Wat gij niet wilt dat u geschiedt…

Screenshot_31

De Syrisch-katholieke patriarch Yousef III Yonan is een van de vijf patriarchen die een noodkreet deden uitgaan

(Door: Filantropius)

Christenen in het Midden-Oosten klagen over hun noodlottige situatie en dat is zeer begrijpelijk. Het is alleen erg jammer dat toen de Joden van het Midden-Oosten dat lot ondergingen, door de christenen in alle talen van het Midden-Oosten gezwegen werd. Misschien zou het van beschaving getuigen als de christenen van het Midden-Oosten zouden toegeven dat het enige land waar de Christenen van het Midden-Oosten niet vervolgd worden Israël is. Maar helaas, de christenen van het Midden-Oosten hebben ongeveer dezelfde afkeer voor Joden als de moslims voor christenen. Dus…

Hier de noodkreet van de christenen van het Midden-Oosten:

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Christenvervolging, Hypocrisie, Islam, Joden, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wat gij niet wilt dat u geschiedt…

  1. Jan zegt:

    Zolang Christenen menen dat hun Bijbel de voltooiing is van de Tenach wordt het niks.

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Wat christenen maar al te vaak ontbreekt, net zo goed als de moslims, is PRAGMATISME.
    Met andere woorden: Het erkennen van de eigen menselijke gebreken en daarmee het erkennen, dat men hooguit kan P r o b é r e n, volgens de christelijke normen te leven, maar daartoe nooit de wijsheid in pacht zal hebben.
    Uit dit inzicht volgt namelijk het volgende: Zelf niet te oordelen, maar het oordeel aan God te laten, wiens bestaan men als christen immers beweert, te erkennen.
    Maar de christenen, die dáártoe in staat zijn, moet je nog steeds met een kaarsje zoeken!
    Jammer, hoor: Juist z i j zijn degenen die op een natuurlijke manier respect verkrijgen, óók van seculieren.

    Like

  3. In de Bijbel staan heel veel verhalen over ‘broeders in het geloof’, over ‘een aanhangsel wat scheurt’ of over ‘een boom met bepaalde wortels en takken die daar op geënt zijn’.
    Voor veel christenen in de wereld (ook in Nederland; denk maar aan gemeenschappen die de vervangingstheorie toepassen) lijkt het me niet verkeerd nog eens wat aandacht te geven aan dat soort teksten/verhalen.

    Like

  4. Driek zegt:

    Zojuist lees ik weer een ontstellend bericht op PowNed.

    WaterWorld, een zwembad in de Britse plaats Stoke-on-Trent, heeft woede over zich afgeroepen door het organiseren van een avond die slechts bestemd is voor vrouwen. Het evenement zou specifiek op moslims gericht zijn.

    Volgens The Sunday Express zullen de ramen van het zwembad dan geblindeerd worden en wordt er ook een gebedsruimte ingericht. Vrouwelijk personeel verzorgt tijdens de ‘Sisters Only Funday’ het toezicht, terwijl bewakers worden ingezet om mannen buiten de deur te houden. Het zwembad moedigt vrouwen aan zwemkleding mee te nemen die billen en borsten grondig bedekt.

    “Er was ongetwijfeld enorm veel ophef geweest als bijvoorbeeld zwemmers gevraagd was zich ‘gepast’ te kleden uit respect voor christenen”, aldus Philip Hollobone van de Conservatieve Partij. “Ik zie niet in waarom dit anders is.”

    Alle commotie heeft zwembadeigenaar Mo Chaudry naar eigen zeggen verbijsterd. “Wij worden tot slachtoffer gemaakt, terwijl we slechts iets aanbieden waar vraag naar is.” Volgens hem is het bikini-vijandige avondje niet gericht op een specifieke religieuze of etnische groep. Woedende Britten hebben desalniettemin protesten aangekondigd voor tijdens het zwemfestijn.

    Like

  5. Jan zegt:

    Jihadist attack on Syria’s Druze population could spur Israel to act


    The latest religious minority to be caught in the Syrian crossfire are the Druze, who have long enjoyed the protection of the Assad regime, but now find themselves under attack from the Al Qaeda-linked Al Nusra Front and could soon look to Israel for help.

    The slaughter Wednesday of more than 20 members of Syria’s Druze community, a monotheistic religion that incorporates elements including philosophy, Judaisim, Christianity, Hinduism and Buddhism, could signal a coming humanitarian crisis, according to officials in Israel, which has a sizeable Druze population of its own.

    http://www.foxnews.com/world/2015/06/12/jihadist-attack-on-syria-druze-population-could-spur-israel-to-act/

    Like

Plaats een reactie