Clinton Foundation: miljoenen uit Qatar, Saoedi-Arabië en Iran

Screenshot_48

Een vooraanstaand functionaris van de Moslimbroederschap, die onlangs werd gearresteerd in Egypte, heeft meerdere jaren lang voor de William J. Clinton stichting gewerkt. Deze stichting heeft miljoenen dollars uit Saoedi-Arabië, Qatar en ook van het Iraanse regime gekregen.

In een artikel van  The Clarion Project laat men zien hoe de nieuwe Egyptische militaire leiding na de putsch tegen de Moslimbroederschap een uitgebreid onderzoek tegen de Moslimbroederschap is gestart en de beweging een terreurorganisatie noemt.

Een van de gearresteerden was Gehad (Jihad) el-Hadad, van 2009 tot 2012 directeur van de Egyptische afdeling van de Clinton Foundation.

Screenshot_45

Terwijl hij voor de Clintons werkte, was hij tegelijkertijd ook adviseur van de politieke vleugel van de Moslimbroederschap, de Partij voor Vrijheid en Gerechtigheid.

Nadat hij de Clinton Foundation had verlaten, werd hij een vooraanstaand functionaris van de Moslimbroederschap en lid van de aansturingscommissie van het renaissanceprogramma van de Moslimbroederschap ter invoering van het shariarecht in Egypte.

Kortom: de voormalige Egyptische vertegenwoordiger van de Clinton Foundation is heel belangrijk binnen de Moslimbroederschap, en slechts een maand nadat hij de Foundation had verlaten, sprak Morsi op Clintons Global Initiative.

Screenshot_46

Bron:
http://europenews.dk/de/node/72665

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Egypte, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Clinton Foundation: miljoenen uit Qatar, Saoedi-Arabië en Iran

 1. koddebeier zegt:

  Clinton verkoopt en verraad de Amerikanen aan de moslims !!
  Het is en blijft in alle opzichten een smeerlap !!

  Like

 2. Jan zegt:

  Clinton verkocht rakettechnologie aan China, kreeg hiervoor een enorme hoeveelheid geld zodat hij weer mee kon doen aan de verkiezingen. Later kreeg Noord-Korea de technologie die het weer doorgaf aan Iran, met alle gevolgen van dien voor Israël.
  http://nationalrepublicantrust.com/Clinton_True_Legacy_China_Video.html
  BILL CLINTON
  http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=644

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Zoals blijkt was Clinton niet veel beter of slechter dan de tegenwoordige moslim in het witte huis

  Like

 4. luckybee zegt:

  Nu weten wij waar om Clinton zo populair is bij de Arabieren en moslims.Hij is een van ze.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Democraten zijn net als de RODEN in Nederland, en de rest van de LINKSE KERK, VERRADERS van hun eigen bevolking!

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Waar haalde Clinton het morele recht vandaan om in 1996 Belgrado te bombarderen, en die halve moslim van Obama om zicht te mengen in Libië en de laatste poging om Syrië klappen uit te delen, welnu het morele recht is voor de Amerikanen een doel geworden om hun positie te verstevigen ten koste van Europa. Deze morele en gewapende ingrepen en in het geheim opererende CIA acties in diverse landen van het Midden-Oosten, hebben tot doel om de boel daar te destabiliseren wat weer tot een groter doel leidt.

  De Navo is een militante, expansieve en agressieve organisatie geworden, het instrument voor de Verenigde Staten om de wereld te domineren en vooral om te zorgen dat Europa een inferieure positie blijft behouden.’ En: ‘Waar doden zijn, is het Duitse leger.’ De vergelijking met de VS: ‘De geschiedenis van de Amerikanen begint ook met een genocide, die van de indianen, nu gevolgd door een volgende genocide, ten koste van de Serviërs. Servië heeft Hitler overleefd en moet nu samen met de wereld Clinton overleven.’

  Mirjam Hagen − 24/04/99, 00:00

  Bron
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2618361/1999/04/24/Navo-bombardement-op-Servische-zender-zeer-omstreden.dhtml

  Like

  • Jean zegt:

   Halve moslim? Die zwarte in dat witte huis is een volbloed moslim..

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Sorry Jean, misschien heb ik mij een beetje ongelukkig uitgedrukt om Obama een halve moslim te noemen, misschien is halve gek van een moslim voldoende voor jou.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @PeterSelie1: 15.08. uur. Helemaal waar wat U zegt! Het gaat om BELANGEN,GRONDSTOFFEN en de oprichting van een WERELDREGERING met als opperhoofd de SATAN zelf. Het is een gigantisch groot DUIVELS COMPLOT, waarin ook de EU= DE HOER VAN BABYLON een grote rol in speelt!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Tsja Tom in deze richting moet men gaan denken, men kan het ook constateren wanneer men hier de politiek onder de loep legt. Door de ‘salami’ tactiek worden ongewenste, vaak nationalistische politieke figuren mond dood gemaakt denk aan P. Fortuyn een duidelijker voorbeeld kan ik niet geven.

    Like

  • Rudi zegt:

   @peterselie
   U citeert, geloof ik, Mirjam Hagen − 24/04/99
   ‘De geschiedenis van de Amerikanen begint ook met een genocide, die van de indianen’

   Die indianen waren anders zelf geen doetjes en er zeker niet vies van om Amerikanen en elkaar uit te moorden over bv. jachtgebieden. Akkoord, de Amerikanen hebben de aloude tactiek van verdeel en heers gebruikt en daarna de Indianen opgesloten in ‘territoria’ na het ‘Pad van Tranen’. Maar je mag ook niet vergeten dat de opperhoofden en rondreizende sjamanen opriepen tot het verbreken van de vredesverdragen met de ‘bleekgezichten’. Wat erg vergelijkbaar is met de druïden die de Keltische stammen opjutten tot guerrilla tegen de Romeinen in onze contreien en haatbaarden die in de moskee (zelfs in het Westen) oproepen tot jihad.

   Overigens is genocide geen uitvinding van de blanke, zoals zo vaak wordt gedacht, gezegd en geschreven. ‘Primitieve’ volkeren doen elkaar al duizenden jaren de duvel aan, denk aan de Zulu’s, de Inca’s, de oorlog tussen Hutu’s en Tutsi’s en ga zo maar door.

   Wat de genocide op de Seviërs betreft, daar heb je groot gelijk.
   Met behulp van moslimbataljons en de Kroatische Ustasha heeft Hitler destijds genocide gepleegd op de Serviërs. In percentage van de bevolking zelfs een van de ergste ooit.
   En dankzij Clinton heeft Servië geen leger meer om zich te verdedigen.

   Ik vond dit fragment van Michael Savage erg verhelderend:

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Dank je Rudi voor de interessante aanvulling, ook het pacifistische Nederland is bijna rijp gemaakt voor de sloop, denk aan het militaire materieel wat verkocht is, de in aanbouw zijnde marineschip gestopt, verkocht in ieder geval wordt er onduidelijk over gedaan door onze zo geprezen main stream media. Nederland heeft een van de strengste wapenwetten van Europa, behalve sportschutters die lid zijn van een schietclub kunnen zich verdedigen wanneer het er op aan komt.

    Like

 7. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Clinton Foundation: Qatar, Saoedi-Arabië en Iran. Wéér een drie-eenheid!!! De hel is eeuwig…

  Like

 8. Dr. Kwast zegt:

  Wat zijn mensen op hoger geplaatste posities toch gebonden aan duivels bedrog, om mensen te misleiden om die zelfde mensen een ander mentaliteit aan te kweken en die zelfde mens aan de duivel te verkopen. Deze mensen hebben een pact met de duivel gesloten.

  Like

 9. Jan zegt:

  Toen de afzettingsprocedure tegen Clinton aan de gang was heeft Hillary Clinton papieren van Vince Foster laten verdwijnen nadat hij zelfmoord had gepleegd? hoewel veel wijst op moord. Iemand die teveel afwist van de smerige praktijken van de Clintons
  http://whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/FOSTER_COVERUP/foster.php

  Following Orders: The Death of Vince Foster, Clinton White House Lawyer

  Like

 10. Jan zegt:

  De lijkenverzameling van de Clintons
  Clinton Corpse Collection
  http://earlcallaway.com/corpsecount.html

  Like

 11. Trucker zegt:

  De clinton’s…zij een vuige islamofiel die geen knip uitstak in de lynchpartij op ambassadeur Christopher Stevens en zijn beveiligers en naderhand alle beschuldigingen wegwuifde.
  Nartuurlijk is dit perfect mogelijk met vier moslimbroeders waarvan er éne HUSSEIN barack is in de huidige regering.
  Zij is tevens goed bevriend met topleden van CAIR, wie info daarover wil : http://www.barenakedislam.com/ en meisje Geller’s blog http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/ een organisatie die één doel heeft : de islam op eender welke wijze te laten infiltreren in de Westerse Vrije Wereld.
  Hij de vunzige sigarenroker die zo veel ballen aan zijn lijf heeft dat hij indertijd ONDER EDE ontkende sex gehad hebben met een stagiairtje (om het piepeltje te duiden), ook hij die zijn toenmalige minister van justitie dat reno vrouwmens opdracht gaf om in Waco Texas een (zogenaamde) “secte” te arresteren met alle mogelijke middelen, dat laaste mag letterlijk genomen worden.
  Het resultaat was een dagenlange omsingeling van het compound waar uiteindelijk special forces met FBI en ATF een inval deden waarbij zo goed als iedereen gedood werd.
  Voor deze moordpartij (wat het was) hoef ik geen enkele bron te raadplegen het staat in mijn geheugen gegrifd, heb dit vele jaren terug al gepend op de toenmalige blogs waar ik op poste.
  Feit is dat special forces onder de bevoegdheid vallen van de president, niemand anders in de US kan een operatie starten zonder fiat van het witte huis dus als die sigarenrokende schoft alles minoriseerde en kwaakte dat de tegenstand hevig was of het de verantwoordelijkhied was van ATF of FBI is hij niet gevallen over zijn eerste leugen.
  Natuurlijk in die tijd was hij een “goeie” want democraten zijn hetzelfde als Nationaal Socialisten dus per definitie links, zodoende kon wat hij ook maar deed op bijval rekenen van de wereldweide media (behalve uiteraard in eigen land FOXNEWS die hem ongenadig tegen het kruis spijkerde) en dat hij een “uit de hand gelopen” slachtpartij goed praatte ja dan was er niks aan t’handje.
  Zo goed als ik denk (geheugen begint wat te haperen) 60 mensen met KINDEREN zijn omgekomen in de brand die de invallers veroorzaakten.
  Verder heeft die sigarenrokende schoft zoals Peterselie1 aanhaalt een genocide gepleegd op Servische staatsburgers (die enkel de agressie van islamieten wou tegenhouden) door zijn bombardementen en liet hij de islamieten met hun ongekende wreedheden de vrije hand.
  Ik zie nog altijd de beelden voor mij :vrouwen tegen deuren gespijkerd en met de buik opengesneden om te zien of ze een kind droegen of de onthoofdingen met bijlen zo groot als een sneeuwruimer…
  Die clinton, hij is zonder meer schuldig aan oorlogsmisdaden of op het minste te faciliteren waar Milosovic echter zijn land verdedigde tegen de islam.
  Dat vrouwmens van die clinton is een addergebroed en net zo gevaarlijk als een slang…niet veel verbeelding nodig om te zien wat ze zou doen als ze het hoogste ambt heeft.
  Euh Rudi, mijn bescheiden mening is dat je wel een beetje gelijk hebt wat die “genocide” op indianen betreft, hoewel ze niet op grote schaal als echte uitroeing gebeurde.
  De indianenstammen kregen hun reservaten en ja ze kregen ook sterke drank en vuurwapens en primitieven ,(zonder denigrerend te willen zijn) met deze middelen de vrije baan geven is om problemen vragen.
  Alle landveroveringen zijn met geweld gepaard gegaan ook Zuid Afrika en Australië zijn daar getuigen van.

  Like

  • Rudi zegt:

   @Trucker
   U heeft gelijk, landveroveringen gaan altijd gepaard met geweld. Maar waar onze geschiedenisboekjes, onderwijs, media en linkse politici (ook in Amerika overigens) over zwijgen, is dat grote delen van wat nu de VS zijn, niet manu militari veroverd werden (afgezien van die delen zoals Texas die veroverd werden na oorlogen met Mexico), maar gekocht onder andere van Spanje en Frankrijk die in geldnood zaten om in Europa oorlog te voeren en ook van de indianen. Akkoord, de indianen kregen er een habbekrats voor (samen met de vuurwapens en de alcohol), maar ook de Russen kregen ‘peanuts’ voor Alaska.

   Een fragment van Bill Whittle van PJ TV (het volledige filmpje vind ik niet zo 1,2,3) illustreert dat ‘de verovering van Amerika op de indianen’ niet zo rechtlijnig is als de geschiedenisboekjes ons willen doen geloven.

   Van de oorlog in Joegoslavië herinner ik mij heel weinig, behalve dat de leraar geschiedenis duidelijk maakte dat de Serviërs ‘de slechteriken’ waren. Pas in mijn twenties kwam ik achter de ware toedracht. Clinton wilde een islamitische staat faciliteren op Europees grondgebied en daar hebben de Serviërs een zware prijs voor betaald. Clinton hoort voor de rechter te verschijnen voor oorlogsmisdaden, samen met die heks Madeleine Albright.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s