Evangelische kerkbons: “Islam is deel van Duitsland.”

Screenshot_2

De Evangelische kerkbons Bedford-Strohm houdt van moslims, haat Duitsers. Hij is, net als iedereen die op dit moment kritiek heeft op “Pegida”, de nieuwe Stasi in het land!

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar is Bedford-Strohm al tot de islam bekeerd  en int hij onterecht met bedrieglijke bedoelingen het geld van de christelijke belastingbetalers. Want in plaats van de christelijke schaapjes te hoeden, zoals het een christelijke predikant betaamt, levert hij ze uit aan de islam:

EKD-chef (Evangelische Kirche in Deutschland) ziet de islam als deel van Duitsland.

“Ik kan me niet voorstellen om te zeggen: De moslims horen bij Duitsland, maar hun religie niet”, zei Bedford-Strohm tegenover de “Rheinische Post”.

Hij keert zich ertegen om moslims over het algemeen als bedreiging voor te stellen. “Wie dienovereenkomstige leuzen mee scandeert of het met ze eens is en daarna nog het woord ´christelijk´ in de mond neemt, die zou vandaag heel even naar de kerstboodschap moeten luisteren”, zei de hoogste vertegenwoordiger van 23 miljoen Duitse protestanten tegen de “Kölner-Stadt-Anzeiger”.

Welt Online

De bedreiging is vooral Bedford-Strohm zelf, die niets meer te maken heeft met het christendom van onze voorouders.

Overigens, als deze man beweert dat hij mede in naam van de christelijke naastenliefde ook van u houdt, verbied hem dat dan en doe desnoods aangifte bij de politiek wegens stalking!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Christendom, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, Moslims, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Evangelische kerkbons: “Islam is deel van Duitsland.”

  1. Tom Hendrix zegt:

    En deze ” Farizeeër”, is de persoon, die mij het bewijs levert, dat alle INSTITUTEN der KERKEN, NIET MEER TE VERTROUWEN ZIJN. Ze maken gemene zaak, met de meest vreselijke ideologie ter wereld; de Islam. Ik heb het helemaal gehad, met de RK,PKN,Wereldraad van Kerken, etc.

    Like

    • ron zegt:

      De PVV is mijn kerk.

      Like

    • M.A.L. Sion zegt:

      Tom, ik denk dat dit dat verhaal van het voeren van de krokodillen is. Degene die de krokodillen voert wordt het laatst opgegeten.
      Deze farizeeër is een landverrader. En zo lopen er ook bij ons in Nederland bosjes rond.
      Hoog tijd dat er mee afgerekend wordt. We hoeven dat karwei toch niet aan de ‘krokodillen’ over te laten. Deze ‘schurken’ zijn een gevaar voor de samenleving en dus rijp om hard aangepakt te worden.

      Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Wie heeft er dan ook gezegd dat de MOSLIMS bij Duitsland horen, Mijnheer de vicaris-of-wat-U-ook bent?
    Dat hangt helemaal van hun opstelling af. En die is door hun ideologie nu eenmaal niet toereikend.
    Als U vindt van wel, kunt U beter op korte termijn uw biezen pakken.
    Ergens in de zandbak komt U misschien weer tot bezinning. Of ze hakken uw kop er af; dat kon in uw geval misschien ook louterend werken:
    Op dit moment gebruikt U hem toch niet!

    Like

    • Driek zegt:

      Ach, zo’n man kun je toch niet serieus nemen, een volkomen wereldvreemd type, alleen bevreemd het mij dat een kerkelijk leider, zo slecht op de hoogte is met de inhoud van de koran. Uit hoofde van z’n functie moet zo’n man toch over meer kennis beschikken omtrent de islam.

      Like

  3. Jean zegt:

    Iedereen en dan voornamelijk die huichelaars van de club van Rome die de achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam verdedigen zullen op hun verantwoordelijkheid gewezen worden. Zet die asap op droog zaad en zeg ze dat ze maar gaan werken voor een inkomen i.p.v. de bevolking te belazeren en te bsodemieteren, het is tevens goed ter bescherming van onze kinderen en kleinkinderen…
    Wij leven in een ”seculiere” samenleving en dat volksbedrog met die kloten fabeltjes moet stoppen, die huichelaars hebben tot op heden veel te veel schade berokkend.
    Voor mij zijn al die flikkers volledig afgegaan, hier stopt die bullshit, hier in België loopt een idioot rond die verteld dat op kerstmis altijd wonderen gebeuren? Zou die pipo soms gezien hebben wat in Syrië of Pakistan gebeurd is door middel van massamoorden? Religie is blijkbaar een middel tegen overbevolking door massaal mensen te vermoorden in naam van een of andere onbestaande waanzinnige.
    Aan alle mensen met een heldere geest, nuchter verstand en niet verziekt door achterlijke bullshit ”de beste wensen” voor het nieuwe jaar, en jaar waar we weer invliegen met 100% inzet voor onze vrijheid, veiligheid en onafhankelijkheid, een jaar ‘hopelijk’ zonder moslims op ons grondgebied want dat barbaars tuig komt letterlijk de strot uit, nog maar een kopvod zien rondwaggelen is al voldoende om te braken.
    Het woord ‘moslim’ wat 1000x per dag te horen valt via de media steeds in verband met barbaars geweld maakt me ziek, nergens wil ik in kontact komen met die achterlijke onderontwikkelde gewelddadige barbaren, ik heb nog nooit een goede moslim gekent, ik heb wel noord Afrikanen gekend die de achterlijke waanzin hebben verlaten en leven naar onze normen en waarden, toffe mensen.
    Het zootje ‘vlucht’??? weg uit eigen land maar komt hier de barbaarse waanzin zaaien??? Er klopt iets niet….

    Like

  4. Henk.V zegt:

    Hierop een kort commentaar:
    Andermaal een voorbeeld van een blinde leidsman die zijn eigen evangelie niet meer kent, zijn geloof verloochent en zijn (kerk) volk naar de afgrond voert
    WAT EEN ONGELOFELIJKE ZAK.
    Dit zal hem niet vergeven worden.

    Like

  5. Hans zegt:

    De islam hoort evengoed niet bij Europa als het christendom. Alle 3 zijn het oosterse woestijn religies, die in het Midden-Oosten horen. Het voordeel van het jodendom is tenminste dat het geen expansie drift kent, dat scheelt. Het christendom is ook op zn retour, echter de islam moeten ze onverwijld buiten de deur houden. Voor mij is europa: natuur, plezier, kracht, geen fastfood vette rotzooi, rust, en vooral gelijkheid. Alle religies zijn gestoeld op angst. Alsof God vriendjes of vijanden heeft.

    Like

  6. peterselie1 zegt:

    De Evangelische kerkbons Bedford-Strohm houdt van moslims, haat Duitsers. Tsa hier in Nederland is het meer van het zelfde, heb sterk het idee dat al die slinksen de gewone Nederlanders haten. Hert liefst zien deze kerkelijke landverraders heel Nederland vollopen met moslims, wat al aardig opgang gezet is door de bestuurlijke elite. Het idee van voor god spelen dat ligt deze kneuzen wel, enfin zij zijn de laatsten die opgevreten worden door de moslim krokodil..

    Like

  7. joopklepzeiker zegt:

    Ik neem maar even voor het gemak aan dat u niet op een commentaar van mij zit te wachten.

    Like

  8. Louis Burgemeestre zegt:

    Niet vergeten dat de Evangelische kerk in Duitsland,. Lutheraners waren,heeft de Keizer gesteund , Hitler, en nu alweer de islam.Wij in Nederland zijn altijd Calvinisten, (Gereformeerden), wij mensen zijn gelijk geschapen is onze motto, niemand boven ons (en niemand onder ons) behalve God.Daar om waren wij ook door de overwinnaars van de Napoleontische oorlogen uitgesloten uit de Wener Congres.Om zo ons land toch tot een Colloniale macht te dwingen en een koninkrijk te worden.

    Like

  9. bigljohn zegt:

    Als de laatste overgebleven kerken nu nog niet gaan verdwijnen, dan weet ik het niet meer. In vroeger dagen werd de eerste aanzet tot het leeglopen van de kerken aangezet door het a-sociale gedrag van pastoors en dominees richting hun gelovigen. Dit a-sociale gedrag word vandaag de dag voortgezet door sympathie cq eenheids verklaringen van de kerk richting de islam. De islam kunnen we hier zeer zeker niet gebruiken, daarna op de voet gevolgd door de kerk. Het geloof is echt opium van het volk gebleken ! Daarentegen is eenieder vrij om te geloven wat hij wil, zolang hij
    een ander daar niet mee lastigvalt, want daar beginnen de problemen telkens mee. Mensen in hun waarden laten is een grote kunst, alsmede ook; de kunst van het luisteren is groter dan de kunst van het spreken !

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @bigLjohn: 14.15. uur. Inderdaad John, de kerken lopen leeg. En dat heeft tevens te maken, met dit compleet verraderlijk gedrag, en het verraden van de christelijke boodschap.

      Like

  10. Jules Vismale. zegt:

    Die linkse en moslim-liefhebbende Bedford-Strohm is gewoon een stomme klootzak, de benaming Evangelische kerkbons niet eens waard, een islam-knuffelaar zoals Heinrich Himmler en zich precies gedraagt als de blauwe jakhals uit een Indische fabel! Dit dier werd blauw door een teil verf waar hij in viel met de genoemde kleur waardoor vreemde dieren hem opeens als een god zagen! Hij werd toen hun koning en opeens voelde de blauwe jakhals zijn eigen soortgenoten, de gewone jakhalzen, minderwaardig en verstootte hij hen! Maar omdat hij zijn eigen afkomst niet geheel kon verloochenen voelden de overige dieren zich opeens door hem verraden en brachten zij later de blauwe jakhals om!
    En wat de vergelijking door de krokodil betreft: voor WO II waren er in heel Europa ook talloze linkse politici actief die zich aan de voeten van Adolf Hitler wierpen, hem overal zijn zin in gaven, critici op hem (vooral van anti-nazistische Duitsers) tegenwerkten en Hitler van miljoenen tonnen grondstoffen en miljarden geld voorzagen, Hitler was feitelijk de krokodil die zoveel te eten kreeg van die stomme linkse idioten in de hoop dat hij zo voldaan werd dat hij hen niet zou aanvallen. Maar een krokodil verloochend zijn natuur nooit en hij voelt vrijwel geen dankbaarheid voor degenen die hem voeren, net als veel andere roofdieren dat doen.
    Wil Bedford-Strohm bovendien soms met hulp van zijn linkse bondgenoten en moslims alle EU- en islamhatende Duitsers, zoals zij van “Pegida”, allemaal oppakken met hulp van een moslim- of EU-Gestapo of NKVD en hen daarna dwingen om van de islam te houden? Als hij dat persoonlijk bij mij zou proberen dan kreeg Bedford-Strohm van mij een flinke mep in zijn afgrijselijke tronie en een ferme schop onder zijn kont richting ISIS en de overige moslimextremisten! En zij zouden hem toch wel ombrengen, gelijk naar de blauwe jakhals, daar zij hem namelijk NOOIT als een moslimliefhebber beschouwen! Naar de bliksem met de islam en vooral Duitsland voorgoed uit!

    Like

  11. JooJootje zegt:

    Ik kan mij wel een voorstelling maken waarom deze mensen nu door de mand vallen.
    Deze mensen zijn tijdens een politiek verkrampt tijdperk boven komen drijven aan de hand van de toen politiek geldende maatstaven.
    Nu de sfeer omslaat blijkt wat voor charlatans het in werkelijkheid zijn dit fenomeen komen we overal tegen alleen de politiek correcte hebben zich de afgelopen jaren kunnen opwerken en die mensen gaan we nu steeds vaker tegen komen en ontmaskeren

    Like

  12. Maria zegt:

    ik vraag me af wat dat opbrengt aan die leiders van het christendom? worden ze ook gefinancierd vanuit saudi arabië, de golfstaten daar om die Jezus Christus opnieuw te vermoorden te verraden aan die islam? Christenen worden volledig uitgemoord in dat MO, en dan deze bullshit verkondigen???
    Draai het eens om dat ze ginder zeggen wat deze idioot hier zegt.
    Onbegrijpelijk dat alles wat de Christelijke leer vertegenwoordigd alles maar dan alles verraden aan die islam??
    Ik ben ongelovig niet praktiserend mijn haar komt recht omhoog bij het lezen van dit, hoe zit dat met de echte gelovigen van dat Christendom? Ik begrijp niet dat die nergens te horen of te zien zijn…. Nergens komen die gelovigen effectief op voor hun Jezus… Men laat het maar begaan, maar ja als je het patroon ziet, bijna alle priesters en aanverwanten hebben zich vergrepen aan kinderen gedurende de eeuwen heen etc… de kerkelijke instituten hebben zo al hun geloof vermoord en ervoor gezorgd dat men amper nog geloofd in hen en die instituten, je zou bijna gaan denken dat het een soort plan van hun was, zeker als je ziet hoe pausen en dat vaticaan in de loop van hun bestaan altijd achter de massamoordenaars stonden en nooit ooit eigenlijk die pedofielen excommuniceerden uit de kerk, nee gescheiden vrouwen, alleen staande vrouwen die kinderen kregen, mensen die zelfmoord pleegden dat waren de ketters en werden ge-excommuniceerd uit het christendom..
    als de leiders al zo’n hoogverraad doen naar dat Christendom en zijn leer ervan, tja niet moeilijk dat de islam hier zo vrijspel heeft om te gaan rulen over alles en iedereen, kerken socialisten zorgen daar regelrecht voor.
    wat moeten die islamieten zich kromlachen met de EU ze worden gewoon gesteund door de leiders van het Christendom hier, vraag me echt af hoeveel geld ze ervoor krijgen…
    Het zijn allemaal judassen eenieder die zoals hierboven optreed…

    Like

  13. Rein van der Veen zegt:

    Geef mij maar kolonel Von Strohm, in plaats van deze griezel. En lieutenant Gruber, the one who fancies René, Helga en Herr Flick van de Gestapo natuurlijk. Allo Allo forever! 🙂

    Like

  14. Frans Brassens zegt:

    Gewoon even kijken naar die beate smoelen op het plaatje. Dan is alles in één klap duidelijk. Fysiognomie is niet zo maar een theorie.

    Like

  15. fleckie zegt:

    Met zijn lichtblonde haren is deze men een zuiver…GERMAANS type,: en misschien’ ? aanhanger’?
    Van de …THULE-IDEOLOGIE,(Hitler was een …THULE-ADEPT,) deze THULE ideologie past dan ook goed in de islam-ideologie…..UBERMENSCHEN, de Islamieten, de UNTERMENSCHEN de Niet-Islamieten

    Like

Plaats een reactie