Kabinet gaat geen opvang uitgeprocedeerde asielzoekers regelen

Screenshot_25

Asielzoekers arriveren bij het nieuwe azc in Zeist. Eenmaal uitgeprocedeerd, moeten ze de opvang verlaten.

Er komt geen grootschalige opvang voor illegalen in Nederland. Ondanks aandringen van mensenrechteninstanties en de PvdA blijft het kabinet bij de afspraken die hierover in het Regeerakkoord zijn gemaakt.

Dat heeft staatssecretaris van Justitie Fred Teeven (VVD) donderdag gezegd in de Tweede Kamer.

Geen nieuw beleid

Dat de strafbaarstelling van illegaliteit nu van de baan is, betekent volgens Teeven niet dat het kabinet nu ook uitgeprocedeerde asielzoekers een dak boven het hoofd gaat bieden.

‘Deze afspraak is gemaakt bij het aantreden van het kabinet en er komt geen nieuw beleid voor grootschalige opvang van illegalen,’ zei Teeven.

Lees verder>>>

(h/t BertG.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Nederland, Overheid, PvdA, VVD. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kabinet gaat geen opvang uitgeprocedeerde asielzoekers regelen

 1. BertG. zegt:

  Leuk dat het er staat maar jammer dat me reactie ook weg is.
  Dat kan ik nooit meer precies zo opschrijven. Is die nog aanwezig?

  Oeps, sorry Bert. Reeds in het heelal verdwenen… 😦

  E.J.

  Like

 2. BertG. zegt:

  En ze mogen natuurlijk hier niet blijven. Ze willen alleen nooit meer weg. Maar dat hoeven ze ook helemaal niet. Niemand die ze tegen houdt om ook hier rond te blijven hangen.
  Ze zijn immers toch niet illegaal hier. Dus doen ze niks strafbaars.
  Dus eigenlijk zeggen ze, doe maar wat in je opkomt om je zelf een beetje te vermaken.
  Veel kan er niet met je gebeuren omdat je geen ID hebt. daar hebben ze dus een uitzondering voor gemaakt.

  O ja, vergeet niet morgen om je ID bij je te hebben, kan jou anders zomaar een bekeuring opleveren. We zijn nou eenmaal niet allemaal gelijk.

  Like

  • Monalisa zegt:

   chapeau.Bert

   Like

   • tjonge zegt:

    heb het al eens eerder geschreven dacht ik, iedereen met een beetje poen moet zich zelf illegaal verklaren, vernietig alles wat naar jouw eigen identiteit kan verwijzen.

    neem daarna een volkomen verzonnen naam aan, verhuis naar een andere plaats, trek al jouw geld van de bank, wis al jouw sporen die kunnen herleiden naar jouw “oude” identiteit.

    het is even wat werk maar niet ondoenlijk.

    zo kan je de staat toch mooi een poot uit draaien want je hoeft dus nooit meer belasting te betalen.

    tenminste, ik heb nog nooit gezien dat een illegale belasting moest betalen
    u wel ?

    Like

   • BertG. zegt:

    Het punt is, dat van vrijwel iedere Nederlander er een vinger afdruk bekend is wat afgegeven is om een ID te verkrijgen. Dat kan ik nooit meer vernietigen meer of ik moet me vingers dermate beschadigen. Buiten dat er vast ook wel ergens me DNA is vast gelegd wat opgeslagen ligt. Iedereen is wel eens in een ziekenhuis geweest voor een bloed controle of iets waar ze bloed voor nodig hadden. Ik ben dus zo goed als altijd herleidbaar ergens naar toe.
    Dat is al vast 1 voordeel die je hebt als illegaal.
    Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Ook daar is dus goed over na gedacht om dat schapen volk onder de knoet te houden als melkvee.

    Like

 3. Jade zegt:

  Niks nieuws onder de zon…, “nee” zeggen en “ja” doen.
  Want de zieligheidsindustrie staat te popelen.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Teeven zei:ik ben niet optimistisch.Nee wij ook niet,heer Teeven!Wat is er nu zo moeilijk aan ze per omgaande in een vliegtuig te duwen en dat op te laten stijgen?Desnoods onder begeleiding van een stel marechaussees of mariniers!Maar jullie vinden het schijnbaar makkelijker om ze gewoon te laten lopen,overlast of niet!Ze hebben volgens uitspraken van de rechter geen recht op verblijf hier,dus:opzouten met die lui.Laten ze hun eigen land maar gaan opbouwen,of,afbreken zo ze willen;want dat doen ze hier namelijk ook!

  Like

 5. Jan zegt:

  “Er komt geen grootschalige opvang voor illegalen in Nederland. Ondanks aandringen van mensenrechteninstanties en de PvdA blijft het kabinet bij de afspraken die hierover in het Regeerakkoord zijn gemaakt.”

  Nee, er komt een generaal pardon nadat de parasieten weer onze kerken hebben bezet en ontheiligd in samenwerking met het marxistisch schorem dat zich kerkdienaar, priester of dominee noemt. En dan zich afvragen waarom kerken leeglopen (dit even terzijde)

  Ieder kamerlid en parlementariër die zegt dat zij geen onderdak krijgen dient er schriftelijk zijn maandelijks salaris, herstel, uitkering, onder te verwedden op straffe van een jaar hechtenis als zij hun woord breken. Misschien dat ik hen dan geloof. Nu? Al het linkse volk bestaat uit verlopen hippies of neo-marxistisch en islamitisch uitschot, dus breken zij hun woord op het moment dat het is uitgesproken. Bovendien moet de Rode Taliban aangevuld worden met islamitisch stemvee om de macht te behouden en als knokploeg tegen iedere criticus van de roden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar zal het inderdaad wel weer op uit draaien, een zoveelste generaal pardon.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ BertG: 12.48. uur. En dan mogen we voor deze VERRIJKERS ook nog voor de rest van ons leven “krom liggen”, Bert. Wat zijn het toch laffe klootzakken in Den Haag. Het gaat maar door, dag aan dag!

    Like

 6. Tempelier. zegt:

  Ik stel voor omdat ze toch niet illegaal zijn ze met de bus naar Brussel te brengen, Gooi ze daar maar op de stoep voor kleding , voedsel en onderdak.

  Like

 7. Paul Zwueste zegt:

  Zo lang er geen daadkrachtig oprot-beleid wordt bepaald in de wet en dan óók zàl wòrden uitgevoerd door diezelfde overheid die parkeerovertredingswetten aanneemt, (SIC!), zal er geen moer veranderen. Die zogenaamde “uitgeprocedeerde asielzoekers” mogen hier gewoon blijven. Het hypocriete op straat zetten, waarmee de politici denken hun bestaansrecht te bewijzen en waar de linkse kerk en alle linkse honden zo tegen te keer gaan! heeft geen enkele uitzetwerking! Integendeel, als uitgeprocedeerde illegaal ga je gewoon aan het werk, ontvang je je uitkering en kom je met die vieze namaak amsterdamse marokkaan Ali “B” (Vooral die toevoeging “B”!!! Gaat er geen lampje branden!!!) op TV!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s