ISIS verscheept Jihadisten massaal als ‘vluchtelingen’ naar Europa

Screenshot_26

(Door: Michael van der Galien)

Dat zegt de terroristische organisatie zélf.

Enkele dagen geleden schreef ik op DDS dat ik het als onze morele plicht beschouw om Syriërs en andere Arabieren die het geweld van ISIS ontvluchten te helpen. Wat mij betreft zijn deze mensen – in ieder geval tijdelijk – welkom in ons land. Als de rust eenmaal is wedergekeerd kunnen ze dan weer terug.

Helaas is er één probleem – en ja, één waardoor ik mijn standpunt moet wijzigen: de massamoordenaars van ISIS zeggen namelijk zelf dat ze op grote schaal Jihadisten naar Europa verschepen. Deze terroristen wachten vervolgens op bevelen van hogerhand om aanslagen te plegen. Wordt het startsein gegeven, dan gaan ze los.

Hoe zij naar Europa kunnen komen terwijl hun identiteit in de meeste gevallen bekend is bij de autoriteiten vraagt u? Het Amerikaanse Buzzfeed, dat met enkele smokkelaars heeft gesproken, legt uit:

Lees verder>>>
(h/t “katan”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op ISIS verscheept Jihadisten massaal als ‘vluchtelingen’ naar Europa

 1. Jean zegt:

  Zie je moslims dan ie je steeds barbaars geweld. Stop met die smeerlapperij te financieren maar start met ze terug te sturen naar hun lievelingsplek mekka want wij walgen van die smeerlaperij.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Je verwacht het niet, hé! (sarcasme uit). Wat van der Galien hier ter berde brengt, zal ONS toch niet echt verbazen, wel! Dit is gewoon KWAADAARDIG, dit is VERRAAD aan de geboren Nederlanders/ Europeanen! En dat vuile rode GEDROCHT EUSSR werkt dat volledig in de hand. Deze toestroom, deze sprinkhanenplaag van HALSAFSNIJDERS, zal ONS opbreken. Maar geloof maar dat de politieke verradersbende hun vliegticket al klaar hebben liggen, als hier de pleuris uitbreekt, net als Willem de Overbodige, de Tangomadam, en Bea Bilderberg!

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Die Michaël van der Galien kan het weten, hij is zèlf moslim.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Dat had ík hem wel kunnen vertellen vóór deze feiten bekend werden!
  Wie vertrouwt er in deze tijd nou ook maar één asielzoeker uit díe hoek! Hebben we nóg niet genoeg leergeld gegeven?!
  Van der Galiën is nog steeds te goed voor deze wereld. -Misschien, dat DDS dáàrom nogal eens de verkeerde keuzes maakt.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Het is goed dat u dit verhaal publiceert, Michael.

  Zoals hier al door meerdere forumleden bij herhaling is opgemerkt, als het om mensen gaat die wegtrekken uit de islamitische hemisfeer: politiek correct geeft een vertekend beeld van de werkelijkheid.

  Neem ik bijvoorbeeld de oversteek vanaf de noordelijke kust van Afrika ,over de Middellandse Zee, richting Italië, die al jaren aanhoudt.
  In dat geval blijkt het percentage echte oorlogsvluchtelingen beslist laag!. In de Hoorn van Afrika woeden namelijk geen steeds aanhoudende oorlogen die mensen verdrijven van huis en haard. Er zijn wel lokale conflicten die regelmatig oplaaien, maar die zijn niet de enige reden voor emigratie.
  Al tijdens het bewind van Ghadaffi – toen het in Afrika redelijk rustig was – probeerden tienduizenden mensen, daartoe aangespoord door ”dienstverlenende lokale organisaties” de oversteek naar Europa te maken om het economisch beter te krijgen. Deze ”helpers” lieten zich door de migranten zwaar betalen voor hun ondermaatse diensten.
  Genoemde organisaties kenden de achillespees in de Europese mentaliteit heel goed: in het westen heerst het merkwaardig besef dat ”wij” verantwoordelijk zijn voor nagenoeg elk probleem dat er in de wereld is en dus staan wij bij de rest van de wereld zwaar ”in het krijt”
  Europa lijdt ernstig aan een bijna pathologische zelfhaat die ons drijft tot buitensporige vormen van dienstbaarheid aan de ”lijdende mensheid”, waarbij eigenlijk niets te gek is, ook al lijden de ingezetenen van de Europese landen daar zelf zwaar onder.
  De linkse elites zijn verslaafd aan hulpverlening tot elke prijs. En daarom draait de linkse zieligheidsindustrie altijd op volle toeren.

  De vraag die kennelijk zich niemand wil stellen is: Waarom MOETEN alle migranten perse naar ons werelddeel?
  Waren er geen andere plekken, dichterbij, waar men over meer dan voldoende geld en ruimte beschikt om deze mensen een tijd goed op te vangen en te verzorgen? Te denken valt aan Arabische gebieden vlakbij, waar men over ontzaggelijk veel geld en ruimte beschikt.

  Tijdens de regeringsperiode Ghadaffi sloot Libië met Italië een overeenkomst. Laatstgenoemd land zou Libië jaarlijks schadeloos stellen voor de overlast die de migranten veroorzaakten en er zou geen schip richting Europa afvaren.
  De migratie was ogenblikkelijk afgelopen en Libië legde van de Italiaanse gelden een mooie kustweg aan.

  Nadat de Libische dictator met Europese hulp was vermoord, kwam het migratieproces weer op gang. met goedkeuring van de nieuwe Libische heersers die geen democraten waren, zoals de EU hoopte, maar fundamentalistische moslims.

  Dit brengt mij op een aspect in de migratie dat de elites die de EU besturen niet onder ogen wensen te zien.
  Er is sprake van een totaal Europees onvermogen (en ONWIL) om de islamitische strategie om Europa onder controle te krijgen, te doorzien.
  Steeds wordt aan de burgers voorgehouden dat de islam vrede brengt, waarbij men vergeet te vertellen dat ons begrip van vrede en de islamitische definitie ervan diametraal tegenover elkaar staan en dus ONVERENIGBAAR zijn.

  De islamitische vrede is simpel te definiëren: onderwerp je aan de islam, leef volgens de islamitische wetten en dan heb je vrede.
  Voor niet-moslims is er geen plaats in deze vrede.

  Wie dat niet wil inzien is weerloos tegen alles wat de islam beoogt.

  Het idee dat men massaverplaatsingen van moslims niet in verband zou kunnen brengen met de nooit aflatende islamitische intentie om de invloedssfeer van de islam nadrukkelijk te vergroten MOET tot onze elites doordringen, want het voortbestaan van onze vrije westerse wereld staat op het spel.

  Met elke grote toestroom van moslims in het Westen wordt namelijk de invloed van de islam vergroot.

  De islam zal zijn intentie om Europa te islamiseren NOOIT opgeven!

  Dat kan door middel van Dawa (prediking, propaganda, bouwen van moskeeën, scholen, het opeisen van een onbeperkt recht van uitoefening van godsdienst, het verzoeken om steeds meer aanpassingen van onze maatschappij aan islamitische wensen EN niet te vergeten: een grote kinderproductie!.

  Heeft de Dawa niet het resultaat dan moet de jihadistische beuk er in: Intimiderend islamitisch geweld, brandstichting, aanslagen, onthoofdingen, ontvoeren en verkrachting van meisjes, gedwongen ”bekeringen”, moordpartijen op niet-moslims.

  Op precies dezelfde wijze als Mohammed te werk ging.
  En dan nog lopen er halve zolen rond die denken dat dit alles NIETS met de islam te maken heeft..

  Over onwetendheid gesproken.

  De mededeling die uitgaat van Isis geeft een strategie aan die buitengewoon serieus moet worden genomen en met kracht moet worden tegengegaan.

  Isis strijders komen massaal, vermomd als ”vluchtelingen” naar het westen….

  Bewogen hulpverleners, staan jullie klaar?? Graag met pannetjes soep, warme dekens en vergeet ook niet wat bemoedigend woorden uit te spreken voor IEDEREEN en – als het even kan – deel ook wat knuffels zo links en rechts uit, om aan te geven dat WIJ het beste met ALLE vluchtelingen voor hebben..
  En dan komt het VANZELF wel goed in onze wereld, toch?

  Ach, mensen, heeft Wilders niet steeds gelijk gekregen?.

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Dat ROEP ik al vanaf 2007 , dat het 100% terroristen zijn die door middl van de UNHCR en IOM enz enz OVER DE GEHELE WERELD WORDEN VERSPREID…….LEGAAL ……Hoe blind en doof zijn die gasten bij zulke “internationale organisaties ” ??? Heb mijn betoog hierover , overigens al enkele malen op dit blog te kennen gegeven.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  De rijke landen in het Midden-Oosten weigeren om ‘vluchtelingen’ op te nemen, omdat zij bang zijn voor conflicten.

  Wij hoeven daarvoor blijkbaar niet bang te zijn, laat staan voor fundamentalistisch islamitisch geweld.

  Of weigeren onze door het linkse denken geïnfiltreerde leiders in te zien hoe gevaarlijk het is om onbeperkt moslims vanuit het Midden-Oosten binnen te halen?

  Alle mensen zitten toch alleen maar vol met goede bedoelingen, nietwaar?

  De werkelijkheid is dat wij, onze veiligheid en onze vrijheid, worden verkocht voor olie en geld.

  Natuurlijk zijn er echte vluchtelingen. Het probleem is dat iedereen die daar woont zich vluchteling mag noemen en als zodanig geaccepteerd moet worden.

  En we weten zo langzamerhand dat de ‘vluchtelingen’of ‘asielzoekers’ van de afgelopen decennia, dik betaald hebben en dat hun is beloofd dat zij een gouden toekomst tegemoet gaan in de EU:

  Niet hoeven werken en de ongelovigen draaien voor de onkosten op.

  Een gouden kans voor IS c.s.

  En als wij dat weten, dan moet onze regering dat toch ook weten?

  Als zij dit willens en wetens laat gebeuren, alles wat Michael in zijn artikel aanhaalt is bekend, dan kan ik er alleen maar van uitgaan dat onze leiders of oerstom zijn of zeer kwaadaardige bedoelingen hebben met Europa.

  Waarschijnlijk weigeren zij hier iets aan te doen, omdat zij ons werelddeel voor olie en geld hebben verkocht aan het Midden-Oosten. De EU wil hoe dan ook zoveel mogelijk instroom uit die gebieden.

  Ik heb wel eens eerder geschreven: Zij, de ‘elite’, zullen de eersten zijn die dit gebied verlaten en ik twijfel er niet aan dat ze dit financieel en anders al aan het regelen zijn. Ons koningshuis voorop!

  Er kan niet slecht genoeg worden gedacht over de EU en haar kwispelende hondjes, de landelijke regeringen.

  Like

 8. Jade zegt:

  Sterke reactie van Thomasson op dit artikel…
  Thomasson, 30 januari 2015 at 19:14
  In het Kamerdebat van 14 januari 2015, over de terreurdaden in Parijs,
  riep Pechthold naar Wilders “dat hij niet gebruik kan maken van het abstracte
  “de Islam is schuldig” …en dat iedereen die daaruit voortkomt mede schuldig is”
  Wilders antwoordde hem met de woorden: “Allemaal …Allemaal Mijnheer Pechthold!. Gebaseerd op de Islam …Roepen ze Allah Akbar als ze de hoofden afsnijden”.
  Deze waarheid als een koe geldt ook voor de zgn. “VLUCHTELINGEN” die nu massaal Europa overspoelen! …ISIS VERSCHEEPT JIHADISTEN MASSAAL ALS VLUCHTELINGEN NAAR EUROPA…EN ze zijn het ALLEMAAL!!!! …De hele DREK die ongehinderd als rioolwater Nederland (en de rest van Europa) binnenstroomt, heeft een agenda die gelijk staat aan de agenda van een Koekoek vogel. Het koekoekjong dat in een vinken nest is gelegd, zal de vinkjes uit het nest sodemieteren en de boel overnemen. Precies dezelfde agenda heeft de “Islamitische Wehrmacht” die hierheen komt als “arme stakkers” geheten “vluchtelingen”. Ze komen binnen om het nest geheel te veroveren. Echter er is wel een klein verschil tussen de arme vinkjes (of koolmezen) die niets vermoedend het koekoeksjong groot brengen. In het geval van Europa DE VINKJES WERKEN MET DE BOZE KOEKOEK MEE! …De Koekoek, die ver weg woont, betaald royaal voor de diensten om de arme plaatselijke vinkjes uit nesten over het hele land eruit te trappen. In de eerste linie staan de verraderlijke COA-VINKEN en hun linkssoortige handlangers in de rij.

  Like

 9. Identitair Verzet Limburg zegt:
 10. Jaan zegt:

  Ze hoeven helemaal geen jihadisten te sturen, de zgn. vluchtelingen worden in no time zelf jihadisten. Wat is het verschil?

  Like

 11. En nog blijven ze stoicijns vasthouden aan hun ongelijk,daar op het Binnenhof!Wanneer luisteren ze eens naar Wilders,en gaan daar naar handelen?De man is een ziener:door de jaren heen heeft hij met alles gelijk gekregen van de feiten,behalve van die zolen in Den Haag!

  Like

 12. fleckie zegt:

  …………….’OPHEF…ROND…SCHIP’………………NW. ISR. WEEKBLAD 30.1.2015.
  Offshorebedrijf ..Allseas uit Delft kreeg de afgelopen tijd scherpe media- aandacht door de naam van hun nieuwste schip, de…PIETER ..SCHELTE. ..Hij was een ..Nederlandse officier bij de Waffen- SS. Het schip zou tevens het grootste vaartuig terbwereld zijn. Twee weken voor de internationale AUSCHWITZ_ HERDENKING meerde het aan in de haven van Rotterdam. Zowel vanuit Joods Nederland als Joods Engeland werd met scherpe kritiek gereageerd opende komst v.d.Pieter SCHELTE. ” Zo’n schip vernoemen naar een SS- officier die is veroordeeld wegens oorlogsmisdaden is een belediging voor de miljoenen mensen die vermoord zijn door de nazi’s”, verklaarde Jonathan Arkush,vicepremier v.h.College van Afgevaardigden van Britse Joden. ” We dringen er bij de eigenaar op aan de naam v.h.schip te heroverwegen”. …………..De on 1981 over-leden..PIETER SCHELTE HEEREMA , was naast veroordeelde nazi ook vader van…huidige..ALLSEAS-EIGENAAR…Edward …HEEREMA.. Die rechtvaardigt..de..benaming
  v.h.schip..met..het..argument..dat. zijn vader zoveel heeft betekend..voor..de ..Nederlandse..
  offshoreindustrie, zo schetste hij in een interview in De Telegraaf. Esther Voet,directeur v.h.CIDI. protesteerde eerder al tegen de naamgeving. “Kennelijk vinden onvoldoende mensen het bezwaarlijk dat het grootste schip ter wereld naar een SS’er wordt genoemd”, aldus Voet in …
  THE GUARDIAN.############################################################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s