Theresa May: “De islam is een religie van de vrede. . .”

Screenshot 6

De Britse minister van Binnenlandse Zaken, Theresa May

(Vertaling: E.J. Bron)

In een toespraak voor leden van de Conservatieve Partij sprak de Britse minister van Binnenlandse Zaken, Theresa May, over religie en vooral over één religie. Je zou geneigd zijn te denken dat de taak van een minister van Binnenlandse Zaken wetten en hun handhaving is, of hoe men deze wetten beter aan kan passen aan de omstandigheden.

Hier spreekt “imame” May over ISIS: “Deze van haat vervulde ideologie heeft niets met de islam te maken. En ze wordt door de overweldigende meerderheid van de moslims in Groot-Brittannië afgewezen.”

En ze citeert het bekende koranvers “Er bestaat geen dwang in het geloof”. Ze adviseert dat wij deze boodschap moeten begrijpen dat de islam een religie van de vrede zou zijn en niets te maken zou hebben met de ideologie van de vijanden.

Douglas Murray schrijft in “The Spectator” dat het merkwaardig is dat een conservatief kabinetslid bijvoorbeeld Bijbelverzen zou citeren. Dat is niet hun taak. Maar als dit dan toch per se moet, dien je in ieder geval eerlijk te zijn. May kan na al deze jaren toch niet serieus geloven in datgene wat ze zegt?

Als jet het vers in de koran over “Er bestaat geen dwang in het geloof” bekijkt, dan klinkt dat eigenlijk best wel goed. Maar deze passage wordt gerelativeerd door het geen dat volgt. Van soera 2:256 tot soera 2:260 wordt beschreven wat er met de “ongelovigen” gebeurt, die de “bewoners van het vuur worden en daar voor altijd moeten blijven.”

En tenslotte: Waarom heeft de speechwriter niet verwezen naar soera 8 in de koran, waarin sprake is van hoe men precies met de vijanden van Allah omgaat, waarom men de hoofden afsnijdt en wat er met het eigendom gebeurt, dat als buit gehouden mag worden?

Waarom, aldus Murray, heeft ze dit vers niet voorgelezen? Waarom heeft ze niet uitgelegd waarom het zo belangrijk is om de hoofden van de ongelovigen af te snijden, inclusief die van de christenen?

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Theresa May: “De islam is een religie van de vrede. . .”

 1. windwens zegt:

  Het enig wat politici van tegenwoordig trachten te doen is hopeloos zoeken in dat K*T boek wat er wel goed aan is en telkens weer slaan ze de plank mis. Het moet maar eens klaar zijn dat politici zich bemoeien met met de inhoud van een boek geloof etc in seculaire staten. Op gerot met het mooier maken van dingen die er gewoon niet zijn, hersenspoelen doen ze maar in het Midden Oosten daar waar dat bloed geloof hoort. Dat ze nu in achtergebleven gebieden dit nog pikken en slikken is voor de domheid van die bevolkingen, als die geen zin hebben om het te willen door zien dat ze in iets geloven wat ze op een plek hou waar ze niet moeten zijn, moeten ze dat maar geheel voor eigen rekening nemen. Maar ben er inmiddels wel achter waarom politici zo graag met de Islam mee gaan. Met eigen geloof en ideologieën komen ze er niet meer, mensen zijn er niet meer gevoelig voor en men kent het in en uit. Dus pakken ze dit met beide handen vast om bevolkingen weer te kunnen onderdrukken. Wat politici van tegenwoordig een uitzondering daar gelaten maakt tot de meest walgelijke lui die er op de bol rondlopen. Tuig is het met machtswellustige drang die niet te stoppen is.

  Like

  • Furry zegt:

   Murray opmerking is brilliant. Als minister teksten van geloven gaan citeren dan ik ook de scheiding tussen kerk en staat weg, en waarom moet islam verdedigd worden. Gaat deze minister ook Laat de kinderen tot mij komen, ivm pedofiliteit in de RK kerk. Nee toen was het muisstil en de terecht verontwaardiging en walging. Twee geloven dien op dezelfde weegschaal worden gewogen, zoniet dan staat daar de duivel tussen (;-))

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Windwens: 22.19. uur, op 7/10. En deze GORE VERRADERS van POLITICI: ” van links tot rechts”, doen het ook om GELD en BAANTJES, windwens! Vuile gore schoften, dat zijn het, allemaal. En inderdaad om ons eronder te houden, op BEVEL van BILDERBERG en de NWO!

   Like

 2. Wachteres zegt:

  Er kan maar één reden zijn waarom onze ‘elite’ zo pro-islam is; zij worden er dik voor betaald en dat geld komt uit het Midden-0osten.

  Like

 3. Furry zegt:

  Dus de conclusie: als psychopathie seriemoordenaars zich op welk boek dan ook kunnen teruggrijpen, de schrijver als god of profeet claimen, en er 1 woordje vrede in staan, dan is het nog de religie van de vrede.

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Links en islam zijn zoog-broeders van dezelfde moedergodin. Wat links is in de politieke ideologie is islam op godsdienstig gebied: zij eisen de steeds de bevoorrechte positie op; de ‘anderen’ moeten er dan maar voor opdraaien.

   Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  ALLE hooggeplaatsten in het Westen zeggen dit. Islam is vrede en de meerderheid wijst het af. Beide bewezen NIET waar. Enfin, wij moeten dus maar blijven herhalen hier op het internet ergens onderaan, dat het NIET WAAR is. Islam is slavernij en de meerderheid vindt dat wij die slaven moeten zijn.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Moet je nog peultjes! Nog niet zo lang geleden heeft mijn naamgenote -ja, daar kan ik niet omheen, helaas- er nog voor geijverd om de brilslang Choudary uitgezet te krijgen! (Niet gelukt, maar dat is een ander verhaal.) Wat denkt ze dan nu, dat die is? Een medeplichtige van IS die met de “echte” islam niets te maken zou hebben of zo?
  Dat moet ze beter weten: Al dat bebaarde en gesluierde tuig, dat in die demonstraties achter hem en z’n megafoon aan loopt zijn toch echt vertegenwoordigers van de reguliere, zij het fundamentalistische islam! En vredelievend zijn ze allesbehalve te noemen!
  Al die gevestigde politici zitten mekaar ook gewoon na te praten; vanwege hun baantje, hun positie in de EU, of wie weet, gewoon nog steeds vanwege Straatsburg ’75!
  En wie betaalt het gelag? Juist ja, de kiezer!
  Maar dat is dan ook voor een groot deel hun eigen stomme rotschuld: Wie aan die schuld geen deel wil hebben, staatv in deze tijd maar één ding te doen: In GB: Op Paul Weston stemmen, in Nederland: Op Wilders, in Vlaanderen: Op Dewinter en ga zo maar door…..
  Doe je dat om welke reden dan ook niet, dan ben je mede-verantwoordelijk voor je eigen ondergang, zo simpel is het.

  Like

 6. Driek zegt:

  windwens zegt: Maar ben er inmiddels wel achter waarom politici zo graag met de Islam mee gaan. Met eigen geloof en ideologieën komen ze er niet meer, mensen zijn er niet meer gevoelig voor en men kent het in en uit. Dus pakken ze dit met beide handen vast om bevolkingen weer te kunnen onderdrukken.

  Ja, daar zit misschien wel een kern van waarheid in, beste windwens. Want, met de islam aan hun zijde, kunnen ze de burger onderdrukken, en alle protestuitingen van die burger, worden meteen benoemd als zijnde discriminatie en gebrek aan respect voor de islam. En aangezien de moslims geen kwaad kunnen doen, want al hun misdaden en oplichterijen worden door onze bewindslieden met de mantel der liefde bedekt, staan wij in feite machteloos.
  Al onze pogingen, om die tering moslims te verdrijven, dwars te zitten en hun leven te veronaangenamen, al die pogingen en daden zullen onze bewindslieden slechts prikkelen de wetgeving aan te scherpen. moslims zijn een beschermde diersoort.
  Wij worden door slinks regeringstuig genadeloos in de hoek gezet. Zij, de moslims, kunnen er lustig op los leven, kunnen onze levensvreugde verpesten, totdat er een volksopstand komt. En nu kunnen wij wel onze karige hoop vestigen op Geert wilders, maar zolang de burgers van Nederland Mark Rutte een aardige fantastische minister president vinden, kunnen we wel inpakken. En dan heb ik het nog niet eens over de populaire Alexander Pechtold, de man die ieders hielen likt wanneer het hem ten voordele is. Ik wil geen kniesoor zijn, maar gezien de aantallen asielzoekers die maandelijks binnenkomen, sta ik nog lang niet met de vlag te zwaaien.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Je zou zo’n wijf toch meteen tot de orde roepen? Zijn kerk en staat in Engeland trouwens niet gescheiden? Zij zou dit soort uitspraken anders niet mogen doen. Ze citeert toch ook niet uit de Bijbel?

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Nog een gek erbij in Engeland. Leest zeker nooit kranten en kijkt nooit naar het nieuws, en dat mag zich dan minister noemen. Ik hoop dat de engelsen bij. de verkiezingen ook hier eens bij na zullen denkenj

  Like

 9. Vederso zegt:

  Het schijnt dat de Britse regering niet gebonden is aan de stemming volgende week in het Lagerhuis over erkenning van de Staat Palestina. Het heeft vooral symbolische betekenis;

  http://www.blazingcatfur.ca/2014/10/06/british-parliament-to-hold-symbolic-vote-on-palestine-status/

  Like

 10. Jade zegt:

  Ik wordt niet goed van die leugen…
  Bush zei het, Obama zei het, Cameron zei het.
  Ze lullen elkaar allemaal na, en het klopt van geen kant.
  De islam is slechts de ultieme oplossing voor de losers…
  Krijgen wat je wil door middel van moord, diefstal en verkrachting.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Zoiets zou toch ook zonder meer door een of andere NL-se politicus verkondigd kunnen worden. Liegen alsof het gedrukt staat.
  Ik vraag me weleens af hoelang ze dat nog gaan volhouden, WANNEER komt het “omslagpunt” en gaan ze volstrekt tegengestelde preken.
  Zolang zulke theorien er bij de meeste mensen ingaan, zonder ze verder zelf nadenken of navorsen ( doen de bovengestelden wel voor hen.! ) kunnen zulke leugens blijven doorgaan.
  Na die moord op Britse militair vorig jaar, ( had niets met islam van doen, volgens Cameron ),waren er hier Engelsen die de meest achterlijke dingen erover zeiden.
  Je zoudt nog ruzie met ze kunnen krijgen als je anders over zegt te denken.

  Like

 12. Het moet dus nog ERGER worden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Weeral een sprookjes fatwa. Je zou het haast nog gaan geloven ook. Islam heeft niets te maken met vrede. Het werkwoord aslama (vanwaar islam) betekent ‘afmaken’ van mens en dier, inclusief bereidheid zichzelf ‘af te maken’ ter meerdere eer en glorie van godin allaat (of noem ze Isis). Het woord moslim bestond overigens lang voor 622 AD.

  Like

 14. Maria zegt:

  OMG en die Britten blijven deze stront maar slikken??? wat een laf volk die Britten, om de kolonisatie over anderen te hebben hadden ze wel de ballen om alles daar uit te moorden en onder dwang van hen te zetten… En opnieuw flikken ze het om de mensheid te laten uitroeien voor olie door de islam nu… wel dit zal wss de straf van hierboven zijn vanwege oorlog Irak kolonisatie rest van ginder en met de VS de aarde tot de hell te hebben gebracht, walg van de Britten de voorvaders van die even walgende amerikaan die 60 miljoen Indianen uitroeiden vermoorden ook op de meest barbaarse wijze ongezien, toen een van de laatste Opperhoofden van de Sioux indianen werd uitgemoord en daarna de Apache bevolking als laatste aan de beurt waren hadden zij een zware vervloeking uitgesproken tegen hen die Britten in de VS waarna ze hun “land of freedom” bouwden op bloedland van 60 miljoen uitgemoorde indianen die rechtstreeks in contact stonden met de spirituele wereld…. het westen en alles wat ermee betrokken was betalen allen de prijs nu voor wat die Britten en amerikaan de mensheid op aarde heeft aangedaan… tijd om gillend uit de EU te gaan rennen! want geloof me de wraak van die Spirituele wereld zal vreselijk zijn voor het Westen!

  Like

  • Maria zegt:

   weten jullie toen die brits amerikaanse eerste bevolking daar alle 60 miljoenen Indianen er uitgemoord hadden en de Apache Indianen overschoten als laatsten (die leefden op de grootste olievelden daar) zij hen martelden om die kennis van die Spirituele wereld in handen te verkrijgen, die rot britse amerikaan toen is erin geslaagd om de Apachetaal enkel van hen te ontfutselen, wist je dat gans het pentagon en amerikaanse beveiliging is gebaseerd op de Apache taal??? zoek maar eens een keer op via google opzoekwerk…. disgusting volk die brit en later amerikaan!!!! geen haar beter dan die IS

   Like

   • Maria zegt:

    skull and bones illuminatie hebben letterlijk het hoofd van Gayale (Geronimo) opperhoofd gestolen om die iluninatie orde op te richten en bepaalde krachten en machten van de Apaches te misbruiken voor hun occulte zaken

    grootvader bush stal het hoofd van Gayale (Geronimo) en richtte skull and bones op
    Achtentachtig jaar geruchten lijken met deze vondst eindelijk als puzzelstukjes inelkaar te vallen. Kleinzoon Harlyn Geronimo eist excuses van die andere kleinzoon George W. Bush (yalenews.com). Maar wellicht hebben andere Bonesmen als John Kerry, George Bush sr. en al die eerbiedwaardige senatoren, bankiers en zakenlieden ook wat uit te leggen over hoe zij persoonlijk de schedel van Geronimo tijdens hun inwijdingsritueel op perverse edoch ludieke wijze hebben onteerd?

    de enkele nabestaanden de Achterkleinzoon Harlyn Geronimo van de Apache Opperhoofd eisen al lang het skelet hoofd terug van de Bush familie die zij regelrecht gestolen hebben uit zijn graf 😦 de horror ze krijgen de restanten NIET terug ze proberen al van de jaren 80 hun voorvader zijn skelet en hoofd terug te verkrijgen om hem terug op Apacheland te herbegraven 😦

    http://edition.cnn.com/2009/US/02/26/geronimo.remains/index.html?eref=edition

    http://sargasso.nl/grootvader-bush-een-grafschenner/

    http://nos.nl/artikel/131150-veiling-schedel-skull–bones-voorkomen.html

    http://mens-en-samenleving.infonu.nl/religie/96734-geheime-genootschappen-the-order-of-skulls-and-bones.html

    http://www.franklinterhorst.nl/Vrijmetselaars,volgelingen%20van%20Lucifer.htm

    RIP Apache Gayale, ik hoop dat je familie ooit de kans krijgt om je te herbegraven op de gronden waar je leefde. I am sorry and forgive us what they did to you…

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria: Allemaal heel interessant, Maria, maar laten we in deze alsjeblieft proberen, om het walletje bij het schuurtje te houden!
    Persoonlijk voel ik er weinig voor om, naast alle schuldcomplexen die we al aangepraat krijgen, ook nog de schuld van blank Amerika jegens de indianen op mijn nek te nemen, hoe groot die ook is. En het spirituele aspect zal voor jou zeker hanteerbaar zijn, maar voor menigeen hangt dat letterlijk en figuurlijk in de lucht. D i t vraagstuk lossen we er in ieder geval niet mee op.
    Je werd er kennelijk in het holst van de nacht door gegrepen? Kan ik me voorstellen. Maar laten we ons nú maar weer in Godsnaam tot die miserabele islam en onze misdadig-laffe regeringskliek beperken: Díe twee samen zijn óns probleem, momenteel.

    Like

   • Maria zegt:

    het punt wat ik wilde maken is dat een amerikaanse bevolking de voorouders zijn van de Britten, dat GB blijkbaar totaal overgenomen is door de islam en hun politiek zelfs dit verkondigd is zeer alarmerend, war is de originele Britse bevolking zelf, WAAROM ZWIJGEN DIE WAAROM VECHTEN ZIJ NIET VOOR HUN CONTINENT???? alleen al dat de schotten zich NIET hebben afgescheurd na dit soort schandaal wat politiekers eruit slaan, dan die 1400 kinderen die jaren en jaren en jaren verkracht werden door moslims waar ook niets aan gedaan wordt… tja
    In het leven heeft alles een oorzaak, actie en reactie….
    iedereen is zo gefocust op die Islam dat de rest van de geschiedenis mensheid compleet genegeerd wordt en dat is net wat ze willen, DAT HET ENKEL NOG OVER DE ISLAM GAAT EN ANGST, tactiek VS na 9/11 doen ze hier met Islam, dan het feit DAT WAAR IS DAT DIE BRITTEN IN AMERIKA 60 MILJOEN INDIANEN HEBBEN UITGEMOORD OM DIE VS TE STICHTEN daar mag blijkbaar nniet over gesproken worden want nergens op scholen leren ze die geschiedenis hoe de VS is ontstaan… dan alleen al het feit dat politiekers hel lef hebben niet alleen in engeland om deze onzin bullshit uit te slaan slaat werkelijk alles, NIEMAND dat opstaat NIEMAND van de politiek ginder (je die farrel zogezegd die zal weeral eens een lange speech houden en dat was het) alles heeft zijn r’edenen in het leven!! geloof me maar door laksheid van eigen bevolkingen zijn dit soort politiekers vogelvrij om te zeggen wat ze willen en te doen, en ondertussen installeert de Islam op zijn dooie gemak zich verder en verder hier tot op een morgen je opstaat en het hier ookk een kalifaat is waar ze alles en iedereen gaan onthoofden die niet moslim is…
    Het is de schuld van de bevolkingen zelf, want NIEMAND staat op, als je de geschiedenis erbij haalt om bepaalde zaken aan te tonen te bewijzen waarom dingen gebeuren, tja dat mensen mensen niet horen, denk je nu echt Lieve Therersa dat je ongestraft 60 milj indianen kon uitmoorden dan zijn hoofd en beenderen even uit dat graf gaan stelen, om dan die beroemde skull and bones op te richten Grandfathzr bush, wist je dat hij in lijn de 7é neef van the queen of england is??? En voila nu ik het zelf aanhaal, die queen laat dat allemaal gebeuren dat haar continent Islam sharia zal worden???
    Ik heb mijn best gedaan om mensen wakker te schudden, kijk naar nederland als ze gaan tegenbetogen zijn dat amper 100den mensen rest zit thuis voor de tv of op FB…
    had op een andere pôst van EJ bij Ivonne al her antwoord gegeven WAAROM ISLAM EN SHARIA ZAK RULEN IN WEST EUROPA…
    Door de geschiedenis opzettelijk te verzwijgen denk nu niet dat je ermee wegkomt wat ZIJ de britten vporouders van Amerika gedaan hebben, alles heeft zijn redenen… en die prijs betalen nu allemaal mee 😦

    Like

   • Maria zegt:

    excuseer mijn zin in begin klopt niet, de britten zijn de voorouders van die amerikaan…

    Like

   • Republikein zegt:

    Hart onder de riem.

    Like

   • Maria zegt:

    ohhhhh Republikein…. de tranen rolden over mijn wangen DANK U DANK U DANK U

    Like

 15. U.G. Kempenaer zegt:

  Dit soort neo-NSB’ers is nog gevaarlijker dan de moslims zelf. Deze volksverrader strooit zand in de ogen van de zwakke, laffe en geïndoctrineerde massa, zodat het kwaad niet meer herkend wordt en ze een vogeltje voor de kat wordt.
  De islam, een uitzaaiende maatschappelijke kanker, moet met wortel en tak worden uitgeroeid, maar de neo-NSB ook, anders blijft het dweilen met de kraan open.
  Je vraagt je toch af waar het mis is gegaan met de neo-NSB’ers. Zouden ze worden geboren als judas of is het een degeneratieproces waarin de rotting langzaam maar zeker heeft toegeslagen?

  Like

 16. U.G. Kempenaer zegt:

  De koran staat overigens vol met oproepen tot moord op niet-moslims, dus de Engelse heks kletst uit haar slappe nek. De islam is een haatdoctrine en de moslims zijn de nazi’s van nu.

  Like

 17. elisamad2013 zegt:

  Alleen al de regels die ik las en hoorde over het IS kalifaat…: Geloofs-poliyie verplichte hand afhakking en andere barbaarse regels verplicht 5x bidden dagelijks…geen alcohol geen muziek geen feest buiten het suikerfeest. .wat is daar vredig aan?

  Like

 18. Jan zegt:

  Sura 2: 256 is niet meer geldig, deze is vervangen* door o.a. Sura 9:73: O Prophet, fight against the disbelievers and the hypocrites and be harsh upon them. And their refuge is Hell, and wretched is the destination.
  http://quran.com/9/73

  Some of the verses abrogated by the verse of the Sword:

  12) “But there is no compulsion in religion” (Surah 2:256).

  THE VERSE OF THE SWORD
  The verse that Abrogated (nullified) the Peace Verses.
  An example of the abrogation: There are 124 versus that call for tolerance and patience that have been cancelled and replaced by one, single verse. This verse is called the verse of the sword:
  “But when the forbidden months are past, then fight and slay the Pagans wherever ye find them, and seize them, beleaguer them, and lie in wait for them in every stratagem (of war)…..” Surah 9:5

  Verses that support the verse of the Sword
  1) “Fight them, and Allah will punish them by your hands, cover them with shame, help you (to victory) over them, heal the breasts of believers” (Surah 9:14).
  2) “O ye who believe! Truly the Pagans are unclean; so let them not, after this year of theirs, approach the Sacred Mosque” (Surah 9:28).
  3) “The Jews call ‘Uzayr a son of God, and the Christians call Christ the son of God. That is saying from their mouth; (in this) they but imitate the Unbelievers of old used to say. Allah’s curse be on them: how they are deluded away from the Truth!” (Surah 9:30).
  4) “O Prophet! Strive hard against the Unbelievers and the Hypocrites, and be firm against them. Their abode is Hell – an evil refuge indeed” (Surah 9:73).
  5) “O ye who believe! Fight the Unbelievers who gird you about, and let them find firmness in you: and know that Allah is with those who fear Him” (Surah 9:123).

  * http://www.islamreview.com/articles/quransdoctrine.shtml

  Like

 19. Ad Rem zegt:

  De bewering dat IS niets met de Islam te maken heeft of andersom is een regelrechte
  “No true Scotsman” fallacy.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  “De islam is een religie van de vrede. . .” Wie daar nog intrapt is volslagen Krankzinnig !!!

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  The enemy is within the gates; it is with our own luxury, our own folly, our own criminality that we have to contend.
  Marcus Tullius Cicero

  Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/authors/m/marcus_tullius_cicero.html#6ARerPOjkvsbAsyo.99

  Like

 22. Dr.Kwast zegt:

  http://breakthesystem.nl/

  Oplossingen van het Volk, voor het Volk!
  5 oktober 2014
  Geef een reactie

  Poster_tell_them_we_are_comingBreak The System is een groep mensen uit bijna alle lagen van de bevolking. Wij zijn er voor het volk en wij zijn gericht om oplossingen te zoeken/bedenken als alternatief voor het regeringsbeleid van de afgelopen jaren. Daarom hebben wij het volk gevraagd om ideeën in te sturen, ten behoeve van een sociaal en welvarend Nederland. Uit alle inzendingen plaatsen wij vandaag de eerste 3 oplossingen die door het volk zijn aangereikt. De rest van de oplossingen zullen kenbaar gemaakt worden in de Volksrede. Deze zal voorgelezen worden tijdens alle demonstraties op 18 oktober.

  Werk en Inkomen:

  Er zijn momenteel in Nederland ruim 600.000 werklozen. Veel van de werkloosheid is ontstaan, doordat er een oneerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt is. Mensen uit andere EU-landen, worden aan het werk gezet voor een lager loon. Gezien de verdragen die Europa heeft, kan de Nederlandse overheid het niet verbieden om andere Europeanen hier te laten werken, maar wat ze wel kan doen is er voor zorgen dat er een minimum loon komt, voor alle arbeid ongeacht de nationaliteit. Dit houdt in dat het voor een werkgever niet meer uitmaakt wie hij in dienst neemt, aangezien de kosten per werknemer hetzelfde zullen zijn. Om de werkgevers te ontlasten in de hogere loonkosten stelt het volk voor om, bij een 6-maanden contract de overheid minimaal 1 volledig maand brutoloon te compenseren. Bij een 12-maanden contract de overheid minimaal 3 volledige maanden brutoloon te compenseren.

  Lees verder →

  Like

 23. de meute(als honden) die europa denken te regeren zijn spijtig genoeg volkomen verduisterd in hun verstand!!!De SCHEPPER van hemel en aarde ziet deze mensen als volkomen dwaas.(arme mensen zonder Godsbesef)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s