De Gedachtepolitiestaat EU eist tolerantie

Screenshot_20

Kijk, een moderne adaptatie van Orwell’s naargeestige toekomstvisioen 1984! Oh nee. Het is een serieus EU-voorstel voor een Totalitaire Fatsoensstaat. Tolerantie muss sein, namelijk. Lees en huiver. PROCLAMATIE. Burgers van de EU. Hier spreekt uw Ministerie van Meningsuiting. Tolerantie zal voortaan van staatswege worden afgedwongen bij burgers. Bij wet zal het verboden worden om groepen te belasteren dan wel bespotten. “Moslims zijn terroristen” of “zigeuners zijn steeltuigh” zullen strafbare uitlatingen worden. Islamofobie, antichristelijke standpunten en antifeminisme: verboden. Satire over gelovigen, feministen, negers of homos: NEEN. Om Tolerantie krachtig in de maatschappij te implementeren zullen de volgende maatregelen van kracht worden: kwetsbare groepen (kleurlingen, gelovigen, vrouwen, homo’s, eigenlijk iedereen behalve atheïstische, blanke mannen) hebben recht op speciale bescherming van de overheid.

Lees verder>>>

(h/t Rick)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op De Gedachtepolitiestaat EU eist tolerantie

  • Theresa Geissler zegt:

   Niet helemààl on topic, lijkt me, Mijnheer Deckzeijl. Deze link had eerder als gegoten gezeten bij mijn artikel van 15 September jl. U weet misschien wel: “Christendom een goed antwoord op… enz.”
   Deze van Ooijen is namelijk hèt voorbeeld van een niet-pragmatische Christen.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Dat moet die man zijn die enkele jaren terug de gekleurde dakpannen op z,n schuur met de woorden: Jesus Redt, omzette naar witte dakpannen met dezelfde tekst. Er stond n.l in de gemeentelijke verordening dat er geen slogans met “gekleurde pannen” mocht.
   Waarin een klein land klein kan zijn.
   Overigens maar goed dat zo,n “fundamentalistische christen” direct gearresteerd wordt. Je weet nooit wat zo,n lijmpot voor schade aan kan richten, mits goed gegooid.

   Like

 1. Helena zegt:

  Ik ga het positief benaderen. Dit is dé basis voor het verbieden van de koran.

  Like

 2. Jean zegt:

  Nooit of te nimmer zal ik verkrachters e/o moordenaars tolereren idem dito de aanhangers van een ordinaire pedofiel. Dergelijk uitschot hoort niet thuis in onze gemeenschap.
  Als we daarbij ook nog de illegalen en de criminelen betrekken idem dito de parasieten dan zouden we een prachtig Europa bekomen als dat zootje eruit geflikkerd wordt.

  Like

 3. Rick zegt:

  Reacties dwalen beetje af van de essentie. Het “Geenstijl” artikel stipt het topje van de ijsberg aan, maar in het PDF document ontpopt zich het wáre horror scenario zoals de EUSSR dictators dit voor ogen hebben:

  Klik om toegang te krijgen tot 11_revframework_statute_en.pdf

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Die Gedanken sind frei! Val hartstikke DOOD vieze vuile gore EUSSR! Het wordt met de dag erger met de CLINIC CLOWNS BAROSSO,VERROTSTAD, VON ROMPUY, en de kapo SCHULZ!!

  Like

  • Rick zegt:

   Nou Tom…Niet die Clinic Clowns vergelijken met dat EUSSR rapaille.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Rick: 22.22. uur, op 23/9. Inderdaad Rick, de ECHTE CLINIC CLOWNS waardeer ik voor het werk wat ze doen voor kwetsbare, ernstig zieke kinderen. Ik zal voortaan deze clinic clowns niet meer vergelijken met de RODE BOJAREN van BRUSSEL.

    Like

 5. realist zegt:

  dus de turken die de armeense genocide ontkennen zullen ook aangepakt worden?
  met wat is EU(SSR) bezig,ze zouden beter rusland volgen

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/09/Russische-rechtbank-verbiedt-de-Koran-vanwege-extremisme-en-haat

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Theresa, een tijdje geleden is er post naar je gestuurd.Hier NIET reageren svp!!

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21914947/__EU_steunt_zwarte_minister__.html
  Vraag me af welke NL-huichelaars daar bij zaten. Van de PVV niet één, dat weet ik
  bijna zeker.

  Like

 7. Q zegt:

  Er word onophoudelijk aan gewerkt. Een spervuur van voorstellen, de 1 na de ander.
  Hadden we laatst al niet de Europese accreditatie voor journalisten ?

  Like

 8. realist zegt:

  doet me aan de jaren 40 denken,de nazi’s tollereerden ook geen kritiek en streefden naar een duizendjarig rijk,ik denk niet dat de eu zolang zal standhouden maar de gelijkenissen zijn huiveringwekkend.

  Like

 9. Paardestaart zegt:

  Iedereen behalve blanke “atheistische” mannen?? Dat is toch wel grijs, éen dag na de massamoord op wat domme minkukels nadrukkelijk ‘christenen’ noemen..! Christelijke mannen zijn voor de slacht hoor – júist zij, niet de atheïsten!

  (Hier wreekt zich geloof ik weer het eigenaardige geloofsartikel waaraan ze ook bij GS nadrukkelijk mank gaan; dat iedereen met een fantasievriendje net zo gevaarlijk en eng is als jihadi’s.. Zou dat – behalve natuurlijk uit de haat tegen religie waar de marxisten ons mee hebben opgezadeld sinds de revolutie, en waarvoor de bekeerde kiddies de reden niet snappen – zou dat nou een intewele noodsprong zijn geweest om het odium van islamofobie af te weren?
  Als je als islamcriticus immers nadrukkelijk ‘àlle godsdiensten’ afwijst is het moeilijker voor het establishment om je als politiek incorrect nieuwkomer in de hoek van “Greet” te zetten. Want GSers blijven het in toenemenda mate ook noodzakelijk vinden zich van de PVV te onderscheiden, zodat hun positionering verwarrend, onschadelijk en niet ter zake doend blijft..
  Toch wel stom hoor, als je zowat als enig westers land een alternatief hebt: een partij namelijk die de islamisering en de tirannie van de EUSSR aankaart – om je dan uit preutsheid alsmaar te blijven distantiëren van die partij.. Vréémd verschijnsel..Làf, om het maar ronduit te zeggen..)

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   @Paardestaart
   Ik denk dat er ook meningsverschillen zijn bij GeenStijl-scribenten onderling.
   Ik denk dat Nanninga de intelligentste en de geestelijk gezondste is en dus het meeste vermogen tot bijleren heeft.
   Die acht ik wel in staat om te gaan beseffen dat christendom-bashen en religie-in-het-algemeen-bashen en PVV-bashen dom is en de islam in de kaart speelt.
   Die Johnnnnny Quid heeft een jeugd-verleden als bevlogen christen en hij voelt blijkbaar een grote nood om de schaamte daarover te compenseren in stoerdoenerij en over-een-kam-schering van christendom en islam.
   Ja, dat is uitermate stupide van bijdehandje Quid.

   Like

 10. Tiny zegt:

  Annabel Nanninga, top vrouw, die het beestje bij de naam noemt. Die zou ik wel eens willen ontmoeten.

  Ze zijn erger als de nazi’s van toen die geen kritiek tolereerden. De nazi’s zouden stink jaloers zijn op wat dat stelletje eu tuig, ik heb er geen andere naam voor zo snel, allemaal zomaar kan uitspoken.
  Over tig jaren staan ze in de boeken als de veroorzakers en aanstichters van de genocide op de west Europese bevolking. En de schapen gaan vrijwillig naar hun eigen offerfeest.

  Like

 11. Martien Pennings zegt:

  Mijn topstudente Nanninga geeft een link naar de tekst zelf.
  Ik heb daar even naar gekeken.
  Ja, het is echt wel potsierlijk.
  Founding Father-allures, die leden van het “European Council on Tolerance and
  Reconciliation”
  De Proclamatie begint met een heleboel “Whereassen”, dus “overwegende datten”
  Dat zijn dus gewoon zaken die uit het blote hoofd door de leden als hun voorkeuren worden geformuleerd.
  En de Council vindt Diversiteit nou toevallig geweldig.
  Respect voor Diversiteit wordt zo’n beetje de Hoogste Mensenplicht en het Hoogste Mensenrecht.
  Toch wel gek voor zo’n Pensée Unique, zo’n Monocultuur zoals de EU vertegenwoordigt: “Gij zult Divers zijn!”
  En de bedoeling is duidelijk dat er ook echt gestraft en gehandhaafd gaat worden.

  Er wordt wel eens gevraagd naar voorbeelden van islamisering in tv-praatprogramma’s.
  Nou: hier is er een.
  De EU is namelijk aan het proberen “respect voor de islam” tot Orwelliaanse wet te maken.
  De islam wordt nergens genoemd, maar wees ervan overtuigd dat al dit verheven gelul over niks anders dan de islam gaat.

  Het fijne is overigens dat de islam tot in het merg antisemitisch, homofoob, totalitair, xenofoob en racistisch ten opzicht van vrouwen is.
  En dat wordt allemaal zeer expliciet in de tekst genoemd als heul errug verboden.

  Het gevaarlijke is dat deze poging tot grondwet-verhevenheid zeer de nadruk legt op een verbod tot generalisatie.
  Je mag “de groep” niet beledigen.
  Die groep is natuurlijk “de islam” oftwel “de moslims”.
  Dat kan in de praktijk neerkomen op een verbod niet alleen tot het uiten van een mening, maar op een verbod tot denken.
  Hegel had het over “het Bijzondere” en “het Algemene”, “het Concrete” en “het Abstracte” als voorwaarde voor wetenschappelijk denken ueberhaupt.
  Dat zag Hegel goed.
  Vandaar dat je gisteren een grappige kop boven een artikel http://bit.ly/18ly0cL op GeenStijl van Van Rossem zag, dat handelde over de moslims die naar Syrië of naar Nairobi trekken om te gaan moorden en misschien wel terugkomen om een keer die Pennings of die Van Rossem of die Nanninga of die Bron in hun eigen deuropening kapot te schieten.
  Die “grappige” kop luidde: “De islam is een zieke ideologie. Allemaal”
  Maar achter die grappigheid zit het taboe op het uitspreken van de waarheid: de islam is niet een religie, maar een moorddadige gekte die elk moment in elke moslim kan toeslaan.
  Cases of sudden jihad do happen.
  En voor de veiligheid en de volledigheid zeg ik het nog maar eens volledig: de islam is een seksueel aangedreven en racistische roofmoordenaars- en slavenhalers-ideologie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja…..Ik zou overigens wel grààg willen dat jouw topstudente af en toe íets rustiger schreef.
   Jij kan er al wat van, maar bij hààr overschrijdt het op de één of andere manier nèt die grens, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.
   Ik ben het uiteraard volkomen met jullie eens, dat deze onzalige proclamatie niet kàn, omdat ze, onder het motto van tolerantie, elke vorm van vrije meningsuiting tart. Als bovendien nog mocht blijken, dat ze in de praktijk slechts wordt benut voor het bevoordelen van één enkele groep -de Islam- is ze in strijd met haar eigen beginselen en kan dus aangevochten, zo niet ongedaan verklaard worden.
   En je maakt mij niet wijs, dat er in Europa niet méér mensen zitten die dat door hebben.
   Hoe dan ook, paniekvoetbal gaan spelen heeft volgens mij geen zin. Laten we ons liever rustig bezinnen op een effectieve manier om hetzij dit wanprodukt te stoppen, hetzij uit de EU te komen.
   En, Martien, maak je topstudente bij gelegenheid nog eens duidelijk, dat ‘onderduik’-suggesties, serieus dan wel satirisch bedoeld, uitgelegd kunnen worden als een zwaktebod. Persoonlijk vind ik dat niet erg geslaagd.
   Zo kalm maar beslist mogelijk je houding bepalen, dat is nog altijd de beste remedie.

   Like

 12. delamontagne zegt:

  Soms heb ik ,t vermoeden dat de Heer Pennings en Mevr. Nanninga dezelfde persoon zijn, weliswaar onder ander pseudo begrijpenlijk!! Maar toch. Ach met het klimmen der jaren word je mischien wantrouwender. Ik waardeer ze allebei, waren er in NL nog maar meer. ( mischien gaat dat nog komen, die hun mond durven open doen, of pen-ter-hand-nemen.)
  Ik ben “lichtelijk” beetje bijgelovig, maar (hij) , wonende in ongeveer dezelfde buurt als Theo v. Gogh, denk je toch weleens: “die speelt met vuur”.

  Like

 13. Pingback: DE EU IS EEN POLITIESTAAT! | eunmask

 14. Pingback: Sebastien Valkenberg onderschat de domheid van EU-bureaucraten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s