Meisje van 11 (!) blaast zichzelf op met bomgordel op markt in Nigeria

Screenshot_16

Een meisje van 11 heeft zichzelf samen met een vriendin van 18 opgeblazen op een drukke markt in Kano (Nigeria). De twee explosies zorgden voor alweer meer dan 15 doden en tientallen gewonden. De aanslag is opgeëist door Boko Haram, het Nigeriaanse filiaal van Islamitische Staat. 

Een dag eerder pleegde Boko Haram een aanslag bij een benzinepomp in Yola in het noordoosten van het land. Daarbij kwamen ook zeker veertig mensen om en vielen meer dan 100 gewonden.

Boko Haram, dat eerder dit jaar tot Islamitische Staat toetrad, gebruikt wel vaker vrouwen en meisjes om aanslagen te plegen.

Een minibusje met vrouwen arriveerde gisteren aan de Farm Centre GSM market en dropte daar een meisje van 11 en een van 18. Ze droegen allebei een hidjab. Een ging binnen, de andere bleef buiten staan en toen brachten ze gelijktijdig hun bommengordel tot ontploffing.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Meisje van 11 (!) blaast zichzelf op met bomgordel op markt in Nigeria

 1. jungleelephant zegt:

  Zie je wel dat wereldwijd de islam zorgt voor geweld en doffe ellende!Kindermisbruikers!

  Like

 2. Boko Haram herbergt mónsters, ja. Typerend is echter wel, dat klaarblijkelijk juist zulke mónsters de islam kunnen aanhangen……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Marc zegt:

  In zijn artikel ‘Boko Haram is dodelijker dan IS’, gisteren in Trouw, vergelijkt Jan Kruidhof het aantal slachtoffers tussen de verschillende islamitische terreurgroepen. Daarbij merkt hij doodleuk op dat het woensdag in Kano weer raak was “Twee meisjes voerden een zelfmoordaanslag uit op de markt voor mobiele telefoons.”

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4190474/2015/11/19/Boko-Haram-is-dodelijker-dan-IS.dhtml

  Het aanstotend immorele in deze politiek correcte zin is dat Kruidhof de twee meisjes opvoert als ‘zelfmoordterroristen’. Dit veronderstelt dat die twee kinderen bewust een zelfmoordactie uitvoerden om hen moverende redenen aangaande de islam.

  Zaak is natuurlijk dat deze kinderen door middel van intimidatie en terreur misbruikt zijn: ze zijn vermoord!

  En daarom vind ik dat Kruidhof als boetedoening een voettocht naar het land van Boko Haram moet afleggen. Daar moet hij verplicht een jaar lang als overtuigd christen in het openbaar prediken. Mocht hij dit overleven, dan moet hij vervolgens hier een jaar lang vrijwilligerswerk doen.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Het mohammedanisme is een onmenselijk iets wat gewoon uitgeroeid moet worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s