Bedreiging per sms: Wie zich niet tot de islam bekeert, komt in de hel

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Duitse hoofdstad Berlijn verspreidt op dit moment een bedreigende sms van radicale moslims angst en schrik onder de bevolking. Zoals nu bekend werd, kregen talrijke eigenaren van een mobiele telefoon per sms een oproep om zich tot de islam te bekeren. Verontruste burgers meldden in april al soortgelijke bedreigingen via sms aan de politie, maar tot nu toe is er niets aan gedaan.

Islam of hel

In de sms staat steeds dezelfde tekst:

Of je bekeert je tot de islam of je zult tot de bewoners van de hel behoren. Niemand behalve Allah, de almachtige, is het waard om aanbeden te worden!

Aan het eind van de sms staat een link naar een internetadres van de vereniging “Huis van de Koran”, waar je de gratis koran van de actie “Lies!” (“Lees!”) kunt bestellen. Een Salafist genaamd Abu Tarbush, naar eigen zeggen een islamitische missionaris, is verantwoordelijk voor het versturen van de sms. Hij zoekt de telefoonnummers op in het lokale telefoonboek. Abu Tarbush bewondert de Afghaanse Taliban en heeft geen wroeging zijn medeburgers met de sms te bedreigen. De politie en het openbaar ministerie zien ondanks de handelwijze van de Salafisten geen aanleiding voor strafrechtelijke maatregelen.

Inmiddels wonen er in Berlijn vermoedelijk al meer dan 500 Salafisten. De hierboven genoemde stichting “Lies!” van het Salafistische netwerk “De Ware Religie” had voorgaande jaren al opzien gebaard toen zijn helpers in Duitsland 25 miljoen gratis exemplaren van de koran uitdeelden. Het is bewezen dat de boeken een schenking waren van het woestijnemiraat Qatar.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Berlijn, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Overheid, propaganda, Rotzakken, Salafisten. Bookmark de permalink .

58 reacties op Bedreiging per sms: Wie zich niet tot de islam bekeert, komt in de hel

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv STRAFBAAR!WANT=Bedreiging per sms:Wie zich niet tot de islam bekeert,komt in de hel http://wp.me/p1O7aM-hb5 @wordpressdotcom

  Like

 2. Cathja zegt:

  De islamisering van Europa gaat niet stapje voor stapje, maar met flinke stappen tegelijk! Nu dit weer. Wat een kolerestreek van die islamitische ‘missionaris’. En uiteraard kan er weer niks tegen gedaan worden. Wat had ik dan verwacht?
  Ik verwacht niets. Ik hoop alleen, maar telkens tevergeefs. Mismoedig wordt je van dit soort berichten, en dat is waarschijnlijk precies datgene waar de islam mee bezig is: de heidenen murw maken, net zolang totdat ze zich gewonnen geven.
  Er komt nog veel meer van deze vuiligheid aan. Als ik denk aan die anti-Israël demonstratie van afgelopen zaterdag, waar zelfs politici van PvdA en GL meeliepen, en die slapjanus van een burgemeester niets heeft gedaan, dan weet ik wel dat we van overheidswege nooit en te nimmer bescherming hoeven te verwachten.
  Hele trieste tijd!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 09.13. uur. Het is een trieste tijd, Cathja. En dat hebben we te danken, aan onze verraderlijke politici, van links tot rechts. Steeds denk ik weer aan de MOTIE van HALALSEMA, waarin de toenmalige regering, Rutte I, werd opgeroepen de ISLAMISERING van Nederland NIET TEGEN TE GAAN. En wie stemden VOOR, de hele VERRADERSKLIEK, minus de PVV en de SGP. En dat zegt genoeg, dunkt mij.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Het is te hopen dat de hele verraders kliek spoedig op het schavot staat !!

    Like

   • exter39 zegt:

    Daarom het is een kwestie van tijd , de T.V. de Couranten alles word gemanipuleerd door de linkse kliek, al deze zaken zullen we moeten maken ,dat ze massaal in de openbaarheid komen, dat er met verstand gestemd word ,in de toekomst ,of er zullen nog wat extremisten door het lint moeten gaan ,en misschien worden ze dan wakker, kan haast niet wachten.

    Like

 3. Monalisa zegt:

  Wer nicht zum Islam konvertiert, auf den wartet die Hölle we leven nu al in de Hel bedank wijze jongens van de EU.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  We gaan een hele rare tijd tegemoet, waarin je geen beroep meer kunt doen op bescherming van overheidswege.
  Sterker nog mensen die reageren op bovenstaande artikelen zouden zo maar eens geregistreerd kunnen worden. Wat er daarna met de registratie gebeurd is de vraag. Ik heb weinig vertrouwen of de huidige politieke leiders dit soort zaken wel aankunnen dus gaat het de verkeerde kant op dat is duidelijk, de overheid met deze politieke leiders hebben op een laffe wijze hun standpunt ingenomen waarin geen plaats meer is voor de autochtone joodse bevolking en ander soortige gelovige Nederlanse mensen.
  Het gezegde “brutalen hebben de halve wereld” heeft nog niets aan kracht verloren.
  Dan toch maar liever oorlog dan overheersing.

  Like

  • Mary zegt:

   Zo is het Theodoor 14 juli 10;02. We laten ons niets opdringen of angst aanjagen. Laat dan liever de hel maar losbarsten. Zorg dat je zelf bewapend bent en de eerste de beste moslim schiet je meteen overhoop. Ik heb mijn voorzorg al genomen!!! Weg met die ranzige islam en even zo ranzige moslims!!! NEVER SURRENDER!!! GO TO HELL MOSLIM, AND TAKE YOUR ISLAM(poison), ALLAH(dont excist) and MOHAMMED(lier), WITH YOU!!!

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Theodoor reken er maar op dat je geristreerd bent.
   Ik wel in ieder geval.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Ik zeg het nog maar een keer, zorg voor uw eigen bescherming, niemand komt u beschermen van overheidswegen .

   Like

 5. Hans zegt:

  Waar is hun Allah? zijn volgelingen lopen verdwaast rond maar deze Baal laat niks van zich horen.
  En waar is de G-d van Israel en de bijbel? De wonderen van deze almachtige G-d stapelen zich op, ieder vijandig wapen op Israel gericht valt machteloos naar beneden.
  Het antwoord is heel simpel….allah wordt vandaag tot op het bot in Israel vernederd en dat wekt nog meer woede op. Satan gaat tekeer als een dwaas en dat zien we in zijn volgelingen terug.

  Like

 6. Daiyu-ninja zegt:

  De afslachtingsprocedure komt steeds dichterbij.
  Eng………dood eng.

  Like

  • Mary zegt:

   Op Sommige reacties: LAAT JE NIET BANG MAKEN, ANGST AANJAGEN IS JUIST HUN BEDOELING. Wees scherp maar niet in paniek, daar heb je alleen je zelf mee!

   Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  Oeps, dood eng moet zijn, doodeng.

  Like

 8. Giny zegt:

  Je durft eigenlijk niets meer, een onbekend nummer op mijn mobiel, pak ik niet meer aan!
  Als het belangrijk is, spreken ze maar in!
  Heb al een video camera laten plaatsen, doe voor onbekende geen deur open, gelukkig heb ik honden die nogal tekeer gaan, dat schrikt af!
  In zo’n wereld leven wij en dat wordt nog veel erger!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, @ Giny, als op een ongewoon tijdstip de bel gaat, schrik je wel eens. Dat is niet normaal. Wij zijn ook van plan om maatregelen ter beveiliging te (laten) installeren, en het is triest dat wij dat in ons vrije Nederland moeten doen!
   Het is voor mij een raadsel waarom er nog steeds zóveel mensen onbezorgd verder leven, en net doen alsof er geen dreiging is!
   De lol van het leven is er inmiddels wel af.

   Like

   • hcoelemadirkje5 zegt:

    Cathja, helemaal met je eens. Het verbaast èn irriteert mij al jaren dat er zoveel mensen zijn die wegkijken van de grootste dreiging die op ons afkomt.

    Like

 9. Wim H. Siemonsma zegt:

  De bekeringsactie van de moslims is niet erg origineel. tot in de jaren vijftig vorige eeuw vielen katholieken, protestanten en Jehova-getuigen mensen lastig met “zendbrieven” , folders, radio-praatjes en later tv-uitzendingen. Bijbel-verspreiding werd in elk hotel gedaan, gratis bijbels werden bij miljoenen all over the world verzonden. Dreiging met hel en verdoemenis was zeer gewoon.
  Uw koninkrijk kome …… Tja, alleen werd je niet direct met de dood bedreigd als je niet gelovig werd.
  Ons land is die ongein ontgroeid. De moslim-achtergeblevenen moeten dat proces nog doormaken.
  Nu onze politieke leiders nog.

  Like

  • Lis zegt:

   Gelooft u werkelijk, meneer Siemonsma, dat moslims eenzelfde proces zullen doorlopen? Dat wordt al zo vaak gezegd, maar het tegendeel blijkt keer op keer. Zelfs nu gaan Jehova-getuigen langs de deur en bij ons in de straat wonen twee jonge, Amerikaanse mormonen die dagelijks bezig zijn met bekeringsdrift. Maar zij houden op als je hen vriendelijk te kennen geeft dat je niet van hun praatjes gediend bent.

   Die moslim-achtergeblevenen om uw woorden te gebruiken, worden agressief als je hen van repliek dient. Ze dreigen, ze jengelen enzovoort. Het ene moment gedragen ze zich als kleuters die niet met een speeltje mogen spelen, het andere moment staan ze als SS-ers (met goedkeuring van de Haagse burgervader) Joden te bedreigen.

   Nee, meneer, ik geloof er niet in dat moslims over 50 jaar hun bekeringsdrang achter zich hebben gelaten. Verdiep u maar eens in dawa en jihad.

   Like

  • Cathja zegt:

   Wat er in de jaren ’50 gebeurde als evangelisatie, valt niet te vergelijken met de wrede manier van islam-verspreiding door de moslims nu! Niemand werd er in die tijd bang voor het christendom, al zal niet iedereen even blij geweest zijn met ‘De Blijde Boodschap’. Bovendien waren in de jaren ’50 meer mensen kerkelijk, en stoorden ze zich er niet zo aan, behalve misschien aan de opdringerige manier van doen van de Jehovah’s Getuigen. Die voet tussen de deur doen ze al lang niet meer, omdat er nogal eens voeten geblesseerd raakten als mensen de deur dicht smeten!

   Wat dat betreft: graag terug naar de jaren ’50, waar we in een zekere rust met elkaar konden samenleven.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Alleen zit er een groot verschil tussen de zending activiteiten van christenen vroeger en moslims vroeger en nu. De moslims hebben onder hun jas een kromzwaard en 1400 jaar islam heeft laten zien dat ze er ook gebruik van maken. De ongein van de moslim zullen we niet ontgroeien. Dit is wensdenken van de bovenste plank en getuigd van weinig inzicht in de finesses van de islamitische methodiek en werkwijze. We kunnen niet meer terug. Onze kinderen en kleinkinderen komen het aan het uitvechten.

   Like

 10. hans zegt:

  Bang!!?? ik ben laaiend juist! Weet zeker dat ik niet de enige ben.
  Eruit met die achterlijken en ook al de verraders die er mee sympathiseren.
  Simpel zat! Niet alleen hier, maar in heel Europa en het Westen.
  Die dag komt en ze weten het.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Die dag kan niet snel genoeg komen, het is inmiddels twee minuten voor twaalf..

   Like

  • Mary Gijzen zegt:

   Niks bang voor die woestijnratten. De dag dat ze menen ons eronder te hebben zal ze opbreken, dan gaat de beer los. Rutte en consorten pakken wij gelijk mee als sympathisanten voor het tribunaal te slepen. Hopelijk doet de bevolking van de andere landen in het Westen dit volgen. Alles is onder één hoedje gespeeld de Westerse bevolking weg te cijferen voor dat barbaarse volk van imbecielen! Onze wraak zal zoeter dan zoet zijn.
   Zoals Tempelier al aangaf, Zorg voor uw eigen bescherming want niemand anders doet dat voor u. Wees alert en denk niet het waait wel over want i.p.v. dat zal er eerder een mega storm woeden. Ik ben er klaar voor! De dag dat wij ons gewonnen zouden geven zal dat allah volk van de dwazen nooit meemaken Cathja! ISIS heeft nu al tegenwerking uit eigen gelederen, die tegenwerking zal alleen maar groeien. Eén schaap over de dam …

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Het ‘mooie’ is als je tot de islam bekeerd ben je al in de hel beland !! Het is het geloof van Satan !!

  Like

 12. Hans zegt:

  Wees in geen ding bezorgd lieve mensen, wie in Hem gelooft heeft eeuwig leven, ook al gaan die dwaze volgelingen van Allah nog zo te keer. We zien het toch in Israel? heft uw hoofde omhoog; uw verlossing genaakt.

  Like

 13. Edwin Lauxen zegt:

  Tot 1896 had Nederland nauwelijks wapenwetgeving.

  In dat jaar werd een verbod op het dragen van wapens (alle wapens) afgekondigd om de mogelijkheid te creëren stroperij aan te pakken.

  Van oorsprong was het verbod op vuurwapens in Nederland (zoals vervat in de Vuurwapenwet 1919) bedoeld om de positie van de overheid veilig te stellen.

  Die maakte zich in 1918 grote zorgen over de vele wapens die door vluchtelingen uit het oorlogsgebied werden meegenomen, vooral toen Pieter Jelles Troelstra in die periode de revolutie predikte.

  De Nederlandse overheid was bang voor een Bolsjewistische revolutie.

  Men besloot daarom maatregelen te nemen om de vuurwapens “die revolutiewapens bij uitstek” uit de handen van het volk te halen.

  In de notulen van de behandeling in de Tweede Kamer in 1918 kan men lezen dat deze wet bedoeld was om “vuurwapens te houden uit de handen van vuile socialisten”.

  Toen twee jaar daarna het volk de trouw aan de regering toonde door op Prinsjesdag de paarden van de gouden koets uit te spannen en de koets zelf te trekken, was dat geen aanleiding om die wet in te trekken.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_wapens_en_munitie

  Ik zie een hele grote aanleiding om deze wet maar te gaan intrekken ! want we zijn overgeleverd aan die vuile socialisten en doet mee met die ratten die het Joodse maar ook ons Volk willen vernietingen !

  Like

 14. Willie zegt:

  Spijtig dat men niet per kerende SMS een kogel kan terugsturen , zou leuk zijn : die lul kijkt op zn mobieltje en pang !! recht op zn eeltplek tussen zn ogen , mmmmm lekka lekka

  Like

 15. Niels zegt:

  Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat ruim de helft van alle moslims in Nederland vuurwapens bezitten. En dat vooral de radicalen zeer goed bewapend zijn, machinegeweren, handgranaten etc. Heb dit met eigen ogen gezien. Het vreemde is dat hier vrij openlijk over gesproken word, maar dat politie en justitie hier verdomd weinig mee doet! Vermoed uit angst om zelf het slachoffer te worden! En dat terwijl bij het vermoeden dat een echte Nederlander een vuurwapen heeft, bijna altijd een inval word gedaan! Al moeten ze daar net als bij mij leugens voor verzinnen om binnen te mogen treden! Ons land gaat naar de kloten, politici weten dit maar doen niets uit angst. Om net als Wilders altijd beveiligt te moeten worden! Laffe corrupte teringbende, bahhhhh

  Like

  • Willie zegt:

   Zie je dan dat justitie(???) en flikken mee in t vuile spelletje zitten ?? Je mag je gewoon niet kunnen verzetten wanneer die soepjurken je komen mollen ,dus die opdracht aan de ”openbare horde” komt wel degelijk van boven af

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Niels: 16.09. uur, op 14/7. Daar wordt niet tegen opgetreden, omdat de VUILAKKEN van POLITICI voor: “DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG”, hebben gestemd, en dan bedoel ik met name de klootzakken van: VVD,CDA,PvdA en D66! Deze dwingen nu de POLITIE om MOSLIMPOLITIE te zijn. We zijn verraden Niels! Al vanaf 1972!

   Like

 16. Het beangstigt mij dat vele mensen onder een pseudoniem reageren. Dat doe ik zelf dus ook. Jammer dat dit nodig is in dit eens zo tolerante land. De islam hoort niet in een vrije samenleving zoals de onze. Het is ook geen godsdienst maar een dwangmatig opgelegde ideologie, die niet open staat voor andere meningen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik doe het niet en heb het nooit gedaan óók!
   En weet U: -afkloppen- Tot nog toe nooit ook maar één bedreiging gehad!
   Zou een beetje minder angst op dit gebied misschien tóch niet zijn nut hebben?
   Nou geef ik wel toe: IK doe bijvoorbeeld weer niet aan zoiets als ‘Facebook.’ -Weet niet of dat wat uitmaakt.

   Like

 17. roger catrysse zegt:

  Maar niettegenstaande alles is de islam de godsdienst van de vrede en de ruzie makers deze die minder Marokkanen willen

  Like

  • kruisridder zegt:

   Waar haal jij zo’n grote onzin vandaan Roger? De islam is geen godsdienst. Het is een politieke ideologie dat ruim 1400 jaar oud is en bedacht is in een hersenspinsel van Mohammed die daarvoor vanuit het Verre Oosten naar het Midden Oosten trok en alles en iedereen afslachtte die hem niet welgevallig was. Hij was de eerste Antichrist die de islam, het geloof van Satan, uitvond. Dat is helaas te zien aan de vele slachtingen die deze ideologie op haar naam heeft staan onder andere bevolkingsgroepen, en bij gebrek hieraan, ook onder henzelf, want de duivel heeft een onverzadigbare bloeddorst. Het Christendom heeft die tijd ook gekend omdat er onder hen velen waren die het Christendom opzettelijk wilden besmeuren doormiddel van moordpartijen maar die uiteindelijk niks met het Christendom te maken hadden, in tegenstelling tot de islam. Dezen zijn allemaal trouwe volgelingen.

   Like

 18. paulzwueste zegt:

  Mijn God!!! Als zo’n onnozel klote sms-je al “Schrik en Angst” onder de bevolking kan verspreiden waar zijn wij dan met z’n allen mee bezig!!!??? Is dit niet heel erg overdreven verwoord?
  Natuurlijk zijn er altijd zenuwelijers die in een fluwijnen geraaktheid schieten als ze zo’n boodschap krijgen. Ik zou zeggen gewoon terug Sms-en met een tekst die gaat over hier langs komen met je hart op je rug gehangen… maar wel zo laag dat mijn honden er goed bij kunnen!
  Adres bijgevoegd natuurlijk want ik zit hier al héél lang op te wachten!!!

  Like

 19. del zegt:

  Zoals altijd grijpt de politiek pas in als het te laat is. Dus er zullen eerst doden moeten vallen helaas.

  Like

 20. realist zegt:

  wees niet intolerant,omarm de diversiteit en sta open voor de verrijking van links (sarcastisch)

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Stuur dit soort “moslims” (het is gewoon opdringerig tuig!) daar in Berlijn maar richting Allah en Mohammed toe en reken maar dat die hen NOOIT binnenlaten in het paradijs! Zij zullen beweren dat dit uitschot GEEN moslims zijn, geen 72 maagden krijgen maar wel een enkeltje richting de Apocalyps! Mensen ongevraagd van alles opleggen, waaronder de islam, is al hetzelfde als dat een man of vrouw tegen zijn/haar wil in tot een liefdeloos huwelijk wordt gedwongen en vaak alleen maar om redenen zoals tradities, bezitterigheid, eigenbelang, uiterlijke schoon, geld en macht. Denkt deze Schweinhund of Lump van een Abu Tarbush soms dat hij Simon Legree is, de racistische slavendrijver uit ‘De Negerhut van Oom Tom’? Deze dacht namelijk ook dat hij Oom Tom, een menslievende christelijke neger, kon beroven van diens geloof en Bijbel en hoopte dat Tom tegen diens wil was te veranderen wat uiteindelijk de ondergang van hen beiden werd!
  En als die laffe Abu Tarbush het lef had om bij mij aan de deur te komen met een Koran en mij gaat dwingen om moslim te worden dat zou ik dat boek dwars door zijn leugenachtige bek rammen en hem (met een skischoen aan) een ferme trap tegen zijn zondige kont richting Mekka schoppen! ik zou er nog bij gaan wensen dat honden en varkens (zoals in Animal Farm van George Owens) zijn achterwerk finaal kapot bijten! Het is feitelijk totaal onmogelijk om mensen tegen hun wil in te veranderen!

  Like

 22. Actie wil ik!Ik ben dit alles zooooo spuugzat!En nooit zal ik mijn mond houden of opzij gaan voor een moslim:nooit!

  Like

 23. Avidia zegt:

  Ik lach me slap hierover, al die reacties, zijn we nu zo bang geworden???? Ik lach al die reacties uit, stelletje dwangmensen, ook stelletje opposities mensen, wat een toestand alsof wij ons door een minderheid laten imponeren, nee toch??? gewoon doorgaan, nergens iets van aantrekken, ik lach me slap over al die anti mensen die niets in te brengen hebben, ZE ZIJN EEN GAST weet U nog???? Een gast is tijdelijk, ha, ha,!!!!!

  Like

 24. johan V zegt:

  Ik vraag me af hoeveel jaar het nog duurt voor er een origine Nederlander opstaat en op een demo al die apen afknalt . Oproepen tot geweld mag niet maar die moslim apen gaan steeds verder om ons vrees aan te jagen en de staat, regering, overheid, politiek doet er gewoon aan mee. Want toe kijken betekend goedkeuring. Wanneer komen die chips vretende Nederlanders is van de bank af en gaan wat er nu plaats vind in Nederland en Europa er eens dwars tegen in. Als we dit nou eens doen met een man of 300.000 dan hebben we ook geen vergunning meer nodig om te demonstreren en zal de overheid en de politiek wel terug moeten deinzen.

  Like

  • Mary zegt:

   Mij heb je mee hoor Johan, als 1 land begint volgt de rest van Europa vanzelf, want reken maar dat wij niet de enige zijn die dat gestoord en ranzig volk zat zijn!. Er is genoeg over gepraat nu. WE LATEN ONZE HOLLANDSE LEEUW AL BRULLEND DE MOSLIMS VERJAGEN UIT ONS LAND. Maling aan regels, wetten en regering !)

   Like

   • Johan V zegt:

    Je zou zo zeggen dat het bij de Nederlandse origine bevolking een keer genoeg is geweest. Althans nu op dit moment gaan er steeds meer en meer de ogen open.Maar het grootste deel heeft alleen maar kritiek van achter de laptop of pc met een grote zak chips. Ik hoop echt voor de toe komst van ons mooie Nederland dat deze houding snel veranderd in actie. Als er duizenden origine Nederlanders over niet al te lange tijd wel bereid zijn de straat op te gaan zal ik zeker ook van de partij zijn en desnoods met geweld . Want in mijn ogen is de tijd van praten is al een tijdje over. Dit zal binnen 2 decennia moeten gebeuren anders en ben ik te oud en Nederland is bevolkt met over bevokking van buitenlanders zo uit de hand te lopen dat ze dan de over hand beginnen te krijgen.Althans genoeg moslim volk om voor hun de wapens op te pakken . En ik denk dat het voor het lands belang is dit voor te zijn .

    Like

   • Over 20 jaar hoeft het niet meer!Weet je wel hoeveel er per dag binnen komen?Dit moet echt binnen een paar maanden gebeuren,na de vakantie!!!!Aangezien veel Nederlanders toch op vakantie zijn of gaan.

    Like

 25. Mary zegt:

  Aan pakken dat arabieren tuig, waar Obama zich maar al te graag door liet gebruiken als het paard van troje voor die ranzige woestijn jurken YES WE CAN OH .. YES ..WE ..CAN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s