Het witgepleisterde graf

Screenshot_25

(Door: Baron Bodissey – Vertaling: Vederso)

Vooraf: Hieronder is de inleiding vertaald van een serie artikelen die op Gates of Vienna zijn verschenen en nog zullen verschijnen. Ondanks de vele aanwijzingen die het tegendeel bewijzen, houden nog veel mensen vast aan het verhaal dat de islam een religie van de vrede zou zijn. Deze vorm van massagekte (men kan ook spreken van bedrog) presenteert zich in vele verschijningsvormen, daarover gaan deze artikelen. Zodra het verhaal over de islam op de een of andere manier kritiek krijgt, wordt de waarheid over de islam omgedraaid of verwrongen, met die waarheid wordt een loopje genomen om de islam in bescherming te nemen. Dat zelfs premier Rutte het heeft over “ISIS heeft niets te maken met de ware islam” en iedereen meteen beseft dat hij staat te raaskallen, zegt veel over de persoon Rutte. WAAROM hij dit zo doet, is niet het onderwerp van deze serie artikelen. Alleen de vorm waarin we dit bedrog kunnen tegenkomen, wordt in deze serie besproken. Dat hierin de mainstream media een grote rol speelt, ligt voor de hand. Als men 40 jaar lang tegen de mensen kan liegen en ze kan bedriegen, zoals in Zweden, met enorme gevolgen, dan is het moeilijk de ooit ingeslagen weg te verlaten, mede omdat er teveel banen en inkomens van afhankelijk zijn. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

Het gedeelte van de tekst dat ik hier bestempel als de inleiding:

“De islam is een knekelhuis. Hij werd geboren in vuur, bloed en slachting in de 7e eeuw en is de afgelopen veertien honderd jaar op deze manier blijven opereren. Wanneer hij sterk zich sterk voelde, ging hij over tot een agressieve jihad. Hij slacht de mensen af die weigeren zich te bekeren. Hij neemt slaven en verdeelt concubines onder zijn krijgers. Hij verkracht, plundert en vernietigt de rijkdom van de beschaafde samenlevingen om zijn onverzadigbare lust naar buit en plundering te voeden, beukt op het vlees van de welvarenden. Hij oogst wat hij niet gezaaid heeft en oogst wat hij niet heeft geplant.

Wanneer hij zwak is, gaat hij in slaapmodus. Hij richt zijn agressieve energieën op zichzelf, buigt zich over godslastering en ongeloof en hij straft de overtreders. Niet in staat om te plunderen, geraken de steden vallen in verval en in onbruik. Armoede en verloedering worden de norm. De soldaten van Allah wachten hun tijd af en wachten op het moment dat zij hun roofzucht kunnen hervatten.

Met de opkomst van de Islamitische Staat (IS) in het Midden-Oosten zijn we nu aangekomen bij het einde van een drie eeuwen durende periode van islamitische zwakte in een tijdperk van vernieuwde islamitische kracht. Wat ongekende verschrikkingen van beestachtig gedrag lijken, is eigenlijk alleen maar een terugkeer naar de islamitische norm van vóór 1683, toen complete landen door de islam werden veroverd.

Al het bovenstaande is gemakkelijk door elke niet-moslim te vinden die de moeite neemt om de zaak te onderzoeken. Niets is verborgen. Toch draagt de gemiddelde westerling een blinddoek en heeft oordoppen in als het gaat om de islam. De volslagen onzin die door onze media en onze politieke leiders wordt gepropageerd, wordt geaccepteerd door miljoenen mensen die beter zouden moeten weten. En ze zouden beter kunnen weten als alleen ze maar een tipje van de blinddoek zouden opslaan en een kijkje gaan nemen.

De politieke leiders en financiële tovenaars die boven aan de piramide staan van de westerse macht weten heel goed wat de islam werkelijk betekent. Zij hebben toegang tot gegevens van inlichtingendiensten over wat de Grote Jihad aan het doen is en wat diens plannen op lange termijn zijn. Cynisch eigenbelang vraagt dat zij de waarheid verbergen en de bevolking voorliegen.

Hetzelfde kan niet gezegd worden voor alle miljoenen goedmenschen die meegaan met het “feel-good” multiculti-programma. Dit zijn fatsoenlijke, goedbedoelende mensen – ik ken er heel wat van hen persoonlijk – die de officiële leugens geloven en de niet onderzochte vooronderstelling accepteren dat de islam in wezen een goede, vreedzame godsdienst is, vergelijkbaar met het christendom en het Jodendom. Zij zijn zich ergens misschien bewust van steeds meer bewijs van het tegendeel, maar slagen er door weg te kijken in om de structuur van een misleid wereldbeeld, dat meer en meer onhoudbaar blijkt, te bewaren.

Hoe is dit tot stand gekomen? Hoe heeft de islam kunnen uitgroeien tot het witgepleisterde graf dat hij nu is in de westerse cultuur? Wat blijft de emmers vullen en de verfkwasten in de verf dompelen?

Er bestaan geen eenvoudige antwoorden op deze vragen. Dit is de eerste in een onregelmatige reeks artikelen die onze vaardigheid voor massaal zelfbedrog zal aantonen door het onderzoeken van een aantal van zijn verschijningsvormen”.

Tot zover de inleiding van het eerste artikel. De rest van de tekst houdt zich bezig met één van deze verschijningsvormen van dit zelfbedrog: benaming. Als een moslimbekeerling het slachtoffer is van een geweldsdelict verschijnt hij onder z’n moslimnaam in de media. Is hij echter de dader, dan grijpt men terug op z’n oorspronkelijke westerse naam. Baron Bodissey geeft een hele rij voorbeelden. Op deze min of meer verborgen manier wordt in de media de islam in bescherming genomen en/of gepromoot.

Bron eerste artikel:
http://gatesofvienna.net

Deel 2:
http://gatesofvienna.net

Auteur:
Baron Bodissey

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Westen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Het witgepleisterde graf

  1. Tom Hendrix. zegt:

    Bedankt Vederso, en hou ons maar bij “de les”, wat de Nazi Ideologie Islam betreft!

    Like

Plaats een reactie