Moslim weigert vrouwen hand te schudden – eist 2000 euro smartengeld

Screenshot_84

(Door: “rommel”)

Moslim weigert zijn vrouwelijke collega’s de hand te schudden. Beschuldigt het bedrijf van discriminatie en eist nu 2000 euro ter compensatie voor de krenking.

De moslimman weigerde op religieuze grondslag twee vrouwelijke collega’s de hand te schudden die hem uitleggen hoe de productiemachines in het bedrijf Eslöv werken.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

40 reacties op Moslim weigert vrouwen hand te schudden – eist 2000 euro smartengeld

  1. Dicksy zegt:

    Stamp hem met zijn moslimhand de straat op dan kan hij daar wat gaan mekkeren over discriminatie.

    Like

    • Jules Vismale zegt:

      @ Dicksy, ik weet misschien een VEEL betere oplossing voor dit stuk uitschot van een kleinzielige moslim die vrouwen geen handen wil schudden en zich “gediscrimineerd” voelt: laat de eerste de best vrouw die hij tegenkomt en geen hand geeft en deze hierna uitmaakt voor h..r of s..t haar hand in een vuist veranderen en deze klootzak een gigantische muilpeer in zijn akelige gezicht verkopen of anders een harde oorvijg met haar vlakke hand! Als ik de directeur van dat bedrijf Eslöv was geweest en hij kwam bij mij klagen, zeuren en EISEN dat hij smartengeld wil dan zou ik het liefste de buitendeur van dat bedrijf open doen en kreeg hij van mij een ferme trap onder zijn moslimkont heen, gelijk zoals dat in Duckstad gebeurd met Donald Duck e.v.a. als ze worden ontslagen en weggejaagd! Hij heeft hier namelijk helemaal NIETS, NOPPES EN NIEMERDAL te eisen met zijn afschuwelijke geslachtsdiscriminatie!

      Like

      • Joop zegt:

        Zo is het, wat een klootzak!!!!!

        Like

      • Johan zegt:

        in Sodom en Gomorra wilde ze ook per se weten wie er bij Lot binnen waren (met geweld liefst!) Het respect voor de bescherming van zijn gasten werd hier op een vreselijke weldadige manier geschonden (niks met homofilie te maken overigens!) Heel Sodom en Gomorra werd door JWHW met de grond gelijk gemaakt. Alleen Lot met zijn familie werd gespaard (op zijn vrouw na dan). Maar we leven nu ook in een tijd die hier op lijkt. Zoals Yeshua zei: Het zal weer zijn zoals in de dagen van Noach en Lot!

        Like

  2. rs zegt:

    Die dames moesten eigenlijk een GOUDEN HANDDRUK krijgen, ipv die achterlijke monchool. Het is en blijft GAJES!!!!!!!!!!!!!!

    Like

  3. Tistochwat zegt:

    Er zit een spelfout in het artikel van “rommel”. (Ik heb zin om even te zaniken).

    Die verschrikkelijk ‘gekrenkte’ en ‘gediscrimineerde’ moslim, is diep te beklagen hoor; het is toch vreselijk dat de arme man door zijn ellende óók al niet meer goed in zijn werktempo kon komen?
    Ik vind dat hij nog veel meer smartengeld moet eisen; dat komt het slachtoffer toe.
    Moeten jullie nou toch eens even zien hoe diep de stakker in rouw is gedompeld, terwijl hij tevergeefs probeert om zijn tranenstroom te bedwingen met zijn zakdoek.

    OMG! Die kameelruiters weten toch werkelijk overal een slaatje uit te slaan!

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Nou-eh……Lakmoesproef: Als deze eis ook maar gedeeltelijk wordt toegewezen, is definitief het bewijs geleverd, dat Zweden voorgoed verloren is!
    Zo ’n vent wil het gewoon niet zien, hè: Hij heeft zich aan te passen aan de zeden van het land, waar hij verblijft; hij heeft vrouwen gewoon een hànd te geven, omdat weigeren een belediging is!
    Zelf willen ze toch ook niet beledigd worden! Nou dan!
    Maar wat dat soort stelselmatig weigert is: Zich inleven in een andere cultuur dan de islamitische.
    En nou dus maar afwachten, of de Zweedse rechterlijke Macht zó doorgedraaid is, dat ze dááraan óók nog toegeeft…….

    Like

  5. Cathja zegt:

    “Discriminatie” is zowat het eerste woord wat moslims kunnen uitspreken, én waarvan ze begrijpen wat dit soms voor voordeel voor hen kan opleveren. Het artikel laat een gekwetste moslimman zien, die na weigering om een hand te geven aan zijn vrouwelijke collega’s, door de anderen wordt genegeerd.
    Daardoor ‘komt hij niet op zijn werktempo’ (?), en dient een klacht in. Hij wil nu het bedrijf voor de rechter slepen.
    Opnieuw een overduidelijk bewijs van de verregaande brutaliteit van moslims. Niet aanpassen aan het land en zijn gewoonten waar je vrijwillig naar toe bent verhuisd, en zielig doen als ze je negeren, terwijl je daar zelf de oorzaak van bent.
    Als je als moslimman vrouwen geen hand wenst te geven, discrimineer je zélf; je beledigt hiermee de westerse vrouw, en dat had hij kunnen weten. Dan niet zielig doen als men je jouw gedrag kwalijk neemt.
    Moslims en geld innen van de heidenen (‘smartengeld’) gaan nogal eens samen. Maar als je vanwege je gelóóf gekwetst was in deze kwestie, dan had je excuses geëist. Daar hoort geen geld tegenover te staan.
    Het eisen van ‘smartengeld’ zien we toch ook bij de afhandeling van de aanklacht tegen Wilders? Sommige moslims wilden ook geld zien omdat ze zich ‘beledigd’ voelden.
    Misselijk!

    Like

  6. Claudia M. zegt:

    En maar janken dat ze geen stageplekken en werk kunnen vinden… Hoe zou dat nu toch komen?

    Like

  7. Wans Horst zegt:

    De dames bij het bedrijf Eslöv negeerde de moslim nadat hij weigerde vrouwen respect te tonen, zoals kenmerkend voor moslims is, althans is het een afwijzing van de westerse cultuur in z’n geheel en op die fiets ook een afwijzing van iedereen die de Westerse cultuur wel superieur acht aan de achterlijke cultuur van Mohammed. Iedere Westerling zou deze verpersoonlijking van haat dus moeten aanklagen!

    Like

  8. eva zegt:

    Ik weiger moslims de hand te schudden en doe ook zeker geen aankopen in een winkel waar hoofddoeken werken.

    Like

  9. Frerik zegt:

    Hij ziet er wel zielig uit , maar ja dat is de tactiek die altijd bij de klotenlozen werkt.

    Like

  10. Hendrik M. zegt:

    Dit creatuur is het niet waard daar te leven en zal dus retour afzender moeten gaan!

    Like

  11. Jean zegt:

    Trap die vuiligheid met een 42 met stalen neus onder zijn klokkenspel het land uit tot in de zandbak in noord Afrika want het woord moslim, islam, boerka, kopvod doet mij kokhalzen, geen mm zal ik toegeven aan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij.

    Like

  12. Arie Moslimarie zegt:

    Ik vind dat hij GROOT GELIJK heeft!
    Dat kan toch zomaar niet! Wat denken die vrouwen wel!! Denken dat ze hem les kunnen geven en dan nog de hand schudden ook! Een belediging van Allah! En dat dat bedrijf dat zommar laat gebeuren ook nog! Ik han VEEL MEER schadevergoeding geeist dan 2000,-! MINSTENS 20.000,-!!

    Like

  13. Martin zegt:

    Gezien het rechtssysteem in Nederland zal ie wel een gelijk kunnen krijgen. Kan ie gelijk een ticket naar huis kopen, oprotten met dit uitschot

    Like

  14. WIE DENKT HIJ WEL ,WIE HIJ IS????EEN HEILIGE.IS HIJ VERGETEN DAT HIJ VOORT GEKOMEN IS UIT HET LICHAAM VAN EEN ,ZIJN VADER-VERWEKKER HAD TOENDERTIJD BETER OP DE KUNNEN SPUITEN,DAN WAS DIT GEDROG???MET EEN AFGELOPEN.DAT HIJ VARKENS GAAT HEEFT HIJ WAT TEDOEN.

    Like

  15. Adrie zegt:

    Hij werk daar in die bedrijf en hij weigert zich aan de onze traditie hier te voldoen. Maar als hij die twee vrouwelijke collega’s wel kon versieren, dan denkt hij niet meer aan smartgeld, maar denkt hij meteen hoe snel hij het bij hun na binnen kan krijgen. Dat mag wel voor hun om zoveel mogelijke vrouwen hun leven te verpesten om hun als hoeren te behandelen. Als hij zich niet aan onze manier van leven kan aanpassen, zet die klootzak op een vliegtuig, paspoort in beslag nemen en terug naar zijn land van herkomst sturen.

    Like

  16. Longpedro zegt:

    Het woord discriminatie moeten ze hier in dit land heel snel uit het wetboek halen, daar wordt geen recht meer aan gedaan.

    Like

  17. WELKE VROUW WIL DE HAND SCHUDDEN VAN DEZE ONGEWASSEN MOSLIM VIEZERIK !!! JE HEBT GEGARENDEERD EEN VENERISCHE ZIEKTE TE PAKKEN !!! NOOIT DOEN !!! BUITENSLUITEN EN UITSLUITEN DAT GAAIES !!!

    Like

  18. Andre L zegt:

    Tja, als je jezelf tot Untermensch wilt maken, prima. Moet je niet raar opkijken als je ook zo behandeld wordt.
    Moslims , achterlijk kutvolk

    Like

  19. Wat is er anders te verwachten van deze door de koran gehersenspoelde planeet bewoners.
    Ban al deze idioten die het moslim en christelijke geloof aanhangen uit deze samenleving,ook al de anderen bijgeloof overtuigden naar hun zogenaamde hiernamaals sturen.

    Like

    • Hendrik M. zegt:

      @ Derk Hommersom, Wat voor idioot creatuur bent u, dat u denkt christenen uit het op joods christelijke basis gevormde Nederland te kunnen bannen?
      Ja, als christen vat ik uw gebral nogal kwalijk op.
      U geloofd kennelijk dat u nergens in geloofd, dat is nog toegestaan in ons land.
      Is er iets wat christenen u verplichten of dwingend opleggen?
      Gaarne een verklaring voor uw nogal ranzige plemp.

      Like

      • Wans Horst zegt:

        Het valt mij wel vaker op dat de vrijheid van meningsuiting bij christenen moet ophouden waar een denkbeeldige aantasting van hun religie begint, daarbij zij opgemerkt dat christenen door de bank genomen een (veel) langere adem hebben dan moslims. Echter kan ik mij voorstellen dat Derk het helemaal gehad heeft met godsdienstwaanzin in het algemeen. Het is niet erg christelijk van u om Derk een “idioot creatuur” te noemen, ook volgens uw religie doet u er goed aan hem de andere wang toe te keren.
        Zolang het CDA, CU en SGP een stem heeft in de Tweede Kamer is er zeker iets wat christenen ons dwingend opleggen, of wat te bedenken van jehova’s getuigen die u dwingen in uw vrije tijd naar de voordeur te komen?

        Like

  20. Cathja zegt:

    @ Derk Hommersom

    Nou, bedankt dan hè?

    Like

  21. bianca zegt:

    Hij had zijn werkgever moeten vertellen bij zn sollicitatie dat hij alleen met mannen wilde werken dan was dit nooit ter sprake gekomen en ik zou die vrouwen aanraden ook smartengeld te vragen wegens dezelfde reden!!

    Like

  22. Joël Dahan zegt:

    Alhoewel ik van mening ben dat ze hier niks te zoeken hebben in Europa, vind ik de teacties hier toch ff te ver gaan zelf ben ik naar Israel gegaan en ben ultra orthodox joods, zelf geef ik ook geen hand aan vrouwen er zijn nou eenmaal regels binnen bepaalde geloven die betrakking hebben tot omgang met vrouwen. Als de antwerpse ultra orthodoxe joden ook geen hand geven aan vrouwen kraait er geen haan naar, beetje hypocriet, come to the point en begrijp dat er mensen zijn die G’d vrezend zijn in tegenstelling tot meer dan de helft van het europees continent!

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Het verschil tussen het Ultraorthodoxe Jodendom en de islam is, dat het eerste geen zendings/onderwerpingsdrang kent en niet de intentie heeft om de hele wereld te veroveren c.q. andersgelovigen uit te roeien. Denkt U echter niet, dat wij hier in het algemeen over uw levensbeschouwing staan te juichen, verre van dat!
      Godvrezend zijn kan ook op de pragmatische manier, die iedereen, ook vrouwen en b.v. homo’s, in hun waarde laat en als gelijkwaardig beschouwt. Een dergelijke 21ste-eeuwse opstelling verkrijgt automatisch het nodige respect.
      Dit zal U ongetwijfeld ‘de kouwe kleren niet raken,’ maar ik moest het even kwijt.

      Like

    • boorzalf zegt:

      Dat is nu het punt, overal waar orthodox voor staat brengt veel ellende in de wereld.

      Like

    • Geert Welles zegt:

      Rot toch op met je achterlijke “geloofsregels” debiel. Jullie zullen wel homofiel zijn, en bang van vrouwen……………..

      Like

    • Wans Horst zegt:

      Ik discrimineer niet bij het schudden van handen, Joël, en ik vrees geen god. Waarom zou men G’d moeten vrezen als Hij liefde is, waarom zou Men hem überhaupt moeten vrezen?

      Like

  23. Ferdy zegt:

    Weg voor altijd uit Europa hij is het die discrimineerde de vrouwen moeten het hemp van zijn lijf eisen en hem laten verbannen voor minachting van het volk

    Like

  24. Henk der Niederlander zegt:

    Beste joel (ik kan geen umloud plaatsen) wat mij betreft heb jij en je medestanders hier dan ook niks te zoeken want Ik denk dat het helemaal niet gepast is om ons Nederlanders of Hollanders ons de joodse orthodocsre mores op te dringen

    Like

  25. daiyu-ninja zegt:

    En toch voelt deze huilbaby ‘moslim’ zich ECHT gediscrimineerd.
    1)Vrouwen zijn in de islamitische wereld niks waard. Iemand die niks waard is kun je NIET discrimineren.
    2)Moslims geloven,’maken zichzelf wijs’ dat ze superieur zijn aan de ongelovigen en zien niet-moslims/ongelovigen als hun slaven. Iemand die geen rechten heeft, kun je niet discrimineren.
    3)allah, mo (geen H-letter waard) en de moslimgemeenschap zijn de enige waar moslims respect voor moeten hebben, en iedereen die geen moslim is, moeten ze haten. Dat is wat allh beveelt en wat allah beveelt is het enige juiste en de enige waarheid. Kortom: in de belevingswereld van een moslim kun je een ongelovige NIET discrimineren!

    Like

  26. Scheerzeep NU zegt:

    De verschuiving van Aanklager naar Slachtoffer
    De speler van het Spel ‘Als Jij Er Niet Was’ klaagt altijd tegen anderen over hoe zij hem beletten te doen wat hij graag wil. Een moslimman kan bijvoorbeeld tegen zijn vrouwelijke collega’s zeggen: ‘Als jullie er niet waren zou ik rustig kunnen werken’.
    Stel nu dat er iets gebeurt zodat hij in een vrouwvrije omgeving komt te werken. Denkt u dan dat hij rustig zou kunnen werken? Neen, hij ontdekt dat hij wordt gediscrimineerd omdat vrouwelijke collega’s niet graag met hem werken. Daarmee verschuift hij naar de Slachtoffer positie.

    Bron: Transactionele Analyse

    Like

  27. steinz zegt:

    Dus hij wil geld voor een hand die hij zelf dus niet gegeven heeft mmmmhh hier worden die vrouwen dus gediscrimineerd laat die eens aangifte doen van discriminatie toch!!!

    Like

Plaats een reactie