Als je minder immigratie wilt, luistert de EU dan naar je?

Screenshot_19

(Door: Chris Aalberts)

 Debat aan de UvA hoe jongeren bij Europa betrokken kunnen worden 

Als een universiteit een sessie organiseert hoe jongeren bij de EU betrokken kunnen worden, moet dat al een reden zijn om de wenkbrauwen te fronsen. Vrijdag was het zover aan de Universiteit van Amsterdam. Samen met de Nationale Jeugdraad werd een sessie georganiseerd met de titel: Hoe betrekken we jongeren bij Europa? Naar de goede universitaire traditie werd het een uiterst leerzame middag.

De middag start met het eeuwige klaagverhaal over de jeugd van nu. Jongeren zijn immers niet geïnteresseerd in politiek en al helemaal niet in de EU. Dat komt, zo leren wij hier, omdat jongeren denken dat er niet naar hen wordt geluisterd. Een van de sprekers illustreert dit met het gegeven dat bij de laatste Europese verkiezingen 73% van de jongeren niet heeft gestemd.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", democratie, Desinformatie, Eurofielen, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Indoctrinatie, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Als je minder immigratie wilt, luistert de EU dan naar je?

  1. Jantje Beton zegt:

    Wat dacht u zelf ik zet het antwoord hier neer NEE.😉

    Like

  2. Jantje Beton zegt:

    EU betaalt Marokko voor migranten kijk in de telegraaf het stater zwart op wit.

    Like

  3. Tom Hendrix. zegt:

    De EUSSR LUISTERT NIET NAAR JONGEREN, dit smerig en vuil COMMUNISTISCH GEDROCHT LUISTERT OOK NIET NAAR PATRIOTTEN. Alleen huichelaars van partijen als het CDA,de PvdA,VVD en D66,GL hebben iets op met dit wansmakelijk monster. Sterf EU, sterf!

    Like

  4. Joshua zegt:

    Meneer Hendrix,Ik hoop dat de EU vandaag nog sterft.

    Like

    • Anneke zegt:

      EU-Brussel verkeerd in HEFTIGE benauwdheid….Ligt al enige tijd aan de beademing, die géén baat meer zal hebben. Uitstel van executie, noemt men dit…..EU-Unie is ten dode opgeschreven.

      Like

  5. leefbarbaar zegt:

    De schrijver, Aalberts is een anti-PVV-er, die altijd wat te mekkeren heeft over de PVV. En ondertussen vergeet dat zijn eigen D66 ons land verkoopt aan Brussel en onze democratie om zeep helpt.
    Jammer genoeg laten ze zo’n broodschrijver ook nog les geven.
    Maar zijn stukjes overslaan kan wel. Mis je niks mee.

    Like

  6. Leo zegt:

    “Hoe betrekken we jongeren bij Europa ” ?
    Dat regelen de EU leiers in Brussel al voor ons: MIDDELS KLEINE BOOTJES !!!!!

    Like

  7. Louis Burgemeestre zegt:

    In Sidney worden mensen door een moslim gegeiselt, en wij vragen wat de motief zal zijn?Jihad heet de motief uit liefde voor de bloeddorstigge Allah, wil de idioot een ongelovige onthoofden,en hoop zo in de hemelse bordeel van Mohammed te komen om met 72 maagdjes verenigd te worden.

    Like

Plaats een reactie