Een “Belg” over de Syriëgangers: Montasser AlDe’emeh

Screenshot_6

Montasser AlDe’emeh, met Palestijnensjaal :”In Vlaanderen blijf je altijd een allochtoon, hoe succesvol je ook bent

(Door: Martien Pennings)

Ik heb vanmorgen al een stukkie gewijd aan het Syriëgangersfenomeen in België. In een van de video’s die ik daarin al aanhaalde, treedt een geestelijk herder op die ik Pater Baardmans noemde, maar die in werkelijkheid Montasser AlDe’emeh heet. Hij blijkt “Onderzoeker internationale jihad en Vlaamse Syriëstrijders” aan de Universiteit van Antwerpen en die van Leuven. In een achter de betaalbarrière verstopt stuk in De Standaard legt deze Montasser AlDe’emeh de noodzaak tot het knuffelen der Syriëgangers uit. De titel luidt “Begrijpen in plaats van veroordelen”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Islam, Islamisering, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Een “Belg” over de Syriëgangers: Montasser AlDe’emeh

 1. Tom Hendrix zegt:

  Volledig eens met het betoog van Dhr. Pennings! Heeft precies geduid waar de ellende zit, namelijk de ISLAM en de MOSLIMS zelf, zij hangen een perverse ideologie aan! Maar zelfreflecie dat is de moslims vreemd. Ze zullen nooit matchen met onze samenleving, dus stuur ze terug naar de zandbak!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  zelfreflecie= zelfreflectie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Doet er niet toe, Tom: Het is volkomen duidelijk, wat je wilt zeggen.
   Tja, dat gebrek aan zelfreflectie…….Maar de media geven hen dan ook wel alle gelegenheid om dat gebrek aan zelfreflectie te representeren: Telkens weer laten ze dergelijke minkukels aan het woord komen om hun kijk op de gang van zaken onder de aandacht te brengen en telkens weer komt het op hetzelfde neer: Dat Het Westen de schuld van àlles is.
   En met bijzonder weinig respons van de zijde der interviewers, dat zul je met me eens zijn.
   Joop (Klepzeiker) schreef laatst al, dat je ze juíst uitgebreid aan het woord moet laten komen, de grootste fundamentalisten-schoften voorop, zodat het publiek een duidelijker beeld krijgt van hun verwrongen denkbeelden en er misschien eens wat ogen open gaan.
   Zit wel wat in, maar je vraagt je af, hoe lang een dergelijk proces dan wel gaat duren voor het vereiste resultaat wordt bereikt.
   Van de uitlatingen van een al-Haddad in Almere schrokken ze bijvoorbeeld wel, naar verluid, maar twee dagen later is het dan natuurlijk weer: “Nou ja, ze zijn immers niet allemààl zó……”

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 18.43. uur. Wat je terecht zegt Theresa, in de laatste zin. De reactie van de meeste suffe Nederlanders: ” Nou, ja ze zijn immers niet allemaal zo…” Dat is het grote euvel Theresa. Laatst zei een familielid, waar ik heel goed mee op kan schieten, hetzelfde. Terwijl ik de betreffende persoon, het boek van IBN WARRAQ heb laten lezen: ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen”. Ik begrijp deze mensen niet meer…zucht!

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat is inderdaad de 1ste gedachte die opkomt bij een gemiddelde NL’er bij het woord allochtoon. Maar ze zijn niet allemaal zo…….
    Verder dan de straat uitkijken doen ze hier niet en zolang ze er zelf geen last van hebben vinden ze alles best. Zolang het maar niet in de buurt komt.
    Dat zit er wel zo diep in. Zichzelf opgelegd om geen andere gedachtes toe te staan, om problemen met andere te vermijden. De buren, familie, vrienden, want je wordt er met de nekharen aangekeken. Het typische gedrag van een lafaard.
    Want het moet wel en vooral altijd gezellig blijven. Anders zeur je en ben jij lastig.
    Daarom wordt er ook zo gestemd zo als er hier gebeurt.

    Like

 3. lucky bee zegt:

  Daar om blijf in Arabie en ga niet naar Europa, dit Europa is van ons Christenen.Karel Martel heeft julie eens er uitgesmeten, dat zullen wij weer gaan doen beste Montasser AlDe’emeh

  Like

 4. Vederso zegt:

  Deze “baardmans” had het vanmorgen over “Belgen” in Raqa, Noord-Syrië.Daar liet Michael Coren een stukje van zien op video met de waarschuwing; “Gruwelijke beelden”. Voor deze Syrië-gangers kan ik geen begrip opbrengen..

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ter aanvulling voor ik het vergeet: men moet zich afvragen wat de uitspraken waard zijn van mensen (moslims) die zijn aangesloten bij een beweging (islam) die opzegging van het lidmaatschap met de dood bestraft, die haar leden liegen aanraadt wanneer dat in het voordeel is van dezelfde islam, die andersdenkenden “te vuur en te zwaard”, wil bestrijden (nazi manieren) te beginnen met de Joden en Christenen, en die zich tot dit alles geroepen voelen, omdat plm. 1400 jaar geleden, een zgn. almachtig wezen (allah) hoog in de hemel, het een analfabeet, kindermisbruiker, en karavanenberover-te weten Mohammed- dat zo heeft opgedragen. (gruwelsprookje van gebroeders Grimm).

  Like

 6. meneertje zegt:

  Enige tijd geleden heb ik getracht in een lang artikel, dat op dit log in twee delen is geplaatst, de factoren te vinden die maken dat het overgrote deel van de politici, de media en zelfs van de professoren in het hoger onderwijs, zo totaal de dreiging van de islamisering van Europa ontkent, ja zelfs de islamisering vaak een steuntje in de rug geeft.

  Ik vond allerlei verklaringen, die ik netjes heb opgesomd.
  Helemaal bevredigend vond ik mijn rijtje toch niet, vooral niet omdat ik de houding van de academici raadselachtig bleef vinden.
  Zij zouden toch over voldoende studiemateriaal en vooral ook over het intellect moeten beschikken om in te zien dat de islam een dodelijk gevaar is, dat al diep in de westerse samenlevingen is geïnfiltreerd.

  Nu begin ik te geloven dat ik het in mijn artikel te ingewikkeld heb gemaakt.
  Ik had veel zwaarder de nadruk moeten leggen op ANGST.
  De meeste politici, vertegenwoordigers van de media en zeker de academici zien, neem ik aan, eigenlijk heus wel in dat de islam bezig is het Westen te vergiftigen.
  Maar ze willen het niet zien. Voor geen goud.
  Zij zijn bang voor verlies van het pluche en hun riante salarissen, maar ze zijn vooral bang voor de wraak van de moslims als ze ook maar één kwaad woord over de islam durven te zeggen.

  Nederland (en het grootste deel van de rest het Westen) wordt geregeerd, geïnformeerd en onderwezen door broekenschijters.
  Liever de waarheid ontkennen en er op los liegen totdat zij scheel zien (of naar een hogere functie promoveren) dan het gevaar te lopen met boze moslims te worden geconfronteerd.
  Nee, dan liever de joden, de PVV, zichzelf zelfs (heel nederig…) beschuldigen, want joden, PVV.-ers en hun kompanen in de ontkenning hakken je kop er niet van af, ook niet als je hen vals beschuldigt.
  Maar de moslims doen het wel, ook als je hen geheel terecht beschuldigt.

  En het volk…, het volk… is het grotendeels NIET met zijn leiders eens, maar stemt wel op hen of (dat zal vaker het geval zijn) blijft thuis als er verkiezingen zijn…

  Wat valt er tegen zo’n hopeloze combinatie nog te doen?

  Like

 7. Harry zegt:

  Inderdaad Meneertje , we zitten gevangen in het spagaat der lafheid .
  We moeten iets verzinnen om de lafaards het mes op de keel te zetten voordat de moslims het ons doen !
  Misschien moeten we ze overladen met persoonlijke mails .
  En niet te beleefd doen , maar ze met hun “neus door de stront” wrijven .

  Like

 8. Avidia zegt:

  meneertje zegt:
  3 juni 2014 om 18:13

  Mooi stuk Meneertje, veel meer gaan schrijven!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Als je in den vreemden in “dienst” gaat, wordt toch je Nederlandse nationaliteit afgenomen?? Hoe zit dat met die Syriërsgangers???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s