Noors gezin bekeert zich “onder tranen” tot de islam

Screenshot_21Een vakantie naar Turkije in de kustplaats Marmaris maakte van Noorse atheïsten nieuwe moslims. Linda Wastrup Nyman en Frode Sigvartsen en hun kinderen Tuva, Mathies en Frida maken nu deel uit van de oemma, de islamitische gemeenschap. Een bezoek aan de moskee was voldoende voor de noodlottige hersenspoeling.

In het kader van een stadsbezichtiging was het korangezang op de binnenplaats van de Merkez moskee in Mugla voor het paar en zijn kinderen aanleiding om de moskeetempel te bezoeken. Tot tranen geroerd volgden ze daarna twintig minuten lang de uit de koran voorgedragen islamwijsheden en lieten zich daarna door muezzin Hamdullah Durdu de principes van de islam uitleggen. Blijkbaar vonden de beide Noren dit zo geweldig, dat ze onmiddellijk de sjahada, de islamitische getuigenis, aflegden.

Later verklaarde Linda Wastrup Nyman wat haar er precies toe bewogen had om zich te bekeren:

“Hij heeft zo mooi uit de koran voorgelezen dat we onszelf plotseling in de moskee terugvonden. Twintig minuten lang zaten we daar als gezin en hebben we alleen maar geluisterd tot de tranen in onze ogen stonden. Hoe meer ik luisterde, heb ik gevoeld dat er een last van me afviel. Ik was opgelucht en heb rust gevonden. Ik heb me echt vrij gevoeld. Ik ben heel blij dat ik voor de islam heb gekozen.”

Of zulke snelle beslissingen met vérstrekkende gevolgen voor het verdere leven een specialiteit van de Noren zijn, is niet bekend. Maar zoals PI berichtte, waren het ook jonge Noorse meisjes, die voor een toegangskaartje van een concert van Justin Bieber bereid waren geweest om zich voor de rest van hun nog jonge levens te onderwerpen aan het Steentijddictaat van de islam.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/familie-konvertiert-unter-tranen-zum-islam/#more-342375

Auteurs: L.S. Gabriel & Thore Feuerbach

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Noorwegen, Taqiyya, Turkije. Bookmark de permalink .

41 reacties op Noors gezin bekeert zich “onder tranen” tot de islam

 1. Hans Jacobs zegt:

  De mensen hebben nog steeds veel te veel luxe, veel te veel tijd en tenslotte ook nog eens veel te veel te vreten. Dan krijg je dit. Als je vrijwillig naar turkije op vacantie gaat is het al flink mis in de bovenkamer.

  Like

 2. Leo zegt:

  Uit angst voor de toekomst ?? Of N.S.B. -ers ??

  Like

 3. KCMO zegt:

  Tuurlijk, je loopt een kerk, een synagoge of een moskee binnen en dan ineens begin je te geloven. De psychiatrie heeft daar vast wel een uitdrukking voor, anders heb ik er wel een.
  Totale verknettering.

  Like

 4. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat wij mensen gaan beschermen tegen “dwaasheden”, dat hele moslimgedoe begint behoorlijk op het systeem te werken. Als de politieker zo laf en slap zijn dat ze geen verzet durven beginnen dan beginnen wij wel ermee want wij willen, eisen zelfs, dat die gewelddadige barbaarse smeerlapperij verboden én verdreven wordt uit onze westerse samenleving.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Te triest voor woorden!! Je zou bijna denken dat ze ‘onder invloed’ waren, toen ze zich overgaven aan die vreselijke islam! Triest voor de kinderen, die, áls hun ouders de islam trouw blijven, nooit meer de kans krijgen op een vrij en westers leven. Als je de islam verlaat, ben je je leven niet meer zeker, zó zeker is dat!
  Wat zal hun familie ‘blij’ zijn als ze na een welverdiende vakantie niet alleen hun koffers mee terug nemen, maar ook een heuse ‘religie’! Hoe maak je je Europese land van binnenuit kapot? Door moslim te worden!
  Het is te hopen dat ze na thuiskomst spijt krijgen van hun ondoordachte daad, en dat ze er nog uit kunnen stappen.
  Zo niet, dan hebben ze een ‘geweldig’ souvenir aan hun vakantie in Turkije overgehouden.
  Not!

  Like

 6. Roberto Olsson. zegt:

  Chemo Theraphy helpt soms ook bij kanker, misschien help het ook bij deze vorm van islam kanker.

  Wat een onvoorstelbare romantische volidioten, omdat als ouders je kinderen aan te doen.

  Like

 7. Tiny zegt:

  Geval voor de psychiater en de gesloten afdeling van een gekkenhuis.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Een artikel uit ‘Historia’: Hysterica ging op pelgrimage

  Margery Kempe zat achter de jongens aan, barstte vaak in huilen uit en droomde ervan heilige te worden. In 1438 schreef ze een biografie.Ze trouwde en kreeg 14! kinderen.

  Op haar 40ste ondernam ze haar eerste pelgrimstocht en kreeg ze haar eerste hysterische huibui. Ze huide zo vaak en zo hevig dat ze een irritante reisgenote was.

  Margery Kempes boek heeft ons veel geleerd over het leven in de middeleeuwen.

  De zoveelste les over de islam: die brengt ons terug naar de middeleeuwen. 😦

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Het zal zeker geen erg menslievende eerste reactie zijn, maar het eerste wat mij bekroop bij het lezen van dit krankzinnige nieuws was de neiging, ongelovig, maar daarom miet minder hartelijk te lachen!
  Dat zulke idioten nog bestaan!
  Tot tranen geroerd door één preek, die je mooi in de oren klinkt en je dan meteen maar bekeren! En dat allemaal omdat je in een vakantie-oord stomtoevallig een ogenblik een moskee binnenloopt! Als we dat allemaal zouden doen, liepen we bij elke vakantie de kans, om bekeerd terug te keren, tot de Islam of tot wat dan ook! Alleraardigste verrassing voor je dierbaren thuis, neem me niet kwalijk! Het heeft alle ingrediënten in zich voor een -wrange- comedy!
  Maar, genoeg gelachen, met name voor die kinderen is het natuurlijk diep triest.
  Een geldige aanleiding voor de Kinderbescherming om zich nu eens over dít geval te buigen. Maar je zult zien, dat dat uitgerekend nú niet gebeurt.
  Toch zou het juist híer nou eens allernoodzakelijkst zijn, want die ouders hebben compleet een klap van de molen te pakken. Ik durf te beweren dat dit in z’n soort even erg is als junks als ouders te hebben, al zijn de uiterlijke verschijnselen dan anders.
  Kort en goed, dit doe je alleen als je knettergek bent!

  Like

 10. Geert zegt:

  Triest voor deze kinderen, ouders uit de ouderlijke macht zetten per direct.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat zouden ze met alle ouders moeten die hun kinderen onvrijwillig onderwerpen aan welk geloof dan ook.
   Misschien krijg je dan nog eens een generatie die weer zelf na gaat denken.

   Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Deze mensen zijn inderdaad “rijp”, voor paviljoen 9 in Den Dolder! Compleet gestoord!

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Idd. ook in Denemarken lopen domme trieste figuren rond.
  Ik hoop dat die famillie een beetje gevolgd wordt zodat we op de hoogte worden gehouden van verdere stuiptrekkingen.

  Like

 13. Je kunt de oemma wel in maar je kunt er nooit meer uit. Daar hebben die Noorse mensen niet over nagedacht…

  Like

 14. Azraël zegt:

  “Hoe meer ik luisterde, heb ik gevoeld dat er een last van me afviel.”

  Ik ben wel benieuwd welke soera dat dan wel niet was. Maar volgens mij weten ze dat zelf niet eens.

  Like

 15. Hanni van Hemme zegt:

  Het is te gek voor woorden!

  Like

 16. vanhetgoor zegt:

  Daar is dus helemaal niets mis mee! Als mensen zich zo makkelijk laten ompraten dan hebben zij een ruggegraat gemaakt van de vulling van negerzoenen, dan is het beter dat zij bij de tegenpartij horen, dan kunnen ze daar de boel feshteren!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @vanhetgoor 19.33u. Dat is op zichzelf óók een redenering, Mijnheer van het Goor. Mààr -zeg ik nogmaals- die arme kinderen…..

   Like

 17. luckybee zegt:

  Oppassen vergelding voor een Appostaat is in de Islam de Dood.
  De profeet zei: Als een moslim zijn godsdienst verlaat doodt hem dan.
  SAHIH BUKHARI, BOEK 62 Vechten voor de zaak van Allah
  7.62.137

  Like

 18. Hanni van Hemme zegt:

  Nou als dat in het katholieke geloof ook gegolden zou hebben, dan was 3 kwart van de Nederlanders nu dood.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   In de bijbel staat ‘gij zult niet doden’. Nou ja, behalve tijdens de kruistochten dan.

   Like

   • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

    Joost, waarom waren die kruistochten er dan?
    Je gaat toch geen oorzaak en gevolg omdraaien zoals de meeste linxen het doen?

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Beetje sarcasme. Wil enkel maar zeggen dat er in wat voor een geloof dan ook in naam ervan geslacht wordt. ‘God wil het’. Neen, de kerk wilde het. Toch wat anders.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Joost Visser: 00.32. uur. Nou, daar zal best wat van aan zijn, maar de kruisridders hebben nooit het totaal van 278 miljoen doden gehaald, wat de ISLAM in 1400 jaar tijd voor elkaar gekregen heeft. O ja, zelfs dictators als Stalin, Mao, Pol Pot, Hitler hebben bij elkaar nog niet zoveel slachtoffers gemaakt, als de zgn. “religie van de vrede”.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Het gaat dus om de hoeveelheid slachtoffers of er terecht in naam van het geloof geslacht wordt? Kruisridders slechts 1 miljoen, dus dat mag, moslims 250 miljoen mag niet. Inquisitie? Indianen in Latijnsamerika, mag wel, waren er minder dan 250 miljoen.

    Like

 19. guusvelraeds zegt:

  Wanneer gaat hij een tweede vrouw erbij nemen? Vroeger zei mijn oma, je hebt mensen die weten van gekkigheid niet meer wat ze doen moeten.

  Like

 20. Eline zegt:

  Ze waren tot tranen toe geroerd door het lezen uit de koran en de preek.
  Sprak de imam Noors of engels ?
  Of spraken pa en moe turks ?
  Stelletje idioten !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Eline 10.05 U heeft gelijk. Dat vond ik ook al zo eigenaardig! Die Imam schijnt ze ndien nog het één en ander uitgelegd te hebben. Dat kan natuurlijk wel in het Engels gegaan zijn. Maar voor de rest…..Ach, het is en blijft te krankzinnig om over te praten!

   Like

 21. BertG. zegt:

  Dat gezinnetje heeft gewoon te lang in de zon rond gelopen zonder bescherming.
  Daar kan je dan een zonnesteek van oplopen en dan weet je het niet meer goed te verklaren wat er met je gebeurt. Zoiets had mo ook toen ie te lang onder een boom was blijven zitten.
  Dan ga je rare dingen zeggen en doen. Ze hebben er na 1400 jaar nog last van.

  Like

 22. mike zegt:

  waarheid is hard om ten onder gaan

  Like

 23. Rein van der Veen zegt:

  Die onnozele Noren hebben natuurlijk geen flauw idee dat de islam een Hotel California is. ‘You can check in any time but you can never leave.’!

  Like

 24. Sab zegt:

  Zo zie je maar hoe tolerant Nederlanders zijn, hoeveel respect ze hebben voor mensen die bepaalde keuzes maken en voor de gedachtegoed van een ander.

  Stap een keer over jullie middeleeuwse gedrag heen.

  Respect voor de Islam !

  Like

 25. Lola zegt:

  Wat een stelletje gefrustreerden en hypocrieten bij elkaar, bah. Heb spontaan plaats vervangende schaamte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s