‘ISIS’ bestookt deurwaarders met poederbrieven

Screenshot_20

(Door: David Bremmer)

Diverse deurwaarderskantoren in de Randstad hebben de afgelopen maand poederbrieven ontvangen ondertekend door ISIS/Islamic Khalifate. Ook kreeg een Haags kantoor een Fatwa tegen zich uitgesproken. De politie staat voor een raadsel, de beroepsgroep is bezorgd over de toenemende agressie.

,,Door het openen van deze brief bent u besmet met zwaar radioactief materiaal in poedervorm uit bestanden van het Syrische leger, dat in ons bezit is. U heeft nog maximaal twee maanden te leven…”, valt te lezen in de brief die meerdere kantoren – in Den Haag, maar ook in Amsterdam – in mei op hun deurmat vonden.

Een geldbedrag wordt niet geëist. De brief is ondertekend door ISIS, heeft een Arabische aanhef en is gesteld in enigszins onbeholpen Nederlands. ,,Dit is de straf die ALLAH voor u heeft bepaald omdat u geld en goederen afneemt van de armen, iets dat door de heilige QURAN uitdrukkelijk wordt verboden. Uw privéadres is bij ons bekend, maar uw familie wordt gespaard zodra u ophoudt met uw beroep.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, ISIS, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op ‘ISIS’ bestookt deurwaarders met poederbrieven

  1. harry zegt:

    En zo woekert het kankergezwel voort en komen we allemaal aan de beurt .

    Hoe krijgen we de politiek en de linkse idioten zo ver dat ze gaan beseffen waar we heen rollen ?

    Slechts snoeihard optreden en keiharde maatregelen zullen volstaan om die achterlijke islamitische bende af te stoppen .

    Maar de politiek zal wel wachten totdat het een onomkeerbaar proces geworden is en dan ga je heel gedecideerd staan te stamelen dat ” het met de wijsheid van nu ” etc , eigenlijk anders had gemoeten .

    Stomme donders !

    Like

  2. luckybee zegt:

    En wij gaan de ISIS met de vloek van de God van Abraham toe dekken.Tot dat ze allemaal verdwenen zijn.

    Like

  3. Mowdes zegt:

    Hebben ze elkaar eindelijk gevonden, hoera!!!!!!!!

    Like

  4. Cathja zegt:

    Het zal wel weer niets met de islam te maken hebben ;(, maar het is wel een bewijs dat moslims hun ‘macht’ over ons laten zien. Ze jagen mensen schrik aan, en als dit het gewenste effect heeft, gaan ze door met nóg verder gaande acties.
    Ik geloof niet direct dat deze brief van IS afkomstig is, maar wel van een radicaliserende jongere met sympathieën voor IS. Een potentieel gevaar dus.

    Ik hoop dat men wereldwijd zo’n ongelofelijke pokke-hekel aan die moslims gaat krijgen door alles wat ze de mensheid aandoen, dat we ze eens een stuk minder vriendelijk en toegeeflijk gaan benaderen. We moeten voor onszelf opkomen, en die zachte hand maar snel vergeten. “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden” is een gezegde, en dat kun je toepassen op die ‘wereldveroveraars’ die menen dat ze het op termijn overal voor het zeggen krijgen.
    Dat moet tot elke prijs voorkomen worden!

    Like

  5. Benesha zegt:

    Dit is toch de verrijking van de multicul (eerder monocul als je het mij vraagt)?

    Like

  6. Thoth zegt:

    Ja en nog steeds denken de gevestigde partijen – except de PVV – dat een reïntegratie van de moslims ze op het rechte pad zal brengen. Ongelooflijk dom zijn ze.

    Like

  7. Die deurdringers moeten niet zo zeiken. Weet je wat er bij mij elke dag voor dreigbrieven in de bus vallen van bijvoorbeeld de afpersersbrigade van de Poederpruiken.

    Like

  8. boorzalf zegt:

    Die aangifte, ligt natuurlijk op de stapel. En over 6 maanden komt het bij opsporing verzocht. Met de vraag “wie heeft deze brief op de post gedaan” Dat weet geen hond meer. Het wilde oosten kan gewoon zijn gang gaan.

    Like

  9. arnolda zegt:

    Het gezwel “”Isis”” is al lang binnen in nederland, te denken aan de duizenden miljoenen vluchtelingen. Waar ook terroristen tussen zitten die zich voordoen als vluchteling.
    In Europa en dus ook binnen Nederland !!

    Like

  10. Aegolius cs zegt:

    Gelukkig verkeren ze nog in de “pijl en boog” fase zonder in staat te zijn onze werkelijke belangen als de computer gestuurde netwerken (stroom, gas, water en overheid bestuursessenties) te hacken!

    Like

  11. Jan zegt:

    Mooi nieuws en bij mij gaat de vlag uit:

    Israel bombs long-range rocket depot in Sudan

    Like

  12. Perfide Albion zegt:

    Mooi! Misschien dat de deurwaarders dan eens op de PVV gaan stemmen. Dát is namelijk best wél een oplossing voor dit probleem. En vele andere problemen die we met de nazi-islam en haar aanhang hebben.

    Like

Plaats een reactie