“Rode kaart voor frauderende EU-parlementariër”

Screenshot_30

“Europees Parlement”

(Door: Ronald van Gessel)

STRAATSBURG –  Het is de PVV een doorn in het oog dat een bijeenkomst vanavond van het Europees Parlement over de megafraude bij de FIFA kan worden bijgewoond door een Europarlementariër die zelf betrapt is op corruptie.

De Europese fractie van de PVV doelt daarmee op de Spaanse politicus Pablo Zalba Bidegain. Deze 40-jarige econoom toonde zich vorig jaar in een undercoveroperatie van de Britse krant The Sunday Times bereid steekpenningen aan te nemen van journalisten die zich voordeden als lobbyisten. Op internet is een video te zien hoe de corrupte Spanjaard zich graag wil laten betalen voor het indienen van amendementen.

,,Deze man had meteen het veld moeten ruimen, maar mag ongestraft blijven zitten. Dit toont weer eens aan dat het Europees Parlement een incompetente schijnvertoning is”, stelt Europarlementariër Olaf Stuger. ,,Hoe schijnheilig is het debat vanavond over de corruptie bij voetbalbond FIFA als het EP zelf niet in staat is om bij aangetoond aannemen van steekpenningen eigen mensen te bestraffen. Het wordt tijd dat corrupte politici de rode kaart krijgen.”

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Europees Parlement, EUSSR, Hypocrisie, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Rode kaart voor frauderende EU-parlementariër”

  1. luckybee zegt:

    Ik interesseert me niet voor profie vootbal , dus ook de FIFA ligt niet in mijn interesse.

    Like

  2. leefbarbaar zegt:

    Heel goed dat de PVV blijft schoppen tegen de corrupte EU. Als er nog onafhankelijke media zouden bestaan, dan was corruptie in Brussel iedere dag in het nieuws.

    Like

  3. ildiko zegt:

    de helft van de Roemeense parlement zit in de cel wegens corruptie, en de andere helft ( socialisten communisten) liegen bedriegen stelen en draaien nog in volle toeren.
    Ponta wilt niet aftreden en er wordt door deze helft gesteund.

    Like

Plaats een reactie