Jemen: Politie bestormt bruiloft van 8-jarige

Screenshot_31

(Door: Kybeline)

De moslims hebben gelijk als ze ons er van beschuldigen dat zulke traditievijandige maatregelen van de politie in hun landen alleen maar onder invloed van het “verdorven Westen” tot stand komen:

Bewapende politie bestormt bruiloft en arresteert de vader van een 8-jarig meisje dat aan haar neef uitgehuwelijkt zou worden.
Mensenrechtenactivisten belden de politie, nadat de oom van het meisje Ifthikar een journalist over de bruiloft verteld had en de lokale media er melding van maakten.
De politie arriveerde net op tijd op de bruiloft en vond Ifthikar en haar moeder opgesloten in een huis in de buurt. De vader vluchtte onmiddellijk.

Misschien vlucht hij zelfs helemaal naar Duitsland? Hier krijgt hij direct asiel en kan hij zijn hele clan laten overkomen.

De moeder was oorspronkelijk tegen het huwelijk, maar haar man dreigde zich islamitisch te laten scheiden, zegt Yasser Abbad, een lokale verslaggever.
De oom van het meisje was woedend toen hij van de bruiloft hoorde, maar hij kon deze niet verhinderen. Dus belde hij een dag voor de bruiloft een mensenrechtengroepering op, zegt Abdul Yousifi.

De bruid zit nog op de basisschool en wist helemaal niet dat ze zou trouwen.

Daily Mail

De Daily Mail heeft nog meer foto´s van de bruiloft.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, Jemen, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

20 reacties op Jemen: Politie bestormt bruiloft van 8-jarige

 1. E.J. Bron zegt:

  Vermoedelijk één van de dingen waarom Asha ten Broeke zich niet met de islam bezighoudt….?! 😦

  Like

  • Republikein zegt:

   Op elk potje een dekseltje.

   Like

  • Driek zegt:

   Wat is dit verschrikkelijk erg, wat een schande om een meisje van acht jaar uit te huwelijken. Het zijn een stelletje pedofielen, gore viespeuken zijn het. Als die Allah van hun die smeerlapperij goedkeurt, dan kunnen die christenen toch niet beweren, dat ze dezelfde god aanbidden als de mohammedanen? dan is die Mohammed een stuk tuig van de richel, en Allah vertegenwoordigt het Grote Kwaad, de Satan zelve.

   Like

  • Jean zegt:

   E.J.Bron
   A ten Broeke dat is toch die drol met die 2 hersencellen waarvan ook nog één helemaal links draait en de andere die weg op gaat? ☺
   Zou het kind nog te redden zijn??? Ik weet het wel, islam is een zeer sterk woekerende kanker maar het is onze plicht DERGELIJKE KANKER MET ALLE MIDDELEN TE BESTRIJDEN.

   Like

 2. Jean zegt:

  Islam is en blijft alleen maar perverse ellende.
  Is het daarom dat die smeerlappen zo naar die 72 maagden hunkeren wetende dat dit enkel bij kinderen te vinden is?
  Wat een perverse smeerlapperij en dat wordt hier binnengehaald en gesubsidieerd!
  Kan het nog walgelijker?
  Kinderen hoort men te beschermen en niet in handen van perverse smeerlappen te laten komen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, ze waren het kennelijk niet allemààl eens met deze bruiloft, ook al konden ze het ‘niet verhinderen….’
  Moeten we nu hoera roepen of zo?

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Van een kant ook weer een hoopgevend bericht omdat hierin duidelijk wordt dat er ook moslims zijn die beginnen tegen te sputteren tegen dit soort wrede archaïsche gebruiken. Nu alleen maar hopen dat er meer en meer moslims komen bovendrijven die de islam als totaal concept gaan ontmaskeren, aanklagen en uiteindelijk bij het straatvuil deponeren. Want alleen dat laatste kan hen en de wereld verlossen van de islamitische leugen tirannie.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Zodra de moslims massaal afstand gaan nemen, van de perfide ideologie de islam, kan er sprake zijn van hoop voor de vrije burgers. Ik ben benieuwd. Maar een zwaluw maakt nog geen zomer!

  Like

  • Sjaak8.1.2014U zegt:

   Zodra de moslims massaal afstand gaan nemen, van de perfide ideologie de Islam !
   —————————————————————————————————————
   Tom ! Sins wanneer geloof jij aan sprookjes ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Bedoel ik maar nèt met mijn comment van 30 Januari om 21.25u.
    Elke familie heeft daar wel één tirannieke familie-patriarch, die er géén bezwaar in ziet. En zolang die het binnen zo’n familie voor het zeggen hebben, kan het ‘geestelijk gezonde’ deel hoog of laag springen, maar dit soort praktijken is nog làng niet uitgeroeid!
    Behalve het inzicht dat dergelijke praktijken niet wenselijk zijn, zal tevens het inzicht moeten groeien, dat één vent niet zomaar over alle gezinsleden te beslissen heeft. Al is hij 100 keer de echtgenoot, vader, grootvader of wat er meer mogelijk is!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Sjaak:8.1.2014U. Beste Sjaak eigenlijk geloof ik niet meer in sprookjes. Maar soms droom ik wel van een “betre wereld”. Maar om niet naief te zijn, heb ik bewust het Nederlandse spreekwoord erbij gezet: “EEN ZWALUW MAAKT NOG GEEN ZOMER”. Ik heb ook mijn bedenkingen Sjaak.

    Like

 6. sylvia Groot zegt:

  De vader werd gearresteerd. De vader sloeg op de vlucht.
  Ra ra wat is het ?

  Like

 7. Syrier zegt:

  Ik heb net een film bekeken,waarin wordt verteldt dat mohamed Aisa op haar 6 heeft gehuwlijkt en haar op 9 heeft geconsumeerd.Volgens mij heeft zij hem later vermoordt.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Huwelijk met kinderen is in de Islam weitverbreidt

  Like

  • Ekster zegt:

   Te walgelijk voor woorden. Hoe zou het met dat arme kind zijn afgelopen?

   Hier is nu dus één meisje gered, maar er zijn er zo veel die in zo’n situatie zitten, beroofd van hun toekomst, van hun leven. Kapot gemaakt door de meest achterlijke sekte die ooit bestaan heeft, de levensgevaarlijke kanker van de islam.
   Zo’n Asha ten Broeke zou zich kapot moeten schamen. De linksen en de feministes die niet duidelijk stelling nemen tegen de smeerlapperij die islam genoemd wordt, zijn medeschuldig aan deze misdaden. De islamofielen zullen het allemaal wel weer goed praten, maar steeds meer mensen gaan de waarheid inzien.

   Like

 9. Theodoor zegt:

  Socialisme/islam zijn zo ziek.
  Jammer genoeg kunnen ze het zelf niet begrijpen.
  8 Jaar geleden een geval van een meisje 14 jaar, bij Parijs opgegroeid, vraagt aan campertouristen, vrienden die ze voor het 2’e jaar terugzagen, of ze aub mee kon omdat haar vader haar aan een oude man wilde uitgehuwelijken, een drama dus.

  Like

 10. sylvia Groot zegt:

  Vaders die hun eigen dochtertjes verhandelen wordt uitsluitend binnen de islam normaal gevonden. De pedoseksuele mohammed is immers hun voorbeeld, en naar zijn voorbeeld moet iedere moslimman leven. Die wordt dus geacht een pedoseksueel te worden om ‘goed’ bevonden te worden door zijn religie.
  Vandaar dat men vaak mohammedaanse kindjes vanaf 6 jaar strak in een hoofdoek ziet; vanaf die leeftijd worden ze geacht seksueel aantrekkelijk te zijn voor mohammedaanse mannen.
  Zoooo verrot ziek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s