VIDEO: IDF-troepen trekken de Gazastrook binnen (donderdagnacht 17-07-2014)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: IDF-troepen trekken de Gazastrook binnen (donderdagnacht 17-07-2014)

 1. windwens zegt:

  Goed gedaan ziet er prima uit en dat ze maar heel veel tunnels en tuig mogen opruimen.

  Like

 2. Geef ze er maar van langs!

  Like

 3. Bepaalde mensen geven Israël wel de schuld van de ongeveer 200 doden aan Palestijnse kant veelal burgers maar als je zegt dat de terroristen van Hamas Palestijnse burgers als menselijk schild gebruiken zeggen ze dat dat niet klopt!? Als je zegt dat Hamas steeds weer rakketten op Israël afschiet zeggen ze dat al die rakketten door Israël onderschept worden en dat er eigenlijk geen vuiltje aan de lucht is!? Moedeloos wordt ik van zulke lui!!!

  Like

  • windwens zegt:

   Mensen willen jou boodschap niet horen, want dan moeten ze er iets mee doen. Er over nadenken is voor velen tegenwoordig al te moeilijk. Dit is net een land vol papegaaien het is een godspe!!!!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jack Terrible: 22.23. uur, op 18/7. Zo is het Jack. Ik loop tegen dezelfde feiten aan, zelfs met een familielid waar ik een heel goede band mee heb. Ze zijn compleet gehersenspoeld door de RODE PERS,JOURNAAL en de rest van de MSM!

   Like

 4. oud-marinier zegt:

  Goooooooo…….Israeeeeeeeelllll………Maak maar gehakt van die Hamas, Hizbollah , Al Fatah, ISIS en ander Moslim tuig………!!! Israel heeft het VOLSTE recht zich te verdedigen tegen welke buitenlandse macht dan ook die ISRAEL aanvalt…..zij het enkel met raketjes of met handvuurwapens of desnoods met knuppels en pijl en boog……Deze buitenlandse macht valt aan ….PUNT. Dan moeten ze ook de conquenties er van ondervinden. PUNT. Niks geen gezeik over doden van civilisten door Israel…..(zoals al werd gezegd, HAMAS gebruikt de bevolking als menselijk schild) …jammer dan …..moeten ze maar niet zo LAF zijn om zich achter de civiele bevolking te verschuilen…of openbare gebouwen zoals scholen , ziekenhuizen , winkel centra enz enz….Ben zelf als VN militair van ’86 t/m ’87 op het grensgebied Israel – Libanon gestationeerd geweest….Weet verdomd goed hoe deze hufters de zielepot uit kunnen hangen….Is allemaal het spel van Taqqiya……Laat Israel maar van zich afbijten …en dat dit een VOORBEELD voor de rest van de wereld moge zijn. Verder , vraag ik me af ….als de Islamieten werkelijk ook de Taura en Bijbel als onderdeel zien van de Qur’an , en dus zouden moeten weten dat het JOODSE volk , het uitverkoren volk door de Almachtige HERE GOD genaamd Jahweh is , ….dan zouden de Islamieten toch moeten weten dat men het JOODSE volk nooit of te nimmer kan verslaan , daar de HERE GOD aan hun zijde is. Of ben ik nu gek ?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Israël is niet te stoppen!

   Like

  • Ha oud-marinier; Israël lag altijd al overhoop met de heidenen. De heidenen noemen zich nu moslims en aanbidden de Duivel (Allah), zogenaamd de Almachtige!!!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Ha Jack Terrible……Laat die Mislims maar denken dat ze de Almachtige aanbidden. Daar is er nl. maar 1 van….en dat is Jahweh….Niet Allah…. En ik neem aan dat je weet dat ik met de Almachtige bedoel : De HERE GOD , ONZE ALMACHTIGE HEMELSE VADER , JAHWEH……Niet LUCIFER …..

    Like

   • Ja oud-marinier, Jahweh is afgeleid van het tetragram JHWH. De Joden schreven in het Hebreeuws alleen de medeklinkers. Niemand weet wat voor klinkers tussen JHWH stonden. Dus de klinkers hebben de bijbelvertalers, kerkleiders, verzonnen. Zo is de naam Jahweh ontstaan.

    Like

 5. oud-marinier zegt:

  Dank je wel voor de informatie Jack Terrible…dat wist ik niet dat de Joden in het Hebreeuws alleen de medeklinkers schreven. Zo zie je maar ,…nooit te oud om wat bij te leren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s