Orbán: “De bevolking van Europa wordt wakker.”

Screenshot_13

Viktor Orbán

(Door: Oliver Lane – Vertaling: “Vederso”)

De bevolking van Europa – zo niet haar politici – wordt wakker met het feit dat de massale migratie een culturele in plaats van alleen een economische kwestie is, zei Viktor Orbán vanochtend op Radio Boedapest. Sprekend voor het dagelijkse “180 Minuten”, een actualiteitenprogramma ’s ochtends vroeg, prees de Hongaarse premier het ontwaken van het gewone Europese volk en hekelde hij zijn leiders, die niet de waarheid durven spreken.

Hij besprak ook de aanpak van binnenlandse kwesties – woningbouw, verlaging van de belastingen, hervormingen betreffende buitenlandse investeerders om te voorkomen dat deze grote delen van het land opkopen, zoals ze dit gedaan hebben in andere landen van de Europese Unie zoals het Verenigd Koninkrijk – en de Hongaarse leider sprak ook over het Europese asielprobleem. Orbán weigerde in het interview om naar de crisis te verwijzen als een migratieprobleem, hij noemde deze in plaats daarvan een “invasie”.

Orbán hield zich niet in wat betreft de fundamenteel ondemocratische manier waarop de EU is omgegaan met de invasie (“inváziónak”). Verwijzend naar de willekeurige openstelling van de grenzen in Europa voor miljoenen migranten en de gedwongen huisvesting van deze mensen over de Europese lidstaten in aantallen waar zij geen controle over hebben, vroeg Orbán:

“Het roept echt de volgende vraag op: Wanneer en wie stemden op het Europa [EU] die toelaat dat miljoenen mensen illegaal binnenkomen en ze vervolgens distribueert? Een dergelijk besluit was nooit een onderdeel bij een gehouden verkiezing, zodat aan de gebeurtenissen van vandaag elke vorm van democratische grondslag ontbreekt. Vandaag zien we een gang naar een staat van anarchie in de Europese Unie.”

Evenals het toelaten van jihadistische infiltranten van groeperingen zoals de Islamitische Staat, die zichzelf Europa binnensmokkelen tussen de drommen ongecontroleerde migranten, importeert Europa ook Midden-Oosten-specifieke conflicten.

Dodelijke straatgevechten tussen Turken en Koerden zijn nu in veel Europese landen een gewone gebeurtenis, zoals Breitbart Londen regelmatig in het afgelopen jaar heeft gemeld. Van moord door middel van een auto in Zwitserland, de massale vechtpartijen in Duitsland, het gooien van bommen naar demonstraties in Zweden, veel migranten die naar Europa komen, hebben laten zien helemaal niet bereid te zijn hun grieven [conflicten] thuis te laten.

En dat allemaal als migranten het niet te druk hebben met verkrachten en beroven in hun gastlanden.

Screenshot_14

De heer Orbán is in een sterke positie om de prestaties van de andere Europese landen in de migranteninvasie te beoordelen. De buurlanden worden overspoeld met illegale migranten die gelokt worden door Noord-Europese landen als Zweden, dat smeekt om meer migranten, maar Orbán’s Hongarije heeft z’n grenshek klaar.

Zoals vanmorgen door Breitbart London werd gemeld, verminderde de voltooiing van het project de binnenkomst van illegalen van 10.000 per dag naar slechts een dozijn of minder.

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Oliver Lane

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Orbán: “De bevolking van Europa wordt wakker.”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dhr. Orban heeft volkomen gelijk!

  Like

 2. S Breget zegt:

  Elk land in Europa zo’n leider en de islamisten kunnen vertrekken .

  Like

 3. Muurbloempje zegt:

  Een man met ‘ballen’! Een regelrechte topper die zijn volk niet in de steek laat.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  De vuige landverraders der Nederlandse regering werken volop mee aan deze catastrofe.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Orban for president!!!!

  Like

 6. Helena zegt:

  Deze man luistert tenminste naar en staat voor het volk. Hij gebruikt zijn gezonde verstand. Vraag me af wanneer Nederland eens massaal wakker wordt en dat laat zien: bijvoorbeeld op zondag 8 november Utrecht, Pegida!!!

  Like

 7. Ad de Koning zegt:

  De heer Orban is de een van de weinigen die alles ziet zoals het is en voor zijn eigen volk opkomt. daar valt die komediant van een Rutte bij in het niet en daar zijn wij mee opgezadeld. Bij al de leugens die hij al vertelt heeft is nu ook zijn leugen over Sinterklaas bij gekomen. “Zwarte Piet is nu eenmaal zwart” totdat er tegenstand kwam, nu hoor je hem ineens niet meer, de lafaard.

  Like

  • rien zegt:

   rutte ,samson en pechtold in 1945 zouden dit geen politici zijn geweest,maar beoordeelt worden als landverraders.
   ontkennen heeft geen zin want de gebezigde term betekend niet meer en niet minder,dan de wens van het volk en het land negeren ten behoeve van eigenbelang of van een ander volk waardoor automatisch eigen volk het slachtoffer word.
   je vraagt je af of deze manier van regeren een moedwillige enkele reis volksopstand word,ofwel een totale ineen storting van ons sociale stelsel inhoud.
   ik denk dat dat laatste wel erg goed zou uitkomen voor deze voornoemde politici,want hoe leg je de inwoners van nederlamd uit dat je al die jaren alleen maar geplukt hebt van de pensioenen die toch door de werkenden zijn ingebracht.
   het is ongelofelijk hoe een welvarend en producerend land als het onze in no time verworden is tot een ontwikkelingsland.

   Like

 8. sjuad kirosati zegt:

  Bidden doe je thuis!
  En afgelopen is die flauwe kul met de aanhangers van de Arabische goden die kennelijk vanuit hun ziel oorlogszuchtig zijn,, begrijp wel dat er nog een god god is die het eigenlijk niet is omdat er naast God geen god kan zijn..die de hele mensheid in het ooitje nemen en hen de weg van het rechtvaardige pad af zou leiden, daar hij alle autoriteit hiervoor zou hebben gekregen van God zelf omdat deze god er plezier aan heeft het graag doet om te doen zoals er in de H Boeken is bevolen.
  Deze boeken bevelen meer.
  Een van die boeken beveelt een wekelijkse gang naar het gebedshuis.
  Nou,, daar ligt de oplossing al zul je een regel van de grondwet moeten veranderen.
  Bidden doe je maar thuis! Daar is immers de hele wereld.

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Die man is tenminste standvastig komt op voor zijn eigen volk.
  Hier hebben ze weinig zetels meer over dat ze eigenlijk geen recht van spreken meer hebben.
  Er had allang gestemd moeten worden

  Like

 10. Poirot zegt:

  Een ieder die binnen komt moet zich zelf kunnen onderhouden en een bron van inkomen hebben anders kunnen ze direct vertrekken zo is dat ook met de mensen die legaal zijn dat zijn ook emigranten maar die worden ook niet onder houden en de meesten van hen zijn uit de europeesche uni.

  Like

 11. Pegidafan zegt:

  Wat een kanjer, een man die achter zijn volk en land staat . Hij is een rots in de branding van Europa , Europa dat toe is aan leiders zoals Viktor Orban , Geert Wilders, Marine Le Pen en Nigel Farage . Laat de verkiezingen maar komen . Met zulke leiders kunnen we dan weer aan opbouwen gaan denken , want opbouwen kunnen we , de volkeren van Europa . Al moeten dan wel al die weggevers verwijderd worden . Lang leven het volk en vaderland .
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s