Op burgeroorlog lijkende toestanden in Zürich

Screenshot_4

(Door: Arminius Martell – Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben zich in de binnenstad van Zürich volgens een bericht van 20min.ch op burgeroorlog lijkende toestanden afgespeeld. Door middel van een vlugschrift, dat in de binnenstad werd uitgedeeld, riep een fractie van de links-extreme groepering “ATTACK” op tot een “feest” in het centrum van Zürich. Aan deze “uitnodiging” zou door meerdere honderden personen gehoor zijn gegeven.

In het vlugschrift staat:

“Vandaag moet de stad weer een keer echt tot leven gebracht worden. We nemen bezit van de straat met muziek en een feeststemming om een signaal af te geven…”

Wat deze groep verstond onder een feeststemming werd al heel snel duidelijk. De meute trok plunderend door de straten, vernielde zomaar winkelruiten en stak op verschillende plekken dingen in brand.

Screenshot_14

Screenshot_15

Ook de typisch folkloristische muurschilderingen mochten uiteraard ook niet ontbreken:

Screenshot_16

Verder stond er o.a. ook nog in het vlugschrift:

“We willen een stad die mag leven! Die lawaaierig, chaotisch en opwindend kan zijn! We willen jullie met de actie van vandaag motiveren om zelf actief te worden…”

Dat schijnt deze soft-terroristen in ieder geval volledig te zijn gelukt. Want ondanks een enorme politieaanwezigheid onder gebruikmaking van traangas en rubberkogels bleef er, dankzij de feeststemming van deze horde vandalen, in veel straten geen enkele winkelruit heel en gingen er meerdere auto´s in vlammen op.

Het is dan ook aan deze “uiterst gemotiveerde activiteiten” te danken dat een voertuig van de politie inclusief volledige uitrusting uitbrandde, waaruit een politieagente maar ternauwernood kon ontsnappen. Uiterlijk op dit moment werd voldaan aan het delict van landvredebreuk, zo niet poging tot moord.

Of de in het vlugschrift aangekondigde “opwaardering van de stad” gezien de enorme schade werd bereikt, is ter beoordeling van de kijker. Als nog een resultaat werden in ieder geval nog zeven gewonde politieagenten en talrijke arrestaties gemeld.

Pikant was ook nog deze formulering in het pamflet:

“We pakken wat van ons is! Wij zijn de stad!”

Dat linkse warhoofden neigen tot grootheidswaanzin is op zich niets nieuws. Het openbaart echter eens temeer op drastische wijze hun begrip van “dijn en mijn”. Volledig in overeenstemming met hun communistische wereldbeeld (“Jij bent niks, het proletariaat is alles!”) zou het o.a. ook tot plunderingen gekomen zijn. Zo wordt dus maar weer eens heel duidelijk dat deze neostalinisten denken dat alles van hen zou zijn. Toestanden, die in het boek van Udo Ulfkotte, “Vorsicht Bürgerkrieg!”, voor Duitse steden voorspeld en door de chef van de CIA, Mikel Heyden, voor het jaar 2020 aangekondigd werden.

Met het oog op deze gebeurtenissen, die men niet anders kan noemen dan plundering, geweldsorgie en georganiseerde roof, komt het over als pure hoon dat dit nieuws de mainstream media slechts een randnotitie waard is, terwijl in Duitsland, vanwege een omver gegooid politievoertuig op de “HoGeSa”-demonstratie in Keulen, bijna de nationale noodtoestand wordt uitgeroepen en dat alle media en politieke talkshows in het hele land hiervan wekenlang verslag doen, net alsof het Vierde Rijk direct voor de deur zou staan.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Arminius Martell

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

9 reacties op Op burgeroorlog lijkende toestanden in Zürich

 1. Maria zegt:

  voila links op zijn beste en ware nazi style…
  doet me denken aan kristalnacht deze beelden…
  Ben eens benieuwd wat de Zwitsers nu gaan doen want deze groepering(en) zorgden bijna voor coup in Zwitserland bij dat referendum laatst dat Zwitserland zijn deuren maar moest opengooien voor massa immigratie daar, maar algoed de duimen moesten leggen bij dat referendum waar nipt een 52-53% Zwitsers NEEN tegen stemden, en dan kwamen de bakken stront op Zwitserland en ook sancties van de EU … Ben eens echt benieuwd…

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier waar RODEN en ANARCHISTEN op uit zijn. Complete anarchie en chaos, ten koste van de gewone burger! Hoe goed begrijp ik NU Generaal Franco, die tussen 1936 en 1939, de RODEN bestreed en Spanje behoedde voor het COMMUNISME. Het COMMUNISME dat wij potdorie nu hebben met de EUSSR! Zwitsers, hou dat RODE en ANARCHISTISCHE GAJUS eronder, met alle middelen die jullie ten dienste staan! Vuil smerig crapuul, dat is het!

  Like

 3. dgneree zegt:

  “Een feestje bouwen” is inderdaad de term die door links-extremisten wordt gebruikt. Zo was het al bij de kraakbeweging. Ontruimingen werden feestjes en demonstraties werden feestjes, d.w.z zoveel mogelijk mensen en materiaal verzamelen om een zo groot mogelijke puinhoop te maken.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik zat dit bericht met bevreemding te lezen en dacht:
  Äls dit nu voorgevallen was in de tijd van Zwingli en diens opvolgers had ik het beter kunnen begrijpen.”
  Het was tenslotte Hüldrych Zwingli die met z i j n interpretatie van “hervorming’ het Zwitserland van de 16de Eeuw veranderde in één grote, religieuze gevangenis, waar het bij wijze van spreken nog nèt toegestaan was, adem te halen -voor zover mogelijk. Als het volk, daardoor tot razernij gedreven, tóen tot dergelijke krankzinnige acties was overgegaan, was de oorzaak niet moeilijk te achterhalen geweest.
  Of…..Zijn de linksen misschien van mening, dat zij in Zwitserland niet genoeg worden “gehoord?”
  Verlangen zij soms naar de ‘open grenzen’ van de EU? De multikul? Al die dingen, die het land, evenwichtig, tot op heden heeft weten te vermijden, dan wel te beperken?
  Een stad als Genève werd jaren geleden al eens gekwalificeerd als de saaiste van Europa: Alles was er net iets té geordend.
  Wellicht geldt dat min of meer voor àlle Zwitserse steden?
  Deze actie blijft natuurlijk afkeuring verdienen, maar dan snap je tenminste nog enigszins, waar het vandaan komt….

  Like

 5. Als je op zo’n destructieve manier aandacht vraagt,krijg je toch iedereen tegen je?Of zie ik dat verkeerd?En het is,zoals altijd,wederom van linkse zijde dat de ellende komt!

  Like

 6. toetssteen zegt:

  Vandaar dat het niet op de Joop staat.
  Links is goed, desnoods een strijd tegen het extreem rechtse (haha) nazisme.

  Like

 7. Nemesis zegt:

  De Zwitserse douane had beter eens die bussen volgeladen met SAntifanten direct aan de grens moeten terug sturen, Deze kwamen helpen het “feestje” tot een succes te maken. Net als toen in Oostenrijk bij dat Opernball. En als je je afvraagt wie dat dan allemaal wel betaalt, dan geef ik de raad eens goed de comments op bepaalde Duitse blogs te lezen. Kom je veel te weten.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Ons continent Europa begint te koken…Te heet geworden door de al tijden durende ‘vluchtelingen’-toestromingen…uhhhh; vluchtelingen OVERSTROMINGEN. We moeten het woord – vluchtelingen – maar met een intens grote ‘korrel zout’ nemen. Zij hebben blijkens geld genoeg om ons Europa te bezetten!!! “Een financiële handreiking van Brussel, of iets gelijks van hun eigen staat”??? De NWO-besturende gekken moeten verdirrie toch ook altijd weer HUN ZIN doordrammen…..TEN KOSTE van eigen burgers en staat…..!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s