Onderzoek: 92% van de Saoedi´s vindt dat ISIS zich “islam- en koranconform” gedraagt

Screenshot 32

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een peiling in Saoedi-Arabië denkt 92% van de Saoedi´s dat “ISIS zich overeenkomstig de waarden van de islam en van de sharia gedraagt.”Daarmee wordt duidelijk dat de argumenten van de kant van de hier wonende moslims dat de koranvertalingen “vervals” of “uit hun verband gerukt”zijn, pure Taqiyya zijn. Want de koran is in het Arabisch geschreven.

92% van de Saoedi´s zegt: ISIS is de zuivere islam

Wie zou beter moeten weten dan de Saoedi´s welke inhouden in de islam vertegenwoordigd worden? Mohammed was per slot van rekening een Saoedische Arabier. En wie kan men er zeker niet van beschuldigen de koran verkeerd te begrijpen of hem uit zijn verband te rukken? Juist. Ook de Saoedi´s. Want per slot van rekening werd de koran in het Arabisch geschreven – en volgens algemeen begrip spreekt Mohammed Arabisch, is dus ook Arabier. In ieder geval baseert de Saoedische Koninklijke familie haar aanspraak op alleenheerschappij voor de juiste, de soennitische, islam op haar zogenaamde rechtstreekse opvolging van de profeet (soenna). Nu blijkt uit een nieuw onderzoek dat 925 van de Saoedi´s van mening is dat ISIS zich koran- en islamconform gedraagt – en daarmee de ware krijgers van Allah zijn.

Het onderscheid maken door de media en de politiek tussen islam en “islamisme” is een misdaad tegenover de waarheid

Daarmee wordt opnieuw duidelijk hoe onzinnig – ik zou bijna willen zeggen: hoe crimineel – het kunstmatige onderscheid door westerse islamapologeten tussen islam en “islamisme” is. Zo´n onderscheid bestaat nergens in de islam, maar hij spookt als een fata morgana in de hersenen van westerse politici, media en binnenlandse veiligheidsdienst. Dit onderscheid dient maar één enkel doel: de westerse bevolkingen, die men de islam heeft opgedrongen, in hun gemotiveerde bedenkingen en hun te begrijpen weerzin tegenover de islam gerust te stellen en diegenen te intimideren die wijzen op het ware gevaar van de islam.

Conclusie: ISIS is de zuivere islam

Wie iets anders beweert, zal dit nooit kunnen bewijzen. Hij zal stuklopen op de gruwelijke inhoud van de koran (IS-troepen oriënteren zich bij het afslachten van “ongelovigen” letterlijk op het heiligste boek van de islam, wiens onthoofding- en moordsoera´s ze van tevoren samen doorlezen).

En ze zullen vooral stuklopen op de persoon Mohammed. De profeet van de islam was gedurende zijn leven al bekend en berucht vanwege zijn wreedheid en meedogenloosheid. Hij voerde meer dan 60 veroveringsoorlogen, liet “ongelovigen”, ja, zelfs een hele joodse stam onthoofden, verrijkte zich aan de kort daarvoor afgeslachte mannen en verkocht hun vrouwen en kinderen als slaven – nadat hij en zijn medestrijders zich seksueel aan hen hadden vergrepen.

Niets anders doen de strijders van Allah, die zichzelf de naam IS (“Islamitische Staat”) hebben gegeven. Alle pogingen van onze media en nieuwszenders om deze als verdwaalde, van de ware weg van de islam afgeraakte moslims de declasseren, zijn leugens en bedrog en de op dit moment vermoedelijk gevaarlijkste geschiedvervalsing.

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:
http://beforeitsnews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, lafheid, mainstream-media, Mohammed, Moslims, politici, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

22 reacties op Onderzoek: 92% van de Saoedi´s vindt dat ISIS zich “islam- en koranconform” gedraagt

 1. Die 92% heeft gelijk. Daarom moet de islam ook vernietigd worden, volledig en inclusief hun linkse aarschlikkers.

  Like

 2. Dokus zegt:

  Als dit waar is dat 92% van de Saudie Arabieren dit de ware Islaam noemen, dan is dit geen religie maar een barbaarse middel eeuwse terroristische organisatie. De historie geeft inderdaad aan dat Mohammed zelf zeer bloeddorstig was omdat vooral de Joden en de Christenen niet naar hem luisterden. Hij Mohammed was de eerste die genocide pleegde op de genoemde Joodse stam( dit is historisch bewezen) Westerlingen begrijpen dit niet en lezen vooral de eerste delen van de Koran die ” milder” zijn. Maar na de terugkeer van Mohammed naar Mekka werd hij agressief ( sommigen zeggen krankzinnig) en werden de eerste Koran verzen herroepen. En werden de later geschreven verzen rechtsgeldig. Hierdoor is zelfs een fatwa uitgeroepen over Salman Rusdhie. Hij mocht dit niet beschrijven.Kortom als dit het ware gezicht van de Islaam is dan zijn het gezien de internationale maatstaven van recht en humaniteit TERRORISTEN. En deze terroristische organisatie zou wereldwijd verboden moeten worden.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Eigenlijk is het te belachelijk voor woorden, dat, terwijl volkeren, die al generaties lang, zo niet eeuwen, vertrouwd zijn met de islam zonder aarzelen kunnen aanwijzen wat de zuivere islam is, er tegelijkertijd in nota bene Európa mensen rondlopen, die pretenderen, het beter te weten.
  Dat weten ze dan totaal niet, de meesten hebben zelfs geen echte Korankennis, maar toch blijven ze beweren, dat er een gematigde, ‘goede’ islam zou bestaan en dat radicalisme “niets met de islam te maken heeft.”
  Ik zou willen zeggen: “Goedmenschelijke Europeanen, laat dat oordeel nou lekker aan de Arabieren en de Afrikanen over (Ja, ook die lui van Boko Haram) want waarschijnlijk weten die er meer vanaf, dan jullie.”
  Als je er over nadenkt, is ook dít een vorm van verkapt racisme. Zo van: Ach, die zwartjes weten niet goed, wat de islam werkelijk inhoudt. Dat moeten we even voor ze rechtzetten…
  Nou, volgens mij valt dat dus wel mee!

  Like

  • windwens zegt:

   Zeker weten dat de zwart man weet hoe het precies zit. Er is ook niet voor niet alleen in de ontwikkelde Afrikaanse landen Ebola waar gewoon bloedstalen worden gestolen en bloederige matrassen. Omdat Boko gewoon de Niger Delta in handen wil krijgen, en alles wat ontwikkeld is in Afrika wordt door deze gekken aangevallen. Islam kan de rijkdom van andere ook niet uitstaan, het zijn gieren overal waar geld is zit het tuig om het af te nemen van de ander. Hier is het niet anders, er is niets anders gedaan dan jaren van graaien door de zuivere Islam. Dat hele cijfer verbaasd me niets, ik zie het al jaren om me heen en het wordt ook steeds brutaler. Maar wel opvallend is als je terug bekt dat ze erg klein worden. De Nederlander van welke afkomst dan ook moet gewoon maar eens deze lui net zo behandelen en uitkafferen zoals zij bij anderen doen. Als je niet van de club ben dan moet je dood zo ligt het gewoon en het wordt steeds duidelijker dat men hard op weg is dit ten uitvoer te leggen.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Klopt helemaal Windwens , zodra je je niet laat kennen en hen op dezelfde manier behandeld , deinzen ze terug. In NL zou ik (wel uit voorzorg) er voor zorgen dat ik zelf ook met enkele mensen ben. Je weet maar nooit met die gasten. Alleen stellen ze weinig voor , maar zodra het 3 of meer zijn….UITKIJKEN….dan vormen ze groeps-/kudde gedrag….en in je uppie doe je dan verrekte weinig.

    Like

 4. cat zegt:

  Duhhh…?? Wij op deze site weten het!!@/nu ff onze regering!! Wij willen de Islam verbieden, mpslims retour naar moslim landen. Retour..om nooit meer terug te komen. Ook geen Afrikaanse asiezoekers. …

  Like

 5. Dot zegt:

  Foto van mohammed in een kerk in Ethiopie. https://www.flickr.com/photos/jerometaylor/5662754386/in/photostream/

  Volgens Muhammad Ibn Jarīr Ibn Yazīd al-Meshed Abū Jaʿfar, een historicus en geleerde van de Koran geboren in 839 Tabaristan, probeerde Satan – met succes – ketterse leer aan Mohammed in Mekka te dicteren.

  Mohammed heeft inderdaad “Satanic Verses” aanbevolen, het was een cultus aan de pre-Islamitische godinnen genaamd de “dochters van Allah” uitgesproken: al – Lat, al-‘Uzza, en Manat.

  Hoewel de verzen in vragen werden vervolgens “geannuleerd”, gênante delen van de Koran (verzen uit de Soera van de ster) lijken om te bevestigen dat Mohammed een gezant van Satan was, met name de verzen 53-20, 17:73 is – 75, 22:52-53, het meest bekende gezegde: “de Angel Gabriel kwam voor een bezoek aan de afvallige[Mohamed, en zei tot hem:” wat heb je gedaan Mohammed? “” U leest deze mensen iets dat ik niet u uit Allah verzonden heb…”

  http://www.dreuz.info/2014/08/le-prophete-de-lislam-un-envoye-de-satan/

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Mo was natuurlijk wel een arab, maar geen “Saoudische”. Die kwamen pas in de 18e eeuw aan de macht.
  Verschil tussen islam en islamisme?. Al die barbaarse bruten, van taliban, al-qaida en is-Is(=lam), beroepen zich op islam en dat boek. De wreedste handelingen ,uit naam van al-laah en met dat boek in hun handen, worden verricht.
  Er zou een omslag om dat boek moeten komen met waarschuwing, zoals in Fr voorgestelt.
  http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmZKzNJ5LE2KOG_uW4_CDmzeyqRL1eu8hRyvj6-4nzCGQTgnp96qcIhG02iA Het toepassen brengt schade toe aan Uw gezondheid en die uit uw omgeving
  https://francaisdefrance.files.wordpress.com/2011/10/coran_femmes.gif brengt vrouwen ernstige schade toe
  https://francaisdefrance.files.wordpress.com/2011/12/0000-coran-entourage.gif opzeggen brengt schade toe aan uw mentaliteit en die van Uw omgeving

  Like

 7. Zo zie je maar weer:is=islam!Alles wat islam en islamgerelateerd is:terug naar de zandbak!Of blijven ze in Den Haag nog steeds hardnekkig ontkennen dat islam niet deugt,dat islam hier niet hoort,dat islam verboden moet worden in het westen?Vinden ze het nog steeds een verrijking???Nou,wij dus niet!

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  De koran is voor moslims figuurlijk een moordboek, en voor de niet moslims letterlijk een moordboek !

  Like

 9. Bas Koning zegt:

  Graag een reactie van groenlinks, pvda, of d66:
  Ik zou zeggen: kom er maar in!

  Like

 10. Wim zegt:

  Straight from the horse’s mouth. Wat zullen een hoop mensen last krijgen van cognitieve dissonantie.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Laten we hier dan ook als zodanig op reageren en er tegen optreden van zowel ONS religieus oogpunt en wettelijke grondslag (Joods-Christelijk) als ook uit humanitair standpunt. Laten ALLE Westerse landen EN de landen die niet Islamitisch zijn zich samenpakken en deze LEUGEN van de aardbodem verwijderen. Met ALLE middelen die er voor NODIG zijn.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Zolang de linkse idioten en geestelijk gestoorden gutmenschen blijven collaboreren met de moslims, is er weinig hoop om het probleem zonder geweld op te lossen.

  Like

 13. Auke zegt:

  In het atheïsme bestaat geen Waarheid, alleen maar meningen. De mening van de sterkste is waar, vandaar ook dat op de lange termijn, zeg 100 jaar, de waarheid constant wijzigt. Alleen de Zoon van God heeft de Waarheid in pacht. (al 6000 jaar) Hij is namelijk de Waarheid. Zonder de Waarheid, zullen gebeurtenissen in de werkelijkheid altijd op een mening uitdraaien. Lees het boek: 1984. Atheïsme heeft geen verdediging tegen de islam, want atheïsme is namelijk een leugen. Wanneer er geen absoluut bestaat om de werkelijkheid te meten, zijn alle mensen verloren. Dan is alles een kwestie van opinie en zal de sterkste winnen. Heel darwinistisch allemaal.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zal ik jou eens een waarheid vertellen,
   Als ik jou ooit liggend op de stoep tegen kom, dan rol ik je enkel verder de goot in, om de stoep vrij te maken voor die andere atheïsten met alleen maar een mening.
   Zulke gebeurtenissen in de werkelijkheid is het dan waar het op uitdraait.
   Door mafkezen zoals jij die maar aan de gang blijven met dat eeuwige gezeik over hun waarheid. Heel darwinistisch allemaal en dan zien we wel wie de sterkste is.

   Like

 14. Jan zegt:

  Britse wijven bij ISIS-politie

  According to reports from the Daily Telegraph, most of the women in the Al-Khansaa brigade are between 18-24, with some joining the main military ranks of the ISIL terrorists.

  Among the women militants may be the privately-educated Aqsa Mahmood, 20, from Glasgow, Scotland, who traveled to Syria in November 2013.

  Last week, Mahmood’s parents broadcast an appeal for their daughter to return home on the US news network CNN.

  UK ISIL female terrorists form sharia police force
  http://www.abna.ir/english/service/europe/archive/2014/09/09/636446/story.html#

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s