Wilders’ misstap en de nationale hetze

Screenshot_23

(Door: Robert Kern)

Vooropgesteld: dit had Wilders nooit moeten zeggen. Hij heeft de gevestigde politieke partijen eindelijk een stok gegeven om de hond Wilders te slaan. Al lang zit het hen dwars dat de PVV de grootste partij is in de peilingen. Met zijn credo’s “Minder Europa” en “Minder Islam” raakt hij veel Nederlanders. De andere partijen proberen hem te demoniseren, zoals zij met Pim Fortuyn deden. Zij hopen dat de partij van binnenuit in elkaar stort. De conflicten binnen de PVV worden breed uitgemeten door de door hen beheerste media. Avond aan avond komen zij gif spuien bij “De Wereld Draait Door”, “Nieuwsuur” en “Pauw en Witteman”. Zij hopen op toestanden zoals bij de LPF of dat Wilders het niet meer trekt na al die aantijgingen, demonisering en 24/7 bewaking. Maar dat gebeurt niet.

Wilders bestuurt de partij soepel en de afzwaaiers hebben geen betekenis voor het kiesgedrag van zijn kiezers. Waarom? Wilders heeft een zuiver Fortuyniaanse agenda. Die agenda is springlevend. Zie de successen van de PVV in Almere en Den Haag en van Leefbaar Rotterdam in Rotterdam.

Ik herhaal nogmaals dat het erg dom was van Wilders om op de verkiezingsavond zijn volgers te vragen of zij meer of minder Marokkanen willen. Dat kwetst veel mensen en is onnodig. Maar vijf minuten nadat hij dit deed, zei hij tegen de interviewers dat hij alleen criminele Marokkanen met twee paspoorten bedoelde én dat hij de immigratie uit islamitische landen wilde inperken. Precies wat Fortuyn twaalf jaar geleden zei. Maar daar wordt totaal geen aandacht aan geschonken. Het komt de andere partijen goed uit Wilders aan te vallen. Zij kunnen hun eigen falen daar goed mee camoufleren.

Rijst de vraag waarom Wilders deze fout beging. Louis Bontes verklaarde het zo: “De opmerking op de Haagse markt was een slip of the tongue. Wilders is niet een man die zijn fouten toegeeft. Hij doet er een schep bovenop.”

Na jarenlang 24 uur per dag bewaakt te zijn, bedreigd te worden met de dood – recent nog door een Marokkaanse rapper – en gedemoniseerd te worden door de gevestigde partijen, maakt Wilders een fout, maar hij corrigeert die terstond. Ik zou zeggen: hij is ook maar een mens. Maar de overdreven reacties van de politieke partijen en de media geven te denken.

Wilders voelt dat er iets misgaat en geeft op zaterdag 22 maart een persconferentie. Hij benadrukt nogmaals dat hij alleen criminele Marokkanen met twee paspoorten bedoelde en het streven de immigratie vanuit islamitische landen te stoppen. Getergd zegt hij dat dit in het verkiezingsprogramma van de PVV staat. Dus wat is daar mis mee? Duidelijk is dat hij geen empathie toont voor het feit dat hij met de vraag ”Willen jullie meer of minder Marokkanen?” ook mensen kwetst die goed geïntegreerd zijn in de Nederlandse samenleving.

De vraag is echter of je van iemand als Wilders, die 24 uur per dag bewaakt moet worden en voortdurend door politici en media belaagd wordt, empathie kan verwachten of een verkramping. Wilders is ervan overtuigd dat hij niets verkeerd heeft gezegd. Juridisch niet en moreel niet. Maar zijn persconferentie kan het tij niet keren. Twee PVV-kamerleden verlaten de fractie. Van Klaveren verbaast iedereen. Hij heeft ergere dingen gezegd dan Wilders. Ook gedeputeerden verlaten het PVV-schip. Wat bezielt hen?

Dit: het leven van een PVV-er is niet gemakkelijk. Je wordt aan dezelfde destructieve krachten blootgesteld als Wilders zelf. Je wordt gedemoniseerd en na je politieke leven kun je je carrière wel vergeten. Het lijkt wel Rusland onder Stalin. Nu kregen zij een kans om te vertrekken als helden, die de racist Wilders afzweren in plaats van lafaards en opportunisten te zijn.

De politici van Groen Links, D66, CDA, PvdA, VVD en alle andere partijen vallen Wilders aan in de Tweede Kamer. De premier zegt nooit meer met Wilders te willen samenwerken. En hij doet er nog een merkwaardig schepje boven op: het kabinet Rutte l zou gevallen zijn als Wilders deze uitspraken toen zou hebben gedaan. Wat bedoelt de premier hiermee te zeggen? Hij gaat ook Marokkaanse kinderen geruststellen dat zij het land niet worden uitgezet, terwijl Wilders zelf gezegd heeft dat hij alleen criminele Marokkanen bedoelde.

Dan is er een solidariteitsdemonstratie in Amsterdam. “We zijn allemaal Marokkanen”. Ook joodse leiders doen hieraan mee. Esther Voet, directeur van het CIDI, schrijft achteraf over een verschrikkelijke solidariteitsdemonstratie. Er wordt gewapperd met een bebloede Israëlische vlag met de tekst ‘Wilders hond van Israel’. En de jihad-vlag wordt aan de Dokwerker bevestigd. Voet voelt zich bedreigd en verlaat teleurgesteld de demonstratie. Joden hebben ook geprotesteerd tegen Wilders en dus verdienden zij dit niet. Wat was ik naïef, zegt zij later.

Van der Laan merkte hier niets van. Noch van de vlaggen, noch van de agressieve sfeer. Hij werd ook uitgefloten, maar begreep niet waar hij dat aan verdiend had. De media, de kranten noch de televisie hadden iets van deze kwalijke ontwikkeling opgemerkt. Wel ging men nog een week lang door in alle actualiteitenprogramma’s op Wilders en de PVV in te hakken in de hoop de partij te marginaliseren en te vernietigen. Tevergeefs, de PVV stond deze week in de peilingen op 26 zetels.

Door:
Robert Kern
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Populisme", "Verrijking", Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

44 reacties op Wilders’ misstap en de nationale hetze

 1. bobzelf zegt:

  zolang geert zijn rug recht houdt , blijf ik op hem stemmen !!!
  en NIKS ANDERS !!
  OF HEEFT U IEMAND , ontdekt in onze geweldige , regering , die het ook voor ons
  opneemt ??????????????????????

  ZE ZIJN ER NIET HEEE , ZE ZIJN ER NIET !!
  LANDVERRADERS ?????????????????
  Ja ,zat , meer dan zat

  Like

  • Monalisa zegt:

   Een landverrader is een persoon (of organisatie) die in een bepaalde situatie de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de vijand. Een voorbeeld is een persoon die staatsgeheimen doorgeeft aan een ander land, of een staatshoofd dat voor een vijand op de vlucht slaat en zijn land aan deze vijand over laat. artikel ????? dat weet ik niet ik dacht 95 wie helpt mij hier bij.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Monalisa: 17.07. uur. Dat betreft artikel 93, van het Wetboek van Strafrecht, Monalisa!

    Like

 2. Joop Klepzeiker zegt:

  De J street joden van Nederland worden wakker, ik heb het al eens gehad over een wekkertje en zo !

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Mosterd na de maaltijd, de hetze tegen wilders dooft uit maar blijft altijd als een veenbrand voort woekeren. “Hij heeft de gevestigde politieke partijen eindelijk een stok gegeven om de hond Wilders te slaan.” Wilders is in mijn optiek géén hond maar de enigste politicus die uit durft te spreken en kritiek heeft op de islamisatie van onze maatschappij, waar de rest van de reguliere politiek-correcte nep-elite, bestuurders en burgervaders het zwijgen toe doen.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Wat bezielen veel Nederlanders door Wilders te bashen. Als wij weten hoe de vork aan de steel zit, zouden de overige Nederlanders heus wel een beetje meer moeite kunnen doen (internet) om een veel gezonder oordeel te kunnen vellen. Ze blijven maar eeuwig doorgaan om de resterende politieke partijen en MSM media blindelings hun vertrouwen tegeven, want deze zouden wel weten wat goed voor hun is. Zelfstandig nadenken, en informatie opdiepen vanuit andere bronnen (zoals het het internet) om een verstandig oordeel te kunnen vellen is er niet bij. Net zo goed als je voor het behalen van een diploma moeite moet doen, geld dit ook voor zoiets zeer belangrijks als de politiek. De politiek kan een land en haar inwoners maken of breken. Aan de afname, groei of stabilisatie van de PVV zou men de werkelijke intelligentie van de Nederlander kunnen bepalen. Want zelfvernietiging (de weg met ons mentaliteit) is niet bepaald een intelligente eigenschap !

  Like

 5. Geert Jansen zegt:

  Er is geen alternatief voor de PVV stemmer. De andere partijen willen je niet horen en laten de blanke Nederlander geloven dat hij slecht is, slavenhandelaar, racist, enz. Ik begin er nu trots op te worden als ik getypeerd wordt als zijnde Nazi of zoiets door de linkse media. Mijn argumenten worden niet gehoord en weggehoond met Nazi Hitler Goebbels enz. Maar tegenargumenten hoor ik niet. Ja we zijn allemaal Marokkanen. Ik gelukkig niet. Wat een Land. Wat een armoe. Wat een leegte. Een volk krijgt de leiders die het verdiend. Dus dan maar tweede rang burger met Wilders.

  Like

 6. Lis zegt:

  “Duidelijk is dat hij geen empathie toont voor het feit dat hij met de vraag ”Willen jullie meer of minder Marokkanen?” ook mensen kwetst die goed geïntegreerd zijn in de Nederlandse samenleving.”

  Ja, en? Moet ik nu medelijden hebben met die mensen die mogelijk gekwetst zijn? Heeft er ook iemand medelijden met de vele Nederlanders die geschoffeerd zijn door politici, door gepamperde kansenparels en landverraders? Mag ik mij gekwetst voelen als mijn landgenoten en ik in de diverse media worden uitgemaakt voor varkens, hoeren of ander krapuul?
  Het is toch duidelijk naar voren gekomen dat Marokkanen die goed geïntegreerd zijn in de Nederlandse samenleving toch zelf ook afstand nemen van de groep die door Geert Wilders bedoeld werd? Kom op zeg.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zo las ik het artikel ook. En waar zijn ze dan al die gekwetsten mensen die zich durven uitspreken tegen wangedrag van soort genoten. Die zijn er nooit geweest ook.
   Meer dan er omheen draaien doen ze niet. Ze spreken nooit een oordeel hierover uit dus zijn ze het er mee eens. Klaar.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die zul je er ook niet over horen, Lis, maar van diegenen die zich beginnen te beklagen van: Ik gedraag me toch altijd goed, aar die Wilders…..enz. kun je je afvragen hoe goed geïntegreerd ze eigenlijk zijn.
   Een vader bijvoorbeeld, die misschien dan zelf niets flikt, maar ook zijn criminele zoon niet aanpakt, neet het probleem duidelijk niet serieus genoeg.
   En volgens mij zijn er daar een heleboel van……

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    derde regel van onderen: neet=neemt. De m hapert weer eens; ik moet er voortdurend op letten.

    Like

 7. “Vooropgesteld: dit had Wilders nooit moeten zeggen.”
  DAT WEET IK NOG ZO NET NIET.

  Ik heb, heet van de naald, meteen gereageerd op die uitspraak van Wilders en mijn twijfel uitgesproken of die uitspraak politiek verstandig was. Hier http://bit.ly/1h3uryU en hier http://bit.ly/1himM0X . Twijfel dus! Géén veroordeling! En ik neig er steeds meer naar te denken dat het zo stom nog niet was, als was het misschien impulsief.

  Ik zei in mijn allerheetst-van-de-naaldIige artikel over die Marokkanen-uitspraak het volgende:

  “Slotsom: psychologisch geraffineerd, maar politiek stom. Nee, politiek voorlópig stom: want ik weet niet zeker of deze Marokkanen-vraag zou kunnen gaan broeien in de hoofdjes van onze kwart-intellectuelen van de middenklasse. Misschien geven ze in de loop van de komende maanden wel stiekempjes een eerlijk antwoord aan zichzelf dat zich vertaalt in een stiekeme PVV-stem bij de volgende verkiezingen. Ik zelf blijf gewoon op de Blonde Satan stemmen.”

  Ik neig er steeds meer naar te denken dat het een goeie zet is geweest, een politiek slimme zet, al werd-ie impulsief gedaan. Want niemand die nog een laatste restje realisme bezit, kan beweren dat hij (of zij) graag méér Marokkanen zou willen.

  Like

 8. eg regs zegt:

  Waarom had Wilders dat niet mogen zeggen?Het heeft mensen gekwetst zegt u.Maar hoe gekwetst denkt u dat wij Nederlanders over 35 jaar zullen zijn als wij verworden zijn tot een minderheid in ons eigen land?En denkt u dat die buitenlanders die dán de dienst uit maken ons zullen behandelen met een welwillendheid die wederkerig is aan de goedheid waarmee wij hen zijn tegemoetgetreden? -met voorkeursbehandeling,met subsidies,met haatspraak-wetgeving,met etnisch clientelisme?

  Het enige wat te betreuren is,is dat Wilders zijn woorden heeft afgezwakt en geclausuleerd.Had hij dat niet gedaan -en was hij er juridisch mee weggekomen (wat in het licht van het eerdere vervolgings-fiasco niet denkbeeldig is)- dan had dit ons allen de jurisprudentiële zekerheid gegeven om in alle vrijheid eindelijk te kunnen zeggen wat gezegd moet worden:Holland moet blank blijven -ergo:minder,minder,minder is dan de enige logische gevolgtrekking.Zolang remigratie een taboe blijft is al de overige franje slechts een poppenkast -folklore,100% zinloos.
  Diegenen die dat anders zien zouden zich de vraag moeten stellen hoe zij zich bv de anti-islam-agenda voorstellen.Nu al zijn we machteloos er tegen;dat belooft weinig goeds voor als we straks ook getalsmatig de mindere zijn.

  Die Deurne-toestand tenslotte was een geschenk uit de hemel.Net op het goede moment ook.Een joker,een ‘verlaat de gevangenis zonder te betalen-kaart’.Een gouden gelegenheid om dóór te pakken,om de volgende fase van deze vrijheidsslag in te luiden:nl die van onverzoenlijke,harde agitatie.Een niet te missen kans die Wilders desondanks door zijn handen liet glippen.

  Like

  • Jan zegt:

   Je tegenstander munitie aanleveren is niet verstandig. Die moet je gebruiken om hem uit te schakelen. Op het juiste moment als hij zich veilig waant confronteren met uitspraken. In eigen zwaard laten vallen (wel een beetje er bij helpen natuurlijk want ik zie links graag lijden)

   Like

  • Harry zegt:

   eg regs, ” een niet te missen kans die Wilders desondanks door zijn vingers liet glippen ” lees ik van U .
   Misschien was het juist wel heel slim om hier niet op in te gaan .
   Die mocro’s hebben zichzelf gruwelijk voor schut gezet op precies het juiste moment .
   De “heren” politici zullen vast ook hebben lopen vloeken als gekken , dat dit voor hen zo ongelegen kwam . Geloof maar dat die hebben lopen tandenknarsen !
   En Geert , juist omdat ie dit niet meteen uitgebuit heeft , toont daarmee dat ie “groot” is .
   Als U begrijpt wat ik bedoel .
   En hij kan ze later daar nog eens fijntjes aan herinneren .

   Like

 9. roger catrysse zegt:

  Het grootste gevaar voor Nederland is D 66 en dat wordt de partij voor de Islamisering van Nederland

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Dit hoor ik iedere Zondag in de Kerk, van onze Dominee.

  Like

 11. Ik heb het het Massa hysterie anno 2014 genoemd in mijn artikel De massa en haar leiders

  Like

 12. kernrob4 zegt:

  Voor alle duidelijkheid. Wilders is geen hond
  maar een held. Het was een beeldspraak.
  Verder hij mag van mij alles zeggen maar de vraag is hoe je het beste Nederland bewust kan maken van zijn agenda minder Europa en minder Islam en hoe je de linkse kerk moet bestreden.

  Like

 13. Lucky9 zegt:

  roger catrysse heeft gelijk. D66 dat is fascisme pur sang.
  Wat Wilders zei was correct. Dat hij dat zei was goed. Waar hoe en wanneer hij dat zei was niet dom maar zéér verstandig en uiterst intelligent.
  De reacties van de demoniserende linkse gutmenschen bewijst dat. Wilders beging helemaal geen fout. Noch politiek noch strategisch noch tactisch.
  Als men dan toch zijn hart wil luchten waarom ontmaskert men de hypocrisie niet? Waarom fileert men kereltje Pechtold niet? Te moeilijk misschien voor zoetwatermatrozen?
  Wordt wakker Nederlanders en bijt van U af in plaats van de onnozele hals te spelen! Maak Pechtold moreel gelijk met de grond!

  Like

 14. Jan zegt:

  “Precies wat Fortuyn twaalf jaar geleden zei.”

  Ja, maar die is dood en Wilders nog niet, dat is het verschil.

  Like

 15. Jean zegt:

  Als men een goede waakhond heeft dan gaan de dieven schreeuwen in de hoop de hond weg te jagen maar een goede waakhond blijft zijn eigendom bewaken.
  Geert is een goede waker want hij verwittigd de mensen dat dieven op pad zijn.

  Like

 16. wim van rooy zegt:

  Net zoals tijdens het Interbellum zullen vele Joden pas wakker worden als het te laat is. Ze zullen uitvluchten blijven bedenken om toch maar niets verkeerds te zeggen van de islam. Het zal ze uiteindelijk zuur opbreken.

  Like

  • Ik ben het volkomen eens met je Wim. Veel van de Joden zullen dit beseffen wanneer het te laat is. Het heeft te maken omdat zij vervolgd geweest zijn daarom vergelijken ze het, terwijl men beter moet weten dat het absoluut niet te vergelijken is. islam antisemitisme en christelijk- en socialistisch -antisemitisme gaan hand in hand.

   Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Moslims hebben geen enkele ZELFREFLECTIE! Altijd zijn ” DE ANDEREN”, het SCHULD! En dat kunnen ze volhouden, omdat de vuile verraderspartijen CDA,VVD,PvdA,D66,GL,CU,SP ze ook nog daarin steunen. Hoe zat het ook weer met die motie Halsema? De genoemde klootpartijen vonden toch dat we nog VEEL MEER ISLAMISERING MOESTEN KRIJGEN. Hier kots ik nu van, de vuile hypocrisie ten top, aangevoerd door de verraders der “rode kerk”.

  Like

 18. Paul Zwueste zegt:

  Wilders heeft het énige juiste gezegd! Zo hoort het ook, zo moet het ook!
  De raadgeving dit niet te zeggen, of ietsje genuanceerder,: Dit had hij niet mógen zeggen, slaat als ’n tang op DirK! Ik wordt daar heel erg misselijk van…
  Van al die mensen die het beter weten vanuit hun “schroom” (Vlaams), hier in Nederland heet dit nog altijd gewoon: “LAFHEID!”
  En ik zal die mensen, die dit altijd maar weer opnieuw zeggen, ook eens wat zeggen, en nu je oren en je ogen open: “Wilders zal hierdoor alléén nog maar groter groeien!”
  Hebben jullie het gelezen en gehoord!? Goed zo! En nu gewoon ophouden met die linkse lafheid!

  Like

 19. Harry zegt:

  Wilders moet het wel HEEL bont maken wil ik bedenkingen krijgen
  En hem laten vallen lijkt me al helemaal ondenkbaar .
  Ook al zou je dat willen , er is helemaal geen alternatief .

  Vanmorgen Fleur Agema nog gezien op WNL ?
  ( Datzelfde WNL dat een tegengeluid tegen de rooie omroepen had moeten worden ) .
  Ze doet het steeds beter in lastige vraaggesprekken ! Zoals onlangs bij Jinek .
  En vanmorgen weer ! Ze groeit . En ze is leuk !
  En dan was er natuurlijk weer zo’n onvermijdelijke Nederlandse “cabaretiëre” met haar moddervette derriëre , zo’n vleeshomp die op een king-size negerin niet zou misstaan , die zonodig in de aanval moest tegen Fleurtje . Als Fleur haar van repliek diende was ze meteen nergens meer , waarschijnlijk kon ze het ook niet helemaal volgen .
  Ze keek dan steeds zo onbegrijpend rond . Als een groot stom dik wijf .
  Op het toneel is het ook makkelijk , daar roep je de meest bizarre onzin en je krijgt nooit tegengas .
  Gelukkig dat ze niet over Geert’s haar begon want ze is zelf zwaar geblondeerd en heeft nogal wat uitgroei . Bovendien leek het wel of ze achterop een scooter zonder helm naar de studio gekomen was , alle haar strak naar achteren . Geen vertoning . Als een soort verknalde suikerspin .
  Bah , wat een wijf !
  Haast alles wat op TV verschijnt aan “bekendheden” vindt het nodig om anti-Wilders te zijn .
  Ik hoop van ganser harte dat ie nog eens zoveel macht krijgt dat ie al die figuren van subsidie en een uitkering kan ontdoen .

  Ben het van harte met dhr Pennings eens , zo stom was het niet wat Wilders zei .
  Alleen de timing was misschien wat ongelukkig en werd door de anderen van harte aangegrepen .
  Bizar ook hoe deze simpele uitspraak opgeblazen werd .
  Dat was jammer .
  En misschien valt dat ook wel erg mee op iets langere termijn .
  Hij blijft toch een beetje geniaal , onze Geert !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb dat vanmorgen-vroeg ook op TV gezien, terwijl ik m,n “wekelijkse” pilletjes in de schuifdoosjes zat te doen. Nooit geweten dat ,t WNL heette NOCH dat het een tegenhanger van al dat andere linkse gelol ( P & W etc ) zou moeten zijn. Ik vond trouwens dat ze nogal HATELIJK naar Fleurtje zat te kijken. Ergerde me al ( dom van mij ) en de dag moest nog beginnen. Het had ook wel interessant geweest als die Ebru ….( Omar ,als ik ,t goed heb ? ! ) erbij had gezeten. Zoals toen ze Pechtold en P,RRRR de Vries van repliek diende.
   Of ik naast een allochtoon wil wonen ? ? Ben hier zelf een allochtoon, alleen dat woord kennen ze hier niet.

   Like

 20. Koops zegt:

  Pvv gedeputeerden zijn er geloof ik niet, wel ppv statenleden

  Like

  • Q zegt:

   PVV gedeputeerden zijn er zat. Een gedeputeerde is hetzelfde als een statenlid.

   Het provinciaal bestuur bestaat uit een commissaris van de koning (in Limburg : gouverneur) en de gedeputeerde staten. De commisaris word benoemd door de kroon. De gedeputeerde staten worden gekozen.

   Like

 21. Jaan zegt:

  Wilders heeft helemaal niks verkeerds gezegd. Links zegt hetzelfde over MOE-landers aan de lopende band zoals: Per zoveel vierkante meter stad mag er één Pool zijn.
  Het probleem is: Wilders zei Marokkaan. Bijna de hele bevolking inclusief links vertaalt dat woord automatisch door Crimineel. Dan schieten ze acuut in een kramp. Het feit dat bijna iedereen in Nederland het woord Marokkaan leest als Misdadiger heeft ervoor gezorgd dat een uitspraak van Wilders uitgelegd wordt als iets vreselijk negatiefs. Dat doet links zelf. Voor mij betekent het woord Marokkaan gewoon Crimineel, Misdager. Voor de linksen is het niet anders, want anders waren ze niet zo in een kramp geschoten. Wat heeft Wilders volgens hun gedaan: Hij heeft Marokkanen in de beleving van links Misdagers genoemd., helaas pindakaas dat deed hij niet, die associatie legden ze helaas zelf. Wilders deed niks verkeerds en maakte geen enkele fout.
  Zijn rectificatie was correct: hij bedoelde Mariokkaanse criminelen, dus inderdaad volgens links Marokkanen, De Marokkanen van Wilders zijn de kinderen van de Kutmarokrokanen van PvdA-er Rob Oudkerk.

  Like

 22. Avidia zegt:

  Mag ik mij gekwetst voelen doordat die immigratie er voor zorgt dat onze jonge mensen niet kunnen trouwen omdat er bijna geen woonruimte meer voor ze is, maar wel voor al die lui die zomaar binnen komen vallen, met interieur verzorging en al voor noppes. Ik zou al die jonge mensen willen oproepen om daarover te demonstreren. Ik weet er meer dan genoeg vanaf door mijn werk. Het is gewoon een schande!!!

  Like

 23. Avidia zegt:

  kernrob4 zegt:
  6 april 2014 om 17:43

  Je zegt: Wilders is geen hond. Verkeerd!!!!
  Honden zijn de meest trouwe dieren, Wilders is trouw aan zijn principes, dus zo trouw als een hond!!!!

  Like

 24. Doornroosje zegt:

  Ik denk dat van de Iaan werd uitgefloten bij die demonstratie, omdat hij een paar dagen eerder bij P en W had gezegd, dat de kiezers van de PVV gewone burgers waren. En dat paste niet in het straatje van Dibi en nog iemand wiens naam ik even niet kan vinden. Die hadden een andere naam voor de PVV stemmers, die ik niet zal herhalen want dat sloeg als een tang op een varken.

  Like

 25. Pingback: HETZE TEGEN WILDERS MISLUKT! DE PVV STAAT DEZE WEEK IN DE PEILINGEN OP 26 ZETELS! | eunmask

 26. Jules Vismale zegt:

  Ali Baba had de grootste moeite om 40 rovers op een afstand te houden en degenen die last hebben van Oost-Europeanen zeker wel 14.000 rovers en andere lastpakken! Toch is er ook in Zuid-Europa allerlei geboefte van banken actief om ons in Noord-Europa kaal te plukken en daar zal de PVV vast net zo goed een meldpunt over openen.
  Dat vreemdelingen die je land binnenkomen je straatarm kunnen maken bewijst de geschiedenis het beste over koningin Marie-Antoinette (1755-1793) die afkomstig was uit Oostenrijk maar toch koningin van Frankrijk werd. Zij verspilde kapitalen aan dure feesten, paleizen, mooie kleren, luxe maaltijden enz. dat talloze Fransen (meer dan het honderdvoudige van 14.000 mensen!) al genoeg over haar te klagen hadden!
  Ze zou zelfs beweerd hebben dat als de Franse volk geen brood had ze maar cake of gebak moesten gaan eten! Marie-Antoinette was ongetwijfeld als moeder, die haar vier kinderen graag op schoot nam, beter af geweest dan als koningin want haar enorme geldverspillingen en de affaire om een diamanten halssnoer dat voor haar rivale Madame du Barry was gemaakt (die weer een verkwistende vreemdelinge was aan het hof van koning Lodewijk XV) zou beide vrouwen in 1793 het leven kosten onder de guillotine!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s