Wilders doet veel te weinig met zijn mediamogelijkheden, vooral waar het de Joden betreft

Screenshot_32

(Door: Martien Pennings)

Ik was heel enthousiast over de stickeractie van Wilders. Maar ik heb ze nog nergens aangeplakt gezien. Misschien komt dat omdat al die andere mensen die ze besteld hebben na weken óók nog steeds niks in hun brievenbus hebben gevonden, net als ik.

Op de website van de PVV kom ik nooit, want, zoals ik al vaker heb gezegd, ik voel weerzin tegen die duffe sfeer die eruit oprijst: of je een blaadje van het Oudstrijderslegioen uit de jaren 1950 opslaat. Vanmorgen heb ik me vermand en ben toch even gaan kijken. En verdomd: het is inmiddels ietsje levendiger geworden, maar ook niet meer dan een ietsje. Ik lees over de stickeractie:

“Nadat Google het eerdere adres heeft geblokkeerd, is de anti-islamsticker vanaf nu te bestellen via: islamsticker@islamsticker.org We verzoeken iedereen die na 20 december een sticker heeft besteld opnieuw hun adresgegevens te mailen, zodat de sticker zo spoedig mogelijk verstuurd kan worden.”

Ja, dat heb ik gedaan, opnieuw besteld, met de woorden: “stuur mij maar een standaardpakketje”, maar ik begrijp dat ik, als ik onverhoopt nog post krijg van de PVV, het één hele sticker zal betreffen. Nee, daar gaan we de buurt niet mee op stelten zetten.

En niet alleen mijn buurt, maar heel Nederland, heel Europa, heel de wereld moet nodig op stelten gezet worden. Want de verzwijgmacht van de monopolie-media is enorm. De liegmacht, de hersenspoelmacht in samenwerking  met de linkse powers-that-be is bijna absoluut. Als het niet in de mainstream-media vermeld wordt, bestaat het niet. En als het wel in de mainstream-media is terwijl het eigenlijk niet bestaat, dan bestaat het tóch.

Pamela Geller heeft zeer recent een speech gehouden waarin ze hartstochtelijk en wanhopig pleit voor het nemen van individuele verantwoordelijkheid in de strijd tegen de monopoliemedia, de verstikking van de waarheid en de verspreiding van de leugens over met name Israël. Jullie als individuen, zegt Geller tegen de mensen in de zaal, hebben allemaal een “sfeer van invloed” in je directe omgeving. Gebruik die dan! Zo roept ze. Geert Wilders kent Pamela Geller persoonlijk en hij staat met haar op foto’s, maar Wilders, of all people, zou die oproep van Geller ter harte moeten nemen. Want als er iemand een enorme “sfeer van invloed” zou kunnen hebben, is hij het wel.

Screenshot_33

 Pamela Geller en Geert Wilders

Joan Peters

Er bestaan twee schitterende interviews met Joan Peters. Ze staan op de website van Ezra Levitt en ook op YouTube. Ik zou, als PVV, mankracht hebben vrijgemaakt om die twee interviews Nederlands ondertiteld on line te zetten op de eigen PVV-website. Die interviews met Peters  zijn fundamenteel voor de waarheid rond Israël en als het NON-journaal weer eens zwaar in gebreke blijft om de waarheid te zeggen, kan je daar als PVV op inspringen onder verwijzing naar die interviews. Ze gaan, die interviews, onder de titel “Turnspeak” – (omkeerspraak, perverteringstaal: een variant op Orwells “Newspeak”) – en ze vinden plaats naar aanleiding van het boek dat Joan Peters heeft geschreven over de geschiedenis van het conflict in Palestina: “From Time Immemorial” uit 1984.(*) En die geschiedenis behandelt vooral  het ontstaan van dat enorme web van Palmaffia-leugens dat het zicht beneemt op de structurele islamitische poging tot genocide op Israël die zich dagelijks voor onze ogen voltrekt en waarover alle Westerse media consequent liegen. Ja, dat klinkt alsof ik getikt ben, zwaar paranoia en in een schemerwereld van kosmische samenzweringen verkeer, maar ik weet zeker dat ik degene ben die het goed ziet en dat alle mainstream-media het verkeerd zien. Oh, is dat nu juist een kenmerk van paranoia? Interessant. Ga eens kijken welke stemmen uit het midden van de jaren 1930 gelijk hebben gekregen, de mainstream-appeasers of de marginale alarmisten.

Ik had bijvoorbeeld verder graag gezien dat de PVV nu al een stuk online zou hebben staan over een item in het NON-8-uur-journaal van gisteren, van woensdag 8 januari 2014. Begin te kijkluisteren op 40 seconden. Stijf wijfje Steenhuizen legt het uit. Pensioenbeheerder PGGM stopt met investeringen in Israël. Ze gaan de dwaallichten Vitens (waterbeheer) en Royal Haskoning (ingenieursbureau) achterna. Nee, Steenhuizen heeft het niet over dwaallichten. Uiteraard niet. Die debiteert gewoon, samen met Vitens en Royal Haskoning,  wéér die kosmische mega-leugen: “bezette gebieden!” Ja, ik zou graag nu in dit stukje het volgende hebben gezegd:

“Ga naar de PVV-site waar Joan Peters aan het woord is! En waar een scherpe reactie van Wilders zelf staat op dit NON-journaal-item. Dan leer je dat die term ‘bezette gebieden’ een megaleugen is!”

Maar voorlopig kan ik alleen maar verwijzen naar een opstel van mij en Roelf-Jan Wentholt over die bezette-gebieden-leugen. En nog los daarvan, zoals Eugene Kontorovich uitlegt: EU: Voor de Joodse staat geldt een ander internationaal recht dan voor islamitische staten. Want we horen nooit over een boycot tegen Turkije vanwege Cyprus of tegen Marokko vanwege de Westelijke Sahara.

VPRO

Intussen heeft de puur antisemitische VPRO voor vanavond alweer een docu aangekondigd die “Israël Ltd” heet: “Israël NV” dus, met een knipoog naar der ewige Finanzjude en das Jüdische Börsenschwein. Zoals Joost Niemöller zegt over de recente aanval van Ingrid van Engelshoven (D66) op de PVV: “Het is de oudste truc uit het antisemitische boekje. Begin over schimmige Joodse geldstromen. Werkt altijd.” Nog een keer Niemöller in 2011: VPRO blaast mythe Joods complot nieuw leven in. Ikke zelf in 2011: De Juichende Jodenhaat-jongeren van de VPRO. Wie “kolonisten” intikt op de zoekfunctie van VPRO-“Tegenlicht”  krijgt deze pagina bevattende de ultieme focus van de VPRO inzake Israël, namelijk het demoniseren van de Joodse bewoners van de nederzettingen in Samaria en Judea. Ik citeer de website van Tegenlicht waar een bijzonder smerige documentaire – (Hoofdprijs op het IDFA van 2012!) – over “kolonisten” in Hebron aldus wordt aangekondigd:

“De jonge Israëlisch – Nederlandse filmmaakster Esther Hertog huurde er een caravan en verbleef drie jaar met regelmaat in dit Joodse settlement. Zij observeerde er het dagelijks leven; een confronterende mix van religie, soldaten, religieus (gedreven) kolonisten en hun spelende kinderen. Welkom in een absurdistische werkelijkheid.”

Het gaat vooral over die spelende kinderen. Die zijn de rode draad. Het zijn twee strontvervelende Joodse jongetjes met keppeltjes, die de sfeer van angst waarin ze moeten leven uiten in stoer en uitdagend gedrag. Maar die twee jongetjes, die zelfs een keertje een paar kleine steentjes gooien in de richting van een “Palestijns” huis, betekenen natuurlijk niets in vergelijking met het dodelijke stenen gooien in de intifada’s en de opvoeding tot dodelijke haat tegen Israël en Joden in de hele Arabische wereld en in het bijzonder onder de “Palestijnen”.

Esther Hertog is een bijzonder mens, met een bijzondere insteek, zoals alle linkse aanstellers en bestijgers van het morele krukje: ze belastert dat hele kleine Joodse eilandje in die Arabische haat-oceaan, dat nog niet genoeg gedemoniseerd wordt door de Arabieren. Ze concentreert zich daartoe op dat minimale stukje grond – drie procent van “de Westbank”! – waarop Israëli’s wonen. De voorgeschiedenis, de oorlogen en de terreur vanaf 1920 door de Arabieren vernoemt ze niet. En dan zijn twee door angst gedreven stoerdoenerige Joodse jongetjes met keppeltjes de verpersoonlijking van het Kwaad.

Screenshot_34
Nee, dit is géén satanische rotkop, want “Dieudonné” betekent: van God gegeven

Het voormalige verzetsblad Trouw

Gisteren in Trouw een redactioneel (!) stuk: Hoe Dieudonné de Franse elite op de kast krijgt. Grappig. “Op de kast”. Antisemitisme als kwajongensstreek. Anti-autoritaire tijden herleven. Maar dan nét iets anders. Holocaust ha-ha-ha! Neem even een geinig kijkje: “Einsatzgruppen – German Death Squads: Mass Graves (1941-1942)”. Hier is deel een en hier is deel twee. Holocaust Holadiéé! Heffen wij een lied aan:

Quenelle, quenelle! Het is toch maar een spel! En van je hela-hola, hóúd er de moed maar in, hóúd er de moed maar in . . . .”

Screenshot_35                                 Een van de meest smaakvolle quenelle-boodschappen

Screenshot_31                                                          Of is deze nóg smaakvoller?

Één reageerder in Trouw heeft de boodschap van de hoofdredactie helemaal begrepen: een nieuwe tijd is aangebroken, waarin wij onze bevangenheid rond Auschwitz eindelijk mogen afschudden en de Jood weer gewoon verantwoordelijk gaan houden voor zijn daden: “Zandloper” zegt:

“Wat Dieudonné zegt is helemaal niet nieuw. Sterker nog: kritische joodse schrijvers hebben stelling genomen tegen de Holocaust-exploitatie. Hoor Een Ander Joods Geluid, zie het boek De Holocaust-industrie van Norman Finkelstein, kind van Auschwitz-overlevenden(!) waarin hij fel stelling neemt tegen de joodse lobby in Amerika die de nazi-Holocaust gebruikt om macht en geldelijk gewin te vergaren. Ik ben het hartgrondig eens met Dieudonné. Weg met de hypocrisie en de schuldcomplexen!”

Ik citeer Jesaja 5:20 nog maar eens:

“Wee hen die het kwade goed noemen en het goede kwaad.”

Screenshot_36              Het duurt niet lang meer tot ze in de meerderheid en aan de macht zijn  . . . . .

UPDATE:
Ephimenco schrijft vandaan in Trouw ook over Dieudonné. Na eerst een stompzinnige vergelijking getrokken te hebben tussen Theo van Gogh en deze Dieudonné, geeft hij deze treffende observaties:

“Maar wat ik echt schokkend vond is zijn publiek. Je hoort die mannen en vrouwen vreselijk hard lachen, met vette en uitdruipende kelen. Je hoort de mix van drassig gif en klevend fijn stof uit hun longen sissen. Ze lachen niet omdat Dieudonné grappig is maar omdat Dieudonné weer over joden begint. Maakt niet uit wat of hoe, als het maar over die ‘smouzen’ gaat. Meer dan de komiek zelf is het gros van zijn publiek diep antisemitisch. Om bang van te worden. Dieudonné heeft het voor elkaar gekregen om drie stromingen tot zijn publiek samen te smelten: de pro-Palestijnse linkse radicalen, de rechts-extremisten en de (jonge) moslims uit de banlieues. Dit heterogene publiek komt massaal naar zijn spektakel, soms meer dan 5000 man in een zaal. Kale koppen, baardmannen en hoofddoekjes netjes naast elkaar.”

_____________________________

(*) Er is een opgeblazen controverse over een paar statistische fouten die Joan Peters gemaakt zou hebben in haar boek “From Time Immemorial” De waarde van het boek ligt bovendien vooral in het blootleggen van het ontstaan van de “Palestijnse” mythologie. Voorts wordt de statistische “stootrichting” van haar boek – cijfers over bevolking, herkomst van immigranten en ontwikkeling van het land – uitbundig ondersteund door Arieh L. Avneri ,“The Claim of Dispossession: Jewish Land-Settlement and the Arabs, 1878-1948”, zesde druk 2007, (Oorspronkelijk gepubliceerd in het Hebreeuws in 1980). Ga over de voortreffelijkheid van dit boek maar eens de Most Helpful Customer Reviews op Amazon raadplegen.

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

46 reacties op Wilders doet veel te weinig met zijn mediamogelijkheden, vooral waar het de Joden betreft

 1. Monalisa zegt:

  Helaas Martien Pennings, wilders is te stil ben ik volkomen met u eens dat heb ik Geert ook gemaild zo kost het hem stemmen? maar het kan ook strategie zijn kijken wat de andere zeggen en doen!

  Like

  • Harry zegt:

   Persoonlijk denk ik dat Wilders regelmatig in de luwte verblijft om te zorgen dat er geen Wilders-moeheid ontstaat .
   Als men gaat roepen : ” daar heb je hém weer ” , is de lol er af .
   Dat lijkt me het grootste gevaar , want hoe keer je zo iets om ?
   Hij zal beter weten dan wie ook , hoe de politiek in elkaar steekt , slim als ie is .
   Wij zijn tenslotte ook maar een stel roependen langs de zijlijn , hoe intelligent sommigen ook zijn ( En dat slaat beslist niet op mezelf ) .
   Wij kunnen wel iets denken , maar hij zit als een spin in het web , heel centraal alle signalen op te vangen , stel ik me voor . En dat is zeker niet negatief bedoeld .
   Achteraf heeft ie immers haast altijd gelijk gekregen , niet ?
   Geef hem de tijd en het voordeel van eventuele twijfel .

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Weer een hele lap tekst met links om vanavond op gemak door-te-nemen. Slechte nieuws hier uit Fr: die “god-vergeven” Dieudonnee, mag toch z,n haat-opvoering doen vanavond, MAAR HET LAATSTE WOORD is er nog niet over gezegd……..
  Op foto nr 4 ontbrak Thom de Graaf,(bij foto Anne Frank), de farizeeer, die vroeger Pim Fortuyn probeerde te verguizen. Goede nieuws voor mij: ABP blijft in Israel Banken investeren.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Goede nieuws voor mij: ABP blijft in Israel Banken investeren. waarom ook niet als het maar geld oplevert voor jou en de rest ik zit bij een ander pensioenfons.

   Like

   • delamontagne zegt:

    dan heb ik ,t verkeerd geformuleerd. Ik bedoelde UITERAARD te zeggen: “een (klein) deel van ons pensioen-inkomen, komt van ABP”. Als zij zich terug getrokken zouden hebben uit Israel, ……… HAD IK DIT HEEL ERG GEVONDEN. Heb heel vroeger in Israel gewerkt. Als er een PRO-Israel is, dan ben ik dat wel.
    Verder ben ik ook heel erg ANTI-ISLAM, alhoewel ik hier in de campagne van FR niets (bijna) van islam merk. Als ik producten zien in de super met “hallal”, KOPEN we het absoluut niet.

    Like

 3. Alexandru Semenciuc zegt:

  Elke rationele en normale mens moet accepteren dat Israel bestaat, er is geen twijfel mogelijk betreft het enige optie van Joden ongeacht hun afkomst. Als iemand twijfelt omtrent deze recht op dezelfde manier moeten wij ook over USA burgers recht om daar te mogen zijn, ernstig twijfelen. Dat is evident nonsens.
  Isreal is istorisch , legendarisch, religieus en daadwerkelijk daar, dit is een realiteit welke niemand mag virtueel maken en zodoende deleten. Dat is mogelijk enkel op computer( domme sofware !!) maar realiteit is simpel: bestaat zonder onse consent of afkeer. Wij moeten leren realiteit respecteren.
  Laat Israel met rust en als er iets klopt niet kunnen wij andere conclusies trekken ! Totdan niet meer onnodige lawaai maken. Dat is contraproductief en beschadigend om onze wereld doeleinde als beschaving.

  Like

 4. tjonge zegt:

  word zo moe van jouw eeuwige gezeur over wilders-pvv !
  begin toch eens zelf een partij als je het zo goed weet.

  wilders/pvv moet dit, wilders/pvv zou beter dat…… pfffffffffffff, beste stuurlui aan wal en zo.

  Like

  • Monalisa zegt:

   tjonge ik dacht dat het 1000 euro kost om te beginnen, iets voor je zelf! daar is deze media voor om te klagen en te luisteren en te lezen.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   @tjonge.
   Creatief commentaar.
   Geweldige bijdrage.
   Hier kunnen we wat mee.
   Helpt erg in de goede strijd.
   Ga zelfstandig stukken schrijven, beste tjonge.
   Je hebt het in je.
   Ik begrijp dat een dermate productieve geest als jij dit allemaal maar gezeur vindt.
   Maar eh . . . . dan lees je het toch niet, als je er moe van wordt?

   Like

   • tjonge zegt:

    ik snap gewoon die “aanval” op wilders telkens niet.
    het gaat zo als het gaat en daar helpt jou herhaalde gezeur over de pvv niks mee.

    er is niets anders dan de pvv en daar moeten we het mee doen, laten we met zijn allen elkaar steunen in de “oorlog” tegen de islam/eu.

    Like

 5. Vederso zegt:

  Weer het bewijs dat ik het NON-Journaal niet nodig heb.

  Like

 6. Marc Bouwman zegt:

  Ik ben het met je eens, Martien. Wilders moet nu toch eens zijn alliantie met FN onder de loep nemen, en vooral communiceren met zijn achterban. Want hij kan wel hard en juist tegen de islam tekeer gaan, maar als ik die foto hierboven zie, moet ik toch denken aan het gegeven dat FN de islam geen strobreed in de weg legt. Ik herinner mij nog goed dat beeld waarin Marienne le Pen na een toespraak door een Algerijnse hoofddoek hartelijk werd gekust. Haar Algerijnse zoon sprak zich voor de camera uit voor het behoud van Franse waarden en normen. Maar als ik nu dit islamitische en Franse antisemitisme zie, ga ik toch hele andere verbindingen zien.

  Dus Wilders moet zijn verbond aan FN toch echt goed toelichten, of ervan af zien.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Een uitstekende analyse oproep, Martien! Ik je leerzame artikel ogenblikkelijk bij Geert Wilders in diens internet postvak ( http://www.geertwilders.nl/index.php/mail-aan ) doen belanden.
  Gezien de snellere reacties die mij vanuit de PVV bereiken werkt dit zenden van berichten via de weblog van Wilders absoluut beter.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Correctie: Ik HEB je leerzame artikel…

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Geert Wilders is mystiek gelijk sommige vrouwen. Je kunt van zijn gedrag af en toe geen hoogte krijgen, maar opeens pakt hij dan wel uit en slaat dan vernietigend toe. En frappant; Al zijn voorspellingen kwamen tot nog toe uit, terwijl sommigen hem met zijn uitspraken voor gek verklaarden. Hij kijkt veel liever de kat uit de boom en is eigenlijk net zo’n helderziende, hij spreekt waar anderen moesten zwijgen. PVV for ever !

  Like

 10. Ongelooflijk knap hoe je op stoom blijft, Martien. We zouden een omroep rond jou moeten bouwen.

  Like

 11. Ha Martien, mooi en lang artikel! Ik heb zelf ook nog geen sticker ontvangen van onze Geert. Ik heb wel het nieuwe emailadres gebruikt. Jodenhaat, moord op en uitroeiing van Joden schrijft de koran voor. Ik ben een schilderij aan het maken van de Vitesse voetballer Dan Mori die de Arabische Emiraten niet in mag omdat ie een Jood is. Ik schilder Mori als Vitesse voetballer en naast hem de tekst; “Dan Mori is a Jew so not welcome…” Als het schilderij af is stuur ik het digitaal op naar E.J. Bron en allerlei media in Nederland èn Jerusalem Post!

  Like

 12. Martha zegt:

  Ik was vanmiddag op verjaarsvisite.
  Mooi cadeau gekocht en een stevig stuk rijden.
  Vind ik niet erg, want ik ben dol op autorijden.

  Toen ik wegging, begon de gastheer out of the blue een promotiepraatje
  over het CDA. Dat ze het zo goed doen en bepaalde voorstellen van het
  kabinet niet in overweging namen, tegen stemden.

  Verkiezingsretoriek, zei ik.
  Wat moeten we dan, op Wilders stemmen, beten zij mij toe.
  Wat krijgt hij voor elkaar.

  Ik weet het niet, antwoordde ik, terwijl ik mijn jas aantrok.
  In ieder geval is hij pro Israël, anti-EU en anti-Islam.
  Dit zijn de drie speerpunten in zijn programma
  en voor mij voldoende op hem te stemmen.

  Terwijl ik dat rot-end terugreed in stromende regen voelde ik mij
  steeds downer worden en bedacht wat ik allemaal had willen zeggen.
  Dat zij twee kleinkinderen hebben en wat die kleintjes zullen denken
  van hun grootouders wanneer zij de leeftijd des onderscheids hebben
  en de gevolgen in hun dagelijks leven moeten ondervinden van de
  foute keuzes van hun grootouders.

  Toen ik thuiskwam schonk ik mij een groot glas wijn in.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   100% mee eens Martha!

   Like

  • Proost, Martha, op de overwinnaars van de bloedige islam (jihad en sharia)!!! Ik hoop dat dat er velen mogen zijn!!!

   Like

  • Henk.V zegt:

   Wachteres en ik kennen de ervaring die je beschrijft, Martha. Het blijkt dat de combinatie politiek correct-islam een wig drijft dwars door familie verbanden of kennissenkringen heen.
   De meeste mensen willen niet al te diep nadenken over de gevaren die we – terecht- zien. Daar worden ze moe van. Eigenlijk willen ze onder een paraplu staan schuilen ,tezamen met veel gelijkgestemden.Daaraan ontlenen zij hun gevoel van veiligheid, in het geloof dat alles bij het oude blijft en elk eventueel probleem uit zichzelf weer voorbij gaat.

   Het drukkende gevoel dat je er helemaal alleen voor staat en dat je je voor niets inspant kennen we allemaal wel.Maar vergeet niet dat er velen zijn zoals wij! Geert Wilders krijgt niet voor niets niet zoveel stemmen ..
   En wat dacht je van ons hier? Je bent hier onder vrienden :-).

   Like

   • martha zegt:

    Dank voor je bemoediging , Henk.
    Mijn reputatie van “racist” binnen familie- en vriendenkring
    uitgezonderd ons gezin, is gisteren weer bevestigd,
    simpel, door mijn voorkeur uit te spreken voor Geert Wilders
    en zijn PVV.

    Hopeloos.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ben ík dan even blij, dat ik zowat geen -naaste- familieleden meer heb en in de buurt, geloof ik, als nogal aso te boek sta!
    Niemand, die mij wat dat betreft onder druk zet; ze kúnnen me allemaal wat!
    Als je in verkiezingstijd op straat een GroenLinks- of D’66- foldertje wordt aangeboden zeg ik luidop, zodat de hele straat het kan horen: “Nee, dank U: IK stem PVV!” Zàlig!

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Uiteindelijk houd je met enig geluk, meer dan een halve eeuw gezinsverband in staat en familie hebben het tijdige met het eeuwige verwisseld. Naaaah: neefjes lachen zich te barsten (citaat Youp Van T Hek).

    Like

  • delamontagne zegt:

   Dergelijke bittere ervaringen zoals U beschrijft zullen velen weleens hebben meegemaakt. EN ALS ,T dan family betreft moet je ook nog oppassen.
   Jaren geleden hier meegemaakt, met NL-kennis, (had niet eens te maken met stemmen op Wilders, deden we toen nog niet……………) Ineens een uitbarst. EN………….als je op Wilders stemt, kom je er hier niet meer in ( z,n huis ) is al jaren geleden.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Martha wat is family die kan je missen als kiespijn ik ook heb ze allemaal de deur uitgezet het zijn altijd de zelfde die mogen opdraven in de family dat waren wij. Martha geniet ook jij kan het.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Zucht… er is nog zo ontzettend veel schaapachtige onnozelheid…
   Al mijn kennissen zijn anti-Wilders en pro-eu…
   Het is om moedeloos van te worden.

   Like

 13. jowitteroos zegt:

  Sticker ontvangen. Deze zou je als individu kunnen scannen en kopiëren en vervolgens overal achterlaten ( huisartsenpraktijk, apotheek, supermarkt etc)

  Like

 14. Maurice zegt:

  Het is nog maar de Vraag is of Wlders meer wil doen in de media waar het de Joden betreft.
  Als politiek strateeg bij uitstek realiseert Wilders zich wellicht dat dergelijke actie hem geen winst en misschien eerder verlies zal opleveren.

  Like

 15. Maurice zegt:

  Overigns zag ik gisteravond op de Franse TV dat het geplande optreden van de “comédien” Dieudonée in de stad Nantes verboden werd.

  Like

 16. Maurice zegt:

  Alvorens in de auto te stappen en te vertrekken zag ik op TV het heerschap zijn bewonderaars groeten met een snelle Hitlergroet…

  Like

 17. Harry zegt:

  DIEUDONNEE ?
  Als God niks beters weg te geven heeft , houdt ie z’n rotzooi maar .

  Like

 18. Pingback: Het falen van Geert Wilders bij het bevechten van de boycot-Israël-maffia | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s