Maarten van Rossem: GeenStijl moet verboden worden

Screenshot_24

Maarten van Rossem, democraat in hart en nieren. . . 

(Door: Michael van der Galien)

Alle andersdenkenden moet de mond worden gesnoerd. Want rechts. Dus gevaarlijk.

In een gezellig rondetafelgesprek (pdf-alert!) met Annabel Nanninga van Jalta.nl laat Maarten van Rossem, die als Amerika-hater vreemd genoeg bekend wenst te staan als Amerika-deskundige, weten dat GeenStijl per direct verboden zou worden als hij het ooit voor het zeggen zou krijgen in ons land.

Godzijdank dat dit natuurlijk nooit zal gebeuren – kiezers hebben niet bepaald de neiging om op een manisch depressieve man te stemmen die eruit ziet als een zwerver – maar toch: het zegt een hoop over de man dat hij dit hardop durft te zeggen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Censuur, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

31 reacties op Maarten van Rossem: GeenStijl moet verboden worden

 1. Jantje Beton zegt:

  Ik zou graag zijn stem banden er uit rukken dit is een clown van 2014.wat haat ik deze rooie.

  Like

 2. alidas1 zegt:

  Laat hij zijn eigen maar eens wassen.
  Hij heeft zelf verkondigt op de T V hij wast zijn eigen nooit

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Hoewel ik het in bepaalde faliekant met hem oneens ben vind ik MvR toch geen ongeschikte kerel. Beschikt in ieder geval over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor en op fanatisme heb ik hem nooit kunnen betrappen.
  Begrijp alleen niet hoe iemand met zoveel historisch inzicht en intellectuele bagage het gevaar van een technocratisch en dictatoriaal monster als de EU niet inziet en finaal voorbijgaat aan zaken als het totale echeq van het multiculturele socialistische experiment, dat in feite net zo’n door ideologische verblindheid veroorzaakte catastrofe mag heten als het staatssocialisme van het voormalige Oostblok. En dan ook nog het levensgrote gevaar van het islamisme niet inziet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Pathologische tegendraadsheid…..?

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   ‘Intellectuele bagage’, Taljaard? Dat veronderstelt de aanwezigheid van een intelligentie die op een gezonde manier wérkt, en niet tot alleen ‘weetjes’ beperkt. Als er ook maar een klein stukje intellect nog functioneerde in deze ongewassen primaat dan zou hij geen last hebben van de arrogante geborneerdheid die hij (zonder het te beseffen?) regelmatig ten toon spreidt. Ik beschouw hem als ziek van geest.

   Like

  • Driek zegt:

   Taljaard zegt: begrijp alleen niet hoe iemand met zoveel historisch inzicht en intellectuele bagage …………..

   Ik ben zo vrij om die intellectuele bagage en dat historisch inzicht van die Maartje sterk in twijfel te trekken, want anders maak je niet van die domme opmerkingen. De onzin die zo’n man uitkraamt geeft mij te denken. Maar die Hollanders kijken al gauw tegen iemand op. Niet voor niets vereren ze het koningshuis.

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Dit is dus een “hardcore RODE”. Deze vent is het prototype waar het communisme voor staat. Alleen de RODE MENING mag van deze klojo verkondigt worden. Deze RODEN, en de GROENE DWAALLICHTEN en ANARCHISTEN, zijn een vloek voor de samenleving. Alles wensen ZIJ kapot te maken, met alle middelen, om hun HEILSSTAAT te kunnen realiseren.

  Like

 5. Taljaard zegt:

  in bepaalde opzichten

  Like

 6. Adriaan van Ginkel zegt:

  Het intolerante radicale socialisme is eindelijk bezig zijn democratisch masker af te zetten. Niet meer discussieren want dat verliest de Linkse Kerk nu falikant. Verbieden, net als op Cuba, in Venezuela en andere gezellige extreem linkse landen.

  Laten wij die figuren uit de Den Uyl tijd, de Timmerfransjes, de Koendertjes, de Broertjes en ook dit stuk gedrocht uit de anti VS demonstraties uit de jaren tachtig eens met een verdiend pensioen de laan uit sturen. Weg, uit de politiek, uit het openbaar leven zodat zij hun gif niet meer kunnen spuien. En de politiek bevolken met nieuw, vers bloed. Het roer moet om in Nederland en de rest van Europa.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Die klootzak blèrt maar wat, terwijl in feite niets hem ook maar een rúk kan schelen. Hij provoceert om het provoceren; meer moet je er niet achter zoeken.
  Als hij het heeft over die-of-die site verbieden etc. dan doet hij dat omdat hij donders goed weet, hoezeer de meerderheid van Nederland gesteld is op de vrijheid van meningsuiting en van zulke dingen op de kast gaat. En juist dáárom komt hij ermee. Het is een smerige, vuile (letterlijk èn figuurlijk) tegendraadse treiterkop, die ik van dezelfde pathologische tegendraadsheid verdenk als bijvoorbeeld Arnon Grunberg: Quasi-verveeld tegen alles en iedereen zijn, zonder enig bruikbaar alternatief aan te dragen. Het is echt zo ’n vent, die aan het maatschappelijk debat niets wezenlijks bijdraagt, al is hij misschien nog wel zo ingebeeld om zijn nihilisme vréselijk waardevol te vinden, origineel in ieder geval!
  Die nitwit zou gewoon geen podium moeten krijgen, dan was het gedonder zó afgelopen.
  Geen hónd, die er wat aan zou missen.

  Like

  • Jan zegt:

   Toen hij in Amerika was en in een wapenwinkel was, hij haat wapens, bleek dat hij niets wist en niets kon. Een vreselijk nul, een poseur, net als Obama.

   Like

  • D.DAY zegt:

   Theresa, een prima beschrijving van deze nihilist. Het zegt een hoop over Nederland dat zo’n figuur altijd een podium krijgt om zijn onzin, tot groot enthousiasme van links, te verkondigen.

   Like

 8. Maria zegt:

  heb dat pdf bestand grondig gelezen over deze eikel zijn standpunten, wat een haatdragende persoon naar alles wat eigen is naar eigen cultuur en rest!
  foei zo’n man en wat hij verkondigd, een regelrecht gevaar voor de Nederlandse samenleving en openlijke media…
  Goh waar blijft dat extreem links toch vandaan komen in dat Nederland???
  hier haalt dat de kiesdrempel nog niet dat soort geschift volk!!!!

  Like

 9. Anneke zegt:

  Ja; bekeken door de domme en super verblinde ogen van van Rossem is ‘rechts’ intens gevaarlijk. Hij heeft géén idee wat hij voor domheid uit-balkt…Weet niet (meer) uit welk nest Adolf Hitler is ‘gevlogen’??? Is zeker eveneens een holocaust ontkenner…zal mij althans niets verbazen. Schorem….vertegenwoordigt al veel te lang ons landje. “NEE, niet alleen ons NL-staatje, maar de gehele wereld is verdronken in de ellende”. Aangestoken door de ‘stokjes’ van Lucifer……niet made in Malmö. Maar in de vurige hell……………….

  Like

 10. Jean zegt:

  Die rotte eikel moet geinterneerd worden.

  Like

 11. Wordt tijd dat die griezel verboden wordt op tv te komen;van die engerd worden mensen depressief,en daar hoeft hij niet eens zijn mond voor open te doen met zijn vuilbekkerij!

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Net als Geert Mak weet Van Rossem echt wel het een en ander en weet hij het ook leuk te brengen (vind ik althans). Maar hij lijdt aan de typische marxistische blinde vlek, die eigen is aan meer socialistische historici, nl. een eenzijdige fixatie op het profijtbeginsel, dat ALLE historische en contemporaine verschijnselen wenst te verklaren en te herleiden tot ”follow the money”.
  Andere wel degelijk relevante historische factoren als cultuur en religie doen er volgens zulke mensen niet toe, of zijn daaraan ondergeschikt.
  Daarom wordt alles wat niet met het marxistische historische axioma/dogma van het profijtbeginsel van doen heeft, in de duiding van de geschiedenis en de recente ontwikkelingen in de wereld, dan ook consequent weg gerelativeerd en is het ook zo ontzettend moeilijk om een socialist/marxist van het evenzeer grote belang van zaken als cultuur en religie te overtuigen.
  Want grenzen zijn onbelangrijk (alleen sociaal-economische klassen zijn relevant) en religie is slechts opium voor het volk.
  Linkse koprot dus……

  Like

  • Driek zegt:

   Taljaard zegt: Net als Geert Mak weet Van Rossem echt wel het een en ander en weet hij het ook leuk te brengen…………

   Tja, beste Taljaard, ik weet ook wel het een en ander, alleen weet ik het niet zo leuk te brengen als die Van Rossem, voor zover die man dan leuk is, hetgeen ik sterk betwijfel. Nu heb ik geen TV dus ik kan die van Rossem alleen beoordelen aan de hand van zijn schrijfsels, en die vind ik altijd knap vervelend.
   En als ik die man zie, zoals hij zich presenteert aan de buitenwereld, weet ik zeker dat ik die man nooit sympathiek en leuk zal vinden. Ik vind die man ronduit een verschrikking, en hij lult gewoon een eind in de ruimte.
   Maar ja, hij komt op de televisie. Nou, dan vinden die Hollanders al gauw iets fantastisch. Maar gelukkig blijft mij dat bespaard. Want ik kan mij niet voorstellen dat je van televisie kijken ook maar ene cent wijzer wordt. Ik denk eerder het tegenovergestelde.

   Like

 13. Avidia zegt:

  Ik kan mijn afkeer tegen deze vent nauwelijks onder woorden brengen, alles, maar dan ook alles is vies, onaantrekkelijk en onaangenaam aan deze man. Zelfs zijn stem is niet om aan te horen. Als zijn kop op tv komt weet ik niet hoe gauw ik moet overschakelen naar iets anders.

  Like

 14. Jan zegt:

  Wie ‘Van Rossum in Amerika’* heeft gezien krijgt direct bevestigd hoe grenzeloos dom Van Rossum is. Wie een beetje op het net zocht wist dat Obama een leugenaar, poseur en communist was met banden met een terroristische organisatie als de ‘Weather Underground’
  *http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/11367/Van_Rossem_In_Amerika.html

  Van Rossum maakt er geen geheim van een ‘warm supporter’ te zijn van de eerste zwarte president van Amerika. Droevig vindt Van Rossem het dat Obama een deel van zijn politieke agenda niet weet te realiseren. “In feite is Obama al een lame duck president,” zegt Van Rossem, doelend op het feit dat de zittende president geen beleid krijgt gerealiseerd. “Veel erger kan het bijna niet. De oorzaak is de sabotagepolitiek van de Republikeinen. Het ergste is dat een deel van de Amerikanen denkt dat het allemaal de schuld is van Obama. Als natie, niet als economie, staat Amerika er treurig voor en heeft het de uitstraling van een ruïne.”
  http://usa365.nl/maarten-van-rossem/

  En zich vervolgens ‘deskundoloog’ noemen.

  Like

 15. Harry zegt:

  Denk dat we onderhand goede redenen hebben om vieze baarden te verbieden , of liever nog , degenen die ze dragen . Het is een symbool van normvervaging , achteruitgang en een moordenaarscult .
  Als ie net zo ruikt als ie er uit ziet , gaan zelfs honden op de loop .
  Zou die man helemaal geen vrouw hebben om hem ervoor te behoeden dat ie straks samen met Spekman als de meest haveloze Nederlanders te boek staat ?
  Zo wel , wat is dat dan voor een type ?
  Bah , je zult maar van de pvda zijn !

  Like

  • Driek zegt:

   Harry zegt:Denk dat we onderhand goede redenen hebben om vieze baarden te verbieden , of liever nog , degenen die ze dragen . Het is een symbool van normvervaging , achteruitgang en een moordenaarscult .

   Maar ik zie steeds meer mannen met een baardje, het is een modeverschijnsel, overgenomen van die woestijnfiguren, en ik erger mij er verschrikkelijk aan. Ik zie in mijn direct omgeving keurige lieden, vroeger altijd netjes gekapt en geschoren, nu hebben ze allemaal een kneveltje of een baardje. Het is geen ponem.

   Like

 16. koddebeier zegt:

  Het zou nog mooier zijn als Bokito van Rossem die intolerante radicale linkse kl**tzak is van de televisie verbannen werd, wat een walgelijk mannetje !
  Sorry aan de echte Bokito………..

  Like

 17. ildiko zegt:

  prototype van onze doorgedraaide linkse TV media DICTATORS !

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Gewoon nooit meer naar de staatsomroepen kijken. Er zijn betere programma’s te bekijken. Of schuif een goede film in het apparaat. Bedenk wel dat propaganda geen zin heeft als niemand er naar luistert of kijkt.

  Like

 19. Tempelier zegt:

  V.Rossem is gewoon een rode braakbal, meer woorden wil ik aan hem niet besteden.

  Like

 20. Harry zegt:

  Alleen dat Amerika-deskundige en Amerika-hater , dat kan ik nog wel rijmen .
  Als je leest wat voor smerige spelletjes de Amerikaanse politiek speelt , dan moet je ze wel gaan haten .
  In dat opzicht slaat ie de plank niet zo ver mis .

  Like

 21. peterselie1 zegt:

  Nou de meeste reguurders die bij E.J. reageren zijn niet zo behebt met de liefde en respect voor de moslimbroeder president Barack Obama, eerder is er sprake van het omgekeerde. Zoals Maarten van Rossem in bijna elke discussie of gesprek over Amerika, loopt Van Rossum’s zijn mond er van over en wordt bijna lyrisch dat Obama zo’n geweldige redenaar is.

  En ook verdenk ik de moslim Michael van der Galien er van om deze verschrikkelijke, ongewassen vleesgeworden Marxist Van Rossum weg te zetten als een complete rooie gek, tsa dat ga je krijgen wanneer een moslim VVD’er ideologische verantwoordelijkheid gaat nemen, zeker wanneer de Republikeinen die door Van Rossum elke keer afgezeikt worden dan gaat de rechtse schoen even wringen bij de muzelman Van Galien.

  Weet je wat dan zeik ik gewoon Van Rossum af dan sla ik twee vliegen in één klap: bevredig de rechtse ideologie van mijn broodheer en laat de lezers van de DDS gelijk zien hoe rechts dat blaadje wel is. DE volgende keer zeikt de muzelman Van Galien eens voor de verandering G. Wilders af want daar heeft deze broodschrijver óók een handje van weg.

  Let wel persoonlijk heb ik helemaal niets met van Rossum op, hij is zo marxistisch als Engels, Lenin, Marx en Troski bij elkaar maar waar hij mijns inziens wel gelijk in heeft dat de republikeinse ‘neocons’ welke ook in de Obama administratie zeer actief zijn om een derde wereld oorlog uit te lokken. Ook de neocons welke in zowel in de Republikeinse als Democratische partij.

  De neoconservatieven welke verantwoordelijk zouden zijn geweest voor de de uitbreiding van de NAVO in de richting van de Russische federatie, de herverdeling van Joegoslavië door de bombardementen op Belgrado, de onafhankelijkheid van Kosovo het eerste islamitische land in Europa, de fase flag operatie 9/11, de invasies van Afghanistan en Irak, het destabiliseren van Libië, Jemen, Pakistan, de invasie van Zuid Ossetië door Georgië en als kers op de taart het omver werpen van een democratisch gekozen Oekraïense president, Oekraïne die nu óók een vazalstaat van de EU, IMF en de VS is geworden.

  Net zoals de ongekozen EU leiders welke politiek ontastbaar zijn geworden, het uitreiken van de Nobel-prijzen aan de EU leiders, het vervolmaken van een NSA geleidde spionage praktijken in elk ‘soeverein’ EU lidstaat waar Erich Honecker jaloers op geworden zou zijn. Enfin om daar hoor je de ‘rechtse’ moslim Van Galien niet over.

  Men kan praten als Brugman over de ongewassen, ongeschoren zwervers-look van Rossum doet niets af aan zijn Amerika deskundigheid mijns inziens. Het is kinnesinne van Van Galien over het Marxistische links lullende graaiers gedrag van Van Rossum welke nu eenmaal inherent is aan links academische kringen.

  Like

 22. Fred zegt:

  Neen. Dat hij een forum krijgt om dit te zeggen, zegt een hoop over de samenleving.

  Like

 23. paulzwueste zegt:

  Ik vind dat creaturen als van Rossum en ene Spekman moeten blijven! Niet direct dooddoen!
  Laten we wel zijn. We hebben in NL al véél te weinig kleurrijke figuren, niet waar.
  Deze creaturen, want ze zijn wel menselijk maar dat past niet bij ze vind ik ,moeten we koesteren. Gewoon in een kooi van gelast betonijzer opsluiten en de sleutel in de slotgracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s