CHRISTELIJKE FEESTDAGEN BINNENKORT VERBODEN IN HEEL EUROPA!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Niet alleen Sinterklaas staat ter discussie, maar binnenkort worden ook de christelijke feestdagen zoals Kerstmis en Pasen verboden! Europa blijft buigen voor de eisen van de islam! En het gaat nog veel verder! Ik heb een paar artikelen verzameld, waarin duidelijk staat dat deze eisen in diverse Europese landen reeds zijn ingewilligd! Het is te krankzinnig voor woorden, zij het niet dat deze culturele- en maatschappelijke verloedering van Europa in feite IN- en INTRIEST is! Leest u onderstaande maar en zeg of ik ongelijk heb!:

Voor moslims is het vieren van Sinterklaas verboden
Het zijn dus niet alleen de zogenaamd radicale moslims die geen Sinterklaas vieren, maar vrijwel alle moslims. Ze doen dit niet, omdat ze menen niet te mogen deelnemen aan niet-islamitische feestdagen. Binnen de islam is het verboden om iets of iemand anders dan Allah te aanbidden. Dit wordt zelfs als een van de grootste zonden gezien die je kunt begaan. Men noemt dit afgoderij en dit betekent dat je de eenheid van Allah ontkent. Want het sinterklaasfeest is ten slotte het vieren van de verjaardag van een heilige.
http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/feestdagen/27686-voor-moslims-is-het-vieren-van-sinterklaas-verboden.html

Screenshot_21

Berlijn-Kreuzberg verbiedt Kerstmis
In Berlin-Kreuzberg wordt Kerstmis met onmiddellijke ingang verboden – in ieder geval dan, wanneer deze op openbare pleinen gevierd gaat worden. Kerstmis mag alleen nog thuis gevierd worden, opdat religieuze gevoelens van anderen niet in het gedrang komen.
http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/81454/BerlijnKreuzberg_verbiedt_Kerstmis.html

Moslims willen verbod paaseieren
Moslima’s in België eisen dat kerstbomen en paaseieren in openbare gebouwen verdwijnen. De Antwerpse vakbondsvertegenwoordiger Badia Miri vindt dat als zij geen hoofddoek mogen dragen ook alle christelijke symbolen weg moeten.
http://partyflock.nl/topic/967945:Moslims_willen_Verbod_op_Paaseieren

Screenshot_20

En niet alleen worden de christelijke feestdagen afgeschaft, ook de “onreine dieren” zullen uit Europa moeten verdwijnen!

Groot-Brittannië: Honden verboden!
In heel Groot-Brittannië weigeren inmiddels islamitische bus- en taxichauffeurs om blinde passagiers en hun “onreine”geleidehonden te vervoeren. Het probleem van het niet vervoeren van blindengeleidehonden uit religieuze redenen is intussen zo acuut geworden, dat onlangs de House of Lords zich ermee bezig moest houden.

In Reading werd een aan kanker lijdende gepensioneerde man er steeds opnieuw door buschauffeurs toe opgeroepen om de bus te verlaten, omdat hij een blindengeleidehond bij zich had. Ook in een ziekenhuis en in een supermarkt werd hem te verstaan gegeven dat hij niet welkom was met de hond.

Screenshot_18

In Londen weigerde een buschauffeur een vrouw met een hond in zijn bus te stappen, omdat de zich in de bus bevindende islamitische vrouw “zich door de hond gestoord zou kunnen voelen”. Ondanks protesten van de vrouw deed de buschauffeur gewoon de deuren voor haar neus dicht en reed weg. De buschauffeur van de volgende bus, waarin ze probeerde in te stappen, weigerde haar opnieuw mee te nemen, deze keer, omdat hij zelf moslim zou zijn.
Speurhonden van de politie, die bij huiszoekingen in moskeeën en islamitische huishoudingen worden ingezet, worden sinds kort met leren laarsjes uitgerust, zodat hun poten bedekt zijn en zodoende geen “verontreiniging” veroorzaken.
http://www.artikel7.nu/immigratie-integratie/intriest-groot-brittannie-vernedert-zichzelf-tegenover-de-islam.html

Screenshot_12

Langzaam maar zeker gaan wij in de tijd terug; de Nazi-methoden worden langzaam maar zeker weer ingevoerd, zoals o.a. hieronder te lezen!

EU-kritiek nu gelijkgesteld aan fascisme
https://ejbron.wordpress.com/2013/10/23/eu-kritiek-nu-gelijkgesteld-aan-fascisme/

Forza islampartij! Verbied honden!
https://ejbron.wordpress.com/2013/10/23/forza-islampartij-verbied-honden/

Zijn er nu nog steeds mensen die ten stelligste blijven ontkennen dat de dictatuur en de islamisering in Europa op korte termijn gerealiseerd zullen zijn?

Screenshot_26

Door:
Realpredictor

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Brussel, Censuur, Communisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, EUSSR, Fascisme, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Mensenrechten, Multiculti, Naïviteit, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

682 reacties op CHRISTELIJKE FEESTDAGEN BINNENKORT VERBODEN IN HEEL EUROPA!

 1. Cathja zegt:

  We moeten niet buigen voor de islam, én we buigen niet voor Brussel!

  Like

  • Hendrik IJzerman zegt:

   helemaal mee eens

   Like

  • Oprotten met die KUT islam en de volgelingen.De islam is een grote vloek en profeet moccamet daar veeg ik mn reet mee af stelletje hufters, ALLAH is klein en GOD is groot.

   Like

   • F.Post zegt:

    Dit getuigt zeker niet van christelijke houding. Heb God lief boven alles en uw naaste als uzelf.

    Like

   • Islamiseenmietje zegt:

    Voor mij heb je gelijk. Denk dat Geert er wel een oplossing voor weet.

    Like

   • Wouter zegt:

    In de bijbel staat ook: Oog om oog, tand om tand…. ik ben ook christelijk en dat betekent niet dat je alles maar over je heen moet laten gaan!!!

    Geliked door 1 persoon

   • marcel zegt:

    je bent hier de grote man zie ik zo het is ten eerste profeet Mohammed jij vieze kafier(ongelovige) en de islam is niet weg te denken het zal zich blijven spreiden elke jaar bekeren er zich duizende mensen deze mensen verwelkom ik als mijn broeders en zusters het spijt me maar jouw geloof het christendom vervaagd sneller en sneller ik hoop dat jij ook op het rechte pad zal gaan en ik hoop voor jouw dat God andere woord voor Allah jouw zal vergeven voor wat jouw tong heeft uitgesproken en God (Allah) is groot en jij bent slechts zijn creatie maar in mijn ogen ben je niks slechts een levenloze ziel die nutteloos rondzwerft op deze aarde Allah oe akbar (Allah is groot) en jij bent klein

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik zie je al zitten met een machte voor je beeldscherm…. (Islam, de “religie van de vrede”…. LOL!!!)

    Geliked door 1 persoon

   • cor zegt:

    en ook alle moslim kerken eruit en ook alle suikerfeesten aflasten,en met werken ook 3 weken vakantie en geen 6 weken om naar hun land te gaan en als ze gaan laat ze daar blijven ook ,hebben wij ook meer ruimte en werk

    Like

   • Wendy zegt:

    Marcel, christelijken maken geen oorlog om mensen te overtuigen, wij hoeven geen bommetjes te gooien, zelfmoord te plegen van ons geloof, mensen afslachten en mishandelen. Denk daar eerst eens over na, en denk dan bij jezelf, of je geloof wel echt zo goed is..

    Like

   • Anthony zegt:

    Ach, wat er allemaal niet kan in deze wereld. Wanneer ik, en dan spreek over een lange tijd geleden, het geloof bestudeerde, kwam ik tot het besluit dat deze allemaal een ding gemeen hadden. Behandel een ander, zoals u behandelt wilt worden. Echter gebeurd dit vrijwel nergens. En dan spreek ik voornamelijk over de moslims, de striktgelovigen.

    Bij ons, de christenen zijn er maar weinigen die de bijbel nog al te letterlijk nemen(rooms katholieken), maar bij de Islam is het juist omgekeerd. Meer en meer mensen die het maar al te letterlijk nemen en iedereen verafschuwen die niet zoals hen leeft. Al moeten ze wel de ander behandelen zoals ook zij behandelt willen worden…

    Het geloof is iets fictiefs, de wereld zou beter zijn zonder. Het is imo een motief voor oorlog, geweld en agressie. Maar wat moet men dan doen tegen deze sterk gelovigen?
    Probeer hun geloof te respecteren, behandel hen als een gelijke en niet als ‘een vuile Marokkaan, … ‘ Ook ik heb aanvaringen gehad met buitenlanders, voornamelijk met moslims, maar daarom moet je niet elke moslim gelijk stellen aan een ander. In turkije zelf zijn de moslims VEEEEEELEEEEEEEEN vriendelijk dan hier in Belgie/Nederland.

    Like

   • djoeri zegt:

    zo is het maar net opkankeren met die kopdoeken

    Like

   • allah! BAH BAH!!! rotte religie zegt:

    Mee eens wil je de andere Gods diensten weg halen. Dan doe je dat maar lekker van uit iraq lekker van uit mekka ofso maar niet van uit onze eigen landen dus donder gauw op naar je eigen kut land en begin daar maar is te janken! ow nee dat hoeft niet wand daar wonen tog alleenmaar mensen met de zelfde poep religie!

    BTW DEZE MENSEN BEGINNEN ME STROT UIT TE KOMEN!
    DOE ER WAT AAN!

    Like

   • rubem zegt:

    Idd opflikkeren die zielige moslims

    Like

   • John Cobben zegt:

    Helemaal gelijk in, het is toch te gek voor woorden, dat die gasten het voor het zeggen te denken hebben, in ons land, hun met hun kut allah, kut geloof is het, heb hier verder geen woorden voor, zou belachelijk zijn als wij europeanen gehoor gaan geven, aan die debielen, kerstmis verbieden, pasen verbieden, en alleen omdat die achterlijken het zeggen, dus niet bah bah

    Like

   • jans zegt:

    @marcel: Allah is de duivel, mohamed een crimineel, de islam is een leugen en de koran is gif.

    Geliked door 1 persoon

   • marcel 19 november 2013 om 19:57. Allereerst, als jij als moslim zo’n hekel hebt aan kafirs, waarom gebruik je dan een westerse naam en reageer je niet onder je eigen naam (Mohammed?) Ten tweede, wat doe je hier dan in een Christelijk land als je Christenen zo haat? En als laatste, waarom denk je dat jouw achterlijke denkwijze door geciviliseerde mensen serieus wordt genomen? Een volk dat nog steeds een pedofiele en moordzuchtige profeet volgt, is rijp voor een gesloten inrichting of nog beter implantatie van hersencellen! 😛

    Like

   • WEssel zegt:

    Kut Islam ik ben geen christen ik ben fucking heiden

    Like

   • Theodoor zegt:

    Ik begrijp van beide beantwoorders hierboven dat de strijd tegen de barbaren gewonnen kan worden door nederig en christelijk het hoofd te buigen.
    Wees toch wijzer en vecht tegen islamitische overheersing, het is de enige kans om de kinderen te laten overleven.

    Geliked door 1 persoon

  • marjan zegt:

   helemaal mee eens alleen wij doen er niets tegen en die islamitische gaan met zijn alle de straat op

   Like

  • pleur alle moslims europa uit .

   Geliked door 1 persoon

  • astro voor Heer Jezus zegt:

   Het wood van Heer Jezus blijf gaan. Zelf als belgie niet wil,als islaam ook niet wil het woord van die bijbel blijf gewoon gaan. Die Heer Jezus is niet slaaf van God, hij is die God zelf,hij is die Heer van alle heer zonder hem jullie kan nieks doen HIJ IS DIE GROTE ZON VAN GOD

   Like

   • Harry zegt:

    Wat is dat nou voor een raar verward verhaal , ” astro voor Heer etc “? ?
    Nou zijn we van christenen wel de nodige wartaal gewend , maar dit slaat alles !

    Toch niet last van godsdienstwaanzin met een snuifje coke er achteraan toch , hoop ik ?
    Absurd !

    Like

   • Harry zegt:

    En net zo gek als die kut-moslims , die zware gelovigen .

    Like

   • Hans Mesman zegt:

    JEZUS BAD TOT GOD–hoe kan hij dan Godzelf zijn?

    Like

  • astrid zegt:

   ben het er helemaal mee eens, als ze de islam willen ,gaan ze maar terug waar ze vandaan komen ,en ons niet ff komen vertellen wat wel en niet mag . Dit is Nederland en daar hebben ze zich maar aan te passen,de taal leren en spreken etc.

   Like

  • Peter mulders zegt:

   De islam…alstublieft, ik kan niet geloven dat we nog goedkeuren dat dit geloof ook nog maar bestaat. Door en door slecht, met alle respect maar laat onze feestdagen alstublieft met rust!

   Like

  • redje zegt:

   ik zeg mensen die hier wonen en die uit een ANDER LAND komt die moeten zich aanpassen !! en met dat geloof dit is een christelijk land.
   dus als ze klachten hebben gaan ze maar weer terug naar hun eigen vaderland,ze mogen best hun geloof hebben maar dan binnen gesloten deuren!!

   Like

  • sylvia zegt:

   nee wij moet zeker niet buigen gaan we ook zeker niet doen
   wij onze feestdagen kwijt dan mag de ramadam en suikerfeest en moskee,s weg dat was hier ook niet totdat zij hier kwamen genoeg gebrugt zet zelf in turkije voor nederlanders eens een kerk dat doen ze niet wat dat past niet in dat land en hier past wel de feestdagen en de rest daar moeten ze van afblijven jullie moeten dit serieus gaan nemen dit gaat dadelijk haat op wekken en dan gaat het beginnen
   blijf van nederland zijn tradietie.s af en anders wij niks de buitelanders ook niks dan alles weg zo simpel is dat

   Like

  • Suzanne Leonard zegt:

   Iedereen is welkom in de kerk voor de middernachtmis op Kertsavond.

   Like

  • Denis zegt:

   Laat dat hele brussel dat de bevolking NIET vertegenwoordigd maar in de plomp zakken!!
   Net als met die euro, één grote bak bedrog!!!

   Like

  • Spaik zegt:

   Het Islam geloof is een geloof voor een stelletje wilden die nog steeds voor de gek worden gehouden door hun priesters. Ze leven nog steeds 1000 terug in de tijd. Dadelijk beginnen ze ook een kruistocht.

   Like

   • Marten Dek zegt:

    En de christenen die achter Rome aanlopen met de zondag.
    Dan. 7:25 Hij zal woorden spreken tegen de Allerhoogste, en de heiligen des Allerhoogsten te gronde richten; hij zal er op uit zijn tijden en wet te veranderen, en zij zullen in zijn macht gegeven worden voor een tijd en tijden en een halve tijd;
    Fraai allemaal.

    Like

  • Moos zegt:

   Wij hebben niks te vertellen zolang wij gecommandeerd worden door de Eurofielen in Brussel.

   Like

  • jht zegt:

   WEG met alle Brusselse bemoeienissen, dit gaat al tijden veel en veel te ver!!
   Als het maar even uitkomt, wordt het geloof ingezet…
   Er zijn nu eenmaal feestdagen en gebruiken in Nederland, het land waar je te gast bent en die moeten zo blijven. Leven en laten leven. Respect hebben voor elkaar, en niet je eigen geloof en gewoonten te pas en te onpas gebruiken.
   Velen zijn gast in Nederland, gedraag je ernaar…..bevalt het je niet, ga dan naar je roots terug…

   Like

  • ik geloof niet in een god… ik geloof in de wetenschap 🙂 al wie die kerk en moskee shit volgt is een debiel 🙂 we willen allemaal nu eenmaal controle hebben over iets maar dat gaat niet! bende hersenloze mensen soorten … heeft god ons geleerd hoe we een focking tv moeten maken? neen dat heeft de wetenschap gedaan en alles wat je rond je hersenloze kop ziet…. god doet nu nog altijd niets…. GADVERDAMEEEEEEEEEEEEEE

   allemaal eens normaal beginnen doen aub bende aanstellers met jullie god en allah

   Like

   • Jan zegt:

    Jammer voor je dat het Christendom er voor zorgde dat de wetenschap tot bloei kwam en de basis voor de huidige samenleving heeft gevormd. Blijkbaar had je liever in een soort Afrikaanse ‘samenleving’ geleefd.

    Wat ben je toch een hersenloze barbaar en grenzeloos dom dat je niets afweet van cultuur en cultuurgeschiedenis.
    Links volk heeft een goede aan je.

    Like

   • BertG. zegt:

    joffrey Noël, je hebt helemaal gelijk.
    Met al die uitvindingen in de loop der eeuwen, hebben god of wie dan ook helemaal niets te maken.
    En daar heeft links of iets in die richting erbij halen, helemaal geen drol mee te maken.
    Gewoon een kwestie van je hersens gebruiken. Meer niet.
    Alsof links enkel en alleen uit goddeloze/atheïsten bestaat.
    Het is juist de kerk die nogal staat te springen om mee te werken met alle ellende.
    Zelfs Joodse instellingen werken er aan mee. Zie alleen ene asscher, en nog veel meer gelovige.
    Er zijn zelfs mensen die beweren dat je leven geheel nutteloos en doelloos zou zijn zonder een geloof.
    Dan heb je blijkbaar werkelijk geen enkel eigen bestaan als je je leven en je bestaan daar vanaf laat hangen. Me vrienden zullen het nooit worden.

    Like

  • Maria en Wim van de Kamp. zegt:

   ik word hier heel moe en verdrietig van.

   Like

  • rowley zegt:

   absurd maar dat weten we allang ! alleen vind ik het wel jammer dat die hele islam zooi vergeleken word met nazi en of fascisme .. triestig azelf want deze zijn net het omgekeerd e! als ” den dolf” nog zou leven zou hij er snel grote kuis in gehouden hebben !

   maar hey dankzij de goede scholen die een multi culturele samenleving door de strot van de jongere generatie geramd hebben zitten we nu hier, bedankt opvoeding, bedankt linkse ratten !

   Like

  • Chris zegt:

   Het moet nu niet veel gekker gaan worden.
   Het is tijd om de moskee uit Europa te verbannen gelijk ook de hoofd doeken,laten wij daar maar eens energie in steken in plaats van te buigen voor de islam onzin hier.

   Like

  • Er uit met dat klotevolk , waar zijn ze mee bezig

   Geliked door 1 persoon

 2. rotsus zegt:

  Betse realpredictor, hoe eens kan iemand het met je zijn. Ik in elk geval wel en wel voor de volle 100%!!!! Het waren overigens echte nazi’s welke aan de wieg hebben gestaan van de EU, de vroegere EEG, want het waren nl. de kopstukken van IG Farben (nazi sponsoren en aanstichters van WO II, er werd in 1933 1 dag na de in scene gezette brand in de Rijksdag te Berlijk 400.000 Duitse Rijksmark overgemaakt op het saldo van de nazipartij) welke het verdrag van Rome in 1957 hebben ondertekend en zo dus de eerste Barosso’s waren van dit gedrocht welk zich nu EU noemt!!
  Ik ben er dan ook stellig van overtuigd dat achter deze poppenkast EU meer zit dan de meesten denken. Dit is, misschien iets kort door de bocht maar toch, m.i. toch echt WO III welke nu verdekt aan gaat komen. Het doel is om verdeeldheid te zaaien om dan hard en medogenloos te kunnen optreden tegen de eigen bevolking om de orde te kunnen handhaven. Maar dit is naar mijn mening wereldwijd aan de gang, zie in de USA de Patriot Act welke hier in de EU ook al gestalte aan het krijgen is. Europol is al opgericht en zo goed als actief. Hoe lang gaan we nog wachten met handelen!!!!!!!!!! Mensen, wordt wakker!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Theodoor zegt:

  Na het lezen hiervan zullen veel mensen boos werden. De vraag is echter zullen boos genoeg worden of vluchten ze, net zo als onze politici.

  Like

  • gilbert zegt:

   Vluchten dacht ik. maar nu zit ik in de Filipijnen met meer dan 80% katholieken en raad eens. http://nl.wikipedia.org/wiki/Mindanao

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ gilbert

    Ik heb uw link http://nl.wikipedia.org/wiki/Mindanao aangeklikt en ja hoor, weer hetzelfde liedje:

    “die een permanente oorlog voeren met als doel een onafhankelijke islamitische staat in het zuiden van de Filipijnen.”

    “Al honderden jaren lang wordt op Mindanao een bittere onafhankelijkheidsoorlog gevoerd door diverse islamitische groeperingen.”

    De islamieten moeten, willen en zullen de hele wereld veroveren en onderwerpen aan hun achterlijke ‘ideologie’!
    Maar wat kunnen wij hier tegen doen, zolang ‘onze regering’ de moslims vertroetelt, beschermt en massaal binnenhaalt?

    Geliked door 1 persoon

 4. bigljohn zegt:

  Dit doet aan de Romeinse Tijd denken, alwaar christenen in het geniep probeerden hun geloof te belijden. Werden ze ontdekt, dan werd het een enkele reis naar de leeuwenkuil toe. Wat een treffende gelijkenis, de geschiedenis herhaalt zich. Eens komt het moment dat wij er ook zo aan toe zijn. Worden we dan ontdekt, dan gaat ergens in het openbaar onze kop er af. Men moet nog veel meer gaan kruipen voor de Islam, des te eerder komt het beschreven horror scenario er aan. Eerst verdwijnen de christelijke feesten en de hond, en dan komen wij aan de beurt. Immers, alle NIET gelovigen (volgens Islam maatstaven) moeten in de naam van Allah gedood worden. Terwijl volgens diezelfde maatstaven de wet van Allah boven die van welke natie dan ook staat. Het is heel simpel; Laten wij die Moslims niet verdwijnen, dan zullen wijzelf op termijn gaan verdwijnen, en verkrijgt men zoiets als; De Islamitische Republiek der Nederlanden. Het Moslim kalifaat aan de Noordzee, De IRN. Met dank aan Den Haag en onze lokale overheden. Maar niet heus ! De PVV is nog onze enige hoop !

  Like

 5. koddebeier zegt:

  DEZE WAANZIN DIENT PER DIRECT TE STOPPEN !!! mensen ontwaakt !

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Bevrijd ons van deze bezetters !!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  este Realpredictor,om meteen uw laatste vraag te beantwoorden: Natuurlijk zijn die er niet. Dat wil dus zeggen: onder degenen aan wie U deze vraag stelt, met andere woorden: alle betrokkenen bij dit blog.
  Maar al deze berichten waren ons intussen dan ook bekend, even zo goed als ze U bekend zijn. En iedereen zal het hier met U eens zij, dat de situatie inmiddels niet allee in-treurig, maar uiterst zorgwekkend is. Toch is, aar mijn bescheiden mening, in paniek raken geen oplossing.
  Ik beken, behoorlijk geschrokken te zijn van de titel va uw artikel, die voor mijn gevoel suggereerde, dat het om een voldongen feit ging. Pas verder lezend drong het tot mij door dat zij gebaseerd was op deze -inmiddels bekende- berichten.
  Vooral die uit Groot-Brittannië zijn zorgwekkend natuurlijk -,maar dat wisten wij reeds: De Britten hebben het op de één of andere manier veel te ver laten komen. Dat kerstbericht geldt voor Berlin-Kreuzberg, NIET voor heel Berlijn of voor heel Duitsland. -Ja, die Stadsdeelraad daar is gek; goedmensgekkies. Heel beroerd voor de daar wonende autochtonen, maar niet allesomvattend. De overige berichten, zeker die uit België, beschrijven voornamelijk, wat moslims zoal EISEN, niet wat ze al gerealiseerd hebben. Dat met die paaseieren en de Christelijke symbolen is zelfs de kift, omdat ze zelf wel degelijk wat hebben moeten toegeven: Ze eisen dat nu als wisselgeld voor het feit, dat het hoofddoekverbod in openbare functies wel degelijk is ingewilligd. Evenwel, ze kunnen zoveel eisen (doen ze ook, sinds jaar en dag) ,maar dat wil niet zeggen dat ze het ook zomaar KRIJGEN, wel?
  Ik stel voor, wat er ook -al dan niet in de verte- mag dreigen, NIET als voldongen feiten te zien. Wij dienen ALERT te blijven, dat is zeker waar, maar niet: ons op te stellen of het nu al om voldongen feiten gaat.
  Er ka nog veel tegen gedaan worden. Wie weet krijgen wij nog wel de kans om uit te treden uit deze val, da zijn WIJ overal van af!

  Geliked door 1 persoon

 8. Tiny zegt:

  @ Realpredictor:

  Goed artikel en 100% waar. Echter hoe bereikt dit nu eindelijk eens de grote massa? Hier vindt men niets over in de MSM of het moest in een miniem berichtje zijn. Ja, op diverse andere blogs wordt dit ook wel geschreven. Ook in het buitenland Maar hoeveel % van de massa lezen dit soort blogs?

  Dat hier door het journaille niet over wordt geschreven is simpelweg te wijten aan het feit, dat ze dit van “boven” af opgelegd hebben gekregen. Hetgeen ze bereidwillig uitvoeren ook nog, omdat ze allemaal linksgedraaid hersengespoeld zijn.

  In Dld. bijvoorbeeld had de uitnodiging van Merkel aan de MSM aldaar voor de “koffie” behoorlijk wat effect. De enige die zich er niet van laat weerhouden is DWN en heel af en toe laat Die Welt ook wel eens een kritisch geluid horen.
  DWN heeft nu ook een maand tijdschrift uitgegeven, daarop kun je abonneren. Ik weet niet of ze in de losse verkoop zijn. In ieder geval heb ik in de overvolle tijdschriften rekken en in de tijdschriften kiosken nog geen exemplaar kunnen ontdekken.

  De vraag is, hoe kunnen we “demense” met deze feiten hier in Nederland massaal om de oren slaan, zodat ze eens wakker worden. Dat ze gemobiliseerd kunnen worden blijkt wel betreffende de Zwarte Piet story. Aan de andere kant juist in Nederland interesseert zich bijna niemand meer voor dingen als Kerstmis, Pasen of Pinksteren, als alleen zijnde vrije dagen en feest vieren met cadeaus en heel veel lekker eten, doorgespoeld met de nodige drankjes.

  En niet alleen in UK worden blinden geleide honden geweigerd. OOK IN NEDERLAND!!!! En dit niet pas sinds een paar dagen.
  Het grofste schandaal daar vind ik echter nog wel de weigering in een ziekenhuis.

  De islamaanhangers kunnen eisen wat ze willen. Echter de grootste boosdoeners zijn die, die deze eisen inwilligen en hun meehuilers, ten koste van de eigen bevolking.
  Die moeten we aanpakken en flink ook.

  getekend:
  een door de EU bobo’s inclusief NL Ombudsman tot officieel verklaarde racist en fascist.

  Geliked door 1 persoon

  • schopzebuitenenwegermee zegt:

   dan geen suikerfeest meer , geen schapen dan meer geslachten worden, de moskeetjes afbreken want da heeft geen nut dan da kut gedoe over allah, geen matjes meer in het openbaar want daar mogen wij christelijken dan onze voeten aan op af kuisen, geen andere taal meer ,dan nederlands, frans , duits in belgie wie arabisch praat buiten naar hun eigen land, wie iets mis doet hand afkapen, of ophangen en buiten ermee, wie niet werkt pech zoekt werk geen dop meer voor de allochtonen die te lang thuis zitten bv vrouwen… zullen wij een spuntjes op de ii zetten wa pijzen gulle wel vuile profiteurs!!!

   kzeg 1 ding allah is een slaaf en niet wij, verekte kut mongolen, gelijk die zelfmoord teroor…

   ga ulle zelf opblazen in ulle eigen land gelijk in irak hebben wij geen last van gvd
   alt zelfde mee da soort HARD gelovigen,

   wij geen feest niemand een feest this nie omda gulle nog in de 5 de eeuw leven da wij da ook doen he, rot toch op

   Like

  • Je vraagt je af: “Maar hoeveel % van de massa lezen dit soort blogs?” Volgens de stats tot nu toe meer dan 25 miljoen wereldwijd. En dit aantal groeit nog steeds elk jaar ! 😉

   Like

   • Nemesis zegt:

    Afgezet t.o.v. de wereldbevolking, die nu, geschat zo’n 7 miljard bedraagt en tot het einde van deze eeuw kan uitgroeien naar 12 miljard, zijn 25 miljoen wereldwijd nog veel te weinig. Helaas.

    Like

 9. peterselie1 zegt:

  Tenenkrommend nieuws, vermoedens die al lang in het achterhoofd speelden doemen nu langzaam van uit een mistbank van ontkenning op.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Doodsimpel, beste realpredictor:
  Als bepaalde zaken van allah en zijn pedofiele schoenpoetser mo verboden zijn* en als hun geschifte volgelingen zich daaraan willen houden, is dat enkel en alleen hun zaak en hun keus.
  Hebben wij niks mee te maken. Wij dwingen dat uitschot ook niet om onze feestdagen mee te vieren, alles is vrije keus.
  Als islamitisch uitschot het Westen wil dwingen zich aan hun stupide, eeuwen geleden verzonnen regeltjes te houden, heeft dat alles te maken met intimidatie in casu Het Project.
  Maar genoemd uitschot de laatste decennia een beetje beter kennende, zal dat ook wel weer
  “racisme” zijn en daar heb ik vierkant schijt aan.
  Mijn dringende advies aan iedereen die dit leest en zich kapot ergert:
  Fite dem back! http://tinyurl.com/cyjy63
  Project: 1)http://tinyurl.com/ov43avh 2) http://tinyurl.com/q2a9xbu
  * onthouden: allah cs bestaan NIET.

  Geliked door 1 persoon

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Er ging hiervoor iets fout, zag ik…
  http://tinyurl.com/ov43avh

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Het is niet te geloven, sterker nog: je kunt het net niet op gaan of het is raak, iedere dag opnieuw.
  Ik zou willen dat we met z’n allen de tijd terug konden draaien tot bv. de jaren ’50, ’60, en 70
  van de vorige eeuw, toen Nederland nog best te pruimen was.
  Maar ja, dat kan nou eenmaal niet, ik wéét ‘t.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21999532/__Verkracht_en_in_brand_gestoken__.html

  Geliked door 1 persoon

 13. Ook jullie artikel van vandaag sluit hier naadloos op aan: EU wil versnelde toetreding Turkije!
  https://ejbron.wordpress.com/2013/10/24/eu-wil-versnelde-toetreding-turkije/

  Like

  • Monalisa zegt:

   realpredictor ik heb u stuk ook aangemeld bij de telegraaf ,ik hoop dat u niet boos op mij bent,nu afwachten of ze het plaatsen ik heb u naam vermeld en ook meteen bekend gemaakt dit dit niet plagiaat is dus afwachten maar u heeft het mij al eens verteld dat de telegraaf dat niet zal plaatsen maar de aanhouder wind, Zwartepiet was de voorloper hoe de mens zou reageren en de uitkomst is bekent. gr Monalisa

   Geliked door 1 persoon

  • peter zegt:

   uhh turkije wil niet

   Like

 14. luckybee zegt:

  Als het aan de Marxisten lig dan heel zeker.

  Like

 15. Jean zegt:

  Wie zegt dat wij rekening gaan houden met die idioten?
  Voor ons westerse beschaafde burgers blijven die feestdagen gewoon bestaan en als een kopvoddenwijf of een stinkende soepjurkvent er zich mee bemoeid kan dat eindigen in een bloedneus, uiteraard bij dat kopvoddenwijf en/of die stinkende soepjurkvent.
  Bah wat moet ik toch walgen en braken van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd, een bende waanzinnigen volgen een perverse pedofiel, dat zegt uiteraard héél véél over dat volkje.

  Like

  • carine zegt:

   en toch laten ze nog steeds van die gasten in ons land

   Like

   • michel zegt:

    Precies Carine, en daar zit nu net het grote probleem. als ze elke cultuur en gemeenschap in hun eigen land laten begaan is er nooit geen probleem. Als wij op vakantie gaan in hun land , Turkyë bv. hebben wij daar helemaal geen probleem mee dat er om 6u ’s morgens al een hels lawaai vanuit hun moskee galmt. Wel valt het erg op dat er dan op dat moment geen enkele turk naar omkijkt terwijl zij hier wel van ons eisen dat ze tijd krijgen om hun gebed te doen gewoon onder de werkuren. (maar dat is dan weeral een ander verhaal).
    Ik wil gewoon maar zeggen dat wij wel respect hebben voor hun cultuur in hun land, maar het moet wel ginder blijven. Ik zou wel eens willen weten waar wij zouden eindigen als wij ginder zouden eisen om er een kerk te bouwen hahahaha….
    Dus laat ons nu al eens beginnen met te stoppen van ze hier toe te laten.

    Like

 16. Tistochwat zegt:

  Het gaat precies zoals ik als kind al van mijn vader hoorde…
  Het plan, het ‘project’ gaat onverstoord door.
  Maar wat moeten we er nu concreet tegen gaan doen als we nog geen 1000 gelijkgestemden bij elkaar kunnen krijgen voor ‘harde acties’?
  Degenen in de ‘politiek’ zijn in feite nog véél gevaarlijker dan de islamieten zelf.
  Als er door de ‘elite’ korte metten met die opdringerige moslims zou worden gemaakt, zou het er voor ons heel wat beter uitzien.
  Maar ze laten ons barsten; ze leveren ons gewoon uit aan de vijand…

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoogverraad

  Like

  • peter zegt:

   ben ik met je eens, en de oplossing ? rag het hele kabinet uit hun zetel…. oke op een naar.
   en laat dan mensen plaats nemen die naar ons luisteren, niet die hun hoofd afwenden
   gelijk actie en de eu is er alleen voor die genen die een stoeltje hebben zakkenvullers

   Like

 17. Huigen zegt:

  Ben helemaal klaar met die lui, massaal kapot maken voordat ze dat met ons doen zeg ik

  Like

  • Monalisa zegt:

   we zijn al weer 70 jaar verder er moet weer wat opgeruimd worden maar wie ik hoop niet wij.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tom Hendrix. dan heeft u nooit goed gegoogle dan weet je meteen wie de grondleggers zijn van de EU dat zijn de zelfde nazi’s die het verloren Hebben er is een Engelse schrijver die er een video over gemaakt heeft ik heb hem al eens geplaatst.

    Like

   • Monalisa zegt:

    er was ook een nederlandse ondertitel bij die is verwijdert van internet.

    Like

   • Rudi zegt:

    @Monalisa 19:03
    Bedankt voor de post, Monalisa, het was de eerste keer dat ik dit filmpje zag. Een heuse blikopener!

    Like

   • Monalisa zegt:

    rudi het filmpje dat had ik al gemeld kan je in Nederland niet meer op zoeken, er wat een link daar naar toe met een hollandse tekst erin verwerkt de link was http://www.odvn.nl/nazi_fascisten.html helaas als daar op klik is not found

    Like

   • Monalisa zegt:

    dit is de vertaling die bij het filmpje hoord

    Fascisme is inderdaad wat de EU vertegenwoordigt, het is gebaseerd, van boven naar beneden, op de Tweede Wereldoorlog tijdperk Fascistische blauwdrukken voor een Neo-feodale, pan-continentale vereniging van Europa. Onder de EU, wordt de democratische soevereiniteit van de natiestaat vernietigd en overgebracht in de handen van allesomvattende, en met name autoritaire, Europese agentschappen. Deze bureaus dienen als niets meer dan paraplu’s voor zakelijke conglomeraten, hun functie zijnde om de marktdominantie van deze belangen onder een politieke en economische ijzeren vuist te dwingen. Dit soort totalitaire, corporate-run centralisme is uiteraard een essentieel onderdeel van de collectieve fascistische staat – of superstaat, zoals in dit geval. Een ander essentieel element van het fascisme is localism, waarbij de parlementaire natiestaat wordt verder uitgehold door te splitsen in nieuwe “administratieve eenheden” (aka, euro-regio’s, plaatsen, gemeenten, etc). Dit gebeurt al door heel Europa sinds de jaren 1980, met de reorganisatie van de vorige nationale staten en hun nationale provincies naar deze nieuwe bestuurlijke eenheden. Dit zijn verantwoording verschuldigd aan de EU alleen, en worden uitgevoerd op een publiek-private basis. Dat wil zeggen, banken, bedrijven en stichtingen run deze “regio’s”, met ongekozen, corrupte ambtenaren als hun handhavers. Neo-feodalisme. De oude kaarten van Europa zijn zinloos geworden. De Europese natiestaat bestaat niet meer. Wat nu bestaan zijn deze neo-feodale, fascistische entiteiten, vanaf het vasteland naar de lokale. Het moet nu worden vastgesteld dat dit model van de massale reorganisatie is exact hetzelfde model dat wordt uitgevoerd op een mondiaal niveau onder auspiciën van Agenda Verenigde Naties 21 en “duurzaamheid” (deze neo-nazi slogan is ook een van de belangrijkste motto’s van de EU). De natiestaat wordt uitgehold en uiteindelijk vernietigd en verdreven en vervangen door deze (zeer oude) fascistische organisatie systeem van “lokaal tot regionaal tot continentale tot wereldwijde ‘. Het duurde eeuwen voor Europa te komen van de nachtmerrie van het feodalisme. Het is genomen slechts een paar decennia van apathie, onwetendheid, corruptie en inactiviteit naar de meeste van de liberaal-democratische, parlementaire overwinningen van eeuwen. Ontbinden Doe je huiswerk, wees actief en laat deze agenda 21/Euro-fascist model pas , of u nu in Europa of elders. Dit is de strijd van onze tijd. Onze kinderen en kleinkinderen zullen deze wereld erven. Wil je dat ze een de-ontwikkelde, de industrialized, corporatie fascistische feodale plantage erven? Of vrijheid, rechtvaardigheid en parlementaire democratie? De keuze is aan u.coup d etat fascisme nazisme communisme totalitaire tegen de democratie Europese Unie commissie Grondwet het Verdrag van Lissabon derde III IV Reiche SS SA Adolf Hitler Mussolini regionalisme Britse eenheid continentale sovjet ecb recessiedepressie Duitse regering financiële exploitatie ivm schulden corporatisme bilderberg volledige cirkel etnische Waterafvoer Balkan superbloc jezuïeten oligarchie bankiers haute finance Karel de Tweede Wereldoorlog Holocaust Shoah Jodenvervolging zigeuners Slaven Rowan Mr Bean clips

    Like

  • Maikel zegt:

   Eeeeeeens,

   Like

 18. Tom Hendrix. zegt:

  Hee4l goed artikel van U realpredictor. En ik kan mij vinden in voorgaande reacties, enige opmerkingen van mijn kant; de EUSSR, is zeker te vergelijken en komt overeen met NAZI DUITSLAND tussen 1933 en 1945. Het triumviraat, de satanisten BAROSSO,van ROMPUY, en VERHOFSTAD en SCHULZ, vormen het leiderschap van: das vierte REICH, de opvolger van NAZI DUITSLAND. OOK ADOLF HITLER WENSTE EEN VERENIGD EUROPA!

  Like

 19. Tom Hendrix. zegt:

  Hee4l= Heel.

  Like

 20. Th.M. van Baarle zegt:

  Om kort te gaan:
  De tendens is duidelijk. Brussel, het verradershol kiest voor de ISLAM.
  De autochtone bevolking van Europa kan nu de keus maken.
  K E U Z E omdat de twee richtingen NIET verenigbaar zijn.
  Tot voor een aantal jaren was Europa : Christelijk, Joods en Humanistisch (lees Atheïstisch).
  Daar is als een heel grote stroming bijgekomen de islam.
  Christelijk/Joods/Hunamistisch en Islam zijn niet verenigbaar.
  Dan zal één van die twee moeten wijken.
  Beste mede-autochtonen. Laten wij ons in het pak naaien door Brussel en de Islam?
  Of wij laten ons overheersen door het komende Eurabische kalifaat ….
  of wij zeggen de ISLAM de wacht aan en verzoeken ze vriendelijk doch dringend om huiswaarts te keren OMDAT ER VOOR HEN HIER GEEN PLAATS IS !!
  Basta.

  Like

  • barbaran zegt:

   Hier sluit ik me volkomen bij aan!

   Like

  • oogenhand zegt:

   Vechtsportscholen? Leidt dat niet tot infectie met Boeddhistische ideeën? Deed Mohammed aan Shaolin-karate? Vernieuwing en dus verboden, of zelfs afgoderij?

   Wapens zijn leuk, maar je komt nergens zonder eerst goed hun talen te leren, of zelf nieuwe talen te ontwerpen.

   Like

  • verstreken heidi zegt:

   zij moeten terug naar hun plaats en hier terug het gewone rustige europa van vroeger met de bewaakte grenzen voor loslopend wild, weg islam en moslim ga terug waar je hoort in ieder geval niet hier want hier hoort geen diktatuur van wild gespuis !!!!!!

   Like

   • Peter zegt:

    Overschot van gelijk,maar daar zullen Politieke daden voor nodig zijn.
    En daar wringt ’t schoentje,hoevéél politiekers die écht iets zouden kunnen doen,WONEN tussen migranten denkt u?Zéér weinig,de meeste wonen in omheinde villa’s,wéten wel degelijk wat er onder ’t volk lééft,maar doen rustig hun “tijd” uit tot aan hun vétbetaalde pensioen.Daarna, zijn er voor deze Rijke smeerlappen- lands-eigenvolk-verraders uitwijkmogelijkheden genoeg,met hun dikke spaarpotten!!!
    Spijtig genoeg, uiten de meeste mensen hun ongenoegen alléén in familie kring, of vanachter hun PC scherm.Ik vrees dat zwaarder maatregelen moeten komen.
    Ik denk dat ’t nodig zal zijn,dat de échte Belgen-Nederlanders-Europeanen,zich terug écht vereningen,terug écht voor mekaar door vuur gaan.
    Pislam,hangt gelijk stront aanéén,én DAT is hun sterkte.
    Eendracht maakt ECHT macht,en DAT zou er terug moeten komen.
    Praten alléén zal op de langen duur niets meer uithalen,DADEN wel.

    Like

 21. oogenhand zegt:

  Waarom eigenlijk Christelijke feestdagen, en niet bijvoorbeeld abortus of euthanasie? Is Sinterklaas vieren ècht erger dan het aborteren van een ongeboren moslim?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zó ver denken ze immers niet. Het gaat om datgene wat ZICHTBAAR is.

   Like

   • neen het gaat het erom dat zij hier de baas zijn wat nu al is ik begrijp ge politiekers niet zij maken ons land kapot door die vreemden in de politiek te laten

    Like

  • Dusja zegt:

   Haha, uhm ik raad u aan om Openbaringen te lezen.
   Daarin staat dat De Duivel niet wil dat de mensen bij God komen (*Jezus)
   en hij zal er alles aan doen om dat door te zetten.

   Dus is het verbieden van christelijke feestdagen in het openbaar een mooi beginsel voor hem .

   Dan krijg je het gezeur dat het helemaal niet meer mag.

   Daarna zal ook het Geloof niet langer als een Geloof gezien worden maar als een misdrijf
   christen zullen vervolgd worden gevangen genomen etc etc etc

   De rest raad u wel .
   Mensen die de waarheid zeggen worden voor gek verklaart.
   of gewoon uit de weg geruimd

   We gaan een herhaling krijgen van de holocaust
   alleen zullen nu de christenen de mond gesnoert worden
   en is het geen Hitler die aan de macht is maar dit x de Islam .

   Met hun saria wetjes ofz

   Sorry voor mij dus echt niet.

   En als we toch met zn alle hier zijn..
   kunnen we net zogoed met Elkaar een mooie demonstratie plannen dacht ik zo .
   of zijn we allemaal alleen maar actief op forums om onze ontevredenheid over deze kut maatschappij duidelijk te maken.

   Like

 22. Jos Heusèrr zegt:

  Lees deze link eens aandachtig door :

  https://ejbron.wordpress.com/2013/09/20/demografische-bom-aantal-moslims-in-europa-explodeert/

  Europa is al verkocht aan de Arabieren .Dit in het verdrag van Lissabon van de EU .
  De politicie weten dat , daarom zijn er zoveel zakkenvullers onder hen , om Europa ” straks ” te kunnen verlaten.

  Like

 23. Martha N zegt:

  Voor het vriendelijk zeggen dat ze op kunnen donderen is het veel te laat.
  We mogen al blij zijn wanneer er een stop komt op nog meer buitenlanders.
  Er kan niets meer aan gedaan worden, want kijk nu eens naar de Nederlanders: De VVD gaat weer langzaam omhoog, ondanks de Rutte idioot. Het gros van de Hollanders ziet het gevaar niet en alles is zielig.
  WIJ kunnen niets doen, alleen blijven protesteren en wel massaal!!
  Wij, dat wil zeggen de groep die inziet wat er aan het gebeuren is.
  ER is één man die het voor ons opneemt en ons Vaderland verdedigd, Ja, dat is Wilders.

  Like

 24. Joost Visser zegt:

  Een familie heeft de aftocht al goed geregeld. Wat zal Aegentinie toch een oase van rust zijn vergeleken met Nederland over een aantal jaren.

  Like

 25. JOHANNES zegt:

  BEWAPEN U MENSEN ZIJ DOEN HET OOK OF HEBBEN HET AL GEDAAN.

  Like

 26. Rudi zegt:

  Kerstmis in EUrabië volgens Latma TV:

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, laten ze dít soort satire dan eens ter harte nemen!
   Wat ik bedoel: Als dit soort humor al op TV verschijnt, kunnen de politici in GB toch bedenken, dat er reële ANGSTEN aanwezig zijn!
   Laten ze daar dan eens serieus over na gaan denken! En dan bedoel ik ook echt serieus!

   Like

   • Rudi zegt:

    @Theresa Geissler 11:50
    Hoeveel politici denken er serieus na, Theresa? Het schijnt niet tot de jobvereisten te behoren. Waarschijnlijk dat de uitzonderingen daarom ook in de media worden zwart gemaakt.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Rudi: 20.19. uur, op 26/10. En dat alles staat ons te wachten, als we niet massaal in verzet komen! Van de politieke partijen, zoals vvd,cda,d66 en pvda kunnen wij NIETS verwachten. Dat zijn partijen die de ” Resolutie van Straatsburg”, mogelijk hebben gemaakt!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Rudi:20.19. uur, 24/10. Zo zou het inderdaad kunnen worden, tenzij we onze verraders van politici verjagen, het GEDROCHT EUSSR vernietigen, en heel links eruit jagen!

   Like

 27. Peter Selie zegt:

  De bedoeling was van de EU om het blanke ras uit te roeien door vermenging met massa-immigratie uit achterlijke en agressieve landen. Op de blanken die zich niet laten verbasteren, kan de agressieve import zich uitleven en, zullen letterlijk vogelvrij zijn.
  Europa moest ontdaan worden van zijn intellect, zijn cultuur, zijn manier van leven. Het is, neem het maar van me aan, kwaadaardig opzet met voorbedachte rade. Dat is wat de griezelige kliek in Brussel is. Een voortzetting van wat Hitler als Derde Rijk is begonnen. Nu noem ik het maar Het vierde Rijk.
  Het is een onbegrijpelijk wonder, dat de Europeanen het zo ver hebben laten komen, maar er waren genoeg tekenen die dat duidelijk hebben gemaakt. De linkse quartaire sector, een overbodige sector omdat het gesubsidieerde banen creëert naar behoefte voor de linkse niksnut. Nou die quartaire sector dus was maar wat gretig om de Sinterklaas van andermans geld te spelen. Ergens in een van mijn boekenkasten moet ik nog een boekje hebben waarin uiteengezet wordt, hoe de vermeende “slachtoffers” duidelijk werd gemaakt dat zij toch helemaal niet hoefde te werken als je het gratis en voor niks kon krijgen. Zo werd de import, voor zover al niet van zichzelf, voor de gemeenschap onnuttig gemaakt.
  Dat er daar inmiddels zo’n 4 miljoen op af zijn gekomen is dan ook vanzelfsprekend. Bovendien krijgen ze bij binnenkomst alle rechten die Nederlanders hebben, maar die moeten voor evt. uitkeringen wel eerst hebben betaald en…. Gewerkt! Daarnaast hebben ze gelijk ook maar het Nederlanderschap gekregen, want dan konden ze tenminste links stemmen.
  Kortom ik heb het al jaren geleden zien aankomen, maar als ik vaak met mensen er over praat zeggen ze: “dan lees je het toch niet” . Mij niet gezien. Ik wil weten wat er om gaat in mijn dierbare Nederland.

  Het Christendom wordt uitgeroeid in Europa, tenzij, ja tenzij voor een gelovige is dat mogelijk Christus hier zelf ingrijpt en daar hoeft hij heus niet voor naar de aarde te komen.

  Natuurlijk heeft het gelijk aan uw kant, maar verder…….?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Peter Selie: 21.09. uur, op 24/10. Zo is het Peter. Voor mij was heel veel duidelijk na lezing van het boek: ” De schijn-elite van de valsemunters”, van Martin Bosma!

   Like

  • Tiny zegt:

   Nee, dit is vele, vele malen erger dan Hitler. Die was nou net niet van plan het blanke ras uit te roeien en de cultuur en het intellect te vernietigen. Hij wilde juist een blank elite ras en vorderde de cultuur en het intellect.
   Vermenging met andere rassen stond beslist niet op de agenda, in tegendeel.
   De MANIER waarop hij dat bewerkstelligde en nog erger (zie het M.O. en Afrika) staat ons nu te wachten, ons het blanke ras, gestuurd, gewild en veroorzaakt door, juist ja, blanken.

   En die Brusselse kliek, die ja knikkers en uitvoerders, dat zijn lui met zoveel € en $ in puur goud en diamanten in hun ogen die ze beloofd zijn, dat het weinige IQ wat ze nog bezaten,gedaald is tot het IQ van een demente goudvis. Ze zijn verworden tot net zulke barbaarse primitievelingen als dat zooitje wat ze en masse nu binnen halen. Zoals vannacht weer een stuk of 800 uit hun gammele bootjes zijn “gered” door de marine, kustwacht en koopvaardij.
   http://www.telegraaf.nl/buitenland/22002514/__Vluchtelingen_van_zee_gehaald__.html

   Prettige dag nog, ik moet weer aan het werk.

   Like

  • oogenhand zegt:

   Verbasteren? Ik denk niet dat het de bedoeling van de elite is om blanke mannen niet-blanke vrouwen te laten dekken.

   Maar goed, de aggressie van de islam kan heel goed gebroken worden door telkens te vragen: “Heeft Allah het recht een martelaar naar de hel te sturen?”
   Als moslims deze vraag voor zichzelf niet willen beantwoorden, zullen ze moeten bedenken dat de Hel eeuwig is. De islam vernietigt zichzelf in Syrië. Het Wahhabisme kent drie Eenheden, Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding, en Eenheid van Namen en Eigenchappen.

   Like

 28. Marijke zegt:

  Ja maar dat kan helemaal niet! We laten het toch zeker geen eenrichtingsverkeer worden?!

  Like

 29. guusvelraeds zegt:

  In 2011 heeft de EU al een proefballon laten opgaan in de vorm van een schoolagenda die gratis verstrekt werden op de Europese scholen binnen de Europese Unie. Ik heb toen die agenda zelf in mijn handen gehad en het was schokkend te zien dat nergens de christelijke en joodse feestdagen vermeld stonden. Na kritiek hebben ze zich ervan afgemaakt door te zeggen dat het beruste op een vergissing, maar moeten we dat geloven?

  http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2011/1/Verbazing-over-EU-agenda-zonder-christelijke-feestdagen-ELSEVIER286507W/

  Like

  • Cathja zegt:

   @ guusvelraeds 24/10 23:12

   Geloof echt maar niet dat het hier om een vergissing ging. Dit is bewust zo gedaan! Ik kan me niet voorstellen dat in heel Europa agenda’s verspreid zijn die eigenlijk misdrukken zijn. Het zijn een stelletje leugenaars van het ergste soort, die gezegd hebben dat het een vergissing was. Alles wat christelijk en Joods is moet verdwijnen.
   Ik zou een dergelijke agenda voor mijn kinderen nooit accepteren! Het is discriminatie van bepaalde religies.

   Like

 30. Marijke zegt:

  Wat dat betreft kunnen we nog wat van de moslims leren; heel hard gillen dat het discriminatie is omdat wij het rècht hebben op vrijheid van godsdienst. Hoezo moeten wij eigenlijk wel tegen uitingen van de islam aankijken en mogen uitingen van christelijke geloven niet openbaar?!

  Like

 31. rowley zegt:

  wtf hebben al die nazi tekens en verwijzingen hiernaar bij de islam te maken ja joenges ! als hitler in deze tijd zou geleefd hebben had hij wel de islamitisering aangepakt i.p.v. de joden snap het dan hitler was een katholiek en gene islamiet maar on topic net hierom zal ik mijn sinterklaas benadrukken idem met kerstmis openbaar en pasen en zal ik met mijn hond (nog )eens langs de moskees wandelen 🙂

  Like

  • Anneke zegt:

   Ja Jade, Obama, de EU en Arabie zijn drie bevriende HAATDRAGERS, jegens Jacobs-nazaten!!! Hopen dat de christen en humanitaire Amerikanen en Europeanen snel massaal tot besef komen van het loerende GEVAAR……De Bijbel spreekt boekdelen….

   Like

 32. Anneke zegt:

  Zeventig jaar geleden moest de jood strijdend lijden, nu is de griek aan de griek! Weer een geschiedherhaling in een ietwat andere uitvoering. Maar het principe is gelijk gebleven…ofwel: Ruim Jakobskinderen vlot op!!! Binnen afzienbaretijd is de joods-christen – en humanitaire mens hier in het wwesten VOGELVRIJ!!! En plotklaps zal het tij keren en zullen de duvelskinderen de tijdloze duisternis tegemoet gaan!!! Dit wetende, sterkt mijzelf bijzonder!!! Geeft moed en vooral HOOP. De duvelse pret heeft d’r langste tijd gehad, wordt ONHOUDBAAR.

  Like

 33. Anneke zegt:

  Correctie: nu is de griek aan de beurt. Toen wasde leus…voor iedere jood een brood en straks….voor iedere griek een piek.

  Like

 34. Tom Hendrix. zegt:

  @Anneke: 13.36. uur. Helemaal met je eens Anneke. Ik heb sterk het gevoel, dat de Openbaring van Johannes, op deze tijd terug te voeren is. Kijk maar naar het GEDROCHT EU/EUSSR, voor het hoofdgebouw van deze satanische organisatie, in STRAATSBURG, staat een beeld van een dier, met op zijn rug een vrouw. Dat is het teken, dat het om de HOER VAN BABYLON GAAT!!
  Iedere EUROFIEL is er schuldig aan, dat SATAN terug aan het komen is!

  Like

 35. troffel zegt:

  wa ne zever is da allemaal.. ben ne belg en christen btw.
  hoe nauwdenkend kunde zijn, denkde nu echt da alle feestdagen verboden gaan worden?
  Echt naïevelingen.

  Like

  • rowley zegt:

   nog niet de eerste 5j.. maar het zal er wel van komen ! belgie en omliggende landen waren katholiek en/of aanhengende godsdiensten daarvan, toen is de islamitisering begonne en dan islam in de politiek en bam er kwamen moskees, enz enz wij moeten de islamitische rituelen verdragen, dit ten eerste kan al niet bijkomende is dat er dan nog de ge-brainwash’te mensen zijn die niet snappen dat ze gebruikt worden om de islam door te laten dringen via ons eigen volk get the picture ?

   Like

 36. Cathja zegt:

  @ Tom Hendrix 15:50

  Maar SATAN’S kop zal eenmaal vermorzeld worden! Hij weet dat zijn tijd beperkt is, en zal alles in het werk stellen om zoveel mogelijk zielen aan zich te binden.
  Ooit krijgt hij de straf die nooit meer over zal gaan: voor eeuwig branden in de hel!
  Wat dát inhoudt kan een mens met zijn beperkte verstand niet begrijpen, maar dat het VRESELIJK zal zijn, geloof dat maar! God laat zich niet eindeloos bespotten, en zal een einde maken aan het kwellen van Zijn kinderen!

  Deze troost gaf Jezus ons ooit: “Zie, IK ben met u al de dagen des levens, tot aan de voleinding der wereld”.
  We staan er gelukkig niet alleen voor!!
  Een machtiger Vriend en Bondgenoot bestaat niet!

  Like

 37. Melissa Lckr zegt:

  DIE ZIJN BEZETEN OFZO zieke mensen

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ E.J. Bron en @ Cathja: Inderdaad aan het eind van zijn leven, heeft Luther het JODENDOM ontzettend gedemoniseerd, dat is de absolute waarheid! waar ik wel waardering voor opbreng, is zijn strijd tegen de RK KERK, waar ontzettende misstanden aan de orde van de dag waren. Dus ik geef jullie volkomen gelijk wat dat betreft.

   Like

  • Tiny zegt:

   De protestanten in Duitsland zijn voor het overgrote deel Lutheranen. De Lutheraanse kerk is al compleet overgelopen naar de islam. Die het daarmee niet eens zijn, treden en masse uit. En gelijk hebben ze.

   Like

 38. Niels zegt:

  Ikvindt dat het christelijke geloof gewoon hun gang mag gaan en er niks verboden hoeft te worden wat Europa heb een eigen mening van ieder

  Like

 39. bhp zegt:

  en terecht! religie is de oorzaak van zowat alle sociale malaise die tegenwoordig heerst! de wereld heeft grotere problemen dan het uitzoeken/uitvechten wiens imaginaire vriendje nu wel of niet de beste is!

  Like

 40. Pingback: Berlijn verbiedt Kerstmis !!! | Bent u al de Pineut ?

 41. Bedankt EJ voor het plaatsen van mijn blog! Meer dan 2000 “hits” op Facebook bewijst dat er toch (eindelijk) iets bij het volk los wordt gemaakt!

  Like

 42. char zegt:

  Ik ben écht geen rasist maar dit gaat gewoon té ver. Zo’n mensen moeten ze terug naar hun eigen land sturen !

  Like

 43. Kemm zegt:

  wij moeten eens beginnen zoals de moslims! Op straat komen, rellen doen en hun land en religie kapot doen!!!! Al heel men leven word ik er zot van! Wij kunnen in ons eigen land niet op straat komen of doen wa wij willen! en als we nie oppassen dan worden we door hen ineen geslagen ;@ 3jaar geleden was ik ’s avonds buiten en ik ben ineen geslagen door 6 moslims gewoon voor men gsm! ik hoop da iedereen eindelijk zen ogen open doett!!! kom op straat en we laten ons horen 😉

  Like

 44. Pingback: CHRISTELIJKE FEESTDAGEN BINNENKORT VERBODEN IN HEEL EUROPA! | Microchipimplants, Biochips, Electronische tatoeages, RFID, RFID Inkt, Biometrie, Vinger - Palm en Handscanners, Supercomputers, Databases. Ich frage euch: "Wollt ihr den totalen Controle

 45. yoeri zegt:

  hallo ik heb de reacties gelezen en het is waar,de wereld breekt stilaan door de islam en haar wetten.als zij hun geloof en regels met geweld mogen verkondigen,waarom wij dan niet.ah nee want dan val je een minderheidsgroep aan.dat zijn ze niet meer wij zijn de minderheidsgroep ik deel de mening van kemm.verenigt u allen en laat u horen

  Like

 46. FransJH zegt:

  Waarom moeten de Christelijke feestdagen nu verboden worden, terwijl de Moslims, hebrews, Joden, Hindus enz. JUIST WEL hun feestdagen MOGEN HOUDEN. DAT is je reinste ONZIN!!!!!

  Like

 47. anonimeus zegt:

  hier doe ik gvd ni aan mee !!!! hun geloof is niet het enige geloof en dit is ons land zij komen naar hier en komen ons de les spellen dat ze is in hun eige kankerland blijven en anderen niet lastig vallen met hun vuile smerige kut geloof ik ben die zandapen hun gezever meer dan zat hier komt nog oorlog van en nee ik ben geen rasist maar genoeg is genoeg !!!!!!!!!!!!

  Like

 48. Ik merk dat dit onderwerp toch wel heel erg speelt onder de Nederlandse bevolking! (Bekijk de ‘hits’ op Facebook: meer dan 5000!) Ik vraag me af waarom er dan nog steeds niet geprotesteerd wordt tegen de invasie van immigranten, waarvan het grootste deel moslim is?
  Lees dit maar: http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/04/hoe-immigratie-de-nederlandse-cultuur-bedreigt

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “In Turkije is het gebruikelijk om vijf keer per dag een gebedsoproep te doen. Als moslims dat in Nederland ook in hun eigen wijk horen, krijgen ze minder last van heimwee en voelen ze zich veel meer op hun gemak. Het draagt dus bij aan de integratie.”

   Wat is dat voor een stompzinnige redenering?
   Als de moslims zo’n heimwee hebben, moeten ze maar heel snel terugkeren naar hun achterlijke woestijngebieden!
   Aanpassen aan de westerse cultuur (ze zijn hier vrijwillig en graag gekomen!) of opdonderen!
   Ik ben het kostmisselijk zat om die lui zo te laten verwennen op onze kosten; WIJ worden ook niet verwend in ‘ons eigen’ land; integendeel!!!
   Als ik zie hoe de bejaarden hier worden afgeknepen, kan ik wel janken! Met de ongemakken van bejaarden wordt straks helemáál geen rekening meer gehouden!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Tistochwat: 13.12. uur. Ik sta helemaal achter uw reactie, beste medestrijdster. En ik kan uit ervaring zeggen- ik ben voorzitter van een cliëntenraad van een zorgcentrum- dat onze ouderen snotverdomme inderdaad worden vergeten, ten behoeve van het GELD SMIJTEN naar de MOSLIMS. Ik zie dit al jaren, hoe de Zorg naar de verdommenis geholpen is en wordt, maar de KLOOTZAK RUTTE cum suis, geeft het aan de HAATJURKEN uit, of brengt het naar de COMMUNISTEN VAN DE EUSSR! Ik ben het inmiddels kotsmoe, in dit door LINKS naar de kloten geholpen land! Kots!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tom Hendrix. om 15:26

    Mijn beide stokoude ouders zitten maar te verkommeren in een tehuis (een wonder dat ze er nog in zijn toegelaten, want dat wordt ook steeds moeilijker) waar ze net ‘te veel’ krijgen om dood te gaan maar ‘te weinig’ om te blijven leven.
    Het is armoe troef met smakeloos gaarkeukenvoer waardoor ze regelmatig hun eten laten staan. Ze ‘leven’ in een doodse prikkelarme omgeving en het enige wat ze leuk vinden, is een konijntje aaien of met een hondje op schoot zitten. Af en toe komt er een vrijwilliger met een diertje langs.
    Die smeerlap van een Rutte en z’n rooie kameraadski’s zouden %^$#!#$%&^!! geld beschikbaar moeten stellen om elke bejaarde een klein diertje te kunnen laten houden.
    Het moet toch mogelijk zijn om per afdeling een medewerker aan te stellen die de hokjes van die cavia’s of konijntjes schoonmaakt?! Maar nee, Rutte en z’n kliek besteden het geld liever aan de moslims! BAH, walgelijke landverraders; zakkenvullende graaiende hoogverraad-plegers! Heeft Rutje trouwens al een paradijsje in Spanje gekocht? Hij zal z’n schaapjes toch allang op het droge hebben?

    Like

 49. Dennis zegt:

  Wat een hoop rommel joh .. dat ze eens van al de andere landen afblijven 🙂 dat ze dat maar in hun eigen land doen maar NIET in ons land of zelfs heel europa ! Hier moet dringend iets aan worden gedaan.

  Like

 50. Natasha zegt:

  Van wanneer af maken die Islam de dienst uit in Europa ? laten ze oprotten !! Ik ben een trotse Christen ik zal niet buigen voor de Islam

  Like

 51. kev zegt:

  Waar slaat dat nou weer op als buitenlanders die naar ons land komen zich eigen niet willen aanpassen en ons onze feestdagen willen afnemen rot dan op met je kut geloof naar je eigen kut land

  Like

 52. falcon zegt:

  kristenen (of katholieken) sta op, wordt wakker en reageer, onze politiekers doen toch niks, hypocriet zoals ze zijn duwen ze al de problemen door naar onze kinderen, straks gaan al die linksen verwondert zijn dat er weer een europese dictator zal opstaan en zullen ze niet willen erkennen dat het door hun schuld is!!! De verloedering en het krapulisme gaat steeds maar verder, is het daarvoor dat onze ouders en grootouders zo gewerkt en gewroet hebben? hun leven gelaten hebben? beste politiekers het volk mort en jullie willen het niet horen!!! FOERT A D ISLAM

  Like

 53. Ik zegt:

  Wtf? Dit vind ik kunnen. Zij komen naar ons land, dragen kapkes zoveel ze willen, praten Arabisch en schelden in het Arabisch tegen mensen, en wij zouden dan ook nog naar hun pijpen moeten dansen? Ik ga toch ook niet naar Turkije of weet ik veel waar zeggen: Nee, jullie Mogen geen offerfeest, want ik mag mijn kerstboom hier ook niet zetten. Als je je zonodig aan de Islam wilt houden, ga dan naar een NIET christelijk land en verbiedt daar hun gewoonten ook niet.

  Like

 54. shauni zegt:

  Het is nog altijd het land van de Belgen, endan heeft niemand het recht om het te veranderen! als ze hier willen wonen moeten ze aan onze eisen voldoen en het niet willen omtoveren tot hun eigen land, want dan gaan ze maar terug naar hun eigen land.

  Like

 55. Arthur zegt:

  Als het hun hier niet aanstaat, dat ze dan terug naar hun eigen land gaan!

  Like

  • Jasmin zegt:

   Ja maar daar mogen ze dat niet doen hè, daar worden ze stilgelegd met ne bom of kogel, hier zijn we nog zo braaf om hun geld, onderdak en heel de familie naar hier te laten komen om dan ons beetje te laten leven volgens hun denken en doen. Pff

   Like

 56. Jasmin zegt:

  Blijven dromen! Ieder zijn leven maar de les hier idd komen spellen in ons laat, zoude wij het eens omgekeerd moeten doen, er zit al 20kogels door ons lijf!

  Like

 57. Mad zegt:

  Mensen die dit hebben verzonnen zijn gestoord in hun kop!!
  Laat alles zoals het is er is al armoede en shit en dan willen ze de plezierige dagen die we 1 x in het jaar hebben ook nog afpakken.
  Sorry maar ik vier dit jaar en zolang ik leef kerst en niemand kan daar wat op zeggen.
  Wij nederlanders gaan de islaam ook niet verbieden of suiker feest of weet ik veel wat omdat we daar niet in geloven dus moeten ze de nederlandse cultuur ook met rust laten.
  Het is en blijft nederland en als je er niet mee te vreden bent rot je lekker op naar een ander land ik ben geen racist maar dit gaat gewoon te ver!!!

  Like

 58. kelly zegt:

  Dit is nog altijd belgie niet Marokko!

  Like

 59. Hendri Lubberts zegt:

  Ik hoop dat de mensheid een nieuwe kans krijgt en dat de mensen deze kans ook eens benutten om in vrede met elkaar te leven op aarde…

  Like

 60. r.burghout zegt:

  het teken van de duivel is een halve maan met ster!

  Like

 61. Als ik de reacties hier zo lees, dan zie ik toch die rode draad er door heen: “islamisering van Europa zal niet zo’n vaart lopen, wij kunnen nog achterover leunen”, of “het christendom zal toch zegevieren”!
  Lieve mensen geen van beide stellingen is juist! Allereerst is de islamisering in Europa al veel verder dan jullie ooit kunnen vermoeden, en redding door wraak van welke religie dan ook, is wishful thinking! Enorme groepen in Europa continu binnenlaten die worden gepamperd, die zich vermenigvuldigen als kakkerlakken en zonder 1 keer een “verdelgingsmiddel” gebruiken, is vragen om een ramp, die zijn weerga niet kent! Verzet hiertegen kan alleen tot een nieuwe wereldoorlog leiden, met situaties zoals nu al in Syrie, Jordanie, Palestina, Egypte, Irak, Turkije, Lybie en geheel Noord-Afrika, tot aan de grenzen van China en Iran het geval is!
  Lees hier een 2-tal artikelen:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/08/24/wie-durft-nog-te-beweren-dat-nederland-niet-geislamiseerd-is/

  De laatste dagen van de Joden in het geïslamiseerde Europa zijn geteld
  http://brabosh.com/2012/06/13/pqpct-iz3/

  Like

 62. sandra K zegt:

  ooit, lang geleden waren de moslims de baas in een groot deel van europa.
  italie, spanje, zwitserland om er enkele te noemen.
  jaartallen moet u maar even opzoeken, die weet ik niet maar zijn ook niet belangrijk. het is lang geleden…
  in zo’n jaar, u moet weten dat europa zich niet zonder slag of stoot overgaf aan deze invasie (dat was het) van de moslims, werden ze uiteindelijk een halt toegeroepen in zwitserland. de datum: 9-11. deze datum kennen we allemaal, het is geen toeval dat deze datum gekozen is door extremisten om het westen te raken.

  in de huidige tijd gaat het er allemaal een stuk geciviliseerder aan toe.
  de moslims mogen zich vrij vestigen in de westerse landen (de gevolgen staan hier al uitgebreid vermeld) en ze vermenigvuldigen zich als konijnen.
  over hoeveel jaar zijn ze in de meerderheid?
  op de dag dat ze een meerderheid zijn komen ze naar buiten met hun bedoeling die ze met de peplepel ingegoten krijgen: we worden een islamitisch land. en dat zonder bloedvergieten!

  nu zal niet iedereen het zonder bloedvergieten zover laten komen, maar daar heeft de islam aan aan gedacht. iedere ongelovige mag gedood worden, tenzij hij zich onderwerpt aan alle moslims.
  op dat moment doen we er helemaal niets meer aan, ik ga er ook vanuit dat de buitenwereld (usa en australie b.v.) al lang blij zijn dat ze buiten schot blijven en nieuwe vriendjes kunnen maken.

  de bedoeling van de islam ligt vast, ook al zeggen de moslims op straat dat dat wel meevalt.
  kijk de film “what the west needs to know about islam” en je weet weer wat meer…

  ik wens een ieder die van zijn vaderland houdt heel veel wijsheid.

  sandra K

  Like

 63. Onderstaand een reactie/bedreiging op 1 van mijn commentaren die ik jullie niet wil onthouden:

  Realpredictor zegt
  oktober 29, 2013 om 10:50 pm
  Als ik de reacties hier zo lees, dan zie ik toch die rode draad er door heen lopen: “islamisering van Europa zal niet zo’n vaart lopen, wij kunnen nog achterover leunen”, of “het christendom zal toch zegevieren”!
  Lieve mensen geen van beide stellingen is juist! Allereerst is de islamisering in Europa al veel verder dan jullie ooit kunnen vermoeden, en redding door wraak van welke religie dan ook, is wishful thinking! Enorme groepen in Europa continu binnenlaten die worden gepamperd, die zich vermenigvuldigen als kakkerlakken en zonder 1 keer een “verdelgingsmiddel” gebruiken, is vragen om een ramp, die zijn weerga niet kent! Verzet hiertegen kan alleen tot een nieuwe wereldoorlog leiden, met situaties zoals nu al in Syrie, Jordanie, Palestina, Egypte, Irak, Turkije, Lybie en geheel Noord-Afrika, tot aan de grenzen van China en Iran het geval is!
  Lees hier een 2-tal artikelen:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/08/24/wie-durft-nog-te-beweren-dat-nederland-niet-geislamiseerd-is/

  De laatste dagen van de Joden in het geïslamiseerde Europa zijn geteld
  http://brabosh.com/2012/06/13/pqpct-iz3/

  Leftis Right zegt:
  oktober 30, 2013 om 1:37 am
  Spreken over een “verdelgingsmiddel” dat moet worden ingezet tegen een minderheid is een directe verwijzing naar de gaskamers van Nazi-Duitsland. U kunt zware kritiek hebben over een religie of over het gedrag van buitenlanders, maar pleiten voor genocide of etnische zuivering doen alleen de allerergste onder de ergste fascisten op deze aarde, waaronder blijkbaar ook u. Met fascisme hebben wij afgerekend in mei 1945, en hoewel ik de vrijheid van meningsuiting hoog heb zitten, vind ik het verdelgen van bevolkingsgroepen te ver gaan, dat is namelijk niets anders dan een oproep tot geweld! Benito Mussolini, de grondlegger van het Ur-fascisme zou trots op u zijn, maar ik denk dat de AIVD wat minder te spreken is over deze teksten. U bent gewaarschuwd.

  Realpredictor zegt:
  oktober 30, 2013 om 2:23 am
  Mister Leftis Right (Wrong?) Allereerst is een verdelgingsmiddel (een spuitbus) voor kakkerlakken normaal en in deze zin bedoeld als metafoor! Het soort verdelgen dat u bedoelt vindt bovendien dagelijks massaal plaats in de landen van en door degenen die Nederland hier “gastvrij” binnenhaalt! Dat dit gebeurt van ONS geld en met medewerking van door onze LINKSE islamofielen verschafte subsidies/wapens, is volgens uw selectieve perceptie dus WEL correct? En dan nog het lef hebben om MIJ als individu te BEDREIGEN?
  Ik denk dat ik meer recht heb om de HELE groep (iedereen, die meehelpt deze oorlogen van ons geld te financieren) aan te klagen voor VOLKSVERLAKKERIJ, GENOCIDE en schending van ALLE MENSENRECHTEN! Jullie zijn gewaarschuwd!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ach realpredictor, we zijn omringd door landverraders, door hoogverraadplegers en hun aanhangers, die ons meteen ‘nazi’ en ‘fascist’ noemen. Ik voel me steeds meer beklemd en onveilig, maar daarvan ligt de eu niet wakker; die hebben belangrijkere zaken aan het hoofd, zoals onze stofzuiger en onze stortbak.

   Leftis Right is ook zo’n figuur, zo’n horende doof en ziende blinde:
   “Spreken over een “verdelgingsmiddel” dat moet worden ingezet tegen een minderheid”

   EEN MINDERHEID! Die islamieten een MINDERHEID?
   Och, och, de sukkel snapt nog steeds niet dat wij westerlingen in dit land een minderheid vormen; alles wordt aangepast aan de eisen van de islam.
   Hij heeft kennelijk nog nooit gehoord van ‘het Project’…

   Like

 64. ..... zegt:

  De islamieten die hier leven die gaan niet met de tijd van hun eigen land mee. In Marokko of Turkije en die landen zijn ze veel moderner geworden dan ze hier rondlopen en doen. Alleen in de bergen lopen ze nog hoe vroeger rond met hoofddoek en alles. Ze zijn vroeger hierheen gekpmen met een beeld van daar toen en hebben zo ook hun (klein)kinderen opgevoed en zo niet met de tijd meegegaan. Dit is door vele moslimse zelf gezegd geworden, dus geloof maar dat het zo is. Ze proberen zo alleen maar overal voordelen eruit te halen. Van mij part leven hier meer buitenlanders dan wij zelf en staat alles volgebouwd met moskees dat maakt ons niks uit. Maar pas je aan in het land waar je woont en ga met de tijd van je eigen land mee. 😉

  Like

 65. Stefanie zegt:

  Bahbah wat een ras is dat !!
  Ze krijgen hier alles voor elkaar een plakker op de kont en terug. Als iets ontein is zijn zij het wel !!!!!!!!!!!
  Terug naar hun eigen land !!!!! Bah

  Like

 66. kevin zegt:

  Dat ze het suiker feest & de ramadan dan ook maar afschaffen! zij zijn hier komen wonen in ons land dus onze regels & moeten zei zich maar aan ons aanpassen en niet andersom in dien ze dit niet kunnen sorry, ma vertrek dan terug na je eigen geboorteland!

  Like

 67. dennisz zegt:

  als onze cultuur hun niet bevalt, moeten ze maar terug na hun eigen land gaan O NEE w8 ze komen hier alleen naartoe omdat ze heir wel kindergeld krijgen, hier een voedselbank hebben, hier geen armoede is zoals daar, dan de hele familie laten komen, de crimineel uithangen .. tja want als je dat in hun land doet word je opgehangen, wat volgt ? geen festivals feesten etc meer ?? die mensen sporen gewoon niet .. idd alles van de islam moet ook worden afgeschaft! ik ga NO WAY iets opgeven wat al duizende jaren bestaat opgeven omdat zij ff komen aanwaaien !! alsof schaamlippen dichtnaaien en kinderen verkrachten wel normaal is in hun land, en ruzie zoeken met elk buurtland wat er om heen ligt .. geloof mij, in nederland gaat dit echt niet gebeuren, want dan gaat nederland samen 1 worden en tegen hun in. een land als deze pikt zoiets niet, het is prima om met tig culturen samen te leven maar er hoeven geen dingen verboden te worden. het is NEDERLAND geen islamland. zal wel weer 1 of andere debiel zijn geweest net als bij de zwarte pieten gedoe die nergens een bal vanaf weet en effe stoer wild doen,

  Like

 68. sirzippo zegt:

  het is genoeg geweest doe de grenzen dicht en laat al het buitenlandsvolk vertrekken.
  we hebben al genoeg gezeur het word tijd dat we in actie komen want Brussel doet het niet en den haag al helemaal niet zijn allemaal schoothondjes.
  hoever moet het komen of is het de bedoeling dat wij allemaal hoofddoeken en langen jurken moeten dragen….stop deze onzin.

  Like

 69. “Geen katholieke feestdagen meer in België”
  De officiële feestdagen mogen niet meer verwijzen naar het katholieke geloof. Ze moeten volledig “seculier” zijn. Dat vindt het onafhankelijke kamerlid Laurent Louis (foto). Hij heeft een hele lijst met nieuwe feestdagen ingediend om de huidige te vervangen. Zijn wetsvoorstel wordt straks door de Kamer in overweging genomen.
  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1084584/geen-katholieke-feestdagen-meer-in-belgie.aspx

  Like

 70. rik zegt:

  Geert wilders for president

  Like

 71. Tiny zegt:

  Geen katholieke feestdagen nergens meer zou het moeten heten. Overal is men al vlijtig bezig alvast deze feesten om te benomen om ze later geheel af te schaffen.
  In de Bonte Republiek, zijn de Kita’s (kleuterscholen en opvang) Het aloude St. Maartensfeest om te benoemen in “Maan, Zon en Sterren Feest”. De hele geschiedenis rondom St. Maarten wordt nu weggelaten. Alleen gaan de kindertjes (tot 12 jaar) nog wel met lantaarntjes rond om snoep op te halen. Ben benieuwd wat de nieuwe liedjes dan zijn.
  Het volgende zal zijn, dat de zon weggelaten wordt en dat is het nog de halve maan en ster feest vanzelfsprekend, toch? Dan zijn ze waar ze heen wilden.

  Nog niet iedere kita of school doet mee. Zouden ze dat hier echter invoeren, blijft de deur dicht bij ons. Kunnen ze brullen wat ze willen.

  Like

 72. Blank zegt:

  Schandallig! Ben trots om een nederlandse nationalist te zijn!
  en als het moet vecht ik voor me westerse trots en cultuur

  Like

 73. teackcrawler zegt:

  als die islam lui het hier niet bevalt laten ze dan lekker gaan waar ze vandaan komen.
  je bent hier in het westen en verder heb je jezelf maar aan te passen, moeten wij ook als we daarheen gaan!
  er zijn nu genoeg grenzen overtreden!!

  Like

 74. Manon zegt:

  Ziekelijk, dat de Islam maar lekker aan hun kant van de wereld blijft.
  Wij hoeven ook het ook niet te proberen om daar ook maar 1 kerk neer te zetten, want die gaat geheid de fik in en de christenen onthoofd.
  We hebben ze nu wel genoeg vrijheid gegeven dacht ik zo, de verdomde Albert Hein verkoopt al halal vlees, er staan moskeeën wat verwachten ze? Nederland is Nederland en niet een van hun zandbakken..

  Nederland moet eens in actie gaan komen, en godverdomme die grenzen dicht gaan gooien.
  Zelfde als wanneer een buitenlander een misdaad begaat, zij/hij terug word gestuurd naar eigen land en hun toegang tot Nederland geheel word geweigerd.
  Want ze roepen vaak wel “Ik ben geen Turk/Marokkaan ik ben in Nederland geboren!”, gedraag je dan ook verdomme als een Nederlander.
  Ze zeuren over de Pasen en Kerst, maar je hoort ze niet klagen als hun die feestdagen ook vrij zijn van werk of school.. Waar is onze vrije dag tijdens het Suikerfeest?
  Nederland begint steeds minder Nederlands te worden.. Er moeten eens goede demonstraties gaan komen, zoals alle anderen landen doen, want wij lijken alleen maar op onze gat te blijven zitten.

  Like

 75. Hans zegt:

  Jullie zijn gek, opgedonderd met je rare regels.

  Like

 76. MikeB zegt:

  Dat is dan je dank Nederland, voor het opvangen van al die mensen die in nood zaten.
  Nu vertellen ze jou hoe je leven moet en komt jouw vrijheid ter discussie.
  Nederland, gooi toch al die mensen die met je FUkken het land uit en zorg in GODSNAAM dat zoveel Nederlanders niet voor NIX hun leven GAVEN voor onze cultuur!

  Like

 77. gaatjeniksaan zegt:

  allah is mijn slaaf fliker tog op man mafkezen nu hebben jullie ruzie wij nederlanders moeten terug vechten ook al ben ik niet gelovig maar dat boeit me niet die moslims hebben straks alles van het zegen en mensen moeten maar alles pikken en onze cultuur kerst en sinterklaas maar afnemen

  Like

 78. moiandi zegt:

  De echte christenen vieren de geboorte van jezus en de opstanding daar hebben de kerstbomen en paaseieren nix mee te maken! Dat is de versiering van de mensen die niet aan t geloof Doen.

  Like

  • gaatjeniksaan zegt:

   laat mensen lekker bepalen hoe ze het zelf willen vieren hou zou het zijn als we hun ff er op in gaan wat heft Ramadan mee temaken met armoed als ze savonds tog weer vol propen met eten en vervolgens nog suikerfeest er achter aan ???

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het ís ook gewoon hypocriete waanzin! Maar vertel dàt eens aan bijvoorbeeld Famile Arslan, de zg. geëmancipeerde moslimadvocate-met-hoofddoek die destijds in de Esta al zo dankbaar was, dat ze v an haar familie (de mànnen) rechten had ‘mogen’ gaan studeren en die met droge ogen van de Ramadan beweerde: “Als je een tijd niet voortdurend met eten bezig bent, heb je meer oog voor degenen die het slechter hebben en ga je helderder denken” -of zoiets- “EIGENLIJK ZOU IEDEREEN DAT MOETEN DOEN.”
    En dat drukten die trutten daar nog af ook! Maar tóen heb ik ze een brief op poten geschreven, die nog geplaatst is ook! -Volgens mij, omdat het dààr op de redactie ook al voor discussie gezorgd had.
    En dat durft dan voorts nog te zeggen: “Ik ben veel te vernederlandst.” In welk opzicht?
    NIET met haar onderdanige familie-houding of met haar hoofddoek! En zeker niet hiermee!
    God, God, als ik nóg aan dat misbaksel terug denk! Enfin, Esta is inmiddels dan ook ter ziele. Typisch!

    Like

 79. Max zegt:

  Je gebruikt partyflock als bron en denk dat dit serieus genomen wordt?

  Like

 80. Tom Hendrix. zegt:

  @ femke: 18.04. uur. Dat heeft U goed gezien femke. Wij blanke oorspronkelijke burgers van Europa worden gediscrimineert! En dat al sinds 1975, toen de eerste horden moslimprimaten Europa binnenvielen, mogelijk gemaakt door De Resolutie van Straatsburg! En wie stemden daar toen voor: cda,vvd,pvda,d66, en de linkse andere partijen!

  Like

 81. Rik zegt:

  Schandalig is het wel maar we doen er toch niks aan pas als het te laat is dan zullen ze wakker worden grenzen terug dicht en wat strengere straffen en in hun land van herkomst zal dan wel veranderen

  Like

 82. frits zegt:

  Wat ik niet snap is dat er zoveel mensen klagen maar………..ze blijven links stemmen. Eigen schuld zou ik zeggen

  Like

 83. ik zegt:

  Dan mogen ze ook al die islamitische feesten afschaffen!
  Gekke mensen tegewoordig!

  Like

 84. Remco zegt:

  Waar gaat het toch weer heen in deze wereld. Als de islam wilt dat Sinterklaas en Kerstmis worden afgeschaft kunnen wij Europeanen ook het Suikerfeest en het Offerfeest afschaffen enz.. En precies wat Femke ook zegt wij Europeanen worden gediscrimineerd en niet de Buitenlanders. Er komt ooit nog een tijd dat deze mensen heel Europa gaan regeren, en dat we niks meer in te brengen hebben in onze rechten en plichten. Ik ben normaliter gesproken geen racist maar dit gaat toch gewoon te ver.

  Like

 85. Republikein zegt:

  Tistochwat zegt:
  2 november 2013 om 22:34 HHHHHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaahaah.

  Like

 86. g.bisso zegt:

  Mijn ouders zijn 35 jaar geleden uit Turkije gevlucht, omdat ze daar hun christelijk geloof niet mochten uitoefenen en geen christelijke namen mochten dragen. Hun ouders en grootouders werden vermoord en vervolgd!!!.Mijn vader besloot naar Nederland te komen zodat wij in vrijheid kunnen leven, ver weg van de islam .Dat waar wij voor gevlucht zijn dat is al lang in Nederland aangekomen en ontzettend hard aan het groeien !!! En jammer genoeg niet alleen in Nederland. Er moeten nieuwe wetten komen om dit te stoppen .Elk land heeft waarden , normen en een identiteit en dat moet gewoon blijven!!!Ik ben blij dat er steeds meer mensen WAKKER worden wat de islam betreft en we moeten niet alles aan de politiek over laten.God sta ons bij!!!!

  Like

 87. anoniem zegt:

  ik vind het belachelijk als ze het zo erg vinden ga dan lekker terug naar eigen land want ik ben ook tegen ramadan want die koters komen dan niet naar school hetzelfde suikerfeest net zo en dan maar niet te spreken over het slachtfeest afschaffen die hap doe dat als je het wild in eigen land en niet in Europa wij geen feest hun ook niet meer

  Like

 88. lars zegt:

  Laten we gewoon naar een land gaan waar ze heel sterk in de islam geloven, daar een groot hardstyle/hardcore feest organiseren, als ze zeggen dat dat niet mag, dan hoef je in Nederland ookgeen suiker of offerfeesten te houden, want waar dit op lijkt is alsof de heel wereld in Allah moet geloven en volgens mij doen meer als 5 miljard mensen dat niet, dus die buschaufeurs, taxi, en winkel medewerkers die mensen weigeren moeten gewoon lekker in een vliegtuig stappen, en midden in afganistan gedropt worden,

  Like

 89. Roos zegt:

  Wat erg! Moslims moeten ophouden met onze feestdagen af te pakken! Onze feestdagen weg ook die van hen! Achterlijk cultuur zou Wilders zeggen en ik sta achter hem!!!!!

  Like

 90. richard zegt:

  Per direct alle christelijke landen hun steun aan moslim landen intrekken en alle terug vorderen.
  Zie hier wat zij met ons geld doen.
  De christenen moeten wijken en mogen niks maar als ze hulp en geld bieden dan nemen ze het wel aan. Ik stop nu want ik kan nog wel even door gaan en dan maak ik mij alleen maar kwader.
  Kortom zint het je niet blijf in je eigen land!!!

  Like

 91. busep zegt:

  er zijn zat manieren om de klerelijers onder hen terug te sturen maar dan moet het bij de basis gebeuren namelijk de regering zolang deze fuckers nog aan de macht zijn gebeurt er helemaal niks.

  Like

 92. tamara zegt:

  Ik vind t niet normaal dat wij als christelijke alles op moeten geven voor mensen die nog niet eens in dit land horen. Alles raken we kwijt door de moslims en hun meningen. Van uitkeringen nu tot de christelijke feesten. Te schandalig voor woorden. Ik heb wel een oplossing waar vele christelijke t met me eens zijn. TERUG STUREN NAAR DER EIGEN LAND/ OF LAND VAN OORSPRONG!!! Wij als christenen zijn er zeer gebaat mee

  Like

 93. Ik als niet gelovige zeg : BOM OP ALLE MOSKEËN HIER IN NEDERLAND !!

  Like

 94. ac zegt:

  belgie is binnenkort 2de turkenland en er wordt nix an gedaan

  Like

 95. JesusSaves zegt:

  Het zijn altijd de Christenen die ze willen pakken die moslims.
  omdat ze JALOERS zijn op ons christenen, dat wij alleen maar vrede willen, dat wij alleen maar liefde hebben voor elkaar.
  Iemand verbrand een koran, en moslims willen direct moorden.
  Iemand verbrand een bijbel, en wij christenen zeggen: das niks, die wordt wel gestraft 🙂 VERSCHIL?!

  Wij Christenen buigen niet voor duivels zoals jullie. alleen voor JEZUS ONZE HEER.
  ALS DIE VERDOMME MOSLIMS HET HIER NIKS VINDEN, ROT DAN OP NAAR JULLIE EIGEN LAND EN VIER DAAR JULLIE ACHTERLIJKE FEESTEN!

  Like

 96. Shinelikeido zegt:

  Sorry hoor, maar ik vind dit wel een beetje too much van ze, ze leven tenslotte ook hier, de moslims al jaren, en al jaren doen hun mee aan de feestdagen Sinterklaas en Kerst, waarom word er nu ineens een probleem van gemaakt? het is allemaal puur fantasie voor die kleine kinderen, teminste zo zie ik het. Ik snap niet waarom je die dat zou willen afnemen.

  Like

 97. Anoniem zegt:

  Jij radicale debiel! Dit gaat veel te ver, ik hoop dat je ooit échte wijsheid (Dus niet de Islam) tegemoet komt.

  Like

 98. Anoniem zegt:

  Wees blij dat we jullie nog accepteren, het suikerfeest en offerfeest moeten weg als onze feesten ook weg moeten. Gaat dus beiden niet gebeuren. Moslims stellen ook echt niks voor he, hou gewoon van je eigen God zonder andere geloven uit te willen roeien. Noem 1 goede reden waarom wij onze feesten voor jullie sukkels moeten stoppen.

  Like

 99. Antoinet zegt:

  Wij als nederland moeten een vrij land blijven. Dit slaat nergens op is gewoon discriminatie op de nederlanders. Dan moeten ze de rammadan ook maar afschaffen vind ik !!!!!!!

  Like

 100. dit gaat te ver zegt:

  Vind het te zot voor woorden.. Laten ze naar hun eigen land gaan als ze er last van hebben.. Ik kies voor Jesus, mag dat straks dan ook niet meer? Moet ik straks op mn knieën naar het oosten voor hun god? Daar gaat het naartoe! De vreemden zullen over u heersen dat is ons verteld in de Bijbel.

  Like

 101. P.Steen zegt:

  Waar zijn wij in Europa in godsnaam eigenlijk mee bezig
  Al onze bestaande tradities probeert men onderuit te halen
  Hoeveel mensen beleven er geen plezier van
  Waarschijnlijk zijn onze eigen landgenoten die daar op tegen zijn en het willen afschaffen werkloos of vreselijk gefrustreerd
  Voor wat betreft de buitenlanders die hier wonen,allochtonen die hier werken en asiel zoekers waar wij gastvrij ruimte voor aanbieden dienen zich wel te realiseren dat ze hier te gast zijn en zich aan onze wetten en tradities aan te passen.Wij geven hun ook alle ruimte hun cultuur en gebruiken ,geloof etc te beleven
  Indien zij er op tegen zijn dan moeten ze maar terug gaan naar hun eigen land en daar hun cultuur te beleven
  Blijf van onze tradities af ,wij verbieden jullie ook niet jullie tradities en geloof te beleven
  Zo niet dan wegwezen naar je eigen land en beleef daar je eigen tradities en geloof

  Like

 102. geerteman. zegt:

  Accoord.afschaffen.Maar ook de offerfeesten waarbij massaal die kleine texelse lammetjes levend worden gekeeld.en de suikerfeesten en de kinderneuk huwelijken waarbij ze kindjes doodneuken.OOk de sharia waarbij de handen worden afgehakt na een diefstal.kunnen we gelijk de marokanen herkennen.die hebben dan geen handjes meer.de politie gelukkig.de opembare executies die te banaal zijn om naar te kijken.Ze moeten maar eens hun koran lezen.luister;ALS U EEN MENS DOODT IS DIT IN DE OGEN VAN ALLAH ALS HEEFT U DE GEHELE MENSHEID GEDOODT.HEB RESPEKT VOOR IEDERS GELOOF.Dus moslims.Ga eens goed uw KORAN lezen.

  Like

 103. VARKENTJE !!! zegt:

  Helaas is zijn de liberalen aan de macht die geen haar beter zijn dan dat linkse gespuis die nog meer van dit volk wil binnen halen!!!
  Oooh jaaah Jezus is geen slaaf…
  ALLAH IS EEN VARKEN!!!

  Like

 104. Knorretje zegt:

  Liberalen aan het werk in onze landen!!!
  Stem Wilders hij heeft al die tijd gelijk!!!!

  Like

 105. Gerda zegt:

  Ik val werkelijk van mijn stoel!!!!Wij moeten respect hebben voor de Islam,we moeten respect hebben dat zij hier hun moskeeën bouwen,wij moeten respect hebben dat de ene islamitische slagerijen en bakkerijen na de andere in de wijken zichtbaar worden.Wij moeten -en dat is nog het ergste-respect tonen voor het Halal slachten….Maar……straks lopen onze mooie knappe dochters gesluierd en met een hoofddoek…worden zij uitgehuwelijkt en noem maar op…..Ik hou al heel lang m`n hart vast dat het een keer gaat escaleren….ja en dan…????Lopen wij niet meer veilig in ons eigen Mooie Nederland!!!!

  Like

 106. Albert zegt:

  De islam is de religie van het zwaard, liefdeloos en zonder mededogen, zonder vrijheid, het zijn tekenen van de eindtijd maranatha Jezus komt spoedig

  Like

 107. lobke zegt:

  op rotten gewoon hier als ze het niet eens zijn terug ermee hoppa !!!!!!!!!!

  Like

 108. Geneviève zegt:

  Goh, de allochtonen-islamitische mensen kopen bij mij in de winkel wel chocoladeletters, zwarte pietjes en vragen mij om advies van make-up… Wat doen ze hier als ze zo tegenstrijdig zijn met de hoofddoeken op… Aan de ene kant willen samen leven en aan de andere kant eigen regels opgeven? Ga dan maar terug naar je eigen land waar je onderdrukt word. Het is niet de bedoeling dat wij met onze vrije geesten onderdrukt worden.
  Honden zijn ook alles behalve onrein, als men weet wat men met hen aanmoet, toch? Ik snap niet wat de islam van ons moet, het is een beetje om gek van te worden. En wij laten ons zeker niets opleggen!

  Like

 109. Dawn zegt:

  Wanneer worden onze politici wakker ??? Gaan wij ons nog lang laten terroriseren ?? Wij hebben ons geloof, of het nu katholiek is of protestant of iets anders. Waarom zouden wij dat opgeven ?? Waarom onze opvoeding opgeven ?? Tot de moslims fanatiek begonnen te doen, hebben de Europeanen steeds elkaars religie gerespecteerd, waarom dien zij dat niet ?? Zoals reeds gezegd, als de moslims het hier dan toch zo slecht vinden, dat ze gewoon terug naar hun land gaan, dat ze daar de boel overhoop zetten, wij vragen niet dat ze komen en ook niet dat ze blijven. Laat u niks aanpraten, leef volgens uw eigen normen zoals we dat al eeuwen doen.

  Like

  • T.L zegt:

   Meen je nu echt dat Europeanen elkaars religie altijd gerespecteerd hebben?? Dus protestanten en katholieken hebben nooit jarenlange oorlogen met elkaar gevoerd? Er is nooit een beeldenstorm geweest? In Ierland zijn katholieken en protestanten beste vriendjes? In Nazi-Duitsland werden de joden niet massaal vervolgd?

   Like

 110. Emje zegt:

  Mooi voorbeeld van de “onvrijheid van de islam”,
  de dwang waarmee mensen n bepaald geloof “Welk geloof dan ook) door je strot willen duwen,
  is tegen de rechten van de mens, ooit vastgelegd.

  MJ

  Like

 111. Moos zegt:

  Sorry, maar hiermee gaan koppen sneuvelen, hiermee zie ik het echt mis mee gaan in Europa, hier moeten wij ons toch tegen verdedigen, tis is te zot voor woorden verdorie nog.

  Like

 112. Wij moeten een allemaal in opstand komen en ons allemaal samen bij mekaar pakken en eens protesteren tegen die buitenlanders want zij willen in ons land het voor het zeggen krijgen en wij Nederlandse burgers laten dit ook gebeuren als wij zo iets willen tegen houden moeten wij Nederlanders ons bij mekaar pakken en er tegen in gaan als wij in die buitenlandse landen komen moeten wij ons ook aan passen dat moeten ze dat ook in ons land doen het is te gek voor woorden dat wij ons zo laten behandelen door dat zooitje van moslims bah bah

  Like

 113. mirri zegt:

  Ik vind het niet erg dat we zonder kerst zitten. Als de Bijbelse feesten er maar voor terug komen. En geen Islamitische feesten..

  Like

 114. John zegt:

  Om te beginnen zijn wij mensen op deze wereld allemaal gelijk.
  Elk land heeft zijn cultuur, gewoontes, religies, feesten en zijn regels.
  In Nederland vieren we dat sinterklaas en zijn zwarte pieten rond half november in Nederland komen. Op 5 december is het pakjesavond en 6 december is de sint met zijn zwarte pieten
  weer naar Spanje.
  Als Christelijke feestdagen vieren we het kerstfeest. (de geboorte van Jezus,)
  Met de paasdagen vieren we de verrijzenis van Jezus.
  Hemelvaartsdag is de dag dat Jezus naar God de Vader in de hemel gaat.
  Met de pinksterdagen laat de Heilige Geest van zich horen.
  Verder hebben we Koningsdag op. 27 april.
  Dodenherdenking op 4 mei. En bevrijdingsdag op 5 mei.
  Ongetwijfeld zijn er nog wat andere regels en gewoontes in ons land.
  Daar voelen wij ons als Nederlanders goed bij.
  Mensen die uit een ander land hier komen wonen moeten zich proberen aan te passen.
  Van ons wordt ook verwacht dat wij ons aanpassen aan de gewoontes in een ander land.
  Niets meer en niets minder. Niet altijd gemakkelijk misschien. Maar je krijgt wederzijds ook geen
  problemen. Respect hebben voor elkaar heet dat!
  Het blijft wel een feit dat moslims hun geloof nog duidelijk traditioneel willen vieren (hoewel dat met de jongere generatie ook minder wordt)..
  De meeste Nederlanders vieren hun tradionele Christelijke feestdagen tegenwoordig als
  een lang weekend vrij.
  Dat roept de vraag op of we aan onze ‘Christelijke dagen’ nog wel zoveel waarde hechten op de kalender in Nederland?
  Ik vraag me daarom ook af of de mensen die een reactie hebben gegeven dit ook zo zien?
  Hoe dan ook ik ben wel duidelijk met jullie van mening dat Europa, en dus ook Nederland
  hun eigen identiteit moeten behouden.
  Mensen uit andere werelddelen (landen) zijn onder voorwaarden welkom mits zij zich willen/
  kunnen aanpassen aan het land waar ze verblijven/wonen.
  Dan kunnen we in respect ongeacht zijn/haar achtergrond met elkaar omgaan.

  Like

 115. Kijkverderdanjeneuslangis zegt:

  Het feit dat jullie niet kijken naar dat wat jullie graag willen zien maakt jullie stuk voor stuk verachtelijke figuren. Jullie zijn niet eens de moeite waard om mee te discussiëren.
  En dan nog iets: Mensen als jullie zijn de reden dat moslims in het algemeen een hekel aan ons hebben. Jullie zijn racistische, kortzichtige, mentaal tekortschietende figuren die zichzelf en hun omgeving (lees: de rest van Europa) te schande maken. Jullie creëren een vicieuze cirkel waar de rest van de fucking wereld last van heeft. Haatzaaiers en zielepoten.

  En sha Allah. Allahoe akhbar. Salaam.

  P.S. Ik hoop dat jullie geslachtsorganen verschrompelen en er af vallen. Het wordt tijd dat jullie soort volk uitsterft.

  Cheers.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   En kijk: dít is nu die beroemde tolerante religie van de vrede ten voeten uit….
   (even een voorbeeld van een comment, zoals ik deze regelmatig in mijn inbox krijg!)

   Webmaster

   (HALLO!! MDI!!! Lezen jullie even mee!!??)

   Like

   • Tistochwat zegt:

    “P.S. Ik hoop dat jullie geslachtsorganen verschrompelen en er af vallen. Het wordt tijd dat jullie soort volk uitsterft.”

    Ik dacht al: wat is dít nou weer?
    Wat moet dat hier?
    Is dit één van de landverraders die ons in het verderf willen storten?

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @kijkverderdan jeneuslang is; 15.42. uur. Ach, als jullie maar halzen kunnen afsnijden, kerken kunnen slopen, en hier onze sociale zekerheid naar de verdommenis helpen. Man, flikker op naar je zandbak!

   Like

  • Republikein zegt:

   Waarschijnlijk is jouw neus langer dan je lul, het zal mij niet verbazen dat jij blind bent omdat je ogen bij geboorte gezelschap hebben gekregen van een ander oog waar een normaal mens uit pist.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 19.51. uur. Deze persoon, met zijn neusnaam, laat hier zien hoe de moslim werkelijk in elkaar zit Tistochwat. En zo zijn ze allemaal! Dreigen, liegen, bedriegen, verkrachten en vermoorden. Staat allemaal in hun koran!

   Like

  • debbie zegt:

   hahhhahahahahhahahhahahahahahahhahahahahahha

   Like

 116. Trucker zegt:

  Goed, ik weet niet of ik hier reeds een comment gepend heb, 197 zie ik (bravo Heer Bron) zal dus mijn duit in het zakje doen :
  “…de fucking wereld…” : “fucking” schrijft die lange neus, dus er leest toch éne mijn epistels want ik gebruik dat nogal vaak en als men dan geciteerd wordt zelfs een scheldwoord 🙂 is dat altijd egostrelend.
  Mijn dag is goed en tussen haakjes islamieten deugen niet en eurabia (voorheen europa) nog minder.
  Goed nieuws (op de radio1 van de openbare KRomroep BRT) gehoord, een vruchtbare samenwerking van meisje Marine met Geert Wilders…zeer goed eurabia kritisch is de eerste stap dan plannen voor het volgende.
  Half begonnen is goed gewonnen.

  Like

 117. Helena zegt:

  Altijd maar die fascinatie met het mannelijk geslachtsorgaan en met sterven, waar zou dat toch vandaan komen vraag ik me af. Zou het hier misschien iets mee te maken hebben?
  http://www.answeringmuslims.com/2013/07/watching-snow-fall-in-summer.html

  Like

 118. John zegt:

  Kijk verder dan je neus lang is. Ik liet al weten (en dat weet ieder weldenkend persoon) dat ieder mens op deze wereld gelijk is! Deze persoon (moslim?) kan het toch niet verantwoorden om
  te vinden dat ons soort volk uitsterft? Wat bedoelt hij met ons soort volk? En behoort hij tot een
  ander soort volk.? Ik bedoel het toch goed voor iedereen. Wenst hij mij soms ook toe dat mijn geslachtsorgaan er af valt?

  Like

 119. Levi zegt:

  Dus de kerstboom en de paaseieren moeten weg, omdat het signalen afgeven van Christelijke feesten? Donder toch op.

  De kerstboom is niet iets wat uit de Bijbel afstamt, de kerstboom begon eeuwen terug bij de Vikingen en de Noren, die dachten dat naaldbomen hun dichter bij hun voorouders konden brengen. De paashaas en de paaseieren zijn fictief verzonnen voor kinderen.

  Like

 120. Reconquista zegt:

  We hebben nieuwe Reconquista nodig, maar niet alleen maar in Spanje, maar in heel Europa.
  Elke moslim, evengoed als elke tegenstander van Christelijke cultuur uit onze landen deporteren!
  Dat kan wel wat racistich of nationalistich zijn, maar vooral inwoners van de Benelux zijn al veel te tolerant.

  Like

 121. daniel wormsbecher zegt:

  Ik zeg laat de kruistochten herleven dring ze terug naar het oosten waar ze horen

  Like

 122. jlo zegt:

  Waar gaat het toch heen?? Nou al dit onzin slaat echt helemaal nergens op ik vier het toch wel !!! Hou van kerstmiss de gezelligheid van pasen en sinterklaas en al die andere dingen

  Like

 123. nick zegt:

  als dit doorgaat wordt ik een racist!!! een moslim hater ik wil al die moslim feesten verbannen van dit land !!! suikerfeest verbieden en moskees slopen!!
  daar is wel een idee voor!!!
  terugpakken die handel ze verpesten de hele boel!!
  neem dit niet serieus maar ik heb wel gelijk!
  ze komen hier krijgen alles en dan krijg je dit terug!!
  vieze stinkende kut opmerkingen van die gasten!!!

  Like

  • zillah666 zegt:

   De beheersing van de Nederlndse taal is dan nog wel een puntje van kritiek hoor. De hoeveelheid taal- en schrijffouten die jij maakt op een minimaal stukje tekst zijn absurd voor iemand die zo voor ‘Nederland voor de Nederlanders’ is. :’-)

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Volgens mij moet Nederlndse met een a ertussen worden geschreven…..

    Webmaster

    Like

   • Su zegt:

    Nederland is voor Nederlanders!!! groen geel of paars… het bewijst alleen maar dat je jezelf buiten deze samenleving plaatst… Zoals veel van die rand debielen met hun iekke neuke jou moeder mentaliteit… tis rond uit schandalig dat we al deze shit pikken!!!!!

    Like

 124. zillah666 zegt:

  Oeh, een tikfoutje; je hebt me!
  Maar zoals jij net zo goed als ik weet zit er toch wel een groot verschil tussen ‘word ik’ met dt schrijven (om maar 1 van de oogbalkanker veroorzakende schrijffouten te noemen) en 1 lettertje vergeten terwijl je typt. Maar goed, je mag het winnen hoor. Whatever floats your boat 🙂

  Wel een beetje jammer dat je mijn andere reacties verwijderd hebt en alleen laat staan wat jou uitkomt.

  Oh, en er en tussen zijn twee losse woorden…

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   En je kunt het best een komma tussen weet en zit plaatsen….

   En wat die reacties betreft: Tsja…er is maar één kapitein op het schip. En jij hebt pech dat ik dat ben 😆

   Begin gewoon lekker een blog voor jezelf. Is dat geen goed idee!?

   WEBMASTER

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Zillah666 18-11, 22.15u. Wie of wat U bent, daar sta ik volledig buiten, maar op dat van het tikfoutje wou ik wel even inhaken; Ikzelf maak ze namelijk om de haverklap.
   Door een fysieke beperking heb ik namelijk ontzettende last met typen. Ik wil erg graag volledige comments geven en dat lukt ook, zelfs als ze wat langer zijn, maar het kost veel moeite en tijd.
   Je kijkt alles zoveel mogelijk na, voor je het plaatst, maar mede doordat het intikken al zo lang duurt, zie je er toch nog regelmatig één of meer over het hoofd. Achteraf baal ik daar dan best van.
   Gelukkig is het, ook voor anderen, wel vrij eenvoudig te onderscheiden of het om TIKfouten of om TAALfouten gaat. Dat van U was overduidelijk een TIKfoutje; meteen als zodanig te herkennen.
   Geloof me, uit dit ene ding van mij , nu, heb ik inmiddels zeven tikfouten verwijderd.
   Ik weet dus wat het zeggen wil.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Als je woordblind ben en dyslectisch dan heb je van die mensen die je aanvallen het zijn mensen die het beter doen met schrijven, maar op hun werk zijn ze uitgekakt! maar je word er wel op aangevallen en dat is jammer.Theresa Geissler, dank goed verwoord.

    Like

   • Trucker zegt:

    Euh dame Geissler u heeft steeds het fatsoen om uw comment op schrijffouten na te lezen en soms naderhand een “opvolgertje” te plaatsen met correcties, zeer netjes.
    Ik schrijf en kijk op men toetsenbord en het is al gebeurd dat ik bijna een hele comment op de ruimte voor mijn emailadres ramde (verkeerde toetsen?) en heb dan ook nog eens de onhebbelijke gewoonte mijn reply’s niet te lezen met als gevolg fouten dat het niet leuk meer is.
    Soms vraag ik Heer Bron om een editje te doen wat steeds gebeurd 🙂 maar foutloos schrijven is voor mij een echte opgave omdat ik echt ram op die toetsen je zou mij eens moeten zien zeker als het een comment is op …tja van dingen die echt van God los zijn.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Verdomme Trucker….gebeurd is in dit geval met een t!!! LOL!!! 😆

    Like

   • Monalisa zegt:

    E.J. Bron daar vallen we niet over

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    ?????????????????????????

    Like

  • Monalisa de echte zegt:

   Next

   Like

 125. moiandi zegt:

  Onzin, oprechte christelijke mensen, vieren de geboorte van jezus en geen kerstboom, met Pasen wordt de kruisiging en opstanding van jezus herdacht en doen de paaseieren niet mee. Net als met die zwarte pieten onzin is t weer dat ze niet GOED lezen/nagaan naar het werkelijke verhaal. Dus kerstbomen en paaseieren zijn geen geloven en aanbiddingen, zijn gewoon versieringen en gezelligheden. Volgens mij mag dat in t moslim geloof zeker wel

  Like

 126. shauna zegt:

  Ge denkt toch allemaal nie dat wij belgen gaan luisteren naar die moslim ik ben gern makkak Maar een belg en ik zal blijven sinterklaas kermis en pasen bieten voor mijn dochter en dat neemt allah nie af Maar da heeft god beslist en zo zal het zijn in belgie

  Like

 127. Murkrow zegt:

  Voor mij part mogen ze inderdaad in 1 keer ALLES van religie afschaffen!
  ’t kan me niet schelen of het islam is of christendom, maar dan moeten ze toch wel wat vervangende feestdagen gaan verzinnen.
  Ik ga akkoord met Pasen te vervangen met “Feestdag van de tetten”.

  Like

 128. anne zegt:

  Pardon!?!? Dit gaat echt geel erg ver! Laat ze lekker zelf weg gaan! Ze moeten zelf verboden worden. Lekker enkele reis naar de maan geven! Kunnen ze daar hun eigen perfecte wereldje maken!

  Like

 129. anne zegt:

  Pardon!?!? Dit gaat echt heel erg ver! Laat ze lekker zelf weg gaan! Ze moeten zelf verboden worden. Lekker enkele reis naar de maan geven! Kunnen ze daar hun eigen perfecte wereldje maken!

  Like

 130. holland power zegt:

  Dit bericht slaat echt alles en is te gek voor woorden, moslims die hier in nederland en europa te gast zijn zouden de boel een beetje gaan regelen en vertellen hoe wij moeten leven? Ik dacht het dus niet he!!!
  Maar onze slappe regering laat veel teveel toe van die klotemoslims, ze zouden al lang een boerkaverbod moeten invoeren, laat staan dat er in zowat elke stad een moskee word neergepleurt, het word tijd dat we als echte nederlanders in opstand komen tegen deze waanzin want dit gaat echt te ver, als zij geen respect tonen voor onze religie en cultuur, dan word mijn haat tegen de islam met de dag groter laat dat duidelijk zijn dat allah klein is!!!

  Like

 131. yab yum zegt:

  een serieuze beredenatie waarom een Taiwanese vrouw met Emirates airline te vliegen. Zij verklaarde: “Die moslims vallen hun eigen broeders niet aan.’ Velen lachten erom…

  Like

 132. Opgedonderd!!!!!!!! zegt:

  Als je zow een probleem hebt met onze gewoontes en feesten of wat dan ook. Dan moet je terug gaan naar je vaderland waar je er geen last van hebt. Maar dat is geen optie natuurlijk. Want dan moet je werken voor je centen. Ik heb respect voor de moslims die zich hier netjes inburgeren en werken voor hun centen. Ma die anderen moeten gewoon oprotten of aanpassen aan ons. En niet andersom!!!!!

  Like

 133. yasmine2009 zegt:

  ik vind als de moslims tegen onse christelijke feestdagen zijn dan rotten ze maar op naar hen eigenland

  Like

 134. De moslims en iedereen die dit ook vind moeten maar lekker naar hun eigen land terug keren. En de regels van ons land maar eens leren respecteren. Het moet toch niet gekker worden dat wij ons in eigen land gaan aanpassen aan buitenlanders.

  Like

 135. Wijzullennietbuigen! zegt:

  Wij zullen zeker geen tradities laten voor vreemdelingen in ONS belgenland!
  Zij moeten maar gewoon onze tradities respecteren in ons land waar ze teneerste al niet thuishoren! Vuiligheid der maatschappij!

  Like

  • Nancy v.d. V. zegt:

   Laat je niet opnaaien, alles wat ze schrijven is gelogen….ze jutten gewoon de boel op ! !

   Like

   • WiBo zegt:

    Nancy, het kan best dat je gelijk hebt hoor. Maar een kern van waarheid zit er zeker wel in. Als de moslims alles zouden mogen was de hele wereld m.u.v. islamitische landen opgeblazen. Dit is gelukkig niet zo en iewat overdreven, maar het is zeker iets om rekening mee te houden.

    Like

 136. laurien zegt:

  Wtf. Er staat ergens omdat er nergens hoofddoeken mogen gedragen worden mogen kerstbomen en paastakken er ook niet meer staan. Haalllooooo tijdje geleden was er nieuws dat de hoofddoeken weer op mochten. Hou je bek te zeuren dan!! En wat ik leerde was dat God voor Allah was en God en Allah dezelfe mensen zijn met een andere naam. En flikker alsjeblieft een x op naar jullie eigen landen kut moslims. Daarom heb ik nog altijd een hekel aan die kk moslims gehad, omdat jullie je zin willen hebben zonder er iets voor te doen, zoiets wat wij werken enzo noemen!! En dan noemen ze varkens en honden onrein, sorry hoor maar welk geloof zet er nou meer dan 10kinderen per gezin op aarde dan??

  Like

 137. Nancy v.d. V. zegt:

  Nou volgens mij is alles wat ik lees hierboven niet waar maar proberen jullie iedereen op te jutten. Vind het een schande van deze site ! !

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Gefeliciteerd Nancy! fijn dat jij je dan zo fijn in je hoofd voelt. En kom nu eens met redelijke motieven en tegenbewijzen. Oké!?

   Webmaster

   Like

   • Chris zegt:

    Een negatief valt niet te bewijzen. Als er al gezegd wordt in het artikel dat we de verjaardag vieren van sint nicolaas, dan weiger ik het artikel verder te lezen. 6 December is zijn sterfdag namelijk.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ach ja, net zo goed als over elders kerstavond op de avond van de 24e valt i.p.v. op de avond van de 25e in Nederland. Heb ik ook nooit goed begrepen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E. J. Bron, 15.48u. Maar zo ís het toch ook niet precies, E. J.?
    Kerstmis valt ook in Nederland op de morgen van de 25ste December. Dan ís het al feest, met Kerstontbijt en zo, niet pas op de àvond van de 25ste. In andere landen, bijvoorbeeld in Duitsland , is de 25ste eveneens een volledige feestdag mèt een diner, ’s avonds. Het enige verschil is, dat ze er als het ware een avond aan vast plakken (de 24ste) die zij “Heiligabend” noemen, waarop je als het ware een ‘voorbereidend’ kerstmaal krijgt. Een extraatje, zogezegd. Waarom dat hier niet is? Tja. De Calvinistische gierigheid weer, denk ik.

    Like

 138. Danny zegt:

  Gewoon opkkeren uit Nederland.. ben het echt spuugzat met dat volk!!

  Like

 139. Roland zegt:

  Mensen die de bijbel kennen weten dat dit al 2000 jaar geleden beschreven stond,islam gaat heersen!! maar jammer genoeg onderschatten zei jezus ..

  Like

 140. werner zegt:

  ik denk dat de oplossing voor Europa erg simpel is en dat er maar 1 woord voor nodig is als iedereen daar achter zou staan..(Revolutie)
  helaas in Europa zijn er nog steeds erg veel kudde dieren die teveel waarde hechten aan die paar stuivers wat ze ook wel spaargeld noemen .. dat is natuurlijk veel belangrijker dan een revolutie beginnen om het sinterklaasfeest te behouden of het recht om te zeggen .. ik wil weten wie er onder die Burka zit. maar ja iedereen vind het blijkbaar erg normaal dat er geregeld kinderbijslag op een of ander oosterse bankrekening komt ipv dat het geld komt bij iemand die zijn werk verloor omdat hij ziek werd ..

  Like

 141. mevrouw Breda zegt:

  Die moslims denken dat ze alles kunnen maken. Nederland is en blijft een christelijk land. Dat ze maar in hun eigen landen hun radicale manieren en regels uitvoeren. En dat ze daar maar alles afschaffen. Ze moeten blij zijn dat ze hier tenminste nog moskeeën mogen bouwen, vrij krijgen voor hun feestdagen, en vrijheid van meningsuiting hebben. Want geloof maar niet dat christenen in hun islamitische landen iets te zeggen of bepalen hebben. En oja dan nog iets in hun geloof wordt toch altij gesproken over een god van liefde en dergelijke. Waar is de liefde, als je blinde mensen weigert. Die mensen hebben het al zwaar genoeg! Het is juist een uitkomst vooe hun dat er blindengeleidehonden bestaan. En wat doen hun die mensen het leven nog zwaarder maken. Niet normaal dit! Europa mag dit niet pikken. Ik ben best voor een multicultureel europa en vrijheid van geloof e.d. maar christenlijke feestdagen af staan schaffen dat gaat mij te ver!!! Er wordt niemand belemmerd door kerst of pasen. Moslims hebben dan juiste vrije dagen migen ze toch blij om zijn???!!!

  Like

  • Willy zegt:

   Zo blij dat ik mag reageren! Als kerstmis hier word afgeschaft en het Sinterklaas feest nou geloof mij, dan hoop ik dat er 1 op staat en de boel gaat schoonvegen hier in ons land….blijf met jullie poten van onze cultuur af echt JESUS IS GREAT…..Wij zijn een christelijk land en dat blijven wij ook…..

   Like

 142. WiBo zegt:

  Kijk dan eens… Ons prachtige Europa met zijn vrijheid van meningsuiting. Blijkbaar mogen mensen geen geloof anders dan de islam aanhangen, en nergens in geloven is ook niet goed. Zo meteen mogen we alleen nog maar met een burka de straat op… Waar gaat die vrijheid van ons naar toe?!!! Het is toch belachelijk dat mensen niet meer de vrijheid hebben om met hun blindegeleidehond (waar ze nota bene niet zonder kunnen) de bus niet in mogen! Hoelang hebben wij onze ‘wettelijke’ vrijheid nog?? Steeds vaker blijkt dat mensen zich naar een seculiere regering of Islamitische instantie moeten schikken. En over 1 ding kunnen we heel zeker zijn, de wereld wordt niet veiliger met veel moslims. Er zijn al veel terroristische groepen als de al-Qaeda die met hun heilige aanslagen de wereld bang lopen te maken zodat er later geen weerstand tegen de islam gehouden wordt. Want oh oh sat zijn ze gevaarlijk. Dit is echt waar, het staat in hun eigen heilige boekje: “de persoon die deelneemt aan de (heilige) oorlogen voor de zaak van Allah en niets dwingt hem daartoe behalve het geloof in Allah en zijn Apostel, hij zal beloond worden met een beloning, of met buit (als hij overleeft) of hij zal worden toegelaten tot het Paradijs (als hij gedood wordt). ” (Sahih Al-Bukhari Deel 1:35)

  Like

  • anoniem zegt:

   In plaats van zoveel onzinnige dingen te posten, ga er wat aan doen! De Nederlandse regering doet toch niks. Ze zijn alleen maar bezig met geld bezuinigen… Echt jammer dit

   Like

 143. anthony zegt:

  Ik ben geen racist, maar 1 ding staat bij mij vast. Eenmaal je als buitenlander in een ander land aankomt, pas je je aan aan die cultuur, niet andersom. Niet akkoord? dan pas je niet in onze samenleving. (humanistisch) (belgie / Nederland / …) zijn katholieke landen, dan pas je je daar aan aan. geen argummenten om deze stelling te weerleggen anders is het cultuur opdringing. met vriendelijke groeten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat U zegt klopt bijna helemaal, natuurlijk. Maar Nederland is geen Katholieke natie: Al sinds de Reformatie is het overwegend Protestant, met een (flinke) Katholieke minderheid. Verder staan momenteel veel katholieken niet eer achter de Leer, nu men is gaan inzien, dat men zich in het verleden te veel heeft laten ringeloren door de bisschoppen en priesters en er veel aan het licht gekomen is omtrent kindermisbruik door geestelijken -wat natuurlijk voortvloeide uit puur machtsmisbruik doordat men -alweer- de priesters te veel hun gang liet gaan.
   Bovendien past het Katholicisme niet meer in deze tijd, omdat het vrouwen geen gelijkwaardige plaats gunt binnen de Kerk (onder meer door uitsluiting van het priesterschap). Om dat allemaal te ontkennen c.q. weg te wuiven, moet je een reli-gekkie zijn zoals Mariska Orbàn- de Haas, de journalistieke aanfluiting, die inmiddels dan ook haar trekken thuis gekregen heeft!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Zoals ze dat vroeger zeiden: Katholieken ten zuiden van de grote Rivieren. Of zoals mijn wijlen/zeer katholieke schoonvader uit Brabant weleens woedend kon zeggen: “het-donkere-zuiden”. Voelden zich altijd achtergesteld daar ( ten opzichte v noorden ). Hoewel niet meer (zo)
    katholiek als kind vroeger (gedwongen), verbaasde m,n vrouw de fransen hier toen ze liet blijken graag bij ,t kerk-koor te mogen. Ze Dachten: jullie NL-ers zijn toch allemaal protestant! !
    Niet dus. Maar stel dat wij hier met veel andere NL-ers ( je komt er elke keer weer achter hoevelen er wel niet wonen hier, die je pas jaren later ontmoet……..) tot zo,n ZWAAR gereformeerde protestantse gemeente zouden behoren. ( weet niet of die nog bestaan in NL, vroeger zag ik foto,s van mannen, hevig in ,t zwart gekleed EN dan stukken erachter de vrouwen komen aanhobbelen, op weg naar de kerk [ ook gescheiden in de kerk natuurlijk ] Stel dus dat wij ons hier ook zo zouden gedragen en ons apart houden van de fransen. Denk niet dat ze dat zo zouden waarderen. Ik vergelijk dit met hoe veel moslims zich zo in NL gedragen/kleden. Heb dat zelf nooit meegemaakt in NL.
    Ik weet dat ook maar uit reacties op blogs, zoals hier.

    Like

 144. Maureen zegt:

  wij gaan toch ook niet lopen te kankeren om die klote moskees wat jullie hier in nederland plaatsen en die rare dagen dat je niet mag eten dus hou dan je bek ook over onze feestdagen en als dat die buitenlanders niet bevallen 1e beste vliegtuig oprotten naar je eigen land ga daar maar lopen zeiken wees blij dat je hier mag wonen en uberhoudt rechten hebt want enige recht wat jullie verdienen is in je eigen land hier heb je je aan te passen en verder niks !!

  Like

  • cero zegt:

   Wat een antwoord zeg… je moet mensen respecteren en over moskee heb jij niks over te zeggen. Snap je het niet dat dit een spel is van de regering . Ze willen haar creëren tegen de islam. En trouwens als de Nederlanders vroeger de moeilijke werk had gedaan waren wij hier nooit geweest. Wij werken en betalen belasting. Wij hebben hard gewerkt en hebben bedrijven hier in Nederland opgericht waar vele Nederlanders werken. Dus hou je mond maar dicht

   Like

   • Amersfoorter zegt:

    Buitenlanders zijn hier ooit gekomen omdat wij een arbeiders tekort hadden, die mensen en hun nabestaanden hebben en kunnen zich aanpassen. zij kunnen normaal Nederlands, werken gewoon en hebben respect voor onze tradities en doen daarin mee. Maar wat de buitenlanders doen die de afgelopen jaren hier zijn komen wonen dat is niet normaal. Er komt er 1tje hier wonen om te werken, vervolgens woont een maand later de hele familie hier met een uitkering. Ondertussen word heel Nederland volgebouwd met moskees en dat soort onzin. hier in mijn plaats was er een hondenuitlaatveldje naast de moskee. er zijn oude vrouwtjes in elkaar geslagen en met stenen bekogeld omdat ze daar liepen met hun hondjes. IK VIND DIT NIET NORMAAL. Buitenlanders hebben het goed in dit land. zelf de asielzoekers hebben het beter dan onze EIGEN NEDERLANDSE jongeren. onze ouderen worden steeds slechter verzorgt omdat de uitkeringstrekkers perse in dit land moeten wonen zonder ook maar ene ruk te doen. ONS LAND gaat naar de klote en we raken al onze rechten en tradities kwijt. nog even en elk Nederlands meisje loopt met een burka rond en op het moment dat ze verkracht word word ze vermoord omdat ze zich niet kan gedragen…. JA DAG!

    Ik wil jullie best respecteren maar jullie moeten het wel VERDIENEN!!!

    Je word niet racistisch geboren maar op deze manier word je het vanzelf!

    Like

 145. Joijce zegt:

  Dit is hopelijk een grap! Wij respecteren ook hun feest en gedenkdagen!!!

  Like

  • Trucker zegt:

   Ja jij misschien maar ik niet en, by the way duid me eens wat een feest is bij de islam(ieten) en kom niet af met hun jaarlijkse slachtpartij of hun ramagedram en suikerrotzooi.
   Verstandiger zou zijn als u zegt dit achterlijke gedoe hoort niet thuis in de Vrije Westerse Wereld zodanig dat de kinderen op school niet hoeven geconfronteerd te worden met indoctrinatie van Godvergeten multikulle islamofiele soorten die hun IDIOTE visie opdringen aan de jeugd.
   After all het verstandigst zou wezen dat u zegt : juist ze horen hier niet ipv islamofiele reflexen te uiten :”…Wij respecteren ook hun feest en gedenkdagen!!!…” en dan nog met drie (3) fucking uitroeptekens “…WIJ…” Godeverdomme… spreek voor jezelf maar niet voor mij.
   GET LOST

   Like

 146. wess zegt:

  Zomaar even een vraag hoor,
  Te eerste vind ik dit zeer zwaar discriminerend tegenover de christelijke mensen en te belachelijk voor woorden
  Maar als alles moslim word, hoeven we san nooit meer te werken en mogen we allemaal in dure wagens rijden betaald met drugsgeld, of worden de mensen die een ander geloof hebben een soort slaven.

  Like

 147. I'm a Pagan zegt:

  1. wat heeft Socialisme en Communisme hier mee te maken?
  2.weg met elke moderne geloof.
  3. Kerstmis is eigenlijk gewoon overgenomen van de ‘Pagan’ joelfeest en werd de zonnegod vereerd onder vele verschillende namen zoals Ra in Egypte en Helios in Griekenland.

  Like

  • Jan zegt:

   Alleen achterlijk volk zoals jij zeggen er trots op te zijn heiden te zijn maar lazerstraal dan ook op naar een heidens land en hou anders je grote bek. Wel de lusten van een westerse staat accepteren, hypocriet.

   Like

   • I'm a Pagan zegt:

    ik geloof in de oude goden.
    wat is daar nu mis mee, ik zit ten minste niet mijn geloof op andere mensen te gooien zoals de christenen en moslims.

    Like

  • ProudToBeDutch zegt:

   1. Socialisme is HET medium dat dit allemaal mogelijk gemaakt heeft. Ga maar eens zoeken naar wat de PvdA (je kunt ze beter Partij vd Allochtonen noemen) allemaal al gedaan en mogelijk gemaakt heeft voor die vieze ratten.
   2. Het is “elk modern geloof” of “elke moderne geloofsovertuiging”. Daar komt nog bij dat er met geloof op zichzelf niets mis is én je kunt het niet verbieden. Geloven is namelijk een grondrecht en daardoor onaantastbaar. Extremisme echter is in iedere vorm slecht.
   3. Kerstmis is van origine inderdaad geen christelijk feest, maar hiertoe omgetoverd door ‘de kerk’. Toch denk ik dat de islam zich niet minder zal storen aan een heidens feest dan aan een christelijk feest. 😉

   Het enige wat wij als volk nu nog kunnen doen is duidelijk maken dat we het niet meer pikken, dat het allemaal veel te ver is gegaan en dat Nederland, Nederland moet blijven. Ook het stemmen op linkse, socialistische partijen moeten we zien te stoppen en anderen ontmoedigen. Wat ons, in mijn ogen, absoluut niet helpt is het zinloze, domme geblaat, overigens vaak ook nog eens in slecht nederlands, van: “Hun moete oprotte!”. Zo’n slecht onderbouwde, intellectloze, lompe uiting van een mening wordt door niemand serieus genomen.

   Like

 148. Z.S. zegt:

  Schandalig is dit, feestdagen proberen te verbieden in landen waar dit al eeuwen een traditie is landen waar je naartoe geëmigreerd zijt om aan een verschrikkelijk lot te ontsnappen of gewoon een beter toekomst wilt voor jezelf en of familie,einige wat ervan u verwacht word is om u aan de regels aan te passen van het land waarin je gaat wonen en de rest word je mee geholpen, hetzelfde geldt voor europenanen of amerikanen of eender welk ras kleur geaardheid of geslacht dat in een ander land gaat wonen , respect voor elk persoon en zijn of haar geloof ma de respect die je vraagt moet je ook geven en dat doe je niet door rechten te eisen die volgens u aan u toebehoren zoals het recht om een hoofddoek te mogen dragen, maar andere rechten proberen te afpakken van mensen die u verwelkomd hebben in hun land (er zijn altijd wel tegenstanders maar dat heb je natuurlijk overal) omdat die u niet aanstaan, zo ontstaat haat voor mekaar en zo beginnen oorlogen… en daar hebben we al genoeg van… en ik spreek zelf uit ervaring als een geëmigreerd persoon

  Like

 149. Ruuubj11133 zegt:

  Ik ben niet Christelijk, maar sorry hoor als wij dat moeten verbieden omdat het moet van dat stelletje klootzakken kunnen ze m’n reet kussen! Wij moeten maar een moskee toelaten in Nederland en hun dreigen met een aanval als wij een Christelijke kerk willen plaatsen in hun land. Wij kunnen zeggen dat de suikerfeesten afgeschaft moeten worden i.v.m diabetes patienten toch??? En heel da gedoe met Sinterklaas over dat zwarte piet rasictisch is? Wie daar is opgekomen moeten ze godverdomme zo diep in de grond stampen dat hij het daglicht niet meer ziet. Das onze jaarlijkse traditie, en is leuk voor de jonge zielen. Het is aanpassen of opgekankert! Kutvolk…… WE MOETEN GEWOON ONZE BEK DURVEN OPTREKKEN TEGENOVER HUN. Anders hebben ze het allemaal voor het zeggen hier.

  Like

  • Bart Koekkelkoren zegt:

   Idd, weg met die moskeëen. En wat betreft die piet, st.nicolaes kwam uit mira, turkije, is toch Islam land?! Die had moren in dienst, heb nog nooit blanke moor gezien, waren toch zwart. Dus nu ook niet zeuren, piet is en blijft dus zwarte piet en niet anders gekleurde piet!!!

   Like

 150. Jan zegt:

  Als Christenen geen verzet tonen en alles maar over hun kant laten gaan en verwachten dat alleen God met een oplossing kom…. Tsja

  Er is geen oplossing voor dit probleem?? Wij verwachten dat wanneer we deze moslim groep tegemoet komen door aan hun wensen te voldoen we een soort van respect krijgen. NEE!!!!!!!! Dat krijg je niet !!!!!!! Ze gaan gewoon steeds een stap verder !!!!! Met als doel ( fijt ) de gehele wereld tot een islamitisch goed te omtoveren…. Dat is het doel!!!!! En wat doen wij , wij vinden het allemaal goed!!!!! Moskee erbij ? Ja joh doe maar , zijn ze weer ff blij!!! Klopt maar de moskee blijft en zo spelen we heel langzaam een monopoly positie in handen van ……..

  Like

 151. Jan zegt:

  Het zou handiger zijn als alle nieuwe berichten bovenaan worden geplaatst.

  Like

 152. debbiedoe zegt:

  het word eens tijd dat wij ramadam en de suiker fessten afschaffen.

  Like

 153. debbie zegt:

  het word eens tijd dat wij ramadam en de suikerfeesten afschaffen.

  Like

 154. Trucker zegt:

  E.J. Bron zegt:
  19 november 2013 om 21:11
  Verdomme Trucker….gebeurd is in dit geval met een t!!! LOL!!!

  Monalisa zegt:
  19 november 2013 om 21:33
  E.J. Bron daar vallen we niet over

  E.J. Bron zegt:
  19 november 2013 om 21:59
  ?????????????????????????

  🙂 🙂 🙂

  Like

 155. Trucker zegt:

  Momentje ga dit eens naar boven pleuren want anders zou dit vlug ondergesneeuwd worden in de opvolgende comments

  Joijce zegt:
  19 november 2013 om 23:03
  Dit is hopelijk een grap! Wij respecteren ook hun feest en gedenkdagen!!!

  Ja jij misschien maar ik niet en, by the way duid me eens wat een feest is bij de islam(ieten) en kom niet af met hun jaarlijkse slachtpartij of hun ramagedram en suikerrotzooi.
  Verstandiger zou zijn als u zegt dit achterlijke gedoe hoort niet thuis in de Vrije Westerse Wereld, zodanig dat de kinderen op school niet hoeven geconfronteerd te worden met indoctrinatie van soorten die hun eigen Godvergeten multikulle islamofiele visie opdringen aan de jeugd.
  After all zou het verstandigst wezen dat u zegt : juist ze horen hier niet ipv islamofiele reflexen te uiten :”…Wij respecteren ook hun feest en gedenkdagen!!!…” en dan nog met drie (3) fucking uitroeptekens “…WIJ…” Godeverdomme… spreek voor jezelf maar niet voor mij.
  GET LOST

  Like

 156. delamontagne zegt:

  Ze menen dit niet alleen,…….. het niet mogen deelnemen aan on-islamitische gebeurtenissen(feesten) , staat in hun instructie-boek(je) en zal er in de mosqee ook wel in-ge…..mpt worden.
  In die moslim;leer /-landen wordt iets al gauw als afgoderij gezien. Beeltenissen van mensen MAG niet. Je zag vroeger verkeersborden met zo,n overstekend “mannetje”. het hoofd eindigd in een soort omgekeerde uitroepteken. Hun hele islam staat integratie in de weg. Zolang ze dat blijven aanhangen, gebeurt dat ook niet.
  Zo,n vaart zal het wel niet lopen met dat VERBIEDEN van chr. feestdagen. Ik merk er hier niets van in Fr. De europeanen (NL-ers) zijn er ergens zelf ook debet aan dat de islam steeds meer op de voorgrond treedt. Sinds de secularisering van de maatschap vanaf de jaren 60 ( als je toch soms hoort wat men bij een enquette zegt over Chr. feestdagen, sla je steil van achterover, of je barst in lachen uit…..) kwamen zij (die moslims ) de landen binnenstromen. Het merendeel uit landen waar (zoals 100-en jaren terug in NL ,n staatsgodsdienst ) de islam de VERPLICHTE [gods]dienst is. Als ze dan merken hoe terwille de overheden, in allerlei opzichten, voor hen zijn, krijgen ze toch wel onbewust bevestigd de Hun islam inderdaad “superior” is.
  Wat ze WEL ZOUDEN MOETEN VERBIEDEN: Ik zag eens opnamen (film) [als je niet beter wist je zou denken dat het zich in MO afspeelde] . Het waren bovenlijf-ontblootte moslim-kerels ( en jongere jongens, die zich tot bloedens toe zichzelf aan-,t-kastijden waren I in het openbaar. En die schaapachtige Londonians maar wezenloos toekijken op de achtergrond. WALCHELIJK
  En in NL ook maar geven en toegeven. Al eind jaren 90 werd er op scholen tijdens het suikerfeest ( vreemd, dat weten een hoop NL-ers [ ik bedoel de oorspronkelijken ] dan weer wel, wat suikerfeest is ! ! maar een paar vrije dagen ingelast. De moslim-kinderen kwamen toch niet. Ook als Kerstmis met dat suikerfeest of rammeldan samenviel, kon je ÓPMERKELIJKE’dingen meemaken.

  Like

 157. Boze mama zegt:

  Dat ze allemaal lekker oprotten naar hun eigen land dan hebben ze geen last van onze feestdagen..wij hebben er niet om gevraagd dat ze allemaal hier komen wonen!! Begin gewoon te koken als ik dit allemaal lees! Dat ze Suikerfeest en ramadan en die zooi maar afschaffen want wij Nederlanders liggen snachts wakker door het kabaal en huilende kinderen omdat zij dan zonodig moeten vreten.waar gaat dit heen ?? En hoe moeten we dit onze kinderen uitleggen? Sinterklaas en de kerstman zijn dood?? Als wij met een bivakmuts rondlopen worden we opgepakt..zij met burkas mogen dat wel. Ben nooit racistisch geweest maar wordt het vanzelf !!

  Like

 158. ronald zegt:

  het woord GELOOF zegt het al!!!??? mensen vullen hun (GELOOF)???? in zoals ze het zelf willen , maar dan wel in hun eigen voordeel!! . en aangezien de moslim gelovige een dominante houding aangenomen heeft …wat overigens NIETS!! met de koran te maken heeft!!! verhuizen naar een ander land BETEKEND AANPASSEN !! en een geloof belijden OKE …doe het lekker binnen je eigen 4muren en val mij en niet mee lastig!!

  Like

 159. Robert zegt:

  Ik zal nooit en te nimmer beugen voor deze klootzakken

  Like

 160. T.L zegt:

  U hebt ongelijk… Enkele opmerkingen:

  1.In de titel staat niets anders dan speculatie. Er wordt gesteld dat christelijke feestdagen binnenkort verboden zullen zijn in heel Europa. Helaas lees ik geen enkele geldige argumentatie voor deze voorspelling. Ten eerste komen de ‘bewijzen’ uit zeer twijfelachtige bronnen. Het eerste nieuwsfeitje over Sinterklaas bijvoorbeeld werd gepubliceerd op een website waar werkelijk iedereen een artikel kan publiceren. Stel dat ik vanavond zin heb om te schrijven dat schapen massaal in opstand komen tegen het offerfeest, dan kan u dat meteen op deze website nalezen. Niet erg betrouwbaar dus! Laten we er nu toch even van uitgaan dat de bronnen betrouwbaar zijn. Dan blijft de argumentatie echter zeer zwak, vooral omdat je grote veralgemeningsfouten maakt. Het is bijvoorbeeld niet omdat in 1 Berlijnse wijk het vieren van Kerstmis op OPENBARE PLAATSEN (klein detail) verboden wordt, dat daarmee dan ook conclusies kunnen getrokken worden naar gans Berlijn, en al zeker niet naar Duitsland of Europa in z’n geheel.

  2. Er wordt hier duidelijk geprobeerd om een vervolg te breien aan de recente heisa rond Sinterklaas. Uit de inleiding van het artikel lijkt het alsof dit een eis was van “dé islam”. Ten eerste kwam het debat op gang na een uitspraak van een VN-ambassadrice, m.a.w een uitspraak van een lid van een door en door Westerse organisatie die helemaal niet geïnspireerd is op zogenaamde islamitische waarden. Ten tweede verwijs je naar de islam in z’n geheel, alsof dit een zuiver homogene groep zou zijn. Moslims zijn heus niet allemaal ‘gelijk’, net zoals christenen dat ook niet zijn. Stop dus alstublieft met het spreken over “eisen van de islam”.

  3. Ik zie over het ganse artikel verwijzingen naar socialisme en vooral communisme, maar ik begrijp absoluut niet waar de link ligt? Communisten staan van oudsher zelf vijandig tegenover religie, of dat nu de islam of het christendom is. Ik raad je aan (voor zover je dit nog niet gedaan hebt) om wat literatuur van Karl Marx door te nemen, waarin hij het expliciet heeft over religieuze vervreemding.

  Kort samengevat: het is fout om op basis van enkele geïsoleerde waarnemingen, die overigens een uiterst lage betrouwbaarheid hebben, uitspraken te doen over algemene concepten zoals het verbieden van ‘christelijke feestdagen’ in gans Europa. Wat je hier omschrijft, is meer een persoonlijk gevoel dat jij hebt. Jij voélt aan dat Europa verislamiseert. Beweer alstublieft niet dat je met bovenstaande gegevens ook kan staven dat dit zich in de werkelijkheid manifesteert.

  Like

  • Trucker zegt:

   GET LOST linkse multikulle igeitenwollensokken slamofiel, verkeerde blog

   Like

  • Tiny zegt:

   Het hier gebruikte woord tussen haakjes “detail” doet het ‘m. Maar precies op dat woordje “detail” rekenen jullie een Hr. le Pen af. Hoe krom wil je het hebben.
   Maar laat je gezegd zijn, die detailletjes, die ietstepietse kleine worden niet alleen in Berlijn in uitvoering gebracht, Op heel veel scholen, kinderopvang en openbare gelegenheden zoals bijvoorbeeld overheden, mogen aan christelijke feestdagen geen uiting worden gegeven, VERBOTEN. Buiten dat zijn op voorgenoemde haram etenswaren VERBOTEN. Ook het zelf meegebrachte voedsel MOET HALAL zijn.

   Dus klep niet zo stom uit je nek als je er helemaal niks van weet.

   Like

  • Mark zegt:

   Bedankt voor deze reactie.
   Had het zelf niet beter kunnen zeggen.

   Like

  • knarf zegt:

   beste man in een haagse school mocht er geen kerstboom meer staan vanwege de moslims die daar ook op zitten het is dus wel degelijk waar dat het speelt.

   Like

  • JP zegt:

   Dank u, persoon met hersens in zijn hoofd en gezond verstand. Ik ben blij dat ik uw opmerking nog gelezen heb. Tot nu toe was het dijenkletsen van het lachen of huilen met de pet op.

   Like

 161. janus bijkerk zegt:

  Laat ze maar komen we gaan zo een wereld oorlog 3 met ze aan klote volk en hun neppe geloof snappen ze dan nog niet dat sprookjes niet bestaaan

  Like

 162. Metin zegt:

  Ben zelf ook een moslim,niet alle moslim keuren dit goed, ze moeten hier eens goed gaan uitzoeken waar deze klootzakken horen en hoe groot is deze groep! Dan pas beslissingen nemen, vind gewoon ronduit belachelijk, deze klootzakken zijn de extremisten, zij komen hierheen, niemand heeft onder dwang deze klootzakken hierheen gehaald, regering moet eens de bek open trekken, wil je hier leven prima aanpassen, zo niet oprotten! In de land van afkomst kennen ze geen uitkering, ze hebben hier makkelijk en ze hebben teveel vrije tijden, hierdoor verzinnen ze van alles, ze moeten zich kapot schamen, al jarenlang kijken de kinderen uit naar sinterklaar feest! Deze idioten verzinnen van alles, ze moeten hier een keer halt toe roepen, naar mate je hen de vrijheid geeft, heb je in de toekomst groot probleem!!! Deze klootzakken zijn net
  Een kankergezwel!! Bestralen die handel!!

  Like

  • Banjer zegt:

   En Dit mensen Zijn de goede Moslims waar we niet veel van horen/zien in deze tijd!
   Jou moeten ze krom hangen met medailles!

   Like

   • yoesie zegt:

    Haha als ik jou was zou ik maar geen extreme moslim moeten tegenkomen hahaha!

    Like

   • Trucker zegt:

    “…goede Moslims…”

    Jouw idee niet het mijne, heb niet graag dat je voor mij spreekt, dit is er voor mij teveel aan : “we”, beter is “ik” enz schrijven.

    Like

  • Mari Carmen zegt:

   Waauw, respect voor deze reactie!

   Like

  • lucky9 zegt:

   Beste Metin, denk nou eens effe na!
   Klootzakken alhier, klootzakken aldaar. Waar moeten wij nou de grens trekken?
   ‘Ook een moslim’? Laat me niet lachen. De definities spreken voor zich zelf. Ons kan je gewoon niet meer om de tuin leiden of bedriegen. De enige goede moslim is een ex-moslim of (edit webmaster!). Aan U de keuze! Ik hoop voor U het beste maar vrees voor U het ergste.

   Like

   • Metin zegt:

    Hai lucky, zal je ff uitleggen, onder naam moslims vallen volgende groeperingen,;
    Alevieten; die gaan niet naar de moskee, heel modern, en passen zich overal aan, deze groep word al jaren lang terroriseert, omdat ze niet naar de moskee gaan en willen niets weten van moskees,
    Dan heb je sunniten, die wel naar se moskee gaan, maar geen extremisten,
    Koerden: een deel is extremist en een ander deel niet!
    In turkye heb je niet zoveel extremisten, de meesten extremisten komen uit arabische landen, oa el kaida leden, dit zijn de grootste schoften, dat zie nu ook in syrie, hoe ze onschuldige burgers de kop afsnijden en allahu ekber bij roepen, deze schoften zitten hier ook, ( via asiel )en zeer georganiseerd groep, dezen staan op lijst van terroristische groep nummer 1 wereldwijd, en aan de andere kant steunt de westen hen met wapens en geld! Zoals nu in syrie gebeurt, westen vergeet 1 ding, zodra deze schoften daar klaar zijn, is de westen aan de beurt! Wij schelden ze verrot eigenlijk
    Moeten we ook eens de heren in den haag voluit gaan schelden, als zij hier een keertje halt toe roepen, dan gebeurt dit soort dingen niet, ze moeten eens duidelijk zijn, onegacht welke groepering ook is, wil je hier in nederland wonen ? Prim je past je aan ! Zo niet enkel reis terug, dat doen ze niet vervolg is, dat zelfs de goede moslims uitgescholden word. Ben sindskort teruggegaan naar turkye na 40 jaar nederland, de reden hiervoor was dat voor een buitenlander de laatste jaren niet meer leuk waren! Overal werd je smerig aangekeken van daar heb je nog een Zwarte..totdat ze je gingen leren kennen,, in turkye worden we in een hoek gedrukt omdat we niet naar moskee gaan, en hier worden we smerig aangekeken, terwijl de ander groep de biel verziekt hier voor ons, aankomend verkiezingen ga ik op wilders stemmen, ten slotten ik vier ook de kerst, en de sintterklaas, als zij hiermee probleme hebben moeten ze maar oprotten!!

    Like

  • een nler zegt:

   Metin ik ben het totaal niet eens met de negatieve reacties van de mensen op jouw reactie. Ik geloof ook dat het een bepaalde groep is die we moeten aanpakken. Wuj hebben daar jullie de moslims die hier wel gewoon hun best doen voor nodig. Ik kom uit een buurt waar ik praktisch de etnische minderheid ben. Maar ik ken een paar moslims die het voor mij opnamen telkens weer als ik weer is werd omsingeld door 10 van die kut gasten. Ik ken ook super hardwerkende turken en Marokkanen die gewoon alles vieren sinterklaas kerst alles. En die gewoon hard op durfen te zeggen dat de berggeiten zulke.droeftoeters zijn. En dat ze zich compleet distantiëren van het gedrag van hun land genoten. In mijn buurt kan je makkelijk 70 % terug sturen maar die paar die wel hun best doen mogen we best respect voor hebben. En begrijp me niet verkeerd ik bennvoor de harde aanpak alleen wel de juiste ..

   Like

   • Metin zegt:

    Thnxx nler, gelukkig dat er nog mensen zijn die niet alles aan een kant scheren! En dat was waar ik heel erg boos om was, de exremisten flikken van alles en de goede moslim worden op afgerekend!! Tjaaa

    Like

 163. Metin zegt:

  Nog wat in de koran staat, je mag geen geld aanpakken waarvoor je geen arbeid hebt verricht, deze klootzakken doen niets anders dan uitkering pakken, dan moeten ze kerel wezen en zeggen als we zonder werk zitten willen we geen uitkering aanpakken, of vrijwilliger werk ervoor gaan doen en se straten vegen,ik snap waarom de regering niet ze de volgende vraag stelt namelijk, namens hoeveel moslims spreken jullie hiervaan willen we de bewijzen zien en deze vergelijken met het aantal die in nederland woont, dan kunnen ze zien dat deze schoften een klein deel is! Als ze gerespecteerd willen worden dan moeten ze ook anderen respecteren!!

  Like

  • ”Nog wat in de koran staat, je mag geen geld aanpakken waarvoor je geen arbeid hebt verricht”

   Dat ga ik onthouden, leuk zinnetje waarmee ik zo’n nietsnuttige moslim kan confronteren!

   Like

   • olivier zegt:

    Die zit!! @marcel helemaal bovenaan: Een dergelijke reactie getuigd duidelijk niet van een hoog opleidingsniveau. Dit is dan ook duidelijk te zien aan de manier van schrijven. In België leer je nl. dat elke zin start met een hoofdletter en eindigt met een punt, en dat zinnen onderbroken worden met komma’s. Daarenboven is het duizenden met een n achteraan, dat heet meervoud. Is het trouwes niet de essentie van elke religie om goed te zijn voor uw medemens? Zij die enkel moslims als broeders beschouwen hebben duidelijk nog niet begrepen wat religie in essentie inhoudt. Jammer dat er geen reactie geplaatst kan worden op marcel. Tot slot: een jong moslimmeisje in mijn klas die ik bewonderde voor haar kracht in haar geloof zei ooit over autochtonen: ‘mens oordelen over de islam zonder er iets van te weten. Dat ze eerst de islam bestuderen en de koran lezen en dan oordelen’. Ik had hier enorm veel respect voor…. totdat ik een spreekbeurt hield over hindoeïsme. Waarmee zij lachte met een god uit die religie, die zij dan nog boeddha noemde. Heb eerst zelf respect voor andere religies voor je vraagt om respect voor de jouwe. Bovendien gaat het hier om een religie die veel ouder is dan de Islam. Zij mocht dan wel zonder enige kennis oordelen over een andere religie?

    Like

 164. Justin zegt:

  Dit kan toch echt wel niet meer. Waarom moeten wij mensen boeten voor hun daden. Die feestdagen zijn van ons niet voor hun, zij hebben hun ramadan en dat soort zaken en wij dan ? Mogen wij mensen nog niet in ONS EIGEN LAND geen feest meer vieren.? Waar gaat de wereld toch naar toe.?! Het stoom komt uit mijn oren gewoon door dit te lezen ! Wereld oorlog 3 ligt vlak voor de deur binnekort..

  Like

 165. Ward zegt:

  Het is de hoogste tijd om een burgeroorlog te ontketenen en al wat islam is hier buiten te stampen !!!

  Like

 166. ria zegt:

  Dit kan toch echt niet waar zijn straks zijn er gaskamers voor de nederlanders want de islam krijgt het voor het zeggen. En zo creeer je een 3e wereld oorlog

  Like

 167. spigt zegt:

  Mijn mening is laten we respect hebben
  Voor elkaar we wonen allemaal in nederland en we zijn allemaal mensen

  Like

 168. Banjer zegt:

  Ik denk dat ik maar vast hekken ga zetten langs de duitse grens… nu nog vrijwilligers vinden om patrouilles te houden haha.. lijkt me een goed begin.

  ik denk dat er binnen nu en 20 jaar weer van die srebrenica praktijken gaan plaatsvinden omdat mensen het gewoon beu zijn.. maar dat is mijn mening(mag ik die nog hebben?)

  Like

 169. apienapien zegt:

  Hun zijn hier komen wonen dus kunnen ze zich aan onze cultuur houden. Wij laten hun tog ook aan hun cultuur houden dat mogen ze tog ook nog gewoon.

  Like

 170. jose.35 zegt:

  Gewoon zo achterlijk allemaal !! Wij Nederlanders -met ieder zijn eigen geloof- mogen dat toch niet toelaten ? Iedere buitenlander die hier komt, heeft zich naar onze tradities e.d. maar aan te passen. Doen wij ook, als wij in hun land zijn. Is toch heel simpel ? Zo niet…………opzouten dan.

  Like

  • Wodan Swart zegt:

   Over het algemeen passen Nederlanders zich helemaal niet aan andermans tradities als ze emigreren. Het liefst zoeken ze een plekkie op dat een soort van Nederlandse commune is waarin ze een soort van klein holland kunnen stichten. Zie op Curacao, Turkije, Spanje om een paar voorbeelden te noemen. Wel is het zo dat men niet zomaar aan tradities van elkaar moeten komen. Tegelijkertijd moet er wel altijd ruimte zijn voor dialoog, tradities veranderen nou eenmaal met de tijd, past zich aan de normen en waarden die er op dat moment gelden.

   Like

 171. Melanie zegt:

  Ooo wat ernstig allemaal, maar de Here Jezus zal altijd overwinnen! Dit kunnen zij niet van ons afpakken… Ik zal altijd kiezen voor Jezus en nooit buigen voor de islam!

  Like

 172. Dennis zegt:

  Dat is nog zacht uit gedrukt? Wat een ziek misselijk kut volk!!! OPROTTEN!! Zou ik zeggen en snel!!

  Like

 173. Lucas zegt:

  misschien helpt het als we uitleggen dat alle christelijke feestdagen van oorsprong helemaal niet christelijk zijn.

  Like

  • jur zegt:

   deels niet christelijk kerst, pasen en pinksteren hebben een christelijke bodem maar al het franje erom heen komt van bijv de germaanse stammen (eieren zoeken met pasen en de kerstboom)

   Like

   • Anneke zegt:

    Helemaal juist!!! !!!! Het zijn de ouwe getrouwe heidense (oogst)feesten in een ‘katholieke jas’. De ouwe keizers van het Romeinse Rijk hebben in de loop van de tweede eeuw (n.Chr) al heel wat veranderingen aangebracht. Zo is de juistheid enorm vervaagd, opdracht van duvel satan.

    Like

 174. dennis zegt:

  wij nederlander’s worden in het diepe gegooit door onze eigen overheid,
  we moeten alles maar goed vinden en dergelijk, zo buitenlanders nederland telt al bijna even veel buitenlanders als nederlanders zelf, in de laaste jaren is er al meer criminele gedrag voor gekomen dan in de laaste 15 jaar, onze eigen mening mogen we nog wel hebben maar bijvoorbeeld bij een amtenaar(politie) geven we onze mening en we worden gelijk als rasist uit gemaakt, dus wat helpt het nog

  Like

 175. M. zegt:

  Wauww die mensen mogen zoch fewoon aan ons aanpassen want het zijn onze tradities en als je er wat op tegen hebt ga je maar terug naar je eigen land! En wij proberen zo veel rekening te houden met hun maar hun niet met ons dan scha en we dat toch ook van hun af…

  Like

 176. v. wees zegt:

  Dit gaat echt te ver ,als dit door moest gaan dan verklaar ik ze de oorlog !!!!!!!!!

  Like

 177. Hans Worst zegt:

  Geloof mijn ogen niet bij het lezen van dit artikel! terug naar de heimat, en kameeltje neuken!

  Like

 178. Anneke zegt:

  Mensen, mensen, mensen…wat een discussie”s. Nu nèt wat de duvel wil en die heeft al veel te vaak zijn bevrediging ontvangen. Heb GOED nieuws….Bezoek zelf géén reguliere kerk, maar een evangelisch getinte geloofsgroep. Sinds enige tijd hebben we vaker ex-moslims op bezoek!!!! Zij hebben de koran vaarwel gezegd en hebben blijkbaar een opwekking van Yeshua ontvangen. In combinatie wat zij hebben beleefd/ervaren in het moederland, de verschillen wikkend en wegend en beseffend dat de Vader G’d van Jakob toch Waarheid is. Niet Mohammed&Allah…De bloody devil voelt zich gekrenkt, wetende dat hij verliezende is!!! ! !!!

  Like

  • Stargazer zegt:

   Beste Anneke… ik wil wel een vraagje bij je neerleggen… Wat geeft jou het idee dat jouw geloof het enige ware geloof is? Heb je daar wetenschappelijk bewijs voor? Zoals vele moslims zich afkeren van de islam, zo zijn er ook zo vele die het christendom hebben afgezworen. Let wel… ik geloof ook in God, de heilige Geest en Jezus, maar ik zal nooit roepen dat mijn geloof het enige echte waarachtige geloof is hoor. Dat kan ik immers helemaal niet bewijzen… Daarom heet het ook Geloof… Je gelooft iets… je neemt het aan voor waarheid, zonder er bewijs voor te krijgen.
   Het tragische aan geloof is dat zowel de Bijbel als de Koran op verschillende wijzen te interpreteren zijn. En gezien de ik-weet-niet-hoeveel soorten afscheidingen en scheuringen er in diverse geloven zijn geweest, is het ondoenlijk om met zekerheid te zeggen welk geloof het ware geloof is… ALS er al een waar geloof is. Zelfs daar kunnen we geen zekerheid over hebben. Wat dat betreft is de mening van iemand die denkt dat wij mensen door aliens hier op aarde zijn geplant net zo waardevol als elke andere mening…

   Like

   • emma zegt:

    Stargazer, Ik snap niet hoe je kan zeggen dat je gelooft in God als je daarna gelijk zegt dat je niet wil roepen dat dat geloof niet het enige echte geloof is. Dat is praktisch het ontkennen van Zijn bestaan. God heeft de aarde gemaakt en jij gelooft dat er misschien een of andere meneer daar aan mee heeft geholpen? Ik wil niet oordelen maar ik vindt persoonlijk dat je dat dus niet volledig gelooft in God. Anders zou je niet zeggen dat er ook nog iets anders kan zijn. Lees je de bijbel niet?

    Like

   • Anneke zegt:

    Het is maar net wat de Heilige Geest je ingeeft. Ofwel het aanvaarden wat je instinct tegen je zegt. ***| De woorden religie en geloof zijn géén synoniemen van elkaar, maar hebben beiden een eigen woord-betekenis!!! ! !!! ***| De Bijbel is in de loop der tijden zo enorm vaak vertaald, dat ‘k-zelf zeer zeker weleens twijfel over de juistheid van vertaling. Máár twijfel niet aan Vader G’d, of heb géén twijfel over Yeshua’s gevloeide bloed; tijdens Zijn laatse strijd aan de schandpaal. “Er is maar één Ware G’d, de Vader van Abraham, Isaak en Jakob/Israel”. Overigens de moslims stammen eveneens af van aartsvader Abraham, zijn buitenechtelijke zoon…Ismael..is hun familie-hoofd/-tak. Ga (nog) maar eens een Alpha-cursus volgen, doe je kennis op en hopelijk wijsheid.

    Like

 179. Trucker zegt:

  E.J. Bron zegt:
  20 november 2013 om 17:11
  Hoe kom je er bij dat ik joods zou zijn? Mag je tegenwoordig Israël en de joden niet meer steunen zonder zelf Jood te zijn? Wat is dat voor rare kronkel?

  Denk dat de trollen ook de weg gevonden hebben Heer Bron of de islamofiele trollen (vele malen erger)
  .

  Like

 180. Ilonka zegt:

  Ik vind het echt belachelijk. Wij laten hun ook hun eigen feeste houden zoals het Suikerfeest en slachtfeest. Al hun kinderen hebben ook vrij in de school vakanties wanneer wij feesten hebben zoals kerst vakantie wanneer wij kerst vieren en Sinterklaas hoort bij onze culture. Wij laten de islam ook gewoon met rust en als je er niet mee eens bent mag je lekker uit de eu. ga lekker naar het land waar de islam helemaal wordt na geleefd. Ik vind het erg overdreven en hou op met zeuren!!!!!!!!

  Like

 181. druif zegt:

  Oke dus ze stormen eerst ons land binnen..
  nouja welkom..
  vervolgens moeten wij ons aanpassen om hun geloof terwijl ze in ons land zijn. het moet niet gekker worden. Als ze dit alles zo graag willen gaan ze toch terug naar hun eigen land.

  bye bye en veel geluk.
  wat een gedoe… mensen zeg

  Like

 182. ik zegt:

  Zo kunnen we tenminste ook de islam feesten afschaffen direct verbieden

  Like

 183. kelly zegt:

  Dit is belachelijk als ze dit gaan doen gaat de hell echt los breken en zal je zien dat de nederlanders dalijk eigenhandig alle moslims het land uitzetten

  Like

 184. jj zegt:

  Wat is dit voor iets raars
  Als ze de christelijke feesten gaan verbieden dan moeten ze ook suikerfeest en slachtfeest verbieden

  Moslims zijn dit keer te ver gegaan

  Like

 185. delamontagne zegt:

  Jammer,jammer,…. zie nu ook dat ergens ,t “beschermings-hek/muur”‘ van ISRAEL erbij betrokken wordt. ( 16.29 )

  Like

 186. anja zegt:

  wordt het suikerfeest ook verboden kost geld bidden doe je thuis en niet op je werk bevalt het niet al onze feesten terug naar je land van herkomst maar dit word te erg waar gaat het naartoe straks moeten we ook bidden naar meka waar is nederland halooooooo

  Like

  • Jos zegt:

   Misschien moet je eens gebruik maken van punctuatie. Dan gaan mensen je misschien serieus nemen want je klinkt als de stereotypische ongeschoolde gek die zijn mening spuit op forums.

   Like

   • Trucker zegt:

    Dit is de laaste op dit topic : liever honderden Anjas die volgens jouw definitie klinken als (ik citeer) :”…de stereotypische ongeschoolde gek die zijn mening spuit…” als een fucking islamiet in mijn blikveld.
    Er zijn spiegels gebruik ze ipv te leuteren en te kankeren op mensen die het goed bedoelen, omdat jij een punt en komma kan plaatsen ben je in mijn ogen geen haar beter als velen die ik met een grote boog omheen loop GET LOST.

    Like

 187. jessica hugaerts zegt:

  & so it begins … but where will it end?

  Theendoffreedomiscoming_soon

  Like

 188. Jolisa zegt:

  Het gekke is… er komt in Nederland wel steeds meer aandacht voor feesten van de Islam.. je hoort op het nieuws toch ook wanneer hun hun feesten vieren… en paaseitjes zoeken doen denk ik niet veel christenen, ik kan me vergissen maar voor veel mensen is ook kerst niet perse een christelijk feest… iedereen doet daar aan mee. christelijk of niet! waarom moet heel europa gelijk beslissen voor Nederland? En ik lees hier een bericht van iemand die zegt dat een ander die niet gelooft niks is, in de bijbel staat dat iedereen gelijk is ! wat zijn geloof ook is en wat zijn afkomst is!

  Like

  • Stargazer zegt:

   Hoi Jolisa… als je de bijbel er op naleest, staat er eerder dat alleen God over mensen mag oordelen… en het niet onze plaats is om te oordelen. En inderdaad… iemand die zegt dat een ander die niet “zijn geloof” aanhangt, niets is… heeft duidelijk ook zelf de boodschap van zijn geloof niet goed begrepen… “Heb uw naaste lief, zoals uzelf” …. duidelijker kun je het niet krijgen toch?

   Like

 189. Jaimy zegt:

  Rot oop hoor! Die mensen komen toch hier vanuit hun islamitische land? Dan moeten ze zich fucking aanpassen en anders tiefen ze maar weer op! Wat denken die gasten! Aanpassen of wegrotten!

  Like

 190. fg zegt:

  Dit is allemaal nep. Dit is precies om reacties van mensen te krijgen zoals wij nu doen. Ze gaan dit echt niet verbieden hoor in ons land. En anders ga ik wel over de grens na duitslans kerstmarkten kijken en heb genoeg kerstspullen ook enzo dus blijf gewoon versieren.. kerstmis zal nooit verbode worden en pasen.

  Like

 191. Tistochwat zegt:

  Of kerstbomen, paaseieren (en pinksterbloemen) nu Christelijk of heidens zijn; het zijn de gebruiken van hier en daaraan hebben die vreemdelingen zich te houden! Laten ze maar snel hun biezen pakken en als een haas terugkeren naar hun natuurlijke habitat: de woestijn!
  Wat doen ze eigenlijk nog hier als ze zo ontevreden en kwaad zijn?
  Of -nóg belangrijker- waarom laten de rooie ‘elitaire’ ‘Gutmenschen zo over ONS westerlingen lopen?
  Ik voel me net een deurmat waaraan iedere vreemdeling zijn voeten afveegt.
  Ik ben die islamitische lui sowieso liever kwijt dan rijk want ik vind hun ‘oosterse’ lappenpoppen-uitstraling en hun agressieve bemoeizuchtige opdringerigheid meer dan ongezellig!
  Ik wou dat men zich in dit land eens wat drukker ging maken om het dierenwelzijn i.p.v om het welzijn van de moslim!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   “Tistochwat± 20.17. uur, op 20-11. Ik ben het volkomen met je eens! Mensen uit andere werelddelen, die naar Nederland c.q. Europa komen, om hier te verblijven, dienen zich aan te passen aan ONZE ZEDEN EN GEWOONTEN. Zo niet, laat ze in vredesnaam heel gauw terugkeren waar ze vandaan kwamen. De meeste problemen betreffen gewoon de aanhangers der Islam. Retour Zandbak!

   Like

 192. lesley.. zegt:

  ik geloof in geen van beide, maar als die moslims problemen hebben met de feestdagen van ons hebben wij problemen met de feestdagen van hun, wij doen het nog netjes wij slachten geen schaap om er een feest mee te gaan vieren. Dit is gewoon flauwe kul dat die moslims even de dienst uit gaan maken in ons land…. laat ze weer lekker opdonderen.

  Like

 193. nick zegt:

  als iedereen eens de verzen van nostradamus had gelezen dan was dit oud nieuws .dit is voospeld en gaat gebeuren.

  Like

  • Henk zegt:

   en waarom geloof jij de onzin die een man heeft voorspelt? Geloofde je dan ook toevallig in de maya kalender? Er is maar 1 manier om erachter te komen wat er in de toekomst gaat gebeuren, & dat is leven. Hetzij als Christen, Moslim, Antichrist of wat dan ook. Ik kan ook voorspellen dat er een grote oorlog komt met dood en verderf. Dat maakt mij niet uniek, of een ziener, Nee puur geluk, of ongeluk.. maar net hoe je het ziet. Ik vertrouw Op de krachten van mijn God & Hij zal doen wat goed dunkt. Daarnaast zijn er ook veel dingen gebeurd die in de bijbel staan beschreven. Openbaring van Johannes. Prachtige maar ook zeker beangstigende teksten. Uiteindelijk zal de 3 enige God Zegevieren. Dat is wat ik geloof. ( & ik ben geen jehova of zwaar gereformeerd christen. ) Ik ben net als alle andere mensen een slecht of goed mens. Ik doe dingen die tegen mijn geloofsprincipes in zijn. Hypocriet? Ja dat wel. een volmaakt mens volgens Bijbelse leer zal ik nooit zijn. Wel probeer ik te leven naar Zijn wil.

   Like

   • Naz24u zegt:

    de maya kalender ging niet over dat de wereld zou eindigen maar het zou eindigen zoals wij het kennen…en kijk zelf sinds het begin dit jaar zijn er veel dingen veranderd ten slechte niet alleen in nederland maar ook in het buitenland …natuur rampen worden heviger en komen vaker voor …regeringen maken zich veelste druk over geld wat besteed wordt wat ze niet eens hebben ..gezeik over dingen die er niet eens toe doen. religieen zijn sinds de dawn of time al;een probleem geweest en dat zal het altijd blijven en dat wordt alleen maar erger met de tijd. 9 van de 10 voorspellingen van Nostradamus zoals meneer hierboven zei zijn allemaal uitgekomen ..dus ja dit zal ook uitkomen misschien niet nu maar ooit wel …overal ter wereld zijn moslims bezig de hele boel over te nemen ..samenhorigheid en respect is een illusie …kijk naar je eigen leven je mag iemand respecteren maar er komt altijd dat diegene waar jij zoveel respect voor heb je in je rug steekt voor zijn eigen tegemoetkomingen. iedereen is egoistisch en denkt alleen maar aan zichzelf het wordt eens tijd dat de hele wereld opgeblazen wordt en overnieuw begint zonder de stommiteiten en idioot gedrag van de mensheid …het feit dat wij onze hersenen meer capaciteiten hebben dan dieren en vissen en alles wat leeft op dze aarde wil nog niet zeggen dat we slimmer zijn …want tenslotte alles wat onze menselijke hersenen hebben gecreeerd in de geschiedenis van tijd heeft de wereld alleen maar verder naar de klote geholpen. voorbeeld van wat een geloof kan creeeren ..bijv de mayas die geloofde zo hevig in hun geloof dat ze er alles voor deden hun medische middelen werkte verder dan de onze en toch is de hele beschavign er niet meer ..en hoe ? haat en meningsverschillen leden hiertoe dat ze mekaar gewoon uitmoorden tot er niks meer over was….geschiedenis zal zich herhalen en herhalen en herhalen…na zoveel eeuwen zullen mensen het nooit snappen dat oorlog nergens toe leid. mensen zullen altijd verschillen en botsen met elkaar en dat zal altijd zo blijven.

    gelukkig maak ik me niet zo druk hierover want ik weet dat het gaat gebeuren ooit. je kan vechten wat je wilt hier tegen zoveel je kan maar het zal weinig opleveren als volk zijnde want uiteindelijk hebben de leiders van het volk die niet naar het volk luisteren hun eigen beslissingen nemen.

    ik ben hier klaar mee ik gaat verder met mijn eigen leven en geniet ervan tot mijn einde.

    Like

 194. 100 % NL zegt:

  What the fuck dit kan en mag nie gebeuren.

  Like

 195. Niet voor het een of ander, maar de kinderen vn Jehova getuigen mogen ook niet deelnemen op school aan Sinterklaasviering en Kerstviering. dan nog even over de Itische medelander, Die wilt zeker ook wel gewoon werken op deze door betaalde vrije dag die een Christeliujke feestdag is. Wonende in Turkije kan ik werken voor nederlandse bedrijven. Dan bemn ik vrij op de Nederlandse feestdagen en werk op de Islamitische feestdagen, die ik dan extra betaalt kan krijgen.

  Like

 196. Maikel zegt:

  Mensen rustig aan dit gebeurt hier toch niet.
  Let maar op mensen willen dat zwartepiet verdwijnt en het volk komt in opstand.
  En als ze kerst willen afschaffen en feesten willen verbieden enz enz .
  En mensen merken dat moslims meer mogen in dit land , dan weet ik het zeker dat de hel losbarst .
  Dan komt er echt een burgeroorlog in dit land 😉

  Like

  • deb zegt:

   @maikel geloof dat ze al sws meer mogen hier dan de Nederlanders zelf hoor…als mijn zoon een pet opzet naar school moet die af..terwijl er naast hem een meisje van 7 zit met een hoofddoek op….dus tja..zijn kleine beginsels die steeds erger gaan worden..ik vrees dan ook echt voor al onze rechten als Nederlander op zeer korte termijn 😦

   Like

 197. Aaran zegt:

  Mooi he mensen die zegen ze komen hier dus passen ze hun maar aan eerst waren jet de romijne toen de vikingers toen de christenen nu de moslims zo zal het altijd gaan en over 50 jaar is het rusland en dan zijn we allenmaal dood stop toch eens met dat gemeker en graaf in het verleden je verandert niks door te janken op internet beter ga je na de sportschool en volgje wat shiet oefeningen spoedig zulle we dat allenmaal wel nodig hebben

  Like

 198. Bart zegt:

  Een grote geitenbende, die gelovigen. Islamiet of Christen, maakt niet uit. Doe toch verdomme eens normaal. Ga thuis lekker een schaap slachten als je je daar prettig bij voelt, eem ander zet weer de kerstboom op en zingt liederen die gaan over een sprookjesfiguur. Laat toch eens iedereen van een andere religie met rust!! Als ze ook maar iets van de bovengenoemde items illegaal gaan maken, doe het dan meteen goed en maak dan openlijk gelovig zijn strafbaar.

  Like

 199. Raymond zegt:

  Als deze idiote moslims deze meningen hebben zeg ik dit tegen ze: stel deze regels op in je eigen land als je er aan stoort! Daar mogen jullie dat terecht doen, het is inmiddels ook jullie cultuur. Maar als het jullie hier niet bevalt neem je je cultuur en je geloof maar terug van waar je vandaan komt. Hier hebben jullie niks daar over te vertellen!

  Like

  • silvia zegt:

   Ben het helemaal met Raymond eens. Dit mag niet gebeuren dat onze feestdagen niet meer in het openbaar mag of afgeschaft gaat worden..Waar zijn we toch allemaal mee bezig… heb er gewoon geen woorden voor, maar inwendig ben ik zo woedend over dat idiote moslim gedoe…Pas je aan het on luilekkerland. Heb zelf 10 jaar in het buitenland gewoond en heb mij aangepast aan hun tradities en gewoontes van het land.

   Like

 200. emma zegt:

  World War lll ~ coming soon

  Like

  • jesse zegt:

   Ben oud militair emma wat je zegt ben ik wel bang voor zoals het nu gaat een ding zeg ik wel ik zal niet strijden voor dit onderwerp dit moet gewoon duidelijk zijn ons land er zijn regels prima moeten ze zich aanhouden moeten wij daar even hard in hun land easy as toast

   Like

 201. bart klaassen zegt:

  Zoek alsjeblieft het filmpje op van “hans teeuwen bij de meiden van hallal”

  Like

 202. Enzo zegt:

  Schaam me zo hard dat ik deel ben van deze teringzooi dat zichzelf een “SAMEN”leving noemt.
  Ik zal nooit snappen waarom de mens dit doet, en waarom volwassen mensen denkbeeldige vriendjes maken en daarna vechten over welke er beter is.
  De wereld moet dat gigantische blok voor z’n kop weghalen, en eens gaan kijken naar wat er nou echt belangrijk is.
  Maar dat zal waarschijnlijk nooit gebeuren, want stel je voor iemand geeft toe dat hij fout zit.

  Daar zit je dan als 16 jarige met het besef dat je toekomst naar de klote gaat C:

  Like

 203. gavin zegt:

  Even heel serieus. Europa is zo vriendelijk om en respectvol om buitenlanders binnen te laten in onze landen, werken in ons land omdat het hier beter is ala daar, nou heb zelf dan ook een beetje respect voor ons toch?, als ze er niet tegen kunnen wat wij vieren dan pakken ze hun spullen en gaan ze weer lekker terug naar hun eigen landje, en anders moet europa maar eens een echte man wezen en ze in groepen eruit gooien hard of zachthandig. Krijg je respect geef je respect en anders pleur je maar op

  Like

 204. esmeralda zegt:

  Mogen wij hun feesten verbieden dan

  Like

 205. Gebeurt toch nooit … En waarom … Er wordt zoveel verdient aan de kerst etc. Dat kan de staat en de winkeliers niet missen….
  Moslims ….. Niet te vertrouwen …. Kijk maar naar mohammed die begon ermee …

  Like

 206. janssen zegt:

  Fuck jullie

  Jullie.kunnen mij.niet zeggen dat ik geen feestdagen mag houden . Flikker toch op man .
  Ik wordt hier gek van hou.mr.maar tegen ik ga vanaf nu leven zoals IK DAT WIL NIT JE MAGDT NIET Je mag dat niet .
  Je mag hier gvd niet eens zelf bepalen hoe je.ie ts doet . Is je moet dit je moet.dat regeltjes regeltjes en anders proceverbaal
  Mensen ga lekker leven zoals jullie.dat willen
  Fock op.man

  Ooo bij deze wil ik dat het suikerfeest ramadam en nog.meer feestdagen van hun verdwijnen

  Nog even en de kerken moeten weg .
  Dan ook.de.moskees
  P janssen

  Like

  • Hansweert zegt:

   Beste Janssen,

   Volgens mij voel jij je niet belemmerd door enige vorm van regels, aangezien taal ook bepaalde regels heeft en deze compleet genegeerd worden, maar dat geheel terzijde.

   En mensen laten leven zoals ze willen, dat lijkt me niet een al te goed idee. Naar mijn idee heeft elk mens een bepaalde sturing nodig, hoe zou de maatschappij er uitzien als er geen regels zouden zijn?

   En daarnaast is er een groep mensen tegen de westerse feestdagen, niet de hele islam. Hier scheer je veel mensen over een kam. Is het niet beter om mensen dichter bij elkaar te brengen, zodat je elkaar leert begrijpen, dan afstand creëren wat alleen maar tot haat lijdt…?

   Heeft het weinig zin om dingen te roepen zoals: “Ooo bij deze wil ik dat het suikerfeest ramadam en nog.meer feestdagen van hun verdwijnen”. Dan verlaag je je naar dat niveau van de mensen die ‘onze’ dagen willen afschaffen. Laten we daar gewoon boven staan en hen niet serieus nemen.

   Als laatste tip, beoordeel een persoon op zijn individu en niet op zijn geloof, afkomst etc. Vaak blijkt zo persoon dan ook nog erg aardig te zijn 🙂

   Mvg,
   Hans

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Hansweert,11.07u: Mensen dichter bij elkaar brengen zodat je elkaar leert begrijpen, zegt U…..
    Vertelt U ons dan maar eens eerst hoe dat mogelijk is met zoiets als de Islam zonder dat onze eigen normen compleet ondergeschoffeld worden.
    Het isbinnen de Islam namelijk zo -voor het geval U het nog niet door mocht hebben- dat, als doe ene groep waar U het over heeft, brúlt, de zogeheten gematigde groep zwijgt en/of wegkijkt. Dus wíens wil wordt er dan tenslotte wet? Juist……
    De formulering van Janssen is weliswaar wat primitief en kort door de bocht, maar niettemin heeft hij gelijk als hij stelt, dat hij zich niets af laat nemen.
    Als je moslims geen duidelijke grenzen stelt, nemen ze nu eenmaal de spreekwoordelijke hele hand in plaats van de geboden vinger.
    En wie daar niet van te overtuigen is, zal het nog wel merken als het te laat blijkt…..

    Like

 207. Gunnar BE zegt:

  Overdrijvers… Hoezo zou de regering ook maar denken over het afschaffen van de grootste Christelijke feestdagen? Denken jullie nu echt da het allemaal zo’n mietjes zijn!? Als het zo simpel was, was 90% van de wereld al lang Islamitisch. Ik geloof zelf in geen van zulke zaken, maar zal niemand afbreken omwille van hun geloof. Al die radicale zever moet stoppen. Al zijt ge sterk gelovig, dan geeft dat u nog niet het recht om andere mensen ook hiertoe te verplichten; sterker nog, gelovig zijn doe je voor jezelf en is een zaak van zelfreflectie. Het is een levensstijl. Een KEUZE die jij maakt, net zoals andere mensen misschien kiezen voor een andere manier van leven. Zodra mensen dit beginnen te snappen, hoe beter af we zullen zijn.

  Like

 208. ongelovigen zegt:

  Nieuwe kranten kop:
  In Turkije word het verboden om ’s morgens om 5 uur het gebed door de speakers te prediken!
  Omdat in de rest van de EU het verboden word om niet islamitische uitingen te hebben, word het in Turkije verboden om nog in het openbaar het gebed ten gehore te brengen.
  Omdat de niet-islamitische bevolking, er zich misschien wel eens door beledigd zou kunnen voelen! Want zoals de gemiddelde islamiet uit eigen ervaring weet moet je je aanpassen aan de allochtone- bevolking! Nu er in Londen geen hulp-honden meer in de bus mogen, en de kerstbomen en paaseieren uit alle winkels zijn verbannen, lijkt het Turkije niet meer dan logisch dat Turkije het zelfde doet m.b.t. het ‘niet je aan hoeven te passen” aan het gast land verdrag van de EU dat met alle EU -landen is afgesloten.

  Artikel: -Eig. Verzinsels
  Auteur:- ongelovige

  Like

 209. Femke zegt:

  Moslims die niet aan onze feesten mogen meedoen omdat dit een grote fout is binnen de islam? dan zijn de meeste geen islam.. wie staan er tijdens de intocht van sinterklaas met de neus vooraan om hun zakken vol te stoppen met strooigoed. Op de scholen doen ze ook mee met de cadeaudagen en wat dacht je van de extra vrije dagen dat ze krijgen voor dit christelijke feest? En nu ook nog gaan zeuren dat het afgeschaft moet worden? Dan moeten ze als eerste thuis blijven en niet meedoen willen ze recht van spreken hebben!

  Like

 210. suzanne zegt:

  Dan slopen ze hier maar eens die tering moskees rot tog op kk leijers

  Like

 211. Ks zegt:

  Het word tijd dat er eens tijd dat europa word gezuiverd van alles wat islam en moslim is,ze hebben niks te zoeken hier,aanpassen of trg na eigen land

  Like

 212. samantha zegt:

  Als die moslims en turke is oprotten naar hun eigen land en dat ze daar is dingen gaan verbieden, slaat toch nergens op ekkes bietje baas spelen in onse land bahbah word er echt ziek van !! Al die moskeeën weg doen in nederland als ze toch maar blijfe mouwen

  Like

 213. Anoniem zegt:

  De laatste tijd is er wel veel haaterij tussen de autochtonen en allechtonen. Ik vind het wel bijzonder om te zien hoe agressief de autochtonen reageren. Ik ben deze zomer op vakantie geweest naar Kenia een christelijke land waar een groot deel van de bevolking moslim is. Waar mensen respect hebben voor elkaars geloof. Waar het niet uitmaakt of je nou kerstviert of ramadan hebt. Je wordt geresepecteerd als mens. En ik denk dat wij hier in Europa daar wel een groot voorbeeld aan mogen nemen. Want hoe het de laatste paar maanden gaat is absurd er wordt niet naar elkaar geluisterd en niemands mening wordt geresepecteerd want je kunt wel zeggen het is hier een vrij land en vrijheid van menings uiting. Maar als je protesteert tegen zwarte piet moet je oppassen dat je niet met een vuurkorf en harken achterna wordt gezeten door een boze meningte. Het enige wat ik hier mee bedoel te zeggen is heb wat meer respect voor elkaar en ga niet meteen hele erge ziektes erbij betrekken en iemands huidskleur want dan ben je net zo slecht bezig als de buschauffeurs in Londen die een dood zieke man laat staan om zijn hond

  Like

  • anoniemc zegt:

   Hey goed geschreven allemaal, je hebt goede mensen op de wereld en slechte mensen, mensen met geloof en zonder geloof, is best jammer hoe mensen hier mee omgaan maar, het verbieden van christelijkefeesten of moslimfeesten is absurd.

   Like

   • Trucker zegt:

    euh anoniem ik vraag steeds wat islamietenfeesten zijn maar krijg daar geen duidelijk antwoord op van de linkse multikulle islamofiel geitenwollensokken…ach ja slachtpartijen is voor hun een feest heb ze zien dansen op Nine Eleven 2001 in zowat de hele wereld waar de fucking islam(iet) huist.
    Heb ze zien joelen en huilen van vreugde zal voor hun zeker een groot feest geweest zijn.
    Cut the crap, die achterlijke cultuur heeft geen feestdagen ik zou echt van God los zijn indien ik de jaarlijkse slachtpartij een feest heet en zij…ga naar BareNakedIslam en zoek op muslims and animals dan heb je het onmiddelijk begrepen.
    Ik heb geen nood aan lieden die menen te spreken over een “geloof” (fout is een cultuur) dat niet in de Vrije Westerse Wereld hoort, ik heb evenzo geen nood aan lieden die denken dat ik de islam(iet) zou respecteren want lees : IK HEB ZE NOOIT GEVRAAGD IN DE VRIJE WESTERSE WERELD GEEN ENE, snap je het plaatje dus leutert voor jezelf of je islamofiele multikulle linkse vriendjes maar spreek niet wat WIJ Vlamingen, Nederlanders, Europeanen (geen fucking eurabianen) burgers van de Vrije Westerse Wereld zouden moeten doen vanuit uw pespectief.
    Het is goed dat Heer Bron u met de neus op de feiten drukt hoe fucking respectvol de fucking islamiet in Kenia omgaat met mensen die hun cultuur niet willen.
    Als je niet genoeg hebt aan de links van onze webmaster wil ik je de smeerlapperij laten zien die die fucking islamieten doen met vrouwen en kinderen.
    Ik ben niet zo beleefd als de webmaster dus GET LOST met je linkse lulkoek en je geleuter van respect.

    Like

  • Anoniemie zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens dat men veel meer respect voor elkaar moet hebben. Maar wij leven hier in Nederland en hier gelden ‘onze’ regels. Wij zijn een ontzettend tolerant volk. Hier kan en mag heel veel … moskeeën, ramadan, suikerfeest en ga zo maar door.
   Dit zijn de feesten die bij onze cultuur horen en daar horen anders denkenden gewoon vanaf te blijven. Als men niet mee wil doen heb ik daar respect voor. Maar ga ons geen dingen/feesten opleggen of verbieden in ons land.
   Dit heeft niks met discriminatie te maken, dit heeft ook te maken met respect voor elkaar. En naar mijn mening hebben de mensen die ons het, recht om gebruik te maken van de bus, het massaal genieten van een feest en ga zo maar door, ontnemen geen respect voor ons. En om nou het dragen van een hoofddoekje hierbij te halen en te vergelijken (door een in België wonende mevr.) is kort door de bocht. Die leeft in België en daar draagt men over het algemeen geen hoofddoekje.
   Laten we respect hebben voor elkaar ….. dat hoeft en kan niet alleen van onze kant komen !

   Like

   • Mr. Jack zegt:

    Ooit kennis gemaakt met het Centrum Voor Gelijke kansen en Racisme Bestrijding in Vlaanderen/Belgie? Dan ga je begrijpen wat eenrichtingsverkeer is… Racisme is enkel en alleen in EEN RICHTING! Consulteer Wikepedia…

    Like

 214. Lisanne zegt:

  In de Koran staat dat de wereld overgenomen moet worden door de Islam via de baarmoeder.. Dit nemen ze dus echt serieus. Ik ben er echt van overtuigt dat de Islam het ‘duivelse’ van de wereld is. Dat het gewoon parasieten zijn die overal aan willen kleven. Ze brengen niks goeds, alleen maar haat, armoede en oorlog. Ik weet zeker dat als de Tweede Wereldoorlog hier niet geweest was, wij veel strenger zouden zijn naar ze toe. Maar we voelen ons nog steeds schuldig van toen, dus willen nu geen enkele groep meer buitensluiten. Gelukkig is er nog één iemand die het aandurft om tegen ze in te gaan, en dat is Wilders. Maarja, hoe lang gaat het duren voordat hij door ze vermoord wordt?

  Like

  • Wantrouwen zegt:

   Geef bronnen in plaats van lukraak wat roepen. Waar is de bron voor de aanwezigheid in de koran van “het veroveren van de wereld via de baarmoeder.”

   Like

   • lucky9 zegt:

    Wie ben jij dat je denkt hier iemand te kunnen commanderen?
    Wie geeft U het recht om hier te komen schelden?
    Op uw eis tot exegese wordt hier niet ingegaan omdat U hier gewoon geen eisen te stellen hebt.

    Like

   • Mr. Jack zegt:

    Wantrouwen: bekijk de feiten en zwijg en denk na voor je nog zo’n zinloze reacties kwijtwil. De feiten, mens, de feiten: die zijn er!!!

    Like

  • ninja-girl zegt:

   ik ben het HELEMAAL met je EENS!, mn vriend doet intensive onderzoek hiernaar en ik ben blij dat bij niet de enige zijn die dit OOK weten!

   Like

 215. mro zegt:

  Dit gaat nergens over allemaal oprotten naar t land van herkomst. Niemand komt aan ons Nederland kutte!

  Like

 216. Shanti zegt:

  Dit slaat echt nergens op! Christelijke feesten horen bij dat geloof dan moet alles maar verboden worden. OOK het suikerfeest. Deze feesten zijn om gezellig met elkaar door te brengen en met geen andere bedoelingen. Deze geloofsoorlog waar het na toe gaat lijden. Is onzin wij verbieden ook hun feesten niet. Hun kriigen zelfs vrij op die dagen! Dus wat zijken ze nu grof gezegd. Laat elkaar in de waarde en accepteer ieders geloof. Zo niet ga dan naar je eigen land. En mensen met blindegeleidehonden hebben de honden nodig anders kunnen hun nergens heen!
  Dit slaat gewoon negens op!!!

  Like

 217. sneeuwitje zegt:

  ik werk op een bedrijf met heel veel moslims………..er is een moskee aanwezig voor hun………met de ramadan hebben we aangepaste werktijden ……..met het slachtfeest ligt bijna alles stil…..
  en met pasen en pinksteren en kerst moet wij werken ………….we zijn in de minderheid…….

  Like

 218. JP zegt:

  Edit: alleen met deze laatste zin ben ik het volledig eens! Never Surrender!! Weg met de linkse, islamofiele kliek!!!
  (Webmaster)
  😆

  Als iemand nog eens zegt dat Europa niet aan het verrechtsen is, kan ik deze site aanbevelen.

  Vriendelijke groeten!

  Like

 219. Trucker zegt:

  @ Monalisa 20 november 2013 om 21:56

  “…me brieven die ik tik daar heb ik een secretaresse voor die het dan nakijkt, binde meine liebe Frau….”

  kan ik mijn reacties voor ik ze plaats eerst laten corrigeren door uw secretaresse (uwe liebe frau)

  🙂 🙂 🙂

  Like

 220. Frederik zegt:

  Als er een god is. Of hoe je het ook noemt. Waarom zien we hem dan niet. Volgens mij is het een tussen de oren gestampte elusie . En als je niet mee doet steken ze je in de brand zoals ze inderdaad In de middel eeuwen deden en ver daarvoor al zoals de Inkas EN Ten heden dagen worden er door het geloof nog steeds duizenden vernederd of gedood. De mensheid moet nog een verre weg doorstaan om te begrijpen hoe we met elkaar op deze planeet eens kunnen worden.

  Like

 221. Prive zegt:

  Geen sinterklaas haha as ze ergens gratis eten en zo drijgen dan staan ze over al as 1ste by

  Like

 222. dedeeeh zegt:

  Beste mensen en lezers, alhoewel ik er mee instem dat de islam qua gewelddadigheid erg hoge niveau’s bereikt, vind ik niet dat moskeeën niet meer gebouwd moeten of etc. Ik vind wel dat de moslim extremisten zeer te ver gaan! Al neem ik dit van terroristen tot de viering van ashura, als je niet weet wat het is, hier een link: http://www.barenakedislam.com/2011/12/05/ashura-my-favorite-muslim-holiday-where-shiite-muslims-celebrate-in-the-streets-by-self-mutilating-themselves/ ik vind dit te ver gaan, hieruit maak ik wel op hoe gewelddadig en walgelijk extremistische islamiten kunnen zijn. DIT DOE JE TOCH NIET!! dit is toch geen ”ware geloof?”.. Als Allah wilde dat ieder mens een normaal en mooi leven had, dan zou Allah toch niet toestaan dat er zulke verschrikkelijke dingen in Allah’s naam gedaan worden! Pedofilie is ook een groot ding in de islam, de profeet Mohammed zelf kunnen we neerzetten tussen de pedo’s, hij heeft ten eerste 13 vrouwen gehad waarvan de laatste vrouw een koptische christelijke was, zij was als slavin gekocht door hem. Waarom trouwt een moslim met een christelijke als dit ”haram” is ? Hij trouwde tenslotte wel met een zesjarige Aisha. Dit is toch niet normaal? Zelfs in die tijd was het niet normaal om met zo een jonge ziel te trouwen. Het gaat gewoon te ver. Ik heb alle respect voor moslim’s, maar ik vind dat als ”westerse” vrouwen in islamitische landen zoals Iran, Arabische Emiraten en Saoedi Arabië een hoofddoek op moeten, moeten de islamitische het in westerse landen afdoen. Mogen wij sinterklaas vieren in Iran? Of Pakistan? Nee, en waarom zij wel in het ”Westen”? Bron: http://www.yourmiddleeast.com/opinion/what-about-irans-christians_19335

  Waarom moet dit in hemelsnaam gebeuren 😦 dit geeft me zo een slecht gevoel 😦