Wilders: “Vandaag Australië, morgen Nederland”

PVV normale grootte

Reactie van Geert Wilders over de terreur in Sydney

Wilders: “Vreselijk voor Australië. Ieder onschuldig slachtoffer is een teveel. Maar met bange islamknuffelaars als Rutte, Asscher en Opstelten kan wat vandaag in Australië is gebeurd, morgen in Nederland gebeuren.”

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Australië, Islam, Nederland. Bookmark de permalink .

41 reacties op Wilders: “Vandaag Australië, morgen Nederland”

  1. Cathja zegt:

    Uiteraard volkomen met Geert Wilders eens! Ook Nederland helpt mee om IS te bestrijden, en als we de berichten kunnen geloven, is men in Nederland bang voor een aanslag in Brunssum. Er is gewaarschuwd dat er met de Kerstdagen grote aanslagen gepleegd zullen worden!
    Is het gek dat zovelen de islam (en daardoor uiteraard ook zijn aanhangers) haten? De islam zou niet langer als een religie gezien moeten worden, maar als een verschrikkelijk gevaarlijke terroristische organisatie.

    En die moet je verbieden….!

    Like

  2. Giny zegt:

    Geert zal wel weer van alle kanten aangevallen worden, heeft niets met de islam te maken!
    Over een tijdje komt er weer iemand van het CDA (pieter Omzigt) waar veel mensen zo’n hoge pet van op hebben! Dat is zo’n fantastische man! Laat hem dan eens ballen tonen en met de PVV mee
    stemmen en niet tegen! Olie op het vuur gooien en vervolgens zo snel mogelijk weer blussen!
    Daar hebben ze bij het CDA een handje van, tegen een motie van Fleur stemmen en hem vervolgens zelf indienen! Omzigt is trouwens met een Turkse getrouwd!!!
    Dan hebben we nog van Klaveren, die bij de PVV weg liep om het “Minder, “Minder”
    Nu de grenzen wil sluiten en zelfs een meld punt heeft geopend!!!
    Voor mij blijft Geert een held, hij heeft groot gelijk, wat daar is gebeurd, kan morgen hier
    gebeuren!!!

    Like

  3. bobzelf zegt:

    dus op naar de 50 zetels,

    ZAL EEN KEER TIJD WORDEN , !!!!!!

    gr. bob

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      50? Graag! Maar ik vrees, dat er hier dan eerst nog wat minder blinde sukkels moeten komen.
      Bijvoorbeeld wat minder van het soort van de moeder die tijdens het aanschouwen van de Pro Patria-demo op 10 Augustus aan haar kind uitlegt: “Dat zijn geen goede mensen; het zijn racisten…..”

      Like

      • bobzelf zegt:

        ach Theresa , misschien gaat het nu ineens harder dan we ooit gehoopt hebben !!
        1 gijzelingetje in Den= Haag ???
        1 klein invalletje op een luchthaven ??
        Kijk ze hoeven tegen ons niet te zeiken als het gebeurt ,
        en tegen Geert helemaal niet !!!!!

        kom maar op grapjassen , de politie mag geen pistolen meer, de politiebureaus worden gesloten, aangifte doen straks bij de cassiere van de jumbo , waar de voorgedrukte formulieren klaar liggen,
        Het leger stuur je in spijkerbroek en T=shirt naar huis met de trein , en niet met een doorgeladen kalashnikov natuurlijk OP HUN ARM ???
        anders worden de BOOSLIMS, BOOS ??
        Een ongeluk zit in een klein gaatje , sprak “”GESCHEURD Rubber “” een wereld bekende indiaan

        gr. bob

        Like

    • Wachteres zegt:

      Aan mij zal het niet liggen Bob, helaas heb ik maar één stem, 😀

      Like

    • Mag het een onsje MEER ZIJN??? Minstens 100 ZETELS!!! Laat die andere criminele KL.T. Partijtjes WEGGEVAAGD WORDEN AUB!!!

      Like

      • Jantje Beton zegt:

        Als die owe hab waar ik ook onder vald 3miloen AOW’ers op Wilders zou stemmen dat zijn 50 zetels dan gaat het voor barig ( maar ik geloof het niet )

        Like

      • Was het maar waar;veel ouderen stemmen liever op 50+.Maar het partijprogramma een keer goed dor lezen is te veel moeite!

        Like

      • bobzelf zegt:

        ja mijn beste, we doen er al een jaartje of wat alles aan !!
        Dus blijf lekker meehelpen !!
        zoek eens lekker het gezeik op , bij een verjaardag !!
        roep gewoon tijdens het eerste bakkie pleur , b,v, eens :

        Jezus wat is die Willders een kanjer , !!

        En lach hard om de gevolgen daarvan , en de reacties, whahahahahahaha

        jaarlijks gebeuren voor Bob op 7 januari , 21 mrt, 24 juli etc, vaste prik !!

        ik kan echt zeggen , They love me in my family, whahahahahaha

        zijn altijd echte dagen waar ik naar uitkijk , voor Bob

        gr. bob

        Like

  4. Tom Hendrix. zegt:

    Dat is uiteraard helemaal conform de REALITEIT en de WAARHEID. We zullen het gaan beleven, vrees ik.

    Like

  5. Gemelos zegt:

    Ja, wat moet Wilders er meer over zeggen. Hij is al 10 jaar aan het waarschuwen met als gevolg dat HIJ voor de rechter moet verschijnen. Dus mijn visie is…… het is te hopen dat ze Den Haag overvallen en geen GEWONE burgers !!! En wat mij betreft HEEL SNEL !!!! De elite vraagt er om, dus wie niet horen wil ……..

    Like

  6. peterselie1 zegt:

    ‘NAVO-basis in Brunssum op lijstje van moslimterroristen’

    Het NAVO-hoofdkwartier in het Limburgse Brunssum is mogelijk doelwit van radicale moslims. De waarschuwing voor de jihadistische dreiging is er al sinds september.

    Dat zeggen bronnen binnen het hoofdkwartier van het bondgenootschap, schrijft De Telegraaf. De burgemeester van de Limburgse gemeente, Luc Winants, bevestigt de dreiging.

    Hij is ervan geschrokken. ‘Die dreiging is er zeker nu. Ik ben daarover door de politie op de hoogte gesteld tijdens de briefing. Wij kijken hier heel serieus naar samen met de mensen van de basis en de opsporingsdiensten.’

    Winants zei verder niets over de moskee, maar zei wel dat hij ‘regelmatig praat met mensen van de moskee. Dat contact is goed en open’. Er zijn geen directe aanwijzingen dat iemand een aanslag op het complex wil plegen, maar uit voorzorg is de bewaking toch ‘opgeplust’.

    Moskee

    De krant schrijft, op basis van bronnen, dat de dreiging samenhangt met een nabijgelegen moskee. Moskeegangers zouden voor de basis en de bijbehorende woongemeenschap voor militairen en hun familie patrouilleren en in auto’s heen en weer rijden.

    De soldaten, hun vrouwen en kinderen voelen zich daardoor onveilig. Ook bij vervoer naar de internationale school worden ze naar eigen zeggen gevolgd. Volgens de burgemeester zijn er maatregelen genomen om de veiligheid te waarborgen. Zo staan er sinds enige tijd politieagenten op de uitkijk rond het hoofdkwartier en bijbehorende faciliteiten.

    ‘Er is sprake van extra alertheid bij de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn,’ zegt Winants in De Telegraaf. ‘Ik moet voorzichtig zijn met wat ik zeg, omdat de veiligheid van mensen in het geding is.’

    Tot dusver zou er met de meldingen van dergelijke ‘surveillances’ door moskeegangers niets zijn gedaan, maar de burgervader ontkent dat. Het ministerie van Defensie wil verder niet op de veiligheidssituatie ingaan.

    Opheldering

    In het hoofdkwartier van de NAVO in Limburg werken zo’n 1.500 mensen, onder wie 900 stafmedewerkers uit 26 van de 28 lidstaten. Defensie heeft sinds september de verantwoordelijkheid over het bewaken beveiligen en bewaken van het ‘Joint Force Command’ in Brunssum. Ook beheert het ministerie de gebouwen die bij dit internationale hoofdkwartier horen.

    Kamerlid Joram van Klaveren van de nieuwe partij Voor Nederland (VNL) – een afsplitsing van de PVV – wil opheldering van VVD-ministers Jeanine Hennis (Defensie) en Ivo Opstelten (Veiligheid). >>>

    http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/12/NAVO-basis-in-Brunssum-op-lijstje-van-moslimterroristen-1666568W/?masterpageid=158493

    Like

  7. Jean zegt:

    En in Vlaanderen en in Frankrijk en in Duitsland en in Oostenrijk enz. enz., daarom NU starten met het verwijderen van ALLE moslimtuig uit ONS Europa, uiteraard moet ook die EU misdaadorganisatie verwijderd worden, eerst ze alles afnemen en in beslag nemen incl. hun bankrekening zodat gedeeltelijk de schade kan hersteld en betaald worden.
    Laat 2015 het jaar worden van een islamvrij Europa want via die smeerlapperij is er enkel maar barbaars geweld aanwezig, totaal verbod op kopvodden, boerka’s en soepjurken, totaal verbod op mosselketen, samengevat: totaal verbod op islamsmeerlapperij in Europa.

    Like

  8. @geertwilderspvv WANNEER WIJ?Duitsland wordt stilaan wakker uit de multikulnachtmerrie http://wp.me/p153kh-5N5

    Duitsland wordt stilaan wakker uit de multikulnachtmerrie

    door BERT DECKERS • 16 DECEMBER 2014
    En daar waren ze weer, de Patriotische Europäer Gegen die Islamisierung des Abendlandes, kort gezegd ‘PEGIDA’. Met 15.000 gisterenavond. In Dresden, het zwaarste Duitse litteken sinds de Tweede Wereldoorlog.
    pegida1512

    Het is wonderbaarlijk en heerlijk tegelijkertijd om te zien hoe het Duitse volk op straat komt vanuit het niets. Als een feniks uit de assen van de door waanzin en multikul gedreven zelfvernietiging. Wir sind das Volk!

    Linkse Vollidioten staan met de billen bloot en roepen angstig dat het een “schande voor Duitsland” is. De polarisatie zal ingeroepen worden om een einde te maken aan deze spontane volksbijeenkomsten.

    Pegida zet daar “Für euch, für eure familie, für euer Vaterland” tegenover. Een logische boodschap, wars van alle linkse prietpraat. Duitsland heeft geen behoefte aan nog meer vervreemding. Niet van binnenuit, laat staan van buitenaf. Duitsland moet terug Duits worden. Mét de nodige diversiteit, dat benadrukt PEGIDA ook.

    Niet tégen de islam, maar voor de Duitse eigenheid. Niet tegen de vreemdelingen, maar voor de Deutsche Leidkultur. Niet tegen échte asielzoekers, maar voor het behoud van de Duitse tradities.

    PEGIDA is das Volk. Een democratie zou hier geen problemen mee hebben, maar Duitsland is hét naoorlogs product bij uitstek van het ‘weg-met-ons’-denken, ergo de Duitse elite vormt de verpersoonlijking van de oikofobie.

    Onderstaande video toont het ongelijk van links en het gelijk van het gewone volk. Jammer dat Dresden aan het einde van de andere kant van Duitsland ligt, anders zaten we er iedere maandagavond. Dromend van een Vlaamse PEGIDA. Van een Vlaamse storm.

    Als toemaatje een voorbeeld van de linkse hysterie, zeg maar angst voor de waarheid:

    pegidakrant

    Beoordeel dit: 5 STERREN GEGEVEN!
    http://rechtsactueel.com/2014/12/16/duitsland-wordt-stilaan-wakker-uit-de-multikulnachtmerrie/Duitsland wordt stilaan wakker uit de multikulnachtmerrie

    Like

  9. Giny zegt:

    Gemelos

    Bij de BOBO’S in Brussel is ook goed!!!

    Like

  10. Gemelos:die zijn allemaal beveiligd,en dat weten ze,dus zijn wij de klos!

    Like

  11. Jan zegt:

    Een hopeloze man schrijft naar de krant:

    In onze buurt wonen veel Marokkanen en Turken…

    bijna dagelijks

    is er wel een inbraak, een beroving of een verkrachting.

    Ik was dat grondig beu.

    We hadden in ons huis een alarminstallatie laten plaatsen maar

    ik heb ons alarmsysteem losgekoppeld en

    ik heb me uitgeschreven bij de buurtwacht.

    In de hoeken van de voortuin

    heb ik een Afghaanse en een Pakistaanse vlag geplant

    en in het midden de zwarte vlag van de IS.

    Nu worden we bewaakt door

    de lokale politie,

    de staatsveiligheid,

    de AIVD, en zelfs

    interpol,

    En dat 24/7 x 365 DAGEN

    Mijn kinderen worden gevolgd wanneer ze naar school gaan

    evenals mijn vrouw telkens wanneer zij de deur uit gaat.

    Ik wordt gevolgd van en naar mijn werk.

    Niemand valt ons nog lastig.

    We hebben ons nog nooit zo veilig gevoeld in ons eigen Nederland.
    http://voorzieners.wordpress.com/2014/12/09/harry-stuurde-me-een-mailtje-uit-haarlem/

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @Jan: 15.28. uur. Hieruit blijkt weer in wat voor GEKKENHUIS wij nu moeten zien te overleven, dankzij de klootzakken van PvdA,VVD,CDA en Demonen 66! En uiteraard vanuit het hoofdgebouw van het GEKKENHUIS, de EUSSR!

      Like

  12. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Het is gewoon een kwestie van tijd totdat het hier losbarst.

    Like

  13. koddebeier zegt:

    Tja, Wilders heeft gelijk !!! Maar in dit land met achterbakse landverraders van politici moet je altijd op je woorden letten net als in 40-45 want voordat je het weet sta je voor de D66 kromspraak rechters in verdwijn je naar de gevangenis. Of zijn er al linkse concentratiekampen ?????

    Like

  14. Tom Hendrix. zegt:

    De BOOSBAARDEN hebben weer toegeslagen. Nu in Pakistan, waar deze SMERIGE HAATBAARDEN 100 kinderen hebben vermoord. Opdracht natuurlijk van de ZONNESTEEKGEk, en BOZE PROFEET MOHAMMED de OPPERPEDOFIEL. Maar blijf maar wegkijken, politiek correcte kliek. Eerdaags gaat het in Nederland los. Ik hoop een ding van harte, dat een BOOSBAARD zich opblaast op het Binnenhof als het hele politieke zooitje van “links tot rechts”, daar is. Dus al die verraders die hebben ingestemd met de motie Halsema. Ik hoop dat de PVV fractie en de SGP fractie daar dan niet aanwezig zijn.

    Like

  15. U.G. Kempenaer zegt:

    De aanwezigheid van de islam in het Westen is het symptoom, de gevestigde politiek is de ziekte.

    Voordat je islamitische kanker kunt bestrijden, zul je eerst de gevestigde orde moeten vernietigen.

    Like

  16. Jan zegt:

    Robert Spencer over Man Haron Monis

    Like

  17. Martha N zegt:

    Heeft Geert gelijk aan, zal ook wel gebeuren vandaag of morgen.
    Kwestie van tijd.
    Stemmers op deze regering en op de EU, dragen een grote schuld met zich mee, wanneer dit gebeurt in Nederland.
    JA, de schuld ligt bij de kiezers!
    Zeg niet dat kiezers onwetend zijn.
    Jaren en jaren is gewaarschuwd voor het Koran gevaar, dat het nog niet gebeurt is, is een wonder. Velen hebben meegewerkt aan de overvloed van totaal anders denkenden en nog steeds blijven ze de regering steunen, die ons land vol laat lopen.
    We kunnen wel roepen: Rot op, weg ermee en fuck, maar we hebben daadkracht nodig!
    Net zoals nu in Duitsland gebeurde, dat is nog eens een opkomst!
    Echte mannen en vrouwen zijn dat!

    Zolang de peilingen voor D66 goed staan en deze partij stijgt, zie ik de toekomst somber in.
    D66 is een vervanging voor de PvdA en VVD. Kiezers moeten zich eens beraden.
    Willen jullie voor jullie kinderen en kleinkinderen, wat er in andere landen gebeurt?
    ZO NIET, kies dan voor Vrijheid en Toekomst!

    Like

  18. En, let op, beste Nederlandse mensen. Deze waarschuwing gaat dus over wat er in Australië is gebeurd. Ik denk dat het ook zou kunnen gaan over wat nu recent in Pakistan is gebeurd met die schoolkinderen. De Taliban is net zo wreed als ISIS. Dat hoeft helemaal geen verwondering te wekken want beide moordenaarsbendes halen hun instructies uit de KORAN. Jullie weten wel dat zogenaamd heilige boek, dat de zogenaamde profeet Mohammed (of zijn directe opvolgers) aan zijn ondergeschikten en aanhangers heeft opgedrongen in opdracht van de zogenaamde god Allah.
    ISLAM – weg ermee !!!

    Like

  19. Met veel islamieten Is net een bom 💣 to much and to many

    Like

  20. bigljohn zegt:

    Dat hier in Nederland alles nog steeds lauw lauw blijft, is geen goed voorteken. Alle andere Europese landen hebben al eens een beurt gehad van Moslims. De stilte voor de storm als het ware.
    Af en toe komt er iets bovendrijven, zoals nu weer die Navo bases in Brunssum. Dat is datgene wat naar buiten wordt gebracht door de overheid. En alles wat NIET naar buiten wordt gebracht ? En ook dat alles waar men nog niets van afweet ? En dat voornemen van Moslims om met Kerstmis vele aanslagen te gaan plegen ? En dat Spanje voor 2020 ingenomen zal zijn door de strijders van IS ? Het is eigenlijk tegelijkertijd zowel goed als niet goed dat wij van tevoren alles nog niet weten. Alles wat er verzwegen wordt door de Staat, en alles wat Moslims in de nabije toekomst met ons van plan zijn !

    Like

Plaats een reactie