Massamoord met voorbedachten rade op kleine 300 mensen

Screenshot 3

(Door: bobzelf)

Nou daar gaan we  dan: De doofpot  gaat  beginnen! Na “slechts 54 dagen, ik  herhaal slechts 54 dagen, hebben honderden onderzoekers het volgende  boven water gekregen! Om je kapot te schamen! Er van uit te gaan dat het de doofpot in moet, wordt dat zo allemaal duidelijk! Ik herhaal de geschreven, nagesproken onderzoeken uit de volgende media: AD, DDS, TELEGRAAF, ELSEVIER, NRC en HLN.be! Dus ik verzin helemaal niks, U mag alles zelf checken!

De Boeing 777 is van buitenaf, Johhhhhhhhhhhhhhhhhhhh?, met hoge snelheid doorboord door een groot aantal projectielen! Waarschijnlijk? (veronderstelling, dus  weet  het   niet!) heeft dat zoveel schade aan het  toestel toegebracht dat  het in stukken is gebroken? Dan tart ik nu iedereen, stop nu met lezen en:

Google YouTube: clip mh 17 shot down! Nu effe gelijk doen! Wat zien we dan? Het vliegtuig komt langzaam draaiende en nose down, lichtelijk draaiend met 1 vleugel in de brand naar beneden en ontploft op/bijna op de grond! Dus hier hebben ze dus 54 dagen voor nodig gehad, knap, heel  knap!

Er wordt dus geen raket vermeld,er stond dus niet in dat de doorboringen veroorzaakt zijn door een raket! Dus nergens in het rapport wordt een raket vermeld. Nergens in het onderzoek! Het eindrapport komt binnen 1  jaar, dus met een beetje mazzel na  WO III!

Volgende opmerking over onderzoek in de genoemde bladen: het vliegtuig is tijdens de vlucht in stukken  gebroken! U hebt net het filmpje gezien? MOOI!

Volgende opmerking: de piloten zijn doorzeeft, door wat? Dat is nog niet zeker?, ohhh   ja?, je cremeert ze eerst dus? Na 54 dagen niemand die weet of het kogels waren dan wel schroot! Waar kan ik effe braken? En  waar staat die doofpot?

Dan effe gauw tussendoor  na weer 54 dagen!

Het lulverhaal van BBC: Russen waren  gezien en die spraken met een Moskous accent? Joooohhhhhh! Russen in Oost-Oekraïne, en die spraken nog Russisch ook? Dat gelooft geen mens toch? Er stond waarschijnlijk ”Rus  uit  Moskou” op hun rug? Dit  kwam ook ”toevallig“, gna, gna, gna, gisteren na 54 dagen ineens boven water uit de zogenaamde “betrouwbare  kringen”? De enige betrouwbare kringen zitten in je onderbroek en nergens anders! Geel voor/bruin achter, hoppa!

En dan sluit een krant af met “natuurlijk”! Er wordt “vermoed“, whahahaha, dat het neerstorten is gebeurd door een, ja daar komt ie… u verwacht hem niet natuurlijk, een Russische Buk-raket. Ja, het staat er echt, ongelofelijk!

Volgende graftak opmerking: dhr. Omzigt, CDA natuurlijk,  waarom  niet?De onderzoeken wijzen uit, jaahhhhhhhhhh? Dat er een  externe oorzaak van de crash was , bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla.

Ik wil ook wat zeggen: blabla, bla, bla. Met de geruststellende opmerking: gelukkig voor de nabestaanden, zullen ze veel steun aan hebben, komt ie: de uitleg komt “waarschijnlijk” binnen 1 jaar, hoera!

Waar staat die pleuris doofpot nou ook alweer? Ongelofelijk met deze krotenkokers zit  dus  uw  regering helemaal vol. Als zijnde landverraders kan dit er ook nog wel even bij, denk ik dan maar! Wat een minkukel!

Om u natuurlijk ook nog even bij te spijkeren, komt er ineens na 54 dagen nog ineens iets nieuws op de  proppen:dus om de leugens toch nog wat op te peppen?

Het laatste nieuws: Ja, komt u maar! Er is ineens een Russisch “ghostleger”, ja, die zag u niet aankomen hè? Daardoor hebben de separatisten zoveel wapens ineens! Joohhhhhhhhh? Jaaaaaa, lieve kijkbuiskinderen, meneer de uil zei het zelf! Dit is toch werkelijk niet te geloven!

Stop met lezen en Google: Google Oost- Oekraïne wapenfabrieken en kijk effe rond. Raketsystemen, de beste ter wereld, ‘s werelds grootste en beste specialisten en totaal 52 dan wel 54 wapenfabrieken! Waar zouden die  dekselse separatisten nou toch al die wapens vandaan halen, denkt u?

So blame Putin ofcourse! Maar effe zelf kijken, tuurlijk niet, Putin did it, Putin did it. Rest my case again!

Nog een opmerking: Vliegtuig is op veel plaatsen doorboord. Joooohhhhhhhhhhhhhhh? Het vliegtuig werd in 1  klap helemaal verwoest? Filmpje neerstorten nog op uw netvlies? Weer niet waar hè, weer niet waar!

Welke hersenlozen doen dat onderzoek eigenlijk? Rutte moet daar dan toch ook bijzitten, 1 hersencel en die dan uitgezet, en vraagt dan: wat moet ik zeggen, wat mogen de Nederlanders horen, beste  meneer Obama?

Ja, de onderste steen moest boven komen! Nou, ik denk van niet, gek hè?

Wat denkt u van de volgende opmerking; deze is echt ongelofelijk. Komt ie: Hoewel het feitelijke bewijs “nog niet is geleverd”, ja, het staat er echt, moet het ”haast wel” een Russische Buk-raket geweest zijn! Dus we weten het niet, maar om de boel effe warm te houden, roepen we maar wat, maar in iedere zin moet in ieder geval voorkomen Putin did it, Putin did it!

Bob heeft tot nu toe nog geen woord gelogen. Dan komt de ergste opmerking van een volledig geschifte Frank  Verhoef op DDS: Dit is echt te schandalig voor woorden, wat een gehersenspoelde klootzak! Hij komt niet  verder dan zonder 1 splintertje bewijs te blijven roepen: Putin did it, Putin did it en zo niet, dan treedt vanzelf  regel1weer in werking: Putin did it, Putin did it! Dus deze moron schrijft een afschuwelijk, nergens op slaand  stukkie vuil! Ik zie daar trouwens bij die DDS haast geen reageerders meer! Wordt dat stuk EU/VVD-vuil bij die  DDS misschien heerlijk snel opgedoekt?

Nog een fijne opmerking: de Telegraaf (die waren per slot van rekening al fout in 40-45). Dus die kan gewoon op de oude voet verder. Komt ie; u gelooft het vast niet, maar het bewijs is nog niet geleverd. Dus houd je muil  dan, maar nee, maaaaaaar, het moet dan wel een raket zijn geweest met fragmentatie onderdelen! Dit geloof je  toch niet? Zie hoe de zin begint! Tevens vermelden de kloothommels ook nog effe ter zake kundig,  whahahaha  (not dus)dat een Buk-raket  nauwelijks te zien is!

Stop met lezen nu: Google YoTube  bukraket afvuren en overtuig  uzelf! Wat ziet u? Een groot wit spoor van de aandrijving en bij goed weer (het was haast wolkeloos en 34 gr. zonder  wind op de plek des onheils) blijft dat vlieg spoor 10 tot 15 minuten hangen in de lucht (zie de filmpjes). Hoezo, haast niet te zien?

Wat dus tevens inhoudt: waar is dan dat neerschiet spoor van die Buk-raket op uw  in het begin bekeken YouTube filmpje? Ohhh, ja, kijk het filmpje nog maar een keer, het is er niet, het is er dus niet! En als er dus geen spoor is, is er dus ook geen raket. Of heeft u bij het kijken naar die afgeschoten Buk-raketten er eentje gezien zonder rookpluim?

Nu als  laatste  uw geliefde Elsevier. Komt ie: Hoewel ”feitelijk bewijs volledig  ontbreekt dan wel niet is  geleverd”, nou, dan moet je toch niet verder gaan met je verhaal, lullo. Maar ja, Nederlands nieuws, en deze  VVD´ers daar kloppen zich ook nog op hun borst. Wij, de  Elsevier!

En dan gaat het stuk verder met: ”vermoedelijk  bla, bla, bla, bla, bla,  en toen moest ik effe kotsen! Dus alles wat er daar geschreven wordt,  is gelogen dan wel verzonnen!

Ik ben er klaar mee! Ik ben zo moe van al die leugens en veronderstellingen, ik ben moe!

Vertel, stuur dit door aan uw kennissen, vrienden, graag ook aan uw vijanden. Het moet en gaat de doofpot in! Eindrapport over 1 jaar! En ze hebben al deze geweldige resultaten gevonden en aan u allen medegedeeld na 54 dagen. De hele wereld is compleet naar de kloten! Dit is massamoord met voorbedachten rade op een kleine 300 mensen! Ik hoop dat Putin nu snel binnenvalt!

Groeten uit de Oekraïne van Bob.

Door:
bobzelf
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

95 reacties op Massamoord met voorbedachten rade op kleine 300 mensen

 1. MacHarry zegt:

  en alle onderzoekers terplaatse, hebben een geheimhoudingsplicht opgelegd gekregen.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Geweldig Bob.
  En dan vandaag te lezen dat de eerder besloten sancties vrijdag ingaan.
  Merkel heeft ze doorgedrukt tegen flinke oppositie van verschillende landen.
  Ik hoop dat vooral de duitsers dat goed gaan merken ondanks dat er genoeg duitsers tegen merkel zijn zoals men bij DWN duidelijk kan lezen.
  Als Lufthansa niet meer over Rusland mag vliegen kunnen ze de deuren wel sluiten.
  Zou dat een bak zijn!!!

  Like

  • koloth zegt:

   Ja het zou mooi zijn als die hele EU naar de kloten gaat door hun eigen stomme sancties.

   Like

  • bobzelf zegt:

   JA die islabombama , loopt met alle EU malloten en schoothonden zo naar het ravijn en zegt springen en

   BEFEHL ISST BEFEHL , ze springen nog ook !!
   dank u wel Herrrrr obama dat we naar de FILISTIJNEN gaan ,
   roept Rutte nog die heeft niet zo opgelet op school
   HOERA WE GAAN OP VAKANTIE !! WHAHAHA

   MAAR JA , ZONDER HERSENS KAN JE WEL EEN LAND WEGGEVEN ! .TOCH ??

   De hele eu stort straks door de sancties en de puinhopen in elkaar
   en hoppa die neger heeft 1 concurrent in de wereld minder !!!

   Ben alleen bang dat Putin met China niet zo makkelijk zal gaan

   hug , en dank mafkees
   gr. bob

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Bobzelf , inderdaad Bob het is gewoon een false flag operatie geweest. Ondersteunt door de NAZI KLIEK te Kiev, de rode communistische EUSSR, en uiteraard de moslim Obama. Ze willen koste wat het kost een DERDE WERELDOORLOG ontketenen, op bevel van de ploerten der NWO!

  Like

  • susan zegt:

   De nazikliek inderdaad, zo denkt de Facebooksite:support for ukrainan people against faskists(Kiev) from Balkan er ook over en mocht de Navo willen aanvallen is dat een lachertje,want China is bereid om Rusland te helpen met zijn actieve leger van 2.285.000 soldaten en 800.000 reservisten, staat ook in de kranten in China, waar mijn dochter in Being woont,district Haiden. De werkelijkheid is een heel andere dan men ons hier wil doen geloven.

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Wat een mooi bericht!! Ja dat houden ze hier natuurljk angstvallig stil…..Maar ik ben er heel blij mee, dat geeft weer moed.! Dank u wel!

    Like

   • Cathja zegt:

    @ susan 11/9 22:59

    Maar als de NAVO aanvalt, en China stuurt een enorm leger om de Russen bij te staan, dan zijn wij als NAVO-bondgenoot natuurlijk ook de sjaak! Wij, Nederlandse burgers, hebben niet om een oorlog gevraagd, maar zo worden we er wel ingeluisd!
    Laten we hopen dat niemand de eerste stap gaat zetten, want als er een derde wereldoorlog komt, zal die vele malen heftiger zijn dan de twee voorgaande. Denk alleen maar eens aan al die vuile wapens die in gebruik zijn!
    Ik hoop nog steeds dat de EU uiteindelijk bakzeil haalt, de sancties tegen de Russen opheft, en dat er langs diplomatieke weg een oplossing komt voor de spanningen. Mensen, zowat de halve wereld staat in brand!
    We leven écht in ‘de laatste dagen’!

    Like

   • bobzelf zegt:

    dat vind ik nou eens opbeurend nieuws !!
    dank voor de mededeling

    kus bob

    Like

 4. Monalisa zegt:

  Bob ik heb het opgeslagen en neem dit mee op vac, dan pas kom ik er op terug (DRUK DRUK) GR @ Monalisa

  Like

 5. Rob Heusdens zegt:

  Die “clip mh 17 show down” was een ander toestel, een antonov.

  Like

 6. Piet zegt:

  perfecte weergave van de gebeurtenissen, alles werkt samen en doen dit in opdracht van de NWO

  Like

 7. ronald zegt:

  deze tekst had je onder de Emotionele speech van Timmermans moeten zetten om het plaatje rond te krijgen 🙂

  Like

 8. Jan zegt:

  Onleesbaar, geschreeuw, kop noch staart en veel kolder zoals van ‘bob’ gewend en dus sla ik het traditiegetrouw over.

  Like

  • bobzelf zegt:

   bedankt voor de steun weer, en u voegt met deze geweldige reactie heel veel toe
   zet die ene hersencel nou maar weer uit , Ohhh die stond uit !!
   al die duidelijke argumenten , het is te veel hulde dank ,

   bob

   dus na het gelezen te hebben sla ik het traditiegetrouw over

   Ja, ja, ja, mij is het helemaal duidelijk ?????????????????????????????????????

   oh, wat erg , whahahaha , nou ja laat maar , tabletjes op ?? , ongesteld ??

   batterijen vibrator leeg, ??? ik begrijp het

   Like

   • Vederso zegt:

    @ bobzelf. Nu even zonder gekheid en ik zal de vraag van Marten Pennigs: “Wat zit daar achter? anders stellen. Waarom gaat iemand van NL-origine, die in Oekraïne zegt te wonen, zich sterk maken voor Moskou c.q. voor Putin. Of gewoon: waarom duikt iemand zo diep in deze zaak?

    Like

   • bobzelf zegt:

    omdat er hier volkomen rust was in dit land al 5 heerlijke jaren !!
    en toen ben ik ook met mijn meissie op de MAIDAN geweest ,
    en dat was leuk , koffie, soep, bier heel veel bier, en roken allemaal als een schoorsteen
    en toen veranderde de situatie
    de eerste protesters , werden gewoon betaald , !! door wie ??? , wie denkt u ?
    mij nichtje is net zo lang geweest tot ze een nieuwe telefoon had ,
    toen verandere de situatie razendsnel , er kwamen tenten, er kwamen ss logo’s op de mouwen er kwamen pistolen en kwamen geweren er kwamen molotov cocktails , de getrainde rebellen , volgens brussel de “”VREDELIEVENSE OPPOSITIE kwam binnen, tankversperringen duizenden auto banden, stalen buizen, kettingem , knuppels , duizenden stenen als projectielen lagen klaar op grote stapels

    en toen

    toen begoonen de leugens , het werd koud, de politie mocht van de democratisch gekozen president niet schieten met scherp , dus die werden helemaal de pestpokken geslagen .

    dit schoot niet op , en toen kwamen de snipers, en die schoten 100 mensen dood,

    en weer kwamen de leugens, ik heb het allemaal gezien ,godverdomme !!!

    de teringlijers !!!

    de leugens vlogen om je oren , de USA kwam, Mc. Cain , Kerry , Jo Bidden, Die tering trut van Clinton , Ashton ( nog wat gehoord van dat sniper onderzoek ? nee he ) van Baalen allemaal gezien toch :: WE WON , met die lul van verhoffstadt
    Uw aller grote vriend de huichelaar en leugenaar frans timmermans ,
    allemaal stonden en staan ze op de foto’s !!!!!!!!!!!!!!!!!
    met wie ???????????????????????

    Met de facistische Hiltler aanhangers, de joden haters ,de russen haters er zitten er nu door mevr. NUland USA nu 24 in de regering , en hebben de leiding over het leger !!

    dus ik hoor en zie al sinds vorig jaar november zeg maar Eu leugens, USA leugens KIEV leugens

    DUS U WILT NU WETEN WAAROM IK NU VOOR PUTIN BEN ?????????????????

    die man heeft hier in deze situatie, ik heb het niet over vroeger e.d. ik heb het over de situatie hier Nog geen vlieg kwaad gedaan !!

    HIJ ZIT B.V. AL 36 MAANDEN TE WACHTEN OP NIET BETAALD GAS EN NIET TERUG BETAALDE LENINGEN BIJ ELKAAR 40 MILJARD OFZO !!

    En nu ziet u toch wat er gebeurd : als hij niet optreedt , krijgt hij de schuld , dat hij de sitiatie niet oplost ??? SANCTIES, SANCTIES

    ALS HIJ ALLES REGELT EN VOOR EEN OORLOGSSITUATIE NU , IS HET HARTSTIKKE RUSTIG, DE SEPERATISTEN ZIJN RUSTIG , ER ZIJN GOEDE GESPREKKEN IN miNSK

    WAT GEBEURD ER DAN

    VRIJDAG SANCTIES eu EN SANCTIES usa

    EN U VRAAGT MIJ WAAROM IK VOOR PUTIN BEN ?????????????????,

    VOOR MIJ MAG HIJ BINNEN LOPEN , EN DAN GELIIJK DOOR NAAR BRUSSEL ALLES IN 1 X KLAAR

    IN GA NAAR MIJN MANDJE

    KUS EN HUG

    BOB

    Like

   • Jan zegt:

    Je zou eens kunnen beginnen met een rode draad in het schrijfsel met kop en staart, duidelijk afwezig. Je overschreeuwt jezelf, meent dat als je scheldt en tiert en je gedraagt als een puber dit bijdraagt tot het overtuigen van iemand. Daarbij komt dan je grenzeloze bewondering voor Putin, niets anders dan een sociopaat, zoals al zijn voorgangers en je psychogram die negatief uitvalt (zwak uitgedrukt) is compleet.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja Jan. Bobzelf is duidelijk zichzelf als ongeleid projectiel! Vandaar zijn onsamenhangende onzin over deze catastrofe. Het verbaasde mij eerlijk gezegd dat de eerste zes zinnen bovenaan dit opstel nog redelijk leesbaar waren. Maar daarna raakte hij definitief de weg kwijt.

   Like

   • bobzelf zegt:

    he ben je weer uit de gevangenis ???
    nog 200 euro meegekregen !!
    als jullie nou samen een blog oprichten
    dan beloof ik niet te komen reageren !

    nou jan de volgende keer goed oplettten op school als je begrijpend lezen krijgt !!
    en ga batterijen voor die Euqulypta Jan, halen
    Ik heb gehoord dat bij Paulus in het bos, zeg maar PAULUS PEESPALEIS
    ZE DAAR DE GOEIE BATTERIJEN VERKOPEN

    whahahahahahaha

    NOU JONGENS ZET HEM WEER OP HE, BOB DID IT. BOB DID IT

    WHAHAHAHAHAHA

    BOB

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ha beste Bobbie! Inderdaad, daar is hij zèlf: “Bobbiezèlf”!
    Dat is leuk! Ik wist wel dat je het niet kon laten om weer op jouw niveau te reageren.
    Jij bent toch zo voorspelbaar.
    HOEAHHOEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hijgend en kwijlend achter je PC.
    In je zenuwen struikelend over tabletten, banksoldo’s, vibratoren, penislengtes, de NCRV-bode, IQ-waarden en getallen van hele volksstammen, en niet te vergeten de broodnodige batterijen, daarnaast in de gauwigheid nog snel je caps lock, vraag- en niet te vergeten uitroepteken-toetsen vervangend (want die slijten als de pest bij jou). En ja hoor, daar gaattie weer: “WAHOEHHAHOEHÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????”
    Ik vermaak me kostelijk met dit geval!

    Like

   • bobzelf zegt:

    ken ik u ??

    HEB IK POEP GEROEPEN ??

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste Bobbejaan. Natuurlijk, “Poep, pies en plas”, is het leeftijdsniveau waarin je bent blijven hangen. Geeft niks hoor. Je krijgt er geheid subsidie voor daar in Oekraïne. Hahahaha!

    Like

 9. Zilvermeeuw zegt:

  Wat een grandioos artikel hr. Bob. Echt GE-WEL-DIG!!!

  Like

 10. koloth zegt:

  De waarheid als een koe Bob.
  Het is één grote smerige trucendoos die ze opentrekken, maar als ze denken dat we dit zomaar allemaal pikken hebben ze het toch echt mis.
  Als ik ooit 1 van die smeerlappen tegenkom, geef ik gas en…..
  Gelukkig begint het volk ook wakker te worden, nou ja vooral doorgaan dan maar.
  Ik heb je artikel gecopieerd, je weet maar nooit in dit stasie land.

  Like

 11. Michaël zegt:

  Over die 2 Oekraïnse Sukhoi 25 (frogfoot) gevechtsvliegtuigen die tijdens de vlucht in de buurt vlogen verneem ik ook he-le-gaar niets meer. Die hebben een flink boordkanon en kunnen ook AA raketten afvuren.

  Like

  • bobzelf zegt:

   dat vaststaande feit van die 2 gevechtsvliegtuigen staat bij de bron site al 4876 x op de site ,

   ik wilde u alleen maar even de indoctrinaties in Uw geweldige dagbladen laten zien

   dus ondanks dat er in het onderzoek nergens over gesproken wordt :

   gaan de kranten gewoon door , met uit betrouwbare bron ???,
   het is nog niet bewezen maar ???

   uiteindelijk , volgens alle kranten zonder 1 splinter bewijs : PUTIN DID IT

   EN RUSSISCHE BUK RAKET

   Daar wilde ik u allen even op wijzen :

   op alle krantenleugens

   en dat doen ze al 56 dagen !!!!!!

   gr. bob

   Like

 12. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogden reageerde:
  Dit artikel is niet geschikt voor schapen.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Bob, ik heb het hier en daar al eerder geschreven: ik geloof er helemaal niets van dat Rusland hier achter zit! Vanaf het moment van de ramp is men al bezig om belastend materiaal weg te nemen/te verduisteren, Allerlei ‘deskundigen’ hebben ze op ons losgelaten, om de indruk te wekken dat ze er toch echt alles aan doen om de waarheid boven tafel te krijgen.
  Er is echter altijd maar één waarheid, en die zullen wij misschien wel nooit te horen krijgen! Als de werkelijke feiten ons wel ter ore zouden komen, kunnen Brussel en Amerika wel inpakken!
  De sancties die Rusland op dit moment al zijn opgelegd, zijn zeer onterecht, want als pas volgend jaar duidelijk zal worden wie dit alles op zijn geweten heeft, mogen er ook dán pas sancties opgelegd worden aan de schuldigen.
  U bent niet de enige die moe is Bob; de meesten hier (en nog veel meer mensen) zijn dat gedoe helemaal zat!
  Toch: slaap lekker!

  Like

  • bobzelf zegt:

   dank je wel, jij / U ook ,
   inderdaad , mijn echte hoop zit nog bij Putin
   als geweldige pokerplayer zit hij nog steeds met zijn kaarten tegen zijn borst gedrukt !
   Ik zie hem zeg maar haast iedere dag heel ontspannen op Tv met een duivelse glimlach

   hij blijft zijn 10 vragen herhalen keer op keer !!

   met o.a wat deden die 2 ukraine gevechtsvliegtuigen onder/ naast en achter de malys boeing ??

   hij heeft in ieder geval de radar beelden !!

   en als hij het konijn dus ook niet heeft dan gaat het heel zachtjes over 1 jaar, zo tussen de schuifdeuren door , de linnenkast in onder de handdoeken .
   ssssssstttttt , er vraagt niemand meer iets !!

   Maar dan zijn er wel 300 onschuldige mensen de dood in gejaagd , omdat dat iemand op deze verziekte aardkloot dacht goed uit te komen !!

   en dat wil ik graag wakker houden !!

   kijk die typhus lul van Timmermans, is met al zijn leugens al gewoon weggekomen !
   die volgevreten van Baalen en verhoffstadt zijn spoorloos , dan wel doodstil !

   Like

 14. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  En ze beginnen ook al met sancties morgen alhoewel er nu wapenstilstand is. Sancties tegen Rusland dus. Ze zijn gek.

  Like

 15. Jaantje zegt:

  Ben bang dat moe worden onderdeel van de strategie is worden gebombardeerd met allerlei ellende in hoog tempo.
  Goed geschreven bobzelf niets aan toe te voegen.
  Beetje opgelucht van je af schrijven:)?

  Like

  • bobzelf zegt:

   ja, jezus christus en de leugens houden maar niet op !!!
   en ik zie hier Ukraine TV
   daar komt geen zinnig woord uit
   DUS OOK HIER HOUDEN WE ZE DOM !!

   KUSSIE GR. BOB

   Like

  • bobzelf zegt:

   ja, ik heb een schrijfblok gepakt na het bekend maken van het onderzoek en ben de onzin die ze uitbraken 1 voor 1 op gaan schrijven , en vond ook ineens nieuwe die we nog niet kenden , zoiets als een ghost leger !!! werkelijk ongelofelijk
   dank voor de steun ,

   EN EFFE TUSSENDOOR LEUK DAT U ALLES VAN DIE 30 MM ROTZOOI AFWEET EN HET GELIJK EVEN OP TAFEL GOOIDE !!!

   GEWELDIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG DANK

   KUS BOB

   Like

 16. bobzelf zegt:

  clip mh 17 shown down 1.20 min

  gr. bob

  Like

  • Monalisa zegt:

   BOB bedoel je deze clip

   Like

   • bobzelf zegt:

    DANK JE !!
    ik ben digibeet en Bron liet me laat weten dat mijn stukkie zeiken/ zeuren er op stond maar we kwamen net binnen na een hele zware baantraining met veel versnellingen dus normaal trek ik mijn lief dan naast me op de bank. maar die ging snel douchen en viel daarna van vermoeidheid bewusteloos in bed !
    maar ik had al bij voorbaat erbij gezet , stop met lezen , dan krijgen mensen als ze het lezen een andere indruk , net als die bukraketten , DIE ROOKPLUIM , dat kan je wel schrijven , maar die vergeet je niet meer , die staan dus trouwens ook niet achtera op een handkar heee !!!!
    dus nogmaals dank , prettige vakantie

    en val niet in die diepe glazen bier whahahaaha,

    anders roept er weer zo’n DDS scribent met mavo 3 ,PUTIN DID IT. PUTIN DID IT

    WHAHAHAHA

    GR. BOB

    Like

 17. Bob,u bent geweldig!En ik kan me zo goed voorstellen dat uw bloed kookt en dat u er doodmoe van bent!Het zijn allemaal vieze rotzakken en ik hoop dat ze hun verdiende loon nog krijgen!

  Like

 18. Trias Politica zegt:

  Beste Bob, dat vliegtuig is neergehaald met een BUK-raket. Als je goed kijkt naar de gaten in de romp van het vliegtuig kun je zelf constateren dat er geen sprake kan zijn van mitrailleurvuur, maar van gaten aangebracht door scherven. Wie de dader(s) is (zijn) zullen we vermoedelijk nooit weten.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Klopt niet helemaal er zijn wel degelijk kogels die dit resultaat bewerkstelligen bv dumdum kogels.

   Like

   • Jaantje zegt:

    Anti tank kogels hebben ook dat resultaat en die worden afgeschoten door vliegtuig mitrailleurs.

    Like

   • bobzelf zegt:

    dank helemaal geweldig !! worden voor tankbeschietingen gebruikt , maar nogmaals

    dank voor de steun , dat u dat trouwens zo uit uw mouw schud ???

    goed hoor !!

    kus x x

    bob

    Like

  • bobzelf zegt:

   DAT ZIJN LUCHTVAART GEVECHTSVLIEGTUIG PILOTEN UIT 4 VERSCHILLENDE LANDEN DAN NIET MET U EENS .
   tevens de eerste onderzoeker na 1 dag , !!
   wat raket ?? ik heb geen raket gezien ?? wel zwaar machinegeweer vuur 30 mm

   dus filmpjes zijn er hoor, , ik verzin het niet,

   we ijn pas 56 gaden iedere dag bezig

   u zegt buk raket , nou dat ontken ik , waar is de kilometers lange rookpluim dan ??

   gr. bob laat maar horen

   Like

  • fleckie zegt:

   Men kan zich dan wel afvragen waarom andere vliegtuigen ( van wie eigenlijk) bij dit toestel ‘in de buurt ‘ waren ( uitlokking misschien) net als toendertijd , ( een Amerikaans toestel) bij de zuid Koreaanse Boeing, (boven een testgebied van Rusland.)

   Like

   • bobzelf zegt:

    nou daar is Putin ook reuze benieuwd naar :

    dit is 1 van de 10 vragen aan KIEV en aan KIEV luchtleiding !!

    antwoord na 57 dagen : 0 , noppes, zero , ziltch , rien , nichts nada , nothing 0

    en die vragen ziin al diverse malen herhaald !!!

    dus ik hoop nog steeds , OP HET PUTIN KONIJN UIT DE HOGE HOED !!

    DUIMEN MAAR

    GR. BOB

    Like

  • bobzelf zegt:

   en mijn beste Trias Politica
   ik geniet al heel lang van uw /jou geweldige stukken op diverse sites , maar ik zie u ook dikwijls bij de DDS
   Ik kan ,en ga en wil van en over geen enkel lelijk woord zeggen dan wel schrijven
   Ik heb u heel hoog zitten !!
   Maar dat triefel , op die DDS , sorry mijn beste maar ik zou me kapot schamen , om met zulke fantasten , duimenzuigers , gewoon leugenaars samen te werken
   Die zijn helemaal geschift dan wel gehersnespoeld !

   die van baar, werkelijk ongelofelijk , die man is gek of heeft OLO opleiding ,
   ( ontzettend laag onderwijs ?? ) die maakt alles en iedereen voor rotte vis uit , en dan noem ik hem 1 x , van baar als je een vrouw was noemde ik je een zeikwijf , EEN BAN en al lang hoor !!
   en dan altijd Rusland overal voor uitmaken !
   die van der galien ?/ , idem dito , die moet voor het slapen gaan 16 x putin did it roepen anders kan hij niet in slaap komen ???, werkelijk wat een mafkees ( islam ?? )
   die frank verhoef ,
   die komt niet verder wat er dan ook gezegd wordt

   eu goed. brussel goed, euro goed, Putin did it , putin did it

   de buk raketten vliegen daar om je oren

   dus mijhn beste er is bewijs 0 , ik herhaal 0

   dus ik hoop dat u het met mij eens bent , ( hoeft niet natuurlijk !! ) dat alle gekkigheid die ik in mijn prul stukkie gezet heb klopt ,
   ik heb het letterlijk overgenomen uit de genoemde dagbladen on line , heet dat zo ?

   Ik vind dit werkelijk niet kunnen , al deze vuilspuiters hebben een grote muil , maar de waarheid ligt gewoon op het kerkhof !!!
   niks wordt gecheuqed : die 52 a 54 wapenfabrieken in de donbass regio die staan er al jaren

   en maar gillen Putin heeft wapens geleverd .

   kijk mocht ooit blijken dat Putin het wel heeft gedaan dat mogen jullie hem aan de hoogste boom ophangen !!

   Maar tot nu toe komen jullie bomen te kort voor van Baalen , verhoffstadt , rutte en de erst van onze landverraders !!

   als u nou wat leuks wilt doen voor alle mensen in nederland , ik heb er de macht niet voor dat plaatsen ze nooit :
   U kunt frans Timmermans aan de hoogste boom ophangen met al zij leugens tijdens dat tranentrekkende huildebat bij de VN, snik , snik , brok in keel huilie huilie

   DEZE TERINGLUL , heeft het over dat beertje wat die seperatist omhooghoud
   en het jattten van die ring van een dode man/vrouw

   de filmpjes gaan namelijk alletwee verder , maar dat hebbben 12 miljoen mensen niet gezien die zaten met franske mee te snikken !!!!!!!

   Het ene filmpje staat die seperatist met dat beertje omhoog en volgens Timmermans, om te laen zien dat ze trots zijn , dus huilie huilie

   helaas voor de tering lul Timmermans, gaat het filmpje verder en legt de seperatist het beertje voorzichtig neer, doet zijn pet, af
   KIJKT NAAR DE HEMEL EN SLAAT EEN KRUIS !!!!!!!!!!!!!
   HET ANDERE FILMPJE OVER DE BANDIET , DIE BIJ EEN dode een ring probeert af te schuiven , en de seperatist werd huilie huilie een schurk een stelende bandiet van de doden
   Jammer voor Franske , gaat het filmpje verder , draait de man zich om , met een verzmeldoosje en loopt door het beeld weg .

   dus hangen jullie nou eens lekker via de DDS

   in nederland deze huichelaar deze bokkenlul deze teringleier op aan de

   HOOGSTE BOOM .

   het gaat u goed , blijf die perfecte stukken schrijven het is jammer genoeg
   al 5 over 12 in de wereld

   gegroet bob

   Like

  • de^mol zegt:

   Het is juist andersom Trias. Vele inslagen kunnen zowel van mitrailleurvuur met dumdum kogels (anti-tank) komen als van scherven. Echter, er is een foto van inslagen op 1 rij (meerdere rijen zelfs):
   http://vortexcourage.files.wordpress.com/2014/08/saker3.jpeg?w=450&h=284
   Met een bom kan dat niet, daar vinden alleen ‘ad random’ inslagen plaats. Maar helemaal onmogelijk wordt de uitleg van een bom bij de kogelinslagen op de linkervleugel die zich in een lange rij bevinden, die ook nog eens richting de cockpit wijzen:

   Dat is niet ad random, maar ‘gericht’, en dat doe je met een mitrailleur vanaf een ander vliegtuig, niet met een ‘ad random’ scherven bom.

   Like

   • Trucker zegt:

    Soms wordt het me echt te machtig met deze op niks gebaseerde veronderstellingen, nog nooit gezien wat voor effect rondvliegend metaal kan verrichten kan zelfs een rond gat maken als met een plasmasnijder eruit gesneden.
    Ik citeer : “…mitrailleurvuur met dumdum kogels (anti-tank)…/Met een bom kan dat niet, daar vinden alleen ‘ad random’ inslagen plaats…”
    Als ik zo onzin lees weet ik al genoeg ik vraag me af of u wel het verschil weet in wapensystemen en wat ze doen en hoe, ik waag me niet aan welke veronderstelling ook want ik heb nog geen wrakstuk gezien op minder dan 2000 km en een videootje is nuttig voor experts als er geen wrakstukken zijn om object te reconstrueren maar niet voor lieden die er geen sodemieter van afweten en wat lezen en dan denken dat ze het weten.
    Daar heb ik de pest in, bent u expert in explosieven of ballistiek ? nee beter afwachten wat er toe zal geleid hebben dat het toestel neerstortte dan pennen “dumdum kogels…anti tank…bom…ad ‘random’ inslagen…ad random’ scherven bom…”
    Goed voor in de kroeg. en o ja ga eens kijken op een schietstand spreek eens met instructeurs om te weten hoe bizar het traject van een projectiel kan zijn en dan hoeft het nog niet te gaan om een met kruit geladen afgevuurd projectiel.

    Like

  • bobzelf zegt:

   daarom bent U, toch met ons allen , ook voor bezig zie ik al heeeeeel lang !!

   kus bob

   Like

 19. Jaantje zegt:

  Die kogels ontploffen pas na doorboring en rijten dan het pantser uiteen naar buiten toe.

  Like

 20. Jade zegt:

  Amerika is nagenoeg failliet, dus worden wij
  de oorlog in gerommeld met Rusland.
  Bent u het nier niet mee eens?
  Teken hier: (met dank aan investigate4truth op xandernieuws)
  http://dearputin.com/nl/

  Like

 21. bigljohn zegt:

  Een schoftenstreek van jewelste, dat in de doofpot stoppen van de waarheid die steekt achter het neerhalen van dat vliegtuig. Hoe krijgen ze die smeerlapperij toch voor elkaar in dit communicatie tijdperk met internet en wat dies meer zij. Een actie van geheime diensten, en net zo raadselachtig als wie er achter de moord op president J.F. Kennedy steekt. Meer dan 50 jaar na deze moord weet nog niemand welke dader(s) hier achter zaten. Maar als een regering(en) en geheime diensten iets plannen…..

  Like

 22. cat zegt:

  @Bob, waarheid als een koe ! Blame Poetin, blame Poetin..ik word er zo ziek van al die leugens.
  Wist je dat Oekrainers, ouwe Russische taks hebben gekocht van Hongarije? Voor een habbekrats! Ze hebben ze langs de grens met Rusland ingezet. Duhh…Het zijn tanks van na de WOII. Herkenbare Russishe tanks, wel herkenbaar voor de sattalieten. En maar roepen:”ja, ja het zijn de Russen.
  Als t vliegtuig door een raket was geschoten, dan was ie echt totaal opgebrand in de lucht. En kon je bovendien vergeten om nog “bodies” en baggage + paspoorten (bizar) na het ramp op te komen rapen.
  Wie de mainstream media geloofd is echt dom! Regering weet t wel, maar wil geen gezichtsverlis lijden, jankerd Timmermans (kots). Nu willen ze ons allen in een onrechtvaardige oorlog met Poetin laten glijden.
  Dat is pas verraad en moord.
  Straks zitten we echt in de kou, letterlijk ook nog! Als Poetin de gaskraan dichtdraaid, gaan we dit direkt merken in onze portemonee (eindafrekening gas) en voedsel.
  Gaat niet goed…echt niet.

  Like

  • Trucker zegt:

   “…Als t vliegtuig door een raket was geschoten, dan was ie echt totaal opgebrand in de lucht. En kon je bovendien vergeten om nog “bodies” en baggage + paspoorten (bizar) na het ramp op te komen rapen….”

   FOUT, ik ben geen explosievenexpert maar ik weet dan wel dat een raket onmogelijk een vliegtuig laat desintegreren, is nog nooit gebeurd en het boordgeschut van een onderscheppingsvliegtuig is daarvoor niet gemaakt, het doel is vijandelijke toestellen uit de lucht halen (of gronddoelen neutraliseren) en voor de duidelijkheid een raket is geen mini kernbom zoals u schijnt te denken.
   Die paspoorten en overige “zaken” (zoals bv mensen zonder een uiterlijk schrammetje maar met pulp in hun lichaam nog in hun zetel) heb ik al eerder over gepend is niet uitzonderlijk helemaal niet.
   Ik waag me niet aan speculaties op basis van wat videootjes, zelfs experts hebben het al moeilijk als er een vliegramp moet gereconstrueerd worden aan de hand van brokstukken en hier zit het vol met lieden die weten hoe het gebeurd is…

   Like

  • bobzelf zegt:

   Ja, en dan is er zo’n mafkees vergeten de Ukraine vlag weg te halen

   was werkelijk geweldig dat bewijs stuk ,

   Russiche tanks, russische tanks , waar ? daar, waar ? daar , Oja

   Ja roept er 1 maar wel fan van Ukraine

   vraagt die andere hoezo

   zegt die eerste de Ukraine vlag staat er nog op whahahahaha

   kussie bob

   Like

 23. Trucker zegt:

  Bob(je) heeft een goed artikel geschreven in zijn gekende stijl dus gelardeerd met humor en sarcasme, is eens wat anders als immer weer naakte cijfers en droge tekst..zonder afbreuk te willen doen aan Bron’s “vaste” kern van schrijvers.
  Net als Bob weet ik zeker dat Putin allesbehalve dom is en van voorruit regeren meer weet als het gehele zooitje regeringsleiders uit eurabia (inbegrepen de despoten in HQ brussel) moslimbroeder hussein barack is wat hij is een moslimbroeder én topspeler van CAIR dus die heeft niks te maken met de Vrije Westerse Wereld daarom ook dat hij geen partij is voor de oud KGB man.
  De operatie was (is) volgens mij vrijwel zeker een hefboom om de deur voor de NAVO open te breken en zo een “plaatselijk” conflict (zo denken de despoten in HQ brussel er althans over) beheersbaar te houden, Rusland is een probleem voor de expansiedrift van HQ brussel en in hun ijver om eurabia al maar uit te breiden vergeten ze dat er een factor bestaat als trots en nationalisme.
  Tussen haakjes sterke taal van would be explosieven experts die aan de hand van wat beelden menen te weten welke wapensystemen het waren die het toestel uit de lucht haalden —> Trias Politica het gezegde is ‘schoenmaker blijf bij je leest’ dat is goede artikels schrijven maar aub niet het natte vingerwerk..
  Alleen ballistische experts kunnen uitsluitsel geven over de oorzaak dus dan moet het materiaal voorhanden zijn. en niet vanop een filmpje…
  Wat het artikel betreft (je bent voor of tegen Bobzelf daar is geen tussenweg ) dat smaakt naar meer 😉

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Trucker: 07.05. uur. Daar sluit ik mij van harte bij aan, Trucker!

   Like

  • Jaantje zegt:

   Die opening gaan ze nu alsnog forceren door grondtroepen en bombardementen in Syrië en Irak dan ligt de weg aan die kant ook vrij.
   Wat ik schandalig vind is dat Obama beweert dat Syrië(Assad)geen betrouwbare partner is gaat dus niet samenwerken…belooft geen goeds.
   Waarschijnlijk keek Obama vlak voor hij dit zei in de spiegel.

   Like

  • bobzelf zegt:

   mot ik je nou alweer op de schouders nemen Mafkees

   mijn dank is groot !!
   mensen die van de hoed en de rand weten !! heeeeerlijjjkkkkkkkkkkkk

   dikke hug

   gr. bob

   Like

 24. Jan zegt:

  De agressie van Putin op dit moment is tegen Kazachstan ( “Kazachstan heeft niet het recht zelfstandig te zijn, er was nooit een land dat Kazachstan heette”), Wit-Rusland, Oekraïne, Georgië (Rusland bezet Noord- en Zuid Ossetië), Moldava, Transnistrië. Voor Estland, Letland, Litouwen heeft hij straks de smoes dat de Russische minderheid ‘beschermd’ dient te worden om daar te stoken en binnen te vallen. Aan de lopende band wordt het luchtruim van diverse landen geschonden door Rusland.

  Kortom, Putin is een oorlogshitsers, een dictator en zoals eerder vermeld een crimineel en handlanger van moordenaars en gangsters, kleptomaan, dief, narcist, leugenaar, schuinmarcheerder (Hollande verbleekt er bij), schuldig aan oplichting, heling en chantage, kortom een psychopaat die niet onder doet voor iemand als Breznjev, Andropov en welke dictator uit het rijtje van Russische ‘leiders’.

  Like

 25. Tempelier. zegt:

  Beste Bob , op de dag van de ramp heb ik filmpjes zitten kijken op You Tube, velen zijn verdwenen , dat is al raar. Filmpjes gemaakt door gewone mensen. Rusland heeft totaal geen belang bij het neerhalen van een lijnvlucht, zo ook niet de separatisten. Obimbo stond meteen klaar met zijn beschuldigingen zonder een gedegen onderzoek. Wereldleiders gaan nu eenmaal over lijken, in dit geval letterlijk.

  Like

  • bobzelf zegt:

   beste tempelier , tot mijn verbazing hebben ze zelfs gisteren / eergisteren nog een You Tube filmpje over de crash weggehaald en verandert door een andere ,
   nou met mijn hacker vriend op de Phillipijnen , kunnne ze weghalen wat ze willen
   die truc gaat niet meer op .
   Ik was 1 van de eersten die het opstarten van het E.S.M aan het volgen was !!!
   Ik stuur het hele stuk ESM vuil door aan een vriend in nederland, want ik vroeg ,wil jij even meekijken , en mee vertalen
   WANT IK GELOOFDE MIJN EIGEN OGEN NIET !!!
   3 DAGEN LATER :
   hij stuurt het terug ik zoek het stuk op Wiki e.d. terug, en ze hadden snel de halve tekst verwijderd !!!!!!!!!!!!!!!!
   daar stond b.v. in dat de ESM figuren inclusief hun familie NOOIT strafrechtelijk vervolgd kunnen worden, nu niet dan wel nooit niet !!

   HET MOEST NOG OPGESTART WORDEN . !!!!

   dus dat zet je dan vooraf in een stuk , waar het over miljarden gaat !!!!!!!!

   en de MORONS DIE volgevreten homo de Jager tevens die homo , nog niet uit de kast Rutte wisten niet hoe hard ze moesten lopen om
   HET NEDERLANDSE VOLK volledig aan de bedelstaf te brengen om bij het kruisje te tekenen !!

   gegroet bob

   Like

  • bobzelf zegt:

   beste tempelier

   schiet me nog net te binnen ; ik hoorde het / ik zag het
   en sloot met de hele familie een weddenschap af ,
   hoelang duurt het voordat Putin de schuld zou krijgen :
   Nou Bob met voorsprong dik gewonnen :

   HET WAS EXACT 22 MINUTEN , PUTIN DID IT
   USA riep ONWEERLEGBARE bewijzen waren er !!!!!!!!!!!!!!!!!! hoera Putin did it

   EN NA NU 57 DAGEN ???

   o , ZERO , NOPPES , NADA !!!!

   EN MET AL DIE GEWELDIGE MALLOTEN HIER DENK IK ALS WE NU STEMMEN :

   DAT ONZE STEMMING ZOU ZIJN ALS VOLGT :

   USA / EU / KIEV DID IT 96 % !!!!

   BERT VISSCHER EN DE 7 DWERGEN 4 % !!!

   gegroet

   bob

   Like

 26. Pingback: MH 17? Euh… (3) | Golfbrekers

 27. Onbezoldigd ruifvuller zegt:

  Bob ondanks je schreeuwerige taalgebruik ben ik het met je bevindingen grotendeels eens. Echter, dat filmpje is echt niet van de triple 7 (die heeft een veel langere en smallere romp, deze is kort en gedrongen) maar van een ander vliegtuig, vermoedelijk de op 14 juli neergeschoten antonov 26 waarbij de drie inzittenden zich naar verluidt hebben weten veilig te stellen met parachutes. Het filmpje komt natuurlijk ook niet overeen met het 5 kilometer lange spoor van wrakstukken.

  Like

  • bobzelf zegt:

   dat zit ik net hierboven te vertellen , moet je you tube benaderen ,
   dat er filmpjes verdwenen zijn dan wel veranderd !!!

   ik ben een echte Rotterdammerttt , met een grote muil en een klein hartje
   Ik schrijf zoals ik praat en daar ben ik schathemeltje rijk mee geworden

   Ik heb dit nooit iemand in Japan, Belgie USA , UK , Duitsland of in nederland tijdens mijn werk horen zeggen !!
   wel
   Ha, daar is tie rotttttttterdammertttt weer !
   BIj een Philips sollicitatie vroeg zo’n grijze krijtstreep , zo’n omhoog gevallen droplul aan me :
   U heeft wel een Rotterdams accent
   Ik heb de man gevraagd :
   Zal ik effe een brabander na doen
   en werd gelijk aangenomen !

   dus wat is uw probleem om me daar mee lastig te vallen ??
   Doet het zeer of ???

   Het wordt allemaal meer waarheid als ik A.B.N praat dan wel schrijf ??

   U zal het met mijn Algemeen Beschaafd Rottterdams moeten doen en
   anders net als bij de TV er zit een knop op !
   U hoeft niet mee te doen op deze site !
   Er zijn er veel meer,
   maar ik heb nog nooit een betere gezien
   Dus welkom , of good bye
   groeten bob

   Like

   • Onbezoldigd ruifvuller zegt:

    Haha nee man, ik mag dat wel, zo’n directe aanpak. Maar ik reageerde vanwege dat filmpje. En ja, ik denk ook dat er meer aanwijzingen zijn voor een 30 mm aanval dan voor een buk. Maar waarom zijn de wrakstukken in zo’n groot gebied belandt??

    Like

   • bobzelf zegt:

    nou omdat volgens onze beleving hier op de site en de malysiers binnen 3 dagen al weg waren
    ook daar door onze beste regering sinds Adolf volgens onze kennissen in oost Ukraine ook volop over gelogen wordt !!
    Wij hebben foto’s van mensen die wilden zien waar hun dochter ? zoon / gestorven was en die zitten naast het vliegtuig een sigaretje te roken met die levensgevaarlijke Seperatisten
    Vanaf dag 1 hebben aardig wat mensen op deze site alles wat ze konden vinden in binnen en buitenland bij elkaar gezocht .
    En hier zijn geen aannames, of kreten van “” uit betrouwbare bron bij , dat verzeker ik U
    Onze klootviolen in de regering , zijn iedere keer b.v. met KIEV gaan praten !!!!!
    de malysiers hebben met Putin en de seperatisten gebeld !!
    dat was het eerste verschil !!
    Timmermmans gaat met KIEV praten krijgt toestemming en de volgende dag gaat KIEV de Crash plek bombarderen , en dan breekt dus niet de pleuris uit bij onze regering ???
    Nee we trekken alles terug want het is te gevaarlijk !
    Dan pak je toch gloeiende , gloeiende de eerste de beste vlucht, en scheldt je die facistische ss-elite SVOBODA regering toch de pestpokken, we betalen zelfs miljarden aan die morons daar !!
    en u hoeft het niet met ons hier eens te zijn , maar dan niet onzin gaan roepen , kom lekker met argumenten , en kom lekker meedoen !!
    Soms 1 groot geweldig gekkenhuis , maar hier by Bron , is het nog gezellig ook ,
    en ook soms niet, whahahaahah

    dus kom erbij , en geef je mening, hoe meer zielen hoe meer vreugde

    gr. bob

    Like

  • Jaantje zegt:

   Er is een andere want er zijn er inderdaad 2 geplaats zal kijken of ik het nog kan vinden.

   Like

 28. Sjaak zegt:

  En het smerige blyni vretende smoelwerk van de oekrainse
  klitschko-lul die meende door bekentheid kapitaal en macht
  in de door en door korrupte oekraine aan zich te grijpen, krijgt
  ook nog een naspel ! Hij meent dat hij als flutburgermeester
  met de dieprooie EU geld in zijn oekraiens laaitje spoelt !
  MOOI NIET BOERENLUL !
  DAT KOMT ER BIJ UIT WANNEER JE ERWTENHERSES
  TOT APPELMOES GESLAGEN IS EN NIKS-NADA MEER
  AAN HERSES VOORHANDEN IS !
  HET WACHT AL EEN CELLETJE OP JOUW KLOOTZAK !

  Like

 29. Merlijn zegt:

  @ Jan 8.04kom op Jan goed uit de duim gezogen hoor! Raakt kant nog wal, kom net terug uit Kazachstan en met veel kazachen gesproken werd zelfs meerdere malen gecondoleerd voor het verlies dat we allemaal geleden hebben 198 mensenlevens uit NL, lees eens de geschiedenis boeken! Sinds 1997 ONAFHANKELIJK van de Sovjet unie en daarna een van de beste vriendjes van Rusland. Een president waar Rutte en consorten scum nog heel er veel van kan leren een weliswaar autocraat maar dan wel VERLICHT dus grote BS wat je hier verkondigd Google maar eens op Astana dan weet iedereen wat ik bedoel ken je feitjes en aders hou je sm…

  Like

 30. Makropoelos zegt:

  Bedankt bobzelf, dit artikel van je is het mooiste verjaardags geschenk wat je mij hebt kunnen bezorgen. Eerlijk en oprecht tot op de diepste hersencel van je denken, zo komt het op mij over. Bedankt.
  Het is en blijft onvoorstelbaar wat er sinds het neerhalen van de MH17 al gelogen en verdraaid is om de waarheid van deze tragedie te verbergen. Gelukkig zijn er velen onder ons die logisch kunnen denken en samen met de gegevens die we in de eerste dagen na de ramp van het internet geplukt hebben is het zondermeer duidelijk wie hier de schuld heeft van deze smerige politieke massamoord. Tel de feiten en belangen op van dit drama en je hebt de veroorzaker.

  bobzelf, ik ga nu met mijn ‘meissie’ een echte pIzza eten en dat is op de Filipijnen uniek en drink er op onze kostelijke gezondheid een glaasje ‘Chili’ rood bij. Salute. Proost. Gezondheid.
  DAT DE WAARHEID MAG ZEGEVIEREN !!!!!!!

  Like

  • bobzelf zegt:

   Dank U wel ,
   moge de grote Manitou U nog many moons geven !!

   maak er een mooi feesie van daar in ver / heel verweggistan De Filipijnen !

   may the lord be with you, where ever you go

   gr. bob

   Like

 31. Rickjeee zegt:

  Bob je hebt helemaal gelijk het is een grote troep geworden in amerika alleen omdat amerika zijn dollar wilt beschermen kijk maar naar irak, libie syrie en nu is rusland aan de beurt! Irak wilde hun olie in euro’s gaan handelen amerika vond dit niet leuk en zei dat ze massa vernietigingswapens hadden na dat er 1 miljoen slachtoffers zijn gevallen en er na een paar je er achter komt dat er eigenlijk helemaal geen wapens zijn ze gestopt met vechten en is het wonderbaarlijk dat irak opeens weer met Dollars handelt. Libie wilde samen met een paar andere land ook een nieuw soort bank maken zodat zij ook geen dollar meer hoefde te gebruiken en jahoor daar staat amerika onder de mom van hij is een dictator en die mensen willen vrijheid en nu is er ineens een centrale bank onder toezicht van amerika en hebben de mensen geen eten, drinken en leven heel veel mensen in armoede en in verdriet maar dat boeit amerika niet!

  Nu was Syrie aan de beurt ook een dicator Assad! Alleen nu waren rusland en china eerder die verboden via de vn om Assad aan te vallen! Maar amerika is sluw en nu staat ISIS ook in Syrie ‘dat is mooi meegenomen!!’ Amerika bereidt zich uit zonder toestemming van Assad om ook in Syrie te bombarderen en aangezien Amerika Assad niet ziet als de leider van Syrië bombardeert amerika hun gelijk mee en hebben ze weer macht en olie!! ISIS wordt gefinancierd door europa want ISIS is 50% goedkoper dan dat je ergens anders olie kan kopen! het inkomen van ISIS is 3 miljoen per dag! en daarvan komen ze wapens van de oppositie van Assad want die krijgen de wapens van Amerika! Die denken ook lekker veel te verdienen! (Dit is ook de reden waarom ze hightech amerikaanse wapens hebben)

  Nu hebben we Oekraine echt heel leuk allemaal maar Rusland heeft altijd gezegd dat als oekraine bij de Navo komt er oorlog komt met Rusland! De cia is al 10 jaar lang in Kiev om de boel op te stoken. Ook heeft de NAVO miljarden geïnvesteerd in Oekraine! Oekraine is express gedestabiliseerd om pro europa te worden.

  Rare dingen ->
  Het is raar om te zien dat het afzetten van een president legaal wordt gezien door Europa en Amerika aangezien dit niet op een democratische wijze is gegaan en ook niet volgens het grondwet. Als er iets niet volgens de grondwet gaat is het illegaal!

  De krim heeft een referendum gestart en er is democratisch besloten ( De zwitserse OVSE was aanwezig bij alle tellingen) Zij hebben ook gezegt dat het democratisch was gegaan alleen was het tegen het grondwet dus wettelijk illegaal!

  Als laatste wil ik laten zien dat de Nederlandse omroep mee doet aan het ANTIE Rusland propaganda! —————————-> http://www.metronieuws.nl/nieuws/video-nos-journaal-snijdt-reactie-poetin-uit-item-en-liegt/SrZnii!CJcuCgOziw12/

  Dit wordt nergens verteld het is in Nederland 1 grote corrupte benden die wij mogen gaan oplossen met een oorlog in de 21ste eeuw!!! Kom op!! Laat je stem nu horen verspreid het en alleen dan kunnen we een oorlog stoppen anders komen er miljoenen doden!! je kinderen worden opgehaald en worden in het leger gestopt !! of anders in een cel!! LAAT HET NIET ZOVER KOMEN!!

  Like

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAHAHAHAHAHA,
   ik weet niet waar je / U vandaan komt
   ik heb geen idee wie U bent ,
   maar als dit een quiz was geweest , had u nu door kunnen gaan voor de hoofdprijs

   DAN WEL DE KOELKAST !!!

   iK KAN U OP NIET 1 ONWAARHEID BETRAPPEN, DUS U BENT GESLAAGD

   IN IEDER GEVAL VOOR MIJN TEST

   Geweldige reactie , helemaal mee eens , U mag blijven !!!

   Lijkt me geinig weer iemand die hersens heeft , en ze gebruikt door zelf te denken

   groeten bob

   Like

 32. Tom Hendrix. zegt:

  @Rickjeee: 16.07. uur. Ik ben het volkomen met zowel U als met @ Bobzelf eens! We worden 24/7 belogen, bedrogen, en bestolen! Dat is nu het GEDROCHT EUSSR, deze “hoer van Babylon”, zal ons compleet kapot maken!

  Like

 33. Bobzelf, ik ben het helemaal eens met je.
  En wie durft wakker worden uit deze massahypnose, zal men proberen non-actief te krijgen.
  Het is zo schandalig dat vanaf je enig gevoel in je lijf hebt voor rechtvaardigheid,
  uniek durft zijn, vol energie om dat stukje wereld te proberen verbeteren wat nog zou lukken ook, er steeds van die intelligente verzopen regenwormen met een cobra attitude opduiken om iemands denken en schrijven te verkrachten omdat ze een andere mening hebben aangaande een artikel.
  Maar argumenten, statements, cijfers, niets kunnen ze aanhalen dus breken ze iemand persoonlijk af.
  Bij wie ligt het probleem als je zaagt dat je niets begrijpt want je ziet geen samenhang? Of je bent niet bekwaam om woorden op klank te begrijpen maar enkel in lettertjes, en bij het minste verdwenen of verkeerde lettertje, is het een blue screen in je hoofd.
  Zoveel jaren studie versleten met je kont op de banken om dan gewoon een houtworm te worden.
  Ik heb een hekel aan meelopers van een wereld waar meer eikels en minder ballen waargenomen worden, die op hun eeuwig zagende zelfde toon iedereen het eens komen zeggen, in een heden waar niets maar dan ook niets nog loopt zoals het moet en duidelijke achteruitgang zichtbaar is.
  Wees maar een puppet on a string van de Vs, en normaal zou nu volgen ” je zal wel zien” , maar ik doe niet mee aan normaal gedrag, en ik hoop dat de kankeraars het niet zullen zien. Want ik en iedereen als Bob zullen niet op ons luie kont dit gewoon laten gebeuren
  Omdat mensen die tegen mindfuck zijn, meer drive in hun bezitten dan haters voor mogelijk houden.
  Heel deze zieke gebeurtenis met steedfs onschuldige slachtoffers is voor mij net te erg toevallig om een reden proberen te hebben en om vanuit de Vs Israel niet aan te pakken
  En vermoedelijk veel wat dezer dagen gaande is …

  Sin 😉

  Like

  • bobzelf zegt:

   mijn dank is heel groot voor Uw heerlijke epistel

   bravo, bravo , bravo en nogmaals mijn dank

   kom en blijf lekker meehelpen tegen de malloten en gestoorden in deze wereld

   graag zelfs !!

   gr.bob

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s