Zo wonen de PvdA-regenten: kapitaalkrachtig en welgelegen

Screenshot_17

(Door: Elma Verhey)

De wijken in, de deuren langs, verheft u uit ’t pluche!

Hoe de PvdA de verkiezingen denkt te kunnen winnen door ‘de straat op te gaan’, waarom dat niet gaat lukken en hoe het wél zou kunnen: gooi alle graaiers de partij uit.

De kiezer associeert de sociaaldemocraten met graaiende bestuurders, sombert het zoveelste interne rapport getiteld: Politiek van Waarde (pdf). Waar zijn de solidaire kameraden gebleven die dag en nacht klaar staan om schouder aan schouder te vechten voor de zwakken en de verdrukten van deze wereld?

Het PvdA-rapport reikt gelukkig handige tips aan hoe-weer-in-contact-te-komen-met-de-gewone-man:

“Als in een flat veel wordt ingebroken omdat bewoners niet zien wie er aanbelt en mensen dus gemakkelijk binnenkomen en door de flat kunnen zwerven, kan de partij de bewoners steunen bij hun actie door te zorgen dat de corporatie investeert in een toegangssysteem met camera’s.

Je mag ook – “samen met de mensen” – proberen een failliete sociale werkplaats open te houden of, toe maar, een heel verpleeghuis. Jottem!

Screenshot_18

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, PvdA, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zo wonen de PvdA-regenten: kapitaalkrachtig en welgelegen

 1. Gadvergloeiende…..!Nu weet ik waarom de diverse dames/heren nooit op mijn aanbod zijn ingegaan om voor 3 maanden van huis[en inkomen!!!]te ruilen!Terwijl ik ze aanbood mezelf gewoon te bedruipen van mijn riante weduwen-uitkering,maar wel met de verplichting dat zij van hetzelfde moesten rondkomen die 3 maanden!Als ik dat zo bekijk,zou dat voor hen niet een stapje terug,maar een marathon terug zijn!Nou ja,biedt je ze aan om ervaring op te doen,midden in een moslimwijk,is het weer niet goed!Ondankbare honden!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Wij van de Partij van de Afbraak, ZORGEN GOED VOOR ONSZELF!

  Like

 3. Jean zegt:

  Graaien en de burgers naaien is ‘de’ ziekte van politiekers.
  De oplossing is ‘recht en wet’ in eigen handen nemen en niet toevertrouwen aan lafaards en verraders.
  Het enige waar politiek zich ‘zou’ mogen mee bezighouden is met de bescherming van de eigen burgers en crapuul opsluiten en dat kan dus met 65% minder klaplopers.
  Monarchie en provincies zijn echt totaal nutteloos, hebben ook geen enkele toegevoegde waarde.
  Een regering bestaande uit max 5 ministers met een heel beperkt aantal ambetantenaren is voldoende, een praatbarak is totaal waardeloos, lullen en zakken vullen is hun enige bezigheid.
  Wat we zelf doen doen we nu eenmaal beter, 75% van onze belastingen worden gebruikt om parasieten aan de vreet te houden en daar hebben geen behoefte aan.
  Vlaanderen is van de Vlamingen, Nederland is van de Nederlanders en nergens hebben zich vreemdelingen zich mee te bemoeien, dus dat EU gedrocht ”weg ermee” want dat zijn echte parasieten.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Dus zo woont het politieke gajes….

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik misgun niemand z’n verworven rijkdom, en ik vind dat je daar best van mag genieten, maar deze lieden presteren eigenlijk niet veel. Hun wijze van leven is niet overeenkomstig hun prestaties. Ik vind het graaiende hebzuchtige onsympathieke figuren, die zo snel mogelijk plaats moeten maken voor de goedwillende personen.

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  In al die buurten is nog zat ruimte om per locatie een 2.000 asielzoekers te huisvesten. Zo niet in leegstaande villa´s als in wooncontainers in het onbebouwde land. Dat is pas solidariteit met o.a. de inwoners van Oranje.

  Like

 7. zij hebben het goed voor mekaar en ondertussen verhogen zij elk jaar de huren en de premies kan men in 50% van de gevallenook niet meer betalen.

  Like

 8. Avidia zegt:

  PVDA: De meest onbetrouwbare mensen, hebben het achter hun ellebogen, daar liggen ook stapels bankbiljeten. Z.G. sociaal, maar ondertussen. PVDA stemmers zijn doof en blind, vooral blind. Ze zien de schijnheiligheid niet die op de gezichten te lezen is. Het zijn allemaal afhankelijke “stakkers” die zich vastklampen aan de pvda, alsof daar heil van te verwachten is. Ze stoppen alles in eigen zak. Ik haat ze.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Zo, wat super sociaal zeg…Zijn heel meegaand met de sociaal-zwakkeren….Dit tussen dikke vette aanhalingstekens. Al jaren lang voert VERRAAD de boventoon!!! Socialisme staat NIET gelijk aan sociale meegaandheid. NEE; juist HAAKS….. Uit welk nest stamde Hitler???? “Uit de rooie (bloody & burning) links SOCIALISTISCHE hell”

  Like

 10. Jos zegt:

  Als ze weer de straat op gaan met rozen, moet men ze een bos rozen in hun achterste stampen en met pek en veren het land uit jagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s