Definitief: Maleisische christenen mogen woord Allah niet gebruiken

Screenshot_21

Het Maleisische Hooggerechtshof acht het redelijk dat een Maleisische christelijke krant het woord Allah, Arabisch voor God, niet mag gebruiken. Daarover was al een lange procedureslag aan de gang.

Het Maleisische Hooggerechtshof heeft maandag een door een katholieke krant ingediend verzoek verworpen. De krant had in het verzoek het recht opgeëist het woord ‘Allah’ te mogen gebruiken in haar teksten. Met dit oordeel van het Hooggerechtshof komt een einde aan een jarenlange procedure.

Vier van het zeven leden tellend hof oordeelden dat het hof van beroep in oktober 2013 terecht beslist had dat The Herald Catholic het woord ‘Allah’, God in het Arabisch, niet langer mocht gebruiken. De voorzitter van het hof, Ariffin Zakaria, noemde die beslissing rechtmatig en redelijk.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, discriminatie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maleisië, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Definitief: Maleisische christenen mogen woord Allah niet gebruiken

 1. Tom Hendrix zegt:

  Nou dat zou je als christelijke krant, ook absoluut niet moeten willen. Deze pielemuis allah, is niet meer of minder dan een afgod c.q. demon!

  Like

 2. Jean zegt:

  Nu hier nog toepassen en alles wat besmet is met die kanker verwijderen van het grondgebied, ik wil daarbij helpen desnoods 24u aan een stuk.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik vind dit helemaal niet erg , JHWH is niet Allah.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Hoe moet je die joker dan noemen?

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Ik heb bepaald geen echte oplossing voor dit islamitisch land, maar ik zal geen goederen uit Maleisië meer kopen en met de Maleisië luchtvaartmaatschappij zal ik nooit meer gaan vliegen.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Zie hier het menselijk mentale degeneratieve proces in volle gang , iemand nog hoop voor een vredige dualistische dialoog met de islaam ?

  Blijf voor mij de vraag over wat doe je met geestelijk gestoorde soortgenoten ?, en ben u daar bereid toe, want ook u zal offers moeten brengen , ongeacht wat u voor een oplossing kiest, voor de zalige vrede zullen we maar zeggen !

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  allah met een kleine a a.u.b. Hij heeft ons (de wereld) al schade genoeg berokkend.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Deze benaming voor God hoeven de Maleisische christenen niet te gebruiken. Hun God is totaal anders dan de viezerik die Allah wordt genoemd. Niemand wil zich associëren met een leider van een bloeddorstige bende kannibalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s