Barcelona zet agenten in voor ‘correcte informatie’ over immigratie

Screenshot_13

Op de deelwebsite van de Raad van Europa (niet te verwarren met de Europese Raad van regeringsleiders) staat een podcast van een ‘interview’ met een woordvoerster van de RvE. Hier horen we dat verschillende Europese steden, waaronder Barcelona, een speciaal anti-geruchtenproject kennen, dat erop gericht is ‘geruchten over minderheden en immigranten’ tegen te gaan ten gunste van ‘correcte informatie’. Dit gebeurt met ‘anti-geruchtenagenten’, die speciaal getraind zijn in ‘anti-geruchten-argumenten’.

Het project wordt gefinancierd door de Europese Commissie en de Raad van Europa. Het is erop gericht de ‘sociale cohesie‘ te bevorderen. Het project heeft zich vanuit Barcelona uitgebreid naar tien andere steden. De agenten ‘infiltreren’ in uiteenlopende sectoren van de samenleving. Wanneer het gesprek onder de bevolking over immigranten gaat, probeert een agent zich daarin te mengen en daarbij ‘correcte informatie’ te verspreiden.

Het project kost natuurlijk een flinke smak belastinggeld, temeer omdat de ‘agenten’ niet met open vizier te werk gaan maar als infiltrant. Er wordt nog bijgezegd dat het uittesten van welke methodologie het meest effectief is in de verschillende steden heel belangrijk is. Tja.

Bron:
www.ftm.nl
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Spanje, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Barcelona zet agenten in voor ‘correcte informatie’ over immigratie

 1. asaman zegt:

  gestapo was ook 90% gedachtenpolitie en stasi ook, lijkt of europese unie daar ook na toe gaat

  Like

 2. kraftavilqa zegt:

  Niet te begluren dit. “Het is erop gericht de ‘sociale cohesie‘ te bevorderen.” De sociale cohesie lijdt vooral onder de ongebreidelde immigratie maar dat kunnen / willen ze niet zien daar bij de Europese Commissie en de Raad van Europa. Wat zou ’t toch enorm schelen als die habbezakkers niet totaal gespeend waren van iedere realiteitszin.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +

  http://patriotpost.us/opinion/32401

  De opkomst van anti-islamitische stromingen zoals Pegida en de PVV is dus niet Europees. Het druist in tegen de geest van het multiculturele Europa dat juist diversiteit, tolerantie en mensenrechten propageert.

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/30699_ook_de_islam_hoort_bij_europa/

  Het staat partijen uiteraard vrij om de immigratie aan banden te leggen, maar het is onacceptabel om bepaalde Europese bevolkingsgroepen zoals moslims in een hoek te drukken.

  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/02/pvv_boerka_in_ov_verbieden.html

  +

  Like

  • Peter zegt:

   De islam hhort helemaal niet bij Europa, het hoort in Afrika, daar kunnen de verschillend islam stromingen elkaar afmaken, maar laat ons, de europeanen met rust met die malle denkbeelden van een kinderlokker en een moordenaar.

   Like

 4. tjonge zegt:

  ohhh, dus dat zijn al die trollen op de “rechtse” blogs……
  nu begrijp ik die trollen ook meteen een stuk beter, je zal er maar goed voor betaald worden om de “waarheid” in de juiste richting te masseren, niet dan ?
  alles voor een goed betaald baantje.

  Like

 5. BertG. zegt:

  En als je het nou niet eens bent met zo’n infiltrant, wat dan.
  Wordt je dan gearresteerd, je huis uit geflikkerd, ontslagen op je werk……………..
  Is dat de volgende stap.
  Nee, dit zal zeker de sociale cohesie niet bevorderen. Een hele enge wereld wordt het zo.

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Zo nu en dan tref je op fora en weblogs ook idealistische multiculturele helpertjes die zich van een soortgelijke taak kwijten. Zouden die intussen ook door Europa (en dus uit belastingen) betaald worden?

  Like

  • BertG. zegt:

   Een bericht hierover heeft, dacht ik, ook hier gestaan. Ik dacht 1,5 jaar geleden.
   Dat er mensen betaald werden door de EU om zich te mengen op websites.
   Inmiddels zijn deze krachten dus overal aan het ” werk ” . Betaald en wel.
   Maar je pikt ze er altijd in een mum van tijd tussen uit.

   Like

 7. tjonge zegt:

  deed hitler dat ook niet, overal pionnen inzetten om zijn reich te realiseren ?

  Like

 8. Cathja zegt:

  Werkelijk DOODZIEK, de inzet van “anti-geruchtenagenten”! Het begint al aardig te lijken op de Securitate in Roemenië, en de Stasi in de DDR, jaren geleden. Kan het nog gekker, bedreigender, intimiderender? Dus als mijn gesprek die agenten niet bevalt kan ik een boete krijgen? Of gevangenisstraf?
  Ik wil graag van de Raad van Europa weten of dan ook al die buitenlanders keihard worden aangepakt als zij de meest gemene, kwetsende en ziekmakende woorden over Joden, christenen en homo’s rondstrooien. Door de komst van al die zogenaamde vluchtelingen, raken wij ons gevoel van thuis-zijn in ons eigen land helemaal kwijt. Wij willen geen inmenging van vreemde volkeren, en ik wil dit aan onze regering laten weten ook. Dat zal ik doen d.m.v. mijn stem op de PVV. De enige partij in ons land die pal staat voor ons volk en vaderland!

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Oooowww, zulke agenten. Ik hoopte nog een moment dat ze info aan het verstrekken waren aan al die gelukszoekers over het feit dat er hier geen werk is en de honingpotten leeg en het dus feitelijk geen zin meer heeft deze kant op te komen, want van de regen in de drup… Zucht!

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Ik weet niet moet ik met de CATALAANSE BINNEN LANDSE POLITIEK MEE GAAN BEMOEIEN?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s