims moeten pal staan achter deze ex moslims en hun alle steun en bescherming bieden die we kunnen geven. Maar dat doet onze politiek correcte elite ? Zij verhoeren zich aan het moreel laagste wat de mensheid ooit heeft voortgebracht. De islam.

  Like

 6. Helena zegt:

  Wauw, bedankt E.J. Had nog nooit van deze groep gehoord, weer een lichtpunt!

  Like

 7. Makropoelos zegt:

  Geloof er in of niet, maar de reliegies hebben hun beste tijd gehad. De inquisitie heeft uiteindelijk ook het onderspit gedolven. Van af 1440 tot 1850 zijn er alleen al 5 miljoen vrouwen op gruwelijke wijze vermoord. En in 1850 heeft de laaste openbare levende verbranding plaatsgevonden in Mexico.

  Bij de islam zijn het vooral de vrouwen die de hefboom aan gaan zetten tot het indammen van de islam, totdat deze veziekte mannenwereld in elkaar stort.

  Zie hoe zij zich overal uitmoorden! Is dat een teken van vredelievende harmonie? Lijkt mij niet!

  In 1982 verscheen het boek van Fritjof Capra “The Turning Point” en daarin geeft hij een vrij duidelijk beeld van de problemen waar we nu mee geconfronteerd worden. Ook schreef hij dat de religies naar hun einde gaan.

  Ik was vooral destijds opgetogen dat ik bij hem las, dat we in het Feminine tijdperk leven. En ik hoop dat dit de doodsteek gaat worden voor de islam. Het is in ieder geval mijn vurigste wens.

  Like

 8. Goed van die man die dat ook nog durft petje af voor hem..

  Like

 9. Ik wil het heel graag, maar waarom moet ik geloven dat achter die maskers ex-moslims zitten?
  En waarom melden ze niet dat ze maskers dragen en hun stemmen vervormen omdat zij en hun verwanten hun leven anders niet meer zeker zijn?
  Je kunt wel zeggen dat je dat zó moet snappen, maar ik had het toch graag even krachtig onder woorden gebracht gezien . . . . eh . . . gehoord.
  Ik vind het alles bij elkaar niet sterk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @martienpennings 17.56u. Je hebt gelijk, Martien: De VORMGEVING is niet sterk.
   Je kunt nog zo euforisch zijn over de daad (ben ik nog steeds, eerlijk gezegd) maar een paar kleine aanwijzingen dat het allemaal authentiek is, zou het alleen maar waardevoller gemaakt hebben.
   Gelukkig was het wèl onmiskenbaar een KORAN die in de fik gestoken werd.

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Hoera HAATBOEKEN in de HENS! Hoe meer hoe liever, de KORAN is 1000 keer erger, dan MEIN KAMPF van HITLER, of het COMMUNISTISCH MANIFEST van Karl Marx. Weg met deze HAATBAARDEN en HAATJURKEN, wij Nederlanders en Europeanen wensen als vrije burgers te leven, en niet anders. Weg met de politieke vuilakken, die ons deze waanzin door “de strot”, wensen te duwen. Verzet massaal verzet!

  Like

 11. Mooie video, doet mij denken aan de held Terry Jones die hetzelfde deed in de VS. Daar zijn een stelletje Amerikanen voor afgeslacht. Natuurlijk door het ‘vredelievende’ geloof. Mijn collega’s zeggen dat ik vol met haat zit tegenover de islam. Maar ze draaien de zaak om!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s