Vrouwe Justitia, Wilders en de Joden

Screenshot_48

(Door: Manfred Gerstenfeld)

Het Openbaar Ministerie heeft besloten Geert Wilders voor de rechter te brengen.1 Het roepen van ‘Minder Marokkanen’ is beledigend. Bovendien, als anderen deze uitspraak herhalen tegen individuele Marokkanen wordt het discriminerende karakter ervan nog duidelijker. Wilders had hetzelfde kunnen zeggen zonder mogelijk strafbaar te zijn, bijvoorbeeld: ‘Had Nederland selectief honderdduizend moslims binnengelaten in plaats van niet selectief een miljoen dan had ons land er anders uitgezien.’

Het OM beschouwt het immers niet strafbaar dat PvdA-leider Diederik Samsom in 2011 in NRC Handelsblad gezegd had dat Marokkaanse jongeren een ‘etnisch monopolie’ op straatoverlast hadden.2Partijvoorzitter Hans Spekman had in 2008 tegen Vrij Nederland gezegd: ‘De Marokkanen die niet willen deugen, moet je vernederen, voor de ogen van hun eigen mensen.’3 Volgens het OM hadden Samsom en Spekman het ‘over gedrag en niet over ras.’4

Lees verder>>>
(h/t Tistochwat)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Joden, Justitie. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vrouwe Justitia, Wilders en de Joden

 1. Sjaak zegt:

  DAAR GAAT ZE WEER ! DE AZIJNZEIKERS !

  Like

 2. dgneree zegt:

  DDS is een bijzonder infantiel weblog geworden. In bovengenoemd artikel stopte ik met lezen bij

  “Het nieuw Wildersproces is een grote uitdaging voor de Nederlandse rechtspraak”
  ik heb dit commentaar eronder gezet:
  “Ja, zo is een sloopkogel een grote uitdaging voor een gebouw en is een kettingzaag een grote uitdaging voor een boom.”

  Daarna heb ik de rest proberen te lezen, maar opeens ging het over Israël en een warboel van nietszeggende woorden.
  Kan iemand mij vertellen wat er eigenlijk beweerd wordt? Waar gaat het over en wat is de pointe? Of is het gewoon gelul in de ruimte?

  Like

  • Vederso zegt:

   Nee, het is geen gelul in de ruimte. Volgens mij gaat het over de absurditeit van een nieuw proces tegen Wilders, zeker gezien de veel ernstiger gevallen in het verleden en die soms werden afgedaan met taakstraffen. De Joden spelen in dit hele gedoe rond discriminatie een rol omdat ze als een soort “canary in the coalmine” fungeren. Maar lees het even zelf, misschien zie je het anders.

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Zo, dan eis ik van de SMERIGE VERRADERS van het OM, de DAGVAARDING van de RODE SMEERLAP EN FASCIST RIESSEN, die HAAT ZAAIDE door op te merken, dat: ” WILDERS GEMOLD MOET WORDEN, EN DAT ALLE PVV KIEZERS DIENEN TE WORDEN GEDEPORTEERD”. En als dat niet gebeurt, dan zal blijken dat de RODEN en D66 demonen het voor het zeggen hebben in Nederland. Laat een goede advocaat hier maar op wijzen. Nog beter zou zijn, als WIJ MASSAAL aangifte gaan doen tegen de ploert Joop Riessen!

  Like

 4. Tom,Wilders heeft niemand bedreigt!Die k#t-rapper heeft hem wel bedreigd,en die kwam er vanaf met een taakstraf van niks!Kunnen ze Wilders toch helemaal niet meer veroordelen;zetten ze zichzelf in hun hemd!En die ploert van een Riessen die zou inderdaad massaal moeten worden aangeklaagd,alsnog!

  Like

 5. Maria zegt:

  waarom brengt de nederlandse justitie de jhihad marokanen niet op de rechtbank?? waarom komen Nederlanders niet met miljoenen hiervoor op straat? of liever gezegd al de PVV aanhangers?? Snap de ballen van hiervan??? PVV heeft zoveel aanhangers zogezegd, awel WAAROM STEUNEN jullie WILDERS dan niet zoals de Vlaming Bart de Wever OPENLIJK steunden???? antwoord me hier eens op???

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ja Tom, laten we met z’n allen aangifte doen tegen die farizeeër RIESSEN, kijken of hij ook voor moet komen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Avidia: 03.31. uur. Mee eens, Avidia. Ik vind dat deze actie dan wel vanuit de PVV gestart dient te worden. Misschien kunnen zij ons helpen, door net als de RODEN deden, ons voorgedrukte aangifteformulieren bezorgen. Kan makkelijk, via een link bijvoorbeeld. Ik ben benieuwd!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s