Belgisch Kamerlid wil asielzoekers naar Nederland sturen

Screenshot_18

Theo Francken van de N-VA

Buitengewoon bedankt, maar hier hebben wij geen behoefte aan.

Blijkbaar is de N-VA niet zo geïnteresseerd in het welzijn van Nederland – of zelfs maar de publieke opinie in ons land. Een Kamerlid van die partij, Theo Francken, wil namelijk dat asielzoekers België worden uitgezet en naar ons land worden verscheept. Dit onder het motto: hoe minder asielzoekers in je eigen land, hoe beter:

Uitgeprocedeerde asielzoekers moeten in afwachten van hun uitzetting worden opgesloten in Nederlandse asielzoekerscentra (azc). Daarvoor pleit het Belgische Kamerlid Theo Francken van de N-VA.  Francken wijst op het leegstaande azc in Rotterdam, waar “maar een derde van de 650 plaatsen is ingenomen, terwijl wij met 500 plaatsen te weinig ruimte hebben.”

De N-VA is hoegenaamd liberaal-conservatief en maakt deel uit van de regering. Het levert twee ministers (te weten Geert Bourgeois en Philippe Muyters). Als zodanig moet je ieder voorstel van N-VA Kamerleden buitengewoon serieus nemen. Ze kunnen het immers zomaar menen.

Lees verder>>>
(h/t Peterselie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Immigratie, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op Belgisch Kamerlid wil asielzoekers naar Nederland sturen

  1. Sjaak zegt:

    Van de druppels in de regen !
    Van de regen in de storm !
    Van de storm in de orkaan !
    Zo is gestrikt,de Eurowaan !

    Like

  2. Als de Belgen zeg maar een honderdste van hun asielzoekers (enkele duizenden) naar Nederland sturen betekent dat een enorm verlies van hun culturele erfgoed. Ik denk dat de overige Belgen daar niet mee eens zijn. Want dan hebben de Belgen minder te pamperen en natuurlijk minder criminaliteit en gevangenen!!!

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Nou ja, we ‘hoeven ons dus ‘geen zorgen te maken.’ Des te beter.
    Persoonlijk zou ik hier maar één passende reactie op weten en wel deze:
    Nee, bedankt. Houd a.u.b. uw eigen rotzooi bij U.

    Like

  4. Maloch zegt:

    Het spijt mij mensen maar 2014 is voor mij ook een nieuw jaar. Een jaar (natuurlijk begon dat al eerder) waarin ik ook radicaal ga worden.

    Opzouten met die gasten! Miljarden pompen we in die landen en toch blijven ze maar komen….
    Iets gaat er telkens niet goed. En dat lossen we niet op door die gasten maar op te nemen die vaak niet eens opgenomen willen worden. Ja, dat wel (onderdak, voorzieningen en etc….) maar niet willen voldoen aan bepaalde regels.
    Ik heb er helemaal geen problemen mee dat wij mensen TIJDELIJK onderdak geven omdat zij het EVEN moeilijk hebben in hun eigen land.

    Maar dit is al langer een bepaalde industrie waar iedereen niet beter van wordt.

    Onze overheid maakt radicalen.
    En ik begin in te zien of dat nu wel of (eerder dan) niet de bedoeling is.

    Rutte, onze leider, verdient een godsvermogen en blijkt nog bij pappie en mammie te eten (als het uitkomt/anders is er wel wat anders). Die knakker kan meerdere villa’s kopen en er tig gezinnen in laten leven. Wie doet er een beroep tot de verandering van ‘verzorgingstaat’ tot ‘participatiestaat’?

    Is er iemand die hem wijst op de mogelijkheden die hij heeft om daarin het voortouw te nemen?
    Niemand….?
    -Hoe komt het toch dat er steeds meer radicalen komen?-

    Ik bedoel ‘radicalen’ anders dan de overheid het wil zien. Radicaal tegen het gezever van hogepieten die het gepeupel maar blijft zeggen wat zij moeten doen en zelf in dat paleisje blijven zitten.

    Like

  5. luckybee zegt:

    Wat mij betreft ze mogen ook onze moslims er bij hebben, wij hebben genoeg van ze.

    Like

  6. Luchtpint zegt:

    Sorry dat ik het zeg, maar die zogeroemde grensoverschrijdende solidariteit onder conservatief-nationalistische partijen is altijd al een dooddoener en een lachertje van formaat geweest. Wat ook opgaat voor zgn. grensoverschrijdende solidariteit tussen Nederlands sprekende volkeren, trouwens. Als ik er goed over nadenk, dan roei ik tegen de stroom in. Ik vind namelijk dat dit niet door de beugel kan. (en ik ben geen Nederlander)

    Jullie Nederlanders moeten echter een paar dingen leren onder ogen zien:

    1) De meeste Vlamingen vinden Nederlanders gewoonlijk te links, hoe ze zichzelf ook wllen benoemen of positioneren politiek. Bijgevolg kan het NVA geen bal schelen of dit als een belediging overkomt.

    2) Dat dit zo schaamteloos verwoord wordt is gewoonweg het gevolg van 1) plus het feit dat in ons apenland verkiezingen op komst zijn. In dat verband scoort populisme (van het laagste allooi in dit geval, begrijp me niet verkeerd) dus potentieel vrij hoog, zo denken ze daar. En waar rook is, is vuur. Het NVA is electoraal niet zeker van zijn zaak, dus vindt die partij het noodzaak om een domme uitspraak te doen, waarvan ze vermoeden dat die bij simplistische kiezers goed kan vallen.

    Ik zeg: het moet gedaan zijn met hete patatten naar mekaar door te schuiven, Europese volkeren moeten één vuist maken tegen elk van bovenaf opgelegd immigratie(wan)beleid (hetzij nationaal, hetzij supra-nationaal, zoals bv. door de EU)

    Bovendien geeft het NVA op deze manier ook toe dat noch Vlaanderen noch België een effectief beleid kunnen of willen voeren op dat vlak. Dus bewijst dit ook de onwil en de hypocrisie van NVA ZELF om wat aan het beleid te veranderen, zodanig dat die domme hypocriete uitspraken voor niks nodig zouden moeten zijn. Ik noem dit maw typisch op Vlaamse hypocriete dorpsidioten mentaliteit inspelen, wat de kleinzielige mentaliteit onder NVA’ers verraadt.

    NVA = opportunistisch / demotiverend belgicisme in het kwadraat dat zich wil verschuilen achter een Vlaams-nationalistisch imago. Dit is per definitie een partij die niet groter kan denken dan dat, bij wijze van spreken.

    Like

    • Luchtpint zegt:

      Men denkt maw een alternatief voor het stupide beleid in België te vinden door te suggereren dat de Nederlanders ons wat verplicht zouden zijn. De redenering is dat we dat doen in navolging van het Belgische detentie-beleid, dat we hebben uitbesteed aan Nederland voor een stuk. (NVA vergeet gemakshalve dat daar over onderhandeld is geweest en dat er ook voor wordt betaald)

      Theo Francken is nu net DIE idioot binnen de NVA die in de aanloop naar de verkiezingen de meest ondoordachte domme uitspraken doet om zoveel mogelijk simpele geesten naar NVA te doen overhellen. Een eerste klas dwazekloot, een roeptoeter met de diplomatieke gaven van Attila de Hun.

      Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    Jawel hoor, je kon erop wachten. En als het aan Marx Rutte en zijn rode maatje Samsom ligt, doen ze het gloeiende sodeju ook nog, en komen deze klootzak van de NV-A tegemoet. Ik walg van al deze partijen, en dan met name van christen-democraten, socialisten, groenen en NEPLIBERALEN, die ons constant de rotzooi van de hele wereld door de strot wensen te duwen. En de gore vuile satanische EUSSR kliek, van de walgelijke eierkop van Rompuy voorop! Kotsen moet ik….

    Like

  8. Thomasson zegt:

    Wat een gein zeg!!! Het is typisch Belgisch gevoel voor humor. Ik neem aan dat Theo Francken is een ‘stand-up’ komediant die het Nieuwjaar show op de BRT had geleid. Dat in de trend van: “Oh Jee Brussel!…Onze regering weet niet wat ze met overtollige asielzoekers en vluchtelingen moet doen!….Ze heeft het moeilijk …Nou! …Wat denkt u van het briljante idee om de hele zooi naar Nederland te sturen? …Daar zijn nog een heleboel multiculturele Gutmenschen, die graag deze stumpers een handje zouden willen reiken. Hen helpen bij het bouwen van een nieuw nest in de avondlanden. Ja! …Deze hulpbehoevende mensen, uit de jungle en woestijn zijn, niet altijd aardig …Ze houden graag van crimineel gedrag en het vrouwelijk schoon van de gastheren verkrachten en de gastheren zelf lekker beroven! …Maar ach! …Dat zijn ze nog van huis uit gewend! …Onze taak, als beschaafde mensen, is ze op te voeden en opvoeding kost tijd”….enz.

    Als Theo Francken geen geintjes tapt en bloedserieus is, nou …Dan moet men hem snel aan het verstand brengen dat de aardige Nederlandse buren, uit het noorden, beschouwen hun land niet als een vuilnisbelt. Ze geloven heilig in de slagzin ‘Opgeruimd staat netjes’. Laat België haar uitheemse tyfus voor zichzelf houden. Kapish?

    Like

  9. Trucker zegt:

    hahahahaha kom niet meer bij ga eerst mijn spahetti opeten en dan uitleg geven hahahaha

    Like

  10. Trucker zegt:

    Oke, even een woordje uitleg over deze nitwit.
    theo francken alias the theo Ranx Xerox francken is de “rechtse” stem uit de bende nva van de achterbakse leugenaar de wever bart die momenteel burgemeester is van de stad van alah (vroeger was dat Antwerpen).
    Deze theo Ranx Xerox dus is een kereltje die in de bende nva één missie heeft en die is simpel als pompwater : het Vlaams Belang hun programma uitpluizen en wat relevant kan zijn eruit lichten, herkneden tot een poco recept (lees dat de andere partijen niet gaan steigeren) en dan in de media komen als een hardboiled right wing politician…
    Eelijk gezegd als ik dat rechtoplopende kopieerapparaat hoor met zijn bullshit moet ik echt hard lachen en denk ROT OP klootzakje.
    Een paar gegevens : de bende nva heeft inderdaad twee ministers, de ene heeft geen belang in deze context maar de tweede is de lepe bourgois die nog niet zo lang geleden (20-03-13 Villa Politica) verklaarde :

    “…In 2014 moet Vlaanderen de sociaaleconomische hefbomen in handen hebben om zijn eigen beleid te kunnen voeren”, heeft Vlaams minister Geert Bourgeois (N-VA) gezegd in het televisieprogramma ‘Villa Politica’. “Dat is geen separatisme. N-VA gaat voor confederalisme. Het zwaartepunt van de bevoegdheden moet bij de deelstaten liggen. (…) Onafhankelijkheid is een begrip uit de achttiende eeuw….”

    Hieruit enkel onthouden dat de zelfverklaarde “Vlaamse” partij geen onafhankelijheid wil wel confederalisme en als ik schrijf ‘le federalisme des cons’ zal dealmontagne (en anderen ook ) deze woordspeling begijpen (‘cons’ is een scheldwoord in Frankrijk).
    Er zitten er nog in de bende van de wever bart die links en multikul zijn en het grote gevaar dat van de NEP Vlaamse partij uitgaat is dat ze ongelooflijk groot geworden is waarbij vele kiezers niet weten waar ze echt voor staat.
    Dus dit :
    MEER eurabia de wever’s bende nva is pro europa : hun devies is nog meer europa want dan gaat pelgie verdampem, dus eerste prijs voor de grootste stupiditeit ooit gelanceerd in de politiek.
    MEER islamieten (vermomd als asieltoeristen), bende nva is pro “immigratie” omde openstaande vacatures op te vullen.
    Dus besluiten kan ik met besteed geen aandacht aan deze zelfverklaarde “rechtse” NITWIT.

    Like

    • Luchtpint zegt:

      Het regent goeie samenvattingen vandaag. Die idioten van NVA snappen zelf niet dat ze de Vlaamse kiezer al bij voorbaat beledigen met die onzin. Alles op Nederlanders willen afschuiven omdat NVA toch maar niets zou moeten doen.

      Geen spoor in hun politieke ideeën over “Wat Vlaanderen ZELF zou kunnen doen zou het BETER kunnen doen dan wat we nu hebben.” Zo zielig ! En dat alleen maar om kiezers te trekken, terwijl de hooghartige piefen van NVA op zijn Belgique à papa gewoon samenheulen met de traditionele werkgeversorganisaties, champagne zuipend, wildgebraad vretend en kaviaar slikkend in de Rotary Club.

      Like

      • Trucker zegt:

        Oeps je reactie pas nu gezien, jammer dat de kiezer het niet snapt Luchtpint.
        Ik roep het bijna van de daken maar het is een gegeven feit dat alleen het Vlaams Belang de rotzooi die op ons (en over heel eurabia neerdaalt) een halt wil toeroepen daar waar het hele politieke spectrum geen probleem ziet in enerzijds de islamiet en anderzijds de niet stoppende bevoegheidsoverdrachten naar brussel.
        2014 zal geen bal veranderen en we gaan allemaal richting afgrond en die is richting neerwaarts hel, ijdele hoop dat meisje Marine in Frankrijk sterk genoeg zal blijken om brussel stokken in de wielen te steken, verder vrees ik dat het rommelen in de marge zal zijn.
        De enige die ik voor het neergaan van Vlaanderen verantwoordelijk acht is de schoft de wever bart uit de stad van alah, de verrader die als eerste intentie had : ik citeer hem “het Vlaams Belang de keel oversbnijden”.
        Judas was zelfs in mijn ogen onschuldiger als die uitverkoper van Vlaanderen én niet te vergeten de kans op een Rechts blok dat een vuist kon maken tegen links islamofiel multikul pelgie.
        Nog voor zijn media optredens toen hij nog geen rol van betekenis speelde (dus nog voor het gigantische sucses van zijn bende) wist ik het reeds…ik zag het Luchtpint kan het niet anders zeggen, trouwens kijk naar zijn body language, men moet echt geen kennis hebben over fysionomie om te zien dat hij (zal het netjes schrijven) niet oprecht is; ik zie dat gewoon en als ik luister is het plaatje kompleet.

        Like

      • Trucker zegt:

        Nog een relevant feit, bourgois het “Vlaams” ministertje is verantwoordleijk voor (ik weet het niet en eerlijk gezegd intereseert het me geen jota wat die vent voor bevoegdheid heeft) heeft wel de potefeuille in handen voor subsidies en het gulste is hij met geld uidtelen aan islamieten voor hun haatkazernes.
        Als El Cid hem daarover wil interpeleren is hij vaag en ontwijkt hij de concrete vragen van onze voorman, het gaat om onnoemelijk veel geld voor islamieten waar de Katholiek kerk maar een fraktie van krijgt.
        Hij is bijzonder tollerant voor de islamiet en deeld vergunningen voor haatkazernes uit als Sinterklaas snoepjes.maar dat hoort men niet in de media want ze zijn tot aan de verkiezingen te gebruiken als dam tegen onze partij.
        bourgois…pen niet wat ik over die schoft denk is in ieder gevan geen sprankeltje meedogen in terug te vinden.

        Like

  11. Wans Horst zegt:

    Ik heb in de buurt van een AZC gewoond en bijna 100% van de criminaliteit in de regio was te wijten aan de bewoners van het AZC. Als je die achtergebleven culturen loslaat in de onze, of wat er tegenwoordig nog van over is.

    Waarom staat dat AZC leeg trouwens? Dat komt niet omdat er zo veel zijn uitgezet, zeker? Generaal pardon? Socialisten zijn sociaal op andermans kosten, dat noem ik asociaal.

    Like

    • Beste Hans Worst… in een AsielZoekersCentrum ergens in Nederland werd een Nederlands meisje gevonden dat was verkracht en wiens keel was doorgesneden. Natuurlijk kreeg het AZC de schuld. Want keel doorsnijden is bij moslims aan de orde van de dag. Jaren later werd een DNA-test gehouden in de buurt van het AZC. Een blanke boer kreeg de schuld. Ik heb grote twijfels bij het DNA-testen. Trouwens bij de gehele gezondheidszorg in de hele wereld. Ik vind de gezondheidszorg vol met leugens en een stiekeme sluipmoordenaar. Ik weet wel zeker dat die blanke boer niet schuldig is en onschuldig in de gevangenis zit. Hij is volgens mij niet de enigste die onschuldig in de gevangenis zit. En het geboefte loopt vrij rond…

      Like

  12. Wans Horst zegt:

    Met de huidige regering zal het zeker gebeuren dat wij al deze randfiguren opnemen, omdat Rutte c.s. er snel geld in zien. Als rechtgeaard VVD-er kijkt hij nooit naar de lange termijn en krijgt daarbij de volle steun van de VVD- en PvdA-fractie, om verschillende redenen zijn zij allen landverraders!

    Like

Plaats een reactie