Video – “Noorse” imam: “Alle mensen die islam niet respecteren moeten dood.”

Screenshot_35

(Door: Michael van der Galien)

Maar wees niet bang: deze haatbaard heeft he-le-gaar niets met de islam te maken!

Een buitengewoon zieke video van een islamistische haatbaard die doodleuk zegt dat mensen die de islam ‘niet respecteren’ (wat in dit geval betekent: er iets kritisch over zeggen) de doodstraf verdienen:

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Noorwegen, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Video – “Noorse” imam: “Alle mensen die islam niet respecteren moeten dood.”

 1. harrylacroix zegt:

  Van der Galien, een prachtkans om je soefiegedachten over te brengen op deze haatbaard. Begin met ZIJN koran in de fik te steken. Oh shit, dat overleef je niet.

  Like

  • BertG. zegt:

   Juist, het blijft dezelfde koran waar ze hun info vandaan halen.
   Steek ‘m dan in de fik met je grote bek.
   Link hoor, wonend in Turkije en dan gaan bijdehand doen over moslims.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Harrylacroix en BertG.: Heren, dat was precies de eerste gedachte, die bij MIJ opkwam.
   Het is en blijft eigenlijk van de zotte, dat die van der Galiën een vernietigend oordeel durft te hebben over moslims -ook al zijn het dan ook fundamentalisten- zolang hij uiteindelijk dezelfde Koran aanhoudt.
   Hij doet maar, hoor, maar een aanfluiting blijft het, Soefi of niet!

   Like

 2. Abeja zegt:

  Op een gegeven moment zegt die haatbaard dat ze niet de hele wereld zullen overmeesteren, ik zou dan wel graag weten welk gedeelte niet, dan verhuis is onmiddellijk! Ik begrijp nog steeds niet dat de politici de mening van deze moordenaars gewoon naast zich neerleggen!

  Like

 3. Marc zegt:

  Islam Sucks!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  De Koraan zegt dat ze met hun beste vrienden de Marxisten moeten beginnen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Och de HAATBAARD zegt niet meer, als wat ALLE MOSLIMS, volgens het GRUWELBOEK KORAN dienen te doen: ONS bekeren, en als dat niet lukt als dhimmy’s te behandelen, of te vermoorden, en het OVERHEERSEN van de WERELD! Staat erin “zwart op wit”.

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Shoot the motherfucker….!!!

  Like

  • Willie zegt:

   Mariner , don’t we need some targets for practical shooting?? Well, this is one good (???) target : one right between the eyes , the others into his balls

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Yep , Willie…helemaal waar ….al zou ik ‘em liever een granaat in z’n reet stoppen met een vertragings mechanisme van zo’n 10 seconden…( Moet natuurlijk wel aan m’n eigen veiligheid denken ..toch ? Whahaha…..

    Like

 7. Ik heb een close-up foto van hem gevonden: http://footo.nl/12pKX/neusaap

  Like

 8. Joshua zegt:

  De politici zijn net zo geschift als deze imam, alleen de politici doen het met eigen bevolking,door de prijzen op te drijven zodat niemand meer te eten heeft en vanzelf dood gaan.
  Het islam volk mag wel gevoed worden door ons, daar zijn wij goed genoeg voor, Bah wat een stelletje ellendelingen zijn politici!!!!!!!
  Mogen wij nu ook zeggen alle moslims moeten dood, of minder, minder ,minder van dit tuig, of worden wij dan vervolgd?

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Een ieder die mijn recht op vrijheid van meningsuiting niet respecteert moet dood.

  Like

 10. Driek zegt:

  Maar je hoeft de foto van die man maar aan te zien, en dan weet je dat die lieden nooit tot op ook maar één enkele originele gedachte zullen komen, die lui zijn werkelijk achterlijk, anders zeg je zoiets niet. Het is Mohammed en nog eens Mohammed. Die lieden kunnen nooit een land besturen. Er is niet één welvarend islamitisch land, behalve die rijke oliestaatjes. Ze kunnen niks. Ja, met hun kont omhoog liggen. En andere volken het leven zuur maken.

  Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Dit moet hem wel pijn doen.
  Alle mensen zijn gereinigd door het offer van Jezus. Niemand is onrein, haram. De Islam verklaart de mens haram en legt hem verplichtingen op om halal te worden. Dit is een blasfemie tegen God, omdat de Islam de genade van God in Christus afwijst en zichzelf daarmee haram verklaard. De gerechtigheid tegenover God wordt verkregen door verplichtingen na te leven en niet door geloof in het getuigenis dat God heeft getuigt van zijn Zoon, Jezus christus; en daarmee heeft de Islam God uitgemaakt voor leugenaar.

  Like

  • Driek zegt:

   Scheerzeep NU zegt: De gerechtigheid tegenover God wordt verkregen door verplichtingen na te leven en niet door geloof in het getuigenis dat God heeft getuigt van zijn Zoon, Jezus christus; en daarmee heeft de Islam God uitgemaakt voor leugenaar.

   Scheerzeep, dat heeft u weer mooi verwoordt. “De gerechtigheid tegenover God wordt verkregen door verplichtingen na te leven”, volkomen mee eens.

   Like

 12. Jean zegt:

  Is er nog een boom vrij om die perverse eikel in op te hangen? Met de voeten boven zodat we tegen die rotkop onze honden kunnen laten plassen!
  Wat een vuiligheid mag hier in Europa zo maar vrij rondlopen?

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Het is niet de eerste keer sinds hij in 1991 in Noorwegen werd toegelaten als azielzoeker, dat hij werd gearresteerd. Onbegrijpelijk dat ze zo iemand niet uitwijzen naar het land van herkomst.
  Enfin, hij krijgt nu in het cachot meer tijd om op een confortabeler manier al die dagelijkse gebeden te doen.
  Op zo,n ijzig wegdek in dat koude Noorwegen is ook niet zo hallalha,s…………….

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @delamontagne , 3 Maart 2015 , 00.45 , jammer dat op deze foto nou net niet iemand langs reed om hem van z’n “geloof AF” te rijden…..!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s