Mark Rutte (VVD) spuugt Armeniërs alweer in de bek

Screenshot_19

(Door: Van Rossem)

Op 1 mei publiceerde GeenStijl exclusief de boze brief die vanuit de Armeense Kerk Nederland aan de MinPres is gestuurd. De Armeniërs reageerden op de uitspraak van de MinPres dat hij ‘geen partij wil kiezen‘ in wat de regering lafjes de “Armeense kwestie” noemt, maar die in de rest van de wereld minus Turkije en de VVD-fractiekamer bekend staat als de Armeense Genocide. Met zijn ruggengraatloze polderstandpunt degradeerde VVD’er Rutte de Armeniërs tot tweederangs burgers met een ondergeschikte rechtspositie. Kennelijk is de Turkse mening dat het geen genocide was meer waard dan het historische feit wat de Armeniërs hebben moeten doorstaan, en waarvan ze op 24 april de 100e verjaardag herdachten. Zonder de MinPres, want die kwam niet naar de herdenking.

Lees verder>>>
(h/t “Tempelier”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Appeasement, Armenië, Genocide, political correctness, Rotzakken, Rutte, Turken, Turkije, VVD. Bookmark de permalink .

9 reacties op Mark Rutte (VVD) spuugt Armeniërs alweer in de bek

 1. luckybee zegt:

  Mark Rutte heeft zijn geschiedenis van Geert Mak en Maarten van Rossum geleerd; voor ze bestond het Ottomaanse rijk niet.In de gehele geschiedenis van Geert Mak zijn er geen moslim die aan zijn geschiednis deel hebben genoten.(Verzwegen)

  Like

 2. Cathja zegt:

  Mark Rutte durft niet te spreken van ‘genocide op de Armeniërs’. We wisten al lange tijd dat deze onnozelaar geen ruggengraat heeft, en zo de wind waait, waait zijn jasje, maar dat hij de feiten durft te negeren en daarmee de Armeense gemeenschap beledigt, kan hem zwaar worden verweten!
  Nederland heeft de genocide op de Armeniërs namelijk OFFICIEEL erkend.
  Wat was de rechtmatige reden van Rutte om niet naar de herdenkingsbijeenkomst te gaan?

  (Rutte zal bij de Bilderberg-conferentie echt niet ontbreken!!)

  Like

 3. Marc zegt:

  Omdat de beide Kamers een jaar of drie terug de Armeense genocide heeft erkend, verzocht ik een week of zes geleden de Commissie Onderwijs dit onderwerp in het curriculum geschiedonderwijs op te nemen. Dus dat het gewoon in de schoolboeken komt.

  Ik heb nog geen antwoord gehad.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Mark Rutte en zijn laffe konijnenregering spugen iedereen, die niet moslim is, in het gezicht. Daar horen er ook de vlijtige mensen die Rutte en zijn matties op de troon hebben gezet. Regering Rutte is doodsbang voor Erdogan, doodsbang voor de Islam, is doodsbang voor de Stinkers van de EU, doodsbang voor Angela Merkel en ze schijten kleuren van angst voor Obama ….Zij zijn bang voor hun eigen schaduw. EIGENLIJK DEZE BANG HAZEN ZIELTJES HOREN IN EEN KONIJNENHOK EN NIET IN HET TORENTJE OF DE TWEEDE KAMER DER STATEN-GENERAAL. Het kan verstandig zijn als men op elke derde dinsdag van de maand september, het volgende attributen naar de TK zouden brengen: a) het koffertje voor de Minister van Financiën en b) een hele set van nieuwe ZEEMAN onderbroeken. Ze absorberen een hoop (angst stront) en kosten een beetje.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  @Cathja en @Breinbrouwsels …Geweldig! …Jullie beide antwoorden geven een goed reden om te lachen!!! Nog iemand erbij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s